Hadi kuzum inşallahSelam kizlar
Bugunku tarti sonucum 68.8
ayy insallah haftaya gireyim artik su listeye
stitch Yawrukush Elmasyuzuk
Fotografi bir ara yuklerim simdi isyerinden yaziyorum
HarikasıııınKizlarrrr hiç beklemediğim bir eksiyle geldim
Geçen cuma kilom : 57.1
Bu cuma : 56.4
Fark : 700 gram
Yüzde :1.25
Turşu ödem yapar canımDikkat etmeye calistim ama komsularla bahcede kisir yedik. 6 bucuk civari. biraz gec bir zamandi. Tursuda yedim tabi. Aksam da gec vakit esimle meyve yedim
Ahahaha tamamdır canımOzaman sıkıntı degil canim afiyet olsun yaparsin sporunu bugun 200 ip cezasi vereyim bari sana mecbur yaparsın ozaman bahane yok
Sen harikasin canimtebrikler masallah
Pes etme alınmaz canım o geçici kilo regl mi olacaksın acaba ödem falan tutmuş olabilirsin canım yoksa 1 kilo almak için 7000 kalori fazla alman lazım okadarda alamazsın herhalde bu geçici birşey geldiği gibi gider canım üzülme pes etmeIns canm artik pes atme noktasina geldim bir gunde 1 kg alinir mi anlamadim
Candim gunduz guzel hatta az yemissin amaaksam yediklerin hem kalorili hem de saati cok gec olmus. Istersen adim adim git mesela ilk hedefin 19 dan sonra veya cok gec uyuyorsan 20den sonra birsey yememek olsun
Cok sagol canimHarikasıııın
Ahahaha tamamdır canım ♥♥
Canim gaz sorunu icin bol yuruyus, haslanmis gidalar ve bol su iyi gelir.
Su icmek icin de telefonuna hatirlatma ekle her 40dk bir bardak su ic. Bana yillar once diyetisyenim demisti ve cok ise yaradi
6Temmuz şok 37.... ₺ canım
Su içme alışkanlığımı zaman zaman bende kaybediyorum.
Farklı güzel şişeler oluyor.
Onları alır hırslanırım.
İçine çilek,salatalık,elma gibi