Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ins canm artik pes atme noktasina geldim bir gunde 1 kg alinir mi anlamadim
Pes etme alınmaz canım o geçici kilo regl mi olacaksın acaba ödem falan tutmuş olabilirsin canım yoksa 1 kilo almak için 7000 kalori fazla alman lazım okadarda alamazsın herhalde bu geçici birşey geldiği gibi gider canım üzülme pes etme

Candim gunduz guzel hatta az yemissin amaaksam yediklerin hem kalorili hem de saati cok gec olmus. Istersen adim adim git mesela ilk hedefin 19 dan sonra veya cok gec uyuyorsan 20den sonra birsey yememek olsun

Tamam inşallah bugün 8 den sonra bişey yememeye gayret edicem çok sağol canım

Ay bend3 yapıyordum onu bi aralar
Şişe bardak dikkatimi çeksin diye
Bugün bi bardak içtim sabahtan beri
Gerçi kahvaltıdan önce büyğk bi bardak içtim :)

ahh keske yiyebilsem zaten az yedigim gunler emin ol kli kendimi cok zorluyorum
ah bende 2 saatte bir acikanlardanim canım 3 saat ac kalayım diye 2 saatten sonra o kalan 1 saatte çıldırıyorum sanki yıllardır acım sen iyisin dayanmışsın okadar yemeyle ama ac kalmak iyi değil metabolizma zamanla yavaşlıyor ac hissettiğinde mutlaka birşeyler at ağzına vücut istiyorsa ihtiyacı vardir demektir ne yediğin önemli aslında sağlıklı olduktan sonra hiç birşey kilo aldırmıyor kalori hesabı çok önemli değil ben hiç kalori hesabı yapmıyorum bayadir

evet canim haklisin cok ac kalmak hic iyi degil.
Yok ya gorunuse gore metabolizmanm gayet iyi baksana 2 haftada 2.3 kilo gitti ki ne sIKI diyet ne de SIKI spor yaptim vakit buldukca sadece. Yavaslamasin aman. Enm azindan 66 ya kadar ineyim insallah

Gunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
Sonra da kilo bildirimimi yapacagim

Hosgeldin canim, kahvalti yapmadigin icin bir turlu doymamis olabilirsin, ama buraya yazdikca insan nerede hata yaptigini gorup duzeltiyor merak etme. Boyle yazmaya devam et, bak nasil duzelicek menuler ve gidecek kilolar
ilk gunler hep boyle oluyor
İnşallah canım acaba hangi market ben bi bakayım

Bugün sporum hiç yok
Su az içtim
Su içme alışkanlığı nasıl kazanabilirim

Aşırı derecede gaz sorunum var
Bunun için öneriniz varmı ?
canim bol su ve yuruyus. bir de probiyotik kullanabilirsin
niye bu kadar israr ederler ki :/
ama cok guzel eksi gelmis gordum
aksamki hamur haric guzel canim menun
bende de var gobek sorunu ama bu haftaki sporumuz gobek uzerine, gidecek o gobekler
supersin,listeye girmeden mezun mu olacaksin yoksa
Bende 5’li rakamları çok özledim.
Burnumda tütüyor kendileri.
Hepimiz inşallah
Canim cok uzakta degil 5li rakamlar, yaz sonuna gorebilirsin bence
Gunaydin kizlar
Ben bu ara cok yogunum giremedim pek
Simdi tartildim 76.1 kg ciktim
Reglim bitti simdi biraz daha sikistiracagim
76.6ymissin canim, ben tabloya ekliyorum kilonu. ama daha aktif olursan daha motive olursun
ne guzel gecmis gununuz kaptanim, ben simdi odevimi yapacagim, o yuzden bilg basindayim, bakiyorum listeye simdilik
Günaydın hepiminize ☺
İlk bildirim benden gelsin:
Geçen hafta: 65.0
Bu hafta: 64.7
Fark: -0.3
Yüzde: 0,46
harika
olsun canim haftaya gelir eksi
eksi olmadigi icin benden sana 250 ip cezasi :)
Gunaydin kizlarrr. Bugün de misafirim gelcek. Çok sevdiğim bir arkadaşım buraya ugrayamayabilirim. Hemen bildirimi yapıyorum.
Gecen hafta 86.3
Bu hafta 84.9
Fark 1.4
%1.62

