Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım acliktandi yiyince geçti çünkü yiyip yiyip doymuyorum bir türlü ayıp olacak ama gunde 4 5 kere vc cikiyorum buyuk oyuzden doymuyorum birde cabuk boşalıyor migdem

Evet cok hos duruyor bencede erkek gibi olmadikca
En dogrusu bu olacak canım yağıda kullanacağım artık erken saatlerde bugün doydum mesela yağ kullanınca öğlen iyi geldi en iyisini yapıyorsun sen canım

Bence yarını çok hafif geçir canım
Cuma tartı günümüz
Yarın çocukların tabağında kalanları da kocana postala sana o tabaklar kilo aldırıyor...
Bencede aliskanlik iste evet cumays eksiyle geicem ama bakalim 300mu olur 500 mu bilemicem

Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Cok gecmis olsun canim insallah ciddi birsey yoktur aksatma pesine dus canim

Tamam canim yarin yaparsin bugun dinlen iyisin menu guzel

Hafif guzel bir menu olmus canim sporda guzel 1 toptan birsey olmaz su da cok iyi dinlen canim sen

Menü 03.07.2019 Çarşamba

Kahvalti
5 yk yulaf ezmesi 200 ml proteinli süt 100 ml light süt 1 kare %82 bitter
1 bardak filtre kahve

Ara
6 adet light altın başak şekersiz biskuvisi 1 bardak yeşil cay 1 top maraş dondurma

Oglen
Firinda patatesli kofte yemegi (1 buyuk kofte biraz patatesinden)
1 dilim karpuz

Spor öncesi ara
4 adet kucuk badem 4 adet fındık 5 adet çiğ fistik
5 yk nesfit yulafli gevrek 2 bucuk yk yogurt

Akşam
1 tabak yağsız haslama bulgur 1 yk yoğurt
Firinda yagsiz çıtır tavuk derisiz 5 adet
1 bardak filtre kahve

Su 3.8 litre

Spor
Sabah
Jillian level 3 27 dakika
Jillian level 1 27 dakika
Leslie 3ml 5k 45 dakika
600 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Aksam salonda
31 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
23 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
8500 adim

Süpersin maşallahh

Guzel canim afiyet olsun
Bernim burda 6-7 diyetisyen deneyimim oldu, listeler de var ama biri basti bana tahili, digeri tamamen kesti.
Biri protein ve sebze dedi sadece, derken herbirine kisa sureli uydum
6 7 diyetisyen tecrüben olmuş deryacim o zaman sen daha iyi anlamışsındır hangi yöntemin sende daha cok ise yaradığını. Yaparken en cok mutlu oldugun ve en cok ise yarayan hangisiyse ona devam et bence
Sende söylemişsin zaten cnm su az.
Saglikli yaglari hep oneriyorlar canim. Hindistan cevizi yağı tereyağı.. Çok ayrıntılarını bilmesem de ketojenik beslenme de özellikle yag ağırlıklı öğünler var. Yani yağı mutlaka menülerinde kullanmalısın bence.
Kesinlikle katılıyorum. Şeker ve hamur işi yeyince hemen kilolar geliyor ama yağı en fazla ne kadar yiyebilirsin ki??
Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Çok geçmiş olsun canim
Evet yengem alışveriş yapcak mis bende katıldım onlara. Minigi yanima aldim bebek arabasiyla. Evde beni bekleyen kuzular var diye koşturarak yaptırdım alışverişi diyebilirim
Afiyet olsun canim. Denizde çocukları oynatma epey kalori harcatmıştır.
Afiyet olsun cnm guzel menü
Hem bulur pilavı hem arpa şehriye. Ikisinden biri olsaymış daha iyi olurmuş canim
C
Afiyet olsun canim dışarda gecen bir gun icin cok guzel bir menu
Afiyet olsun canim gayt guzel
Kolay gelsin canim. Tez zamanda bitsin tezin ins. Menün de gayt guzel bence
Fıstık ezmesi olarak hangisini öneriyorsunuz kizlar?? Menün de guzel canim afiyet bal şeker olsun

Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.

inşallah önemli bir şey değildir canım baktır bakalım. çok geçmiş olsun.

İnşallah canım ama kilo almama kısmının pek olacağınj sanmıyotum

:) biliyorum canım aynı şey benim için de geçerli.. inşallah sağlıklı sıhhatli dönelim de de veririz grubumuz bizi bekler :)

Ben begenzim akşamı öyle geçiştirme nin özel bir sebebi varmi

Akşama kadar iyiymiş ama akşam biraz karışmış pilav makarna yanyana gelmese iyi olurmuş üstüne de karpuz yarına telafi edersin inşallah afiyet olsun

Aynen oyle canım yağ çok faydalı aslında vücuda kilo aldıran seker yag değil bundan sonra ekleyecegim yemeklerime ara ogunlerdede kuru yemiş yiyeceğim kaliteli yağlar
Aynen oyle canım yagi kasık kasık yiyemeyecegimize gore en büyük tehlike seker o tepsi tepsi yenebiliyor çünkü

Maşallah yediklerini de sporunu da oku oku bitiremedim yediğin çok gözüküyor ama ufak ufak herşey den yiyorsun sanırım bu kadar sporda yediğin hiç birşeyı bünyede bırakmamış dır beğendim maasallah

Evet canım çeşit yapmaya çalışıyorum herşeyden az az birde sık yemezsem dayanamıyorum spor ağır olunca enerjim çok azalıyor birşeyler yiyip toparliyorum
Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…