Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canim haklisin cok ac kalmak hic iyi degil.
Yok ya gorunuse gore metabolizmanm gayet iyi baksana 2 haftada 2.3 kilo gitti ki ne sIKI diyet ne de SIKI spor yaptim vakit buldukca sadece. Yavaslamasin aman. Enm azindan 66 ya kadar ineyim insallah
Evet canım metabolizma iyi çalışıyor belli bunuda düzenli bir menü ile koruyabilirsin az yemek geçici kilo verdirir önemli olan devamlı uygulayabileceğin bir düzen oturtmak
Maşallah canım birde spor düzenli olsaydı çok daha iyi eksiler gelirdi senden inşallah bundan sonra az çok demeden hergünü sporla geçir canım kilo verme sadece spor yapılırsa durmuyor çünkü kilo verdikçe bazal metabolizma küçülüyor yavaşlıyor ama sen spor yaparsan düzenli o yavaşlama küçülme olmuyor az gidiyor sa bile durma yok Inşallah canım

Kızlar ben kahvaltımı yaptım ama tartılı bir mekan buldum şimdi tartılayım mı ?
Yediğine içtiğine bağlı olarak 1 ile 3 kilo arasında fazla çıkabilirsin canım çıkan sonuç doğru olmayacak tartılsanda ama yinede tartıl istersen

O yüzdendir canım inşallah dikkat etmeye devam et daha da hızlı gidecek
İnşallah canım normalde cumartesileri kendime ödül veriyordum ama yarın yok ceza bana
İnşallah gelir canım haftaya bu hafta bir şişkinlik var zaten üzerimde çözemedim tabi bulgur pilavını götürdüm ondan evde atlayacağım çekeceğim cezamı :)

Umarim oyledir tursu yememeye dikkat edeyim ben. Yediklerimede dikkat edeyim bakim

Sagol canm ondan sanirim ahdi ins 55 olsam gerisi gelecek sanki . bugunde memleketime gidiyorum . cok abartmadan yerim ins

Yediğine içtiğine bağlı olarak 1 ile 3 kilo arasında fazla çıkabilirsin canım çıkan sonuç doğru olmayacak tartılsanda ama yinede tartıl istersen

Tartıldım

Ay sonuca mutlu oldum azcuk dikkat eidnce farkediyır demekki

En son tartıldığım da 71 dim
Bugün sabah kahvaktısını yapmış bi şekilde böyle çıktı

İnsan daha çok gaza geliyor

Eklentiler

• 20190705_135807-1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 22

yeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar işte ondan içiyorum.. hibiskusu denedim çok ekşi geldi ıhlamurda çok hafif aslında yeşil çeyı severim ama işte o da böyle dokunuyor bazen..

Ben tartılmaya korkuyorum sabit olsam raziyim canım bunada şükür artıdan iyidir üzülme

inşallah eksisindir canım artıysanda spordandır..
HarikAsın su ve spor da olaydı
İnşallah olmayacak daha da inecek tatlım

perşembeleri spor yapmıyorum canım. su içtim ama ne kadar bilmiyorum gerçekten.. inşallah canım..

keşke canım ama ben bu hafta neredeyse açtım ona rağmen sabitsem haftaya için çok ümidim yok...

benim kilo bildirimim
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.5
fark -900
yuzde 1.36

süpersin canımmm gene beni geçtin

Ahahahha deli kız
Sağol tatlım
Ya normalde nasıl yendiğini bildikleri için ben tokken bile o sofrayı götürürdğm
Bir de hepimiz aynı kilolardayız(malum hep birlikteyiz) garipsiyorlar
Ve ben tatlı delisiyimdir.. artık değişeceğiz

Ahhh tatlim ahhh en buyuk yaram benim yemeyen cocuk yemeyince acmi gezsin diyosun veriyosun ama zaten cokta abur cubur sevmiyor oglum herseyi ucundan yer birakır
Canım boyu kilosu boy kilo çizelgesine göre iyiyse stres yapma

Tartıldım

Ay sonuca mutlu oldum azcuk dikkat eidnce farkediyır demekki

En son tartıldığım da 71 dim
Bugün sabah kahvaktısını yapmış bi şekilde böyle çıktı

İnsan daha çok gaza geliyor
Oooo daha ilk günden 60 lar :) harikasın kuzum

Sağol tatlım ah şu bölünmeler..

Mantıklı canım
Tamamdır o zaman ben yine unutup spor sorabilirim kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…