Haftaya da 83.9 u görsem ne guzel olur .
harika eksi
guzel canim menun :)
bildirim;
geçen hafta:65,9
bu hafta: 65,9
fark yok
oran: 0
haftaya hedef: 66.2
(bu hafta tartıda o kadar çok gördüm ki bu rakamı..)
olsun canim, belki vucudun senden once tatile girmistir :) neden haftaya hedefin arti?
haftaya son haftan, hadi tatile gitmeden 64.9 olsun tarti?
Günaydın bu arada hepinize bol eksili bildirimler diliyorum
Gunaydin ex-kaptanim :)
Gunaydinlar
Baslangic kilo 88
Simdi. 86.7
Fark. 2.3
Oran. 1.47

Eki Görüntüle 2285489

Gunaydin bende geldim

Gecen haftaki kilom : 78.5
Bu haftaki kilom : 77.7
Fark: - 800 gr
Yüzde : 1.01

aslinda cocuklarina da yapmasan da onlar da saglikli alternatifleri sevmeyi simdiden ogrenseler. gerci soylemesi yapmasindan kolay biliyorum
Gunaydin kizlar bugun artiyimmm malesef
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 57.7
1.2
Eki Görüntüle 2285505
canim, eskisi kadar cok gelmedigin icin bence yeterince motive olamiyorsun, hadi bebek icin son birkac kilo daha gitsin
harika
bulgur pilavi biraz fazla olmus sanki, 5yk kasigi patlican, 3yk bulgur daha iyi olurmus :)
Arkadaşlar çok üzgünüm... ama bende kendimi anlamıyorum...
geçenbhafat:56.6
Bu hafta: 57.7
Fark:-1.1
Yüzde:%1,94
olsun canim zaten kilon guzel, tatilden donuste tam gaz devam :)
Cuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9

Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an

Yawrukush Elmasyuzuk stitch
keske olsaymissin, zaten menulerin hep iyiydi, beklenen sonuctu bu
Selam kizlar
Bugunku tarti sonucum 68.8

ayy insallah haftaya gireyim artik su listeye
stitch Yawrukush Elmasyuzuk
Fotografi bir ara yuklerim simdi isyerinden yaziyorum
harika
Kizlarrrr hiç beklemediğim bir eksiyle geldim
Geçen cuma kilom : 57.1
Bu cuma : 56.4
Fark : 700 gram
Yüzde :1.25

super haber
Ins canm artik pes atme noktasina geldim bir gunde 1 kg alinir mi anlamadim
canim odemdir o, 2 gune 56ya dusersin yine, takma kafana. sen saglikli beslenmene devam et yeter
Ayy kızlar ne güzel kilolar verişsiniiizz
Gram da olsa vermek çok güzel
Gerçekten insana ilham vriyor burası
Bend biran önce bu fatkları görmek istiyorumm
canim evet burasi cok guzel motive ediyor insani, sen de goreceksin bak, al hemen tartini basla

*** 4. Takım 629. Etap ***

Harpy (65.9///%) sabit
Aomine Daiki (56.6/57.7/+1.1/-%1.94)
izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%) saglik sebebi nedeniyle izne ayrilmak istiyor
Derya_the_queen (65.0/64.7/0.3/%0.46) mezun olmak istiyor, hedef kilo 64.0
enimenime (86.3/84.9/1.4/%1.62)
Elmasyuzuk (57.1/56.4/0.7/%1.23)
Diyetteanne (66.3///%) sabit
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7/60.1/0.6/%0.99)
yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58

4. Takım ortalaması:

DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (70.0/68.8/1.2/%1.71) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4/65.5/0.9/%1.36) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5/57.7/+1.2/-%2.12) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6/76.1/0.5/%0.65) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9/60.1/1.8/%2.91) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5/77.7/0.8/%1.02) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mavi boncukkk (88.0/86.7/1.3/%1.48) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.0/67.7/+0.7/-%1.04) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57

Son düzenleme:
Ahhh tatlim ahhh en buyuk yaram benim yemeyen cocuk yemeyince acmi gezsin diyosun veriyosun ama zaten cokta abur cubur sevmiyor oglum herseyi ucundan yer birakır

Cuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9

Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an

Yawrukush Elmasyuzuk stitch
Canim kontrol ettim, sen eylulde mezun olmussun bu ikinci cuma bildirimin, yani haftaya listedesin
degil mi kizlar? Yawrukush Anka @tuzsuz_ruh

Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.

Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında"mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.
Bildirim şekli:
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Mezuniyet kilosu
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo

Kilolar arasındaki fark, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…