Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su ve spor cokgüzel canım hamur yerine besleyici sağlıklı birşeyler yesen daha iyi olurmuş onun dışında güzel
1 de bazlama ekmegi yerine 2 dilim siyah ekmekten tost yapsan daha güzel olur
Aynen canim katiliyorum sana ama insan bazen nefsine hakim olamayabiliyor misafirlikteydik onume o geldi acikcasi karnimda acti hayir diyemedim ama bu haftayi -800 le kapattim demekki bu hafta bi iki kacamagim olmasaymis daha guzel sonuclarla gelirmisim bazlama ekmeginide ogluma yapiyorum onun ceyregini aliuorum yoksa kendime genelde tambugdaydan yaparim ama cocuklar pek sevmiyor malum o tarz ekmekleri mecburen bende yedigi seylerden yapiyorum

Harika canim senden iyi bi kilo gider bu hafta tebrikler simdiden
Çok sağ ol canım benim vermeye çalıştığım kilo fazla olmadığı için sanırım çok kolay gitmiyor, bir de ana öğünlerim hakkında dikkat etsem de ara öğünlerde falan tükettiklerim keyfi. Belki ondan

O yüzdendir canım inşallah dikkat etmeye devam et daha da hızlı gidecek

Gunaydin kizlarrr. Bugün de misafirim gelcek. Çok sevdiğim bir arkadaşım buraya ugrayamayabilirim. Hemen bildirimi yapıyorum.
Gecen hafta 86.3
Bu hafta 84.9
Fark 1.4
%1.62

Haftaya da 83.9 u görsem ne guzel olur .
Allah ım yaşadııın 85 e hiç uğramamışsın :) bakarsın 82,9 oluverir hedefi küçük tutma

HarikAsın su ve spor da olaydı
bildirim;
geçen hafta:65,9
bu hafta: 65,9
fark yok
oran: 0
haftaya hedef: 66.2
(bu hafta tartıda o kadar çok gördüm ki bu rakamı..)
İnşallah olmayacak daha da inecek tatlım

Herşey güzel canım ama börek olmasa daha iyiymiş afiyet olsun
Canım serçe parmağım boyutundaydı neredeyse (yiyim diye ağzıma değdirdi manyaklar ) spor yapsam hiç problem değildi ama regl ilk günü yapamadım çok da yoğundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…