Cuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9
Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
Sagolun yaa insallah daha iyi olucagimHarikAsın kuzum maşallah
tas vaermis canim safra kesemde.Canım nasıl geldi sonuç USG nin
waaaw supersinKizlarrrr hiç beklemediğim bir eksiyle geldim
Geçen cuma kilom : 57.1
Bu cuma : 56.4
Fark : 700 gram
Yüzde :1.25
Bende baktım göz ucuyla. Birkaç şeyi sepete atmışımvalla tutamadim canim kendimi gece gece uykum kacti, kalkip alisveris yaptim hersey yuzde 60 indirimligozum donmus
Dikkat etmeye calistim ama komsularla bahcede kisir yedik. 6 bucuk civari. biraz gec bir zamandi. Tursuda yedim tabi. Aksam da gec vakit esimle meyve yedimCanım dikkat edin ettin sanki ney yanlıştı bu hafta?
Süpersin canım tebrikler
Süpersin canım tebriklerGunaydin bende geldim
Gecen haftaki kilom : 78.5
Bu haftaki kilom : 77.7
Fark: - 800 gr
Yüzde : 1.01
Aynen oyle canım arada oluyor normal oda sürekli aynı gitmiyor evet dediğin gibi onlarda olmasa daha iyi eksi olurmuş ama 800 gram muthis bir eksi yinede tebrikler canımAynen canim katiliyorum sana ama insan bazen nefsine hakim olamayabiliyor misafirlikteydik onume o geldi acikcasi karnimda acti hayir diyemedim ama bu haftayi -800 le kapattim demekki bu hafta bi iki kacamagim olmasaymis daha guzel sonuclarla gelirmisim bazlama ekmeginide ogluma yapiyorum onun ceyregini aliuorum yoksa kendime genelde tambugdaydan yaparim ama cocuklar pek sevmiyor malum o tarz ekmekleri mecburen bende yedigi seylerden yapiyorum
Bende oyleydim canim gecen hafta sikinti degil haftaya iyi bir eksi olur insallah uzulme
Supersin canim tebriklerGünaydın kızlarcım
50lilere biraz daha yaklaştım ama varamadım
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Geçen hafta: 60.7
Bu hafta: 60.1
Fark: -600
Yüzde: %1
Sonraki hafta hedef: 59.5
Eki Görüntüle 2285507
Bugun canimKızlar tartı günü ne zamandı...?
Ozaman sıkıntı degil canim afiyet olsun yaparsin sporunu bugun 200 ip cezasi vereyim bari sana mecbur yaparsın ozaman bahane yokCanım serçe parmağım boyutundaydı neredeyse (yiyim diye ağzıma değdirdi manyaklar) spor yapsam hiç problem değildi ama regl ilk günü yapamadım çok da yoğundum
Öğgün öyle oldu en azından cuma öncesi eksiye yararı olur ama birdaha böyle az yeme canımevet canim ultrasondan dolayi sadece 1 kez adam gibi yiyebildim
Sen harikasin canimCuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9
Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
Sagol canimwaaaw supersin
Tatlım yeni başladım diye ya yoksa veremiyorum böyleAynen kanki çak 5likBeybi sana helal olsun, kaçamak maçamak dinlemeden harıl harıl veriyorsun süper
Boyun kaçtı senin?
Ins canm artik pes atme noktasina geldim bir gunde 1 kg alinir mi anlamadimBende oyleydim canim gecen hafta sikinti degil haftaya iyi bir eksi olur insallah uzulme
Supersin canim tebrikler
Bugun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?