- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Evet canım metabolizma iyi çalışıyor belli bunuda düzenli bir menü ile koruyabilirsin az yemek geçici kilo verdirir önemli olan devamlı uygulayabileceğin bir düzen oturtmakevet canim haklisin cok ac kalmak hic iyi degil.
Yok ya gorunuse gore metabolizmanm gayet iyi baksana 2 haftada 2.3 kilo gitti ki ne sIKI diyet ne de SIKI spor yaptim vakit buldukca sadece. Yavaslamasin aman. Enm azindan 66 ya kadar ineyim insallah
Harikasın canım tebriklerbenim kilo bildirimim
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.5
fark -900
yuzde 1.36
Yediğine içtiğine bağlı olarak 1 ile 3 kilo arasında fazla çıkabilirsin canım çıkan sonuç doğru olmayacak tartılsandaKızlar ben kahvaltımı yaptım ama tartılı bir mekan buldum şimdi tartılayım mı ?
İnşallah canım normalde cumartesileri kendime ödül veriyordum ama yarın yok ceza banaO yüzdendir canım inşallah dikkat etmeye devam et daha da hızlı gidecek
İnşallah gelir canım haftaya bu hafta bir şişkinlik var zaten üzerimde çözemedim tabi bulgur pilavını götürdüm ondanGunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
Sonra da kilo bildirimimi yapacagim
Hosgeldin canim, kahvalti yapmadigin icin bir turlu doymamis olabilirsin, ama buraya yazdikca insan nerede hata yaptigini gorup duzeltiyor merak etme. Boyle yazmaya devam et, bak nasil duzelicek menuler ve gidecek kilolar
ilk gunler hep boyle oluyor
canim bol su ve yuruyus. bir de probiyotik kullanabilirsin
niye bu kadar israr ederler ki :/
ama cok guzel eksi gelmis gordum
aksamki hamur haric guzel canim menun
bende de var gobek sorunu ama bu haftaki sporumuz gobek uzerine, gidecek o gobekler
supersin,listeye girmeden mezun mu olacaksin yoksa
Canim cok uzakta degil 5li rakamlar, yaz sonuna gorebilirsin bence
76.6ymissin canim, ben tabloya ekliyorum kilonu. ama daha aktif olursan daha motive olursun
ne guzel gecmis gununuz kaptanim, ben simdi odevimi yapacagim, o yuzden bilg basindayim, bakiyorum listeye simdilik
harika
olsun canim haftaya gelir eksi
eksi olmadigi icin benden sana 250 ip cezasi :)
harika eksi
guzel canim menun :)
olsun canim, belki vucudun senden once tatile girmistir :) neden haftaya hedefin arti?
haftaya son haftan, hadi tatile gitmeden 64.9 olsun tarti?
Gunaydin ex-kaptanim :)
aslinda cocuklarina da yapmasan da onlar da saglikli alternatifleri sevmeyi simdiden ogrenseler. gerci soylemesi yapmasindan kolay biliyorum
canim, eskisi kadar cok gelmedigin icin bence yeterince motive olamiyorsun, hadi bebek icin son birkac kilo daha gitsin
harika
bulgur pilavi biraz fazla olmus sanki, 5yk kasigi patlican, 3yk bulgur daha iyi olurmus :)
olsun canim zaten kilon guzel, tatilden donuste tam gaz devam :)
keske olsaymissin, zaten menulerin hep iyiydi, beklenen sonuctu bu
harika
super haber
canim odemdir o, 2 gune 56ya dusersin yine, takma kafana. sen saglikli beslenmene devam et yeter
canim evet burasi cok guzel motive ediyor insani, sen de goreceksin bak, al hemen tartini basla
Ins odemdir kendim rahatsiz olmaya basladim kilo aldim dieTurşu ödem yapar canım
Umarim oyledir tursu yememeye dikkat edeyim ben. Yediklerimede dikkat edeyim bakimPes etme alınmaz canım o geçici kilo regl mi olacaksın acaba ödem falan tutmuş olabilirsin canım yoksa 1 kilo almak için 7000 kalori fazla alman lazım okadarda alamazsın herhalde bu geçici birşey geldiği gibi gider canım üzülme pes etme
Sagol canm ondan sanirim ahdi ins 55 olsam gerisi gelecek sanki . bugunde memleketime gidiyorum . cok abartmadan yerim insGunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
Hosgeldin canim, kahvalti yapmadigin icin bir turlu doymamis olabilirsin, ama buraya yazdikca insan nerede hata yaptigini gorup duzeltiyor merak etme. Boyle yazmaya devam et, bak nasil duzelicek menuler ve gidecek kilolar
bende de var gobek sorunu ama bu haftaki sporumuz gobek uzerine, gidecek o gobekler
76.6ymissin canim, ben tabloya ekliyorum kilonu. ama daha aktif olursan daha motive olursun
ne guzel gecmis gununuz kaptanim, ben simdi odevimi yapacagim, o yuzden bilg basindayim, bakiyorum listeye simdilik
harika
harika eksi
olsun canim, belki vucudun senden once tatile girmistir :) neden haftaya hedefin arti?
aslinda cocuklarina da yapmasan da onlar da saglikli alternatifleri sevmeyi simdiden ogrenseler. gerci soylemesi yapmasindan kolay biliyorum
canim, eskisi kadar cok gelmedigin icin bence yeterince motive olamiyorsun, hadi bebek icin son birkac kilo daha gitsin
harika
bulgur pilavi biraz fazla olmus sanki, 5yk kasigi patlican, 3yk bulgur daha iyi olurmus :)
harika
super haber
canim odemdir o, 2 gune 56ya dusersin yine, takma kafana. sen saglikli beslenmene devam et yeter
canim evet burasi cok guzel motive ediyor insani, sen de goreceksin bak, al hemen tartini basla
Yediğine içtiğine bağlı olarak 1 ile 3 kilo arasında fazla çıkabilirsin canım çıkan sonuç doğru olmayacak tartılsandaama yinede tartıl istersen
Yesil degil baska bitki cayi ic istersen canim, hibiskus denedin mi? Veya miss gibi ihlamur
Agustosa kadar cok yogunum ama sonrasinda bu programlardan birine baslayacagim, o zamana kadar da aysenin verdigi sporlar
Cok guzel, ikisine de bayilirim
Kac adet yapiyoruz? Tum hafta toplam mi olacak yoksa yarisma?
Cok gecmis olsun, carpal tunnel zordur gercekten. Seni cok sevdik, iyiles yine gel
Insallah bir an once gecer, agri cekmezsin
Ben de senin gibiyim diyecegim ama benim gobek hep cikik, 36 beden giyerken bile gobegim vardi
Sayili kuruyemis ben de yiyemiyorum aslinda,Harpy den gordum deneyeyim dedim, kahve icerken onume 10 adet koyup gerisini kaldiriyorum ki farketmeden cok yemeyeyim. 10 adet de cok azmis ama ise yariyor, oglen cok acikmiyorum
Ben tartılmaya korkuyorum sabit olsam raziyim canım bunada şükür artıdan iyidir üzülme
HarikAsın su ve spor da olaydı
İnşallah olmayacak daha da inecek tatlım
Gunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
harika
harika eksi
harika
harika
super haber
benim kilo bildirimim
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.5
fark -900
yuzde 1.36
Ahahahha deli kızGunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
harika
harika eksi
harika
harika
super haber
Süpersin kuzumbenim kilo bildirimim
gecen hafta 66.4
bu hafta 65.5
fark -900
yuzde 1.36
Canım boyu kilosu boy kilo çizelgesine göre iyiyse stres yapmaAhhh tatlim ahhh en buyuk yaram benim yemeyen cocuk yemeyince acmi gezsin diyosun veriyosun ama zaten cokta abur cubur sevmiyor oglum herseyi ucundan yer birakır
Oooo daha ilk günden 60 lar :) harikasın kuzumTartıldım
Ay sonuca mutlu oldum azcuk dikkat eidnce farkediyır demekki
En son tartıldığım da 71 dim
Bugün sabah kahvaktısını yapmış bi şekilde böyle çıktı
İnsan daha çok gaza geliyor
Sağol tatlım ah şu bölünmeler..Canim kontrol ettim, sen eylulde mezun olmussun bu ikinci cuma bildirimin, yani haftaya listedesin
degil mi kizlar? @Yawrukush @Anka @tuzsuz_ruh
Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında"mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.
Bildirim şekli:
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Mezuniyet kilosu
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Kilolar arasındaki fark, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.
Bol su iç tatlım az daha dikkat et bakalım neler olacak regl yakın mııIns odemdir kendim rahatsiz olmaya basladim kilo aldim die
Ahahahahahha diren direnAdet olsamda rahatlasam kızlar ya akşam rüyamda çikolata kavanozunu sıyırıyordumdün 1 karecik çikolata yedim yok böyle bir mutluluk
Tursu ödem yapar canım çok yediysen su tutmussundur bol su iç yürüyüş yap gider o merak etmeUmarim oyledir tursu yememeye dikkat edeyim ben. Yediklerimede dikkat edeyim bakim
Mantıklı canımyeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar işte ondan içiyorum.. hibiskusu denedim çok ekşi geldiıhlamurda çok hafif aslında yeşil çeyı severim ama işte o da böyle dokunuyor bazen..
inşallah eksisindir canımartıysanda spordandır..
perşembeleri spor yapmıyorum canım. su içtim ama ne kadar bilmiyorum gerçekten.. inşallah canım..
keşke canım ama ben bu hafta neredeyse açtım ona rağmen sabitsem haftaya için çok ümidim yok...
süpersin canımmmgene beni geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?