Aynen canim katiliyorum sana ama insan bazen nefsine hakim olamayabiliyor misafirlikteydik onume o geldi acikcasi karnimda acti hayir diyemedim ama bu haftayi -800 le kapattim demekki bu hafta bi iki kacamagim olmasaymis daha guzel sonuclarla gelirmisim bazlama ekmeginide ogluma yapiyorum onun ceyregini aliuorum yoksa kendime genelde tambugdaydan yaparim ama cocuklar pek sevmiyor malum o tarz ekmekleri mecburen bende yedigi seylerden yapiyorumSu ve spor cokgüzel canım hamur yerine besleyici sağlıklı birşeyler yesen daha iyi olurmuş onun dışında güzel
1 de bazlama ekmegi yerine 2 dilim siyah ekmekten tost yapsan daha güzel olur
Çok sağ ol canımHarika canim senden iyi bi kilo gider bu hafta tebrikler simdiden
Maalesef canımCanım sen hem gunun hem haftanin son dakika golunu atmissin
MaşallahTartı bugünmüş.
Geçen gün tartınmış buraya yazmıştım hatırlamıyorum.
67.7 çıktım maşallah.
Harikasın canımGünaydın hepiminize
İlk bildirim benden gelsin:
Geçen hafta: 65.0
Bu hafta: 64.7
Fark: -0.3
Yüzde: 0,46
O yüzdendir canım inşallah dikkat etmeye devam et daha da hızlı gidecekGünaydın herkese.
Bildirime geldim bende pek iyi sonuçla gelmesemde
Geçen hafta : 66.300 kg
Bu hafta : 66.350 kg
Fark: + 0.50 kg
Oran: 0.75
Kızlar hassas tartıda tartılıyorum 66.300 de gösterdi ama foto çekerken 66.350 de yakaladım aslında aynı gibiyim yani ama malesef fotoda öyle gözükmüyorAdetim yaklaşıyor inşallah o yüzdendir bu şişlik
Allah ım yaşadııın 85 e hiç uğramamışsın :) bakarsın 82,9 oluverir hedefi küçük tutmaGunaydin kizlarrr. Bugün de misafirim gelcek. Çok sevdiğim bir arkadaşımburaya ugrayamayabilirim. Hemen bildirimi yapıyorum.
Gecen hafta 86.3
Bu hafta 84.9
Fark 1.4
%1.62
Haftaya da 83.9 u görsem ne guzel olur .
HarikAsın su ve spor da olaydıgünaydın kızlarönce dünkü menümü yazayım sonra da kör olmayasıca bildirimimi yapcam
menüm
sabah
3 yk yulaf
1 bdk süt
1 yk kuru meyve
ara
sütlü kahve
öğlen
1 kase çorba
1 kase zy kabak
yoğurt
akşam
1 sk bulgur
2 sk zy taze fasülye
ara
yoğurt
spor yok
İnşallah olmayacak daha da inecek tatlımbildirim;
geçen hafta:65,9
bu hafta: 65,9
fark yok
oran: 0
haftaya hedef: 66.2
(bu hafta tartıda o kadar çok gördüm ki bu rakamı..)
Canım serçe parmağım boyutundaydı neredeyse (yiyim diye ağzıma değdirdi manyaklarHerşey güzel canım ama börek olmasa daha iyiymiş afiyet olsun
Sabret canım. Grçen yıl bende çok zorlandım. Şimdi biraz kolayladık çok şükürInsallah yaaa simdi cok zor ama ikisiyle de ilgilenmek
Teşekkür ederiiizGünaydın bu arada hepinize bol eksili bildirimler diliyorum
HarikAsın kuzum maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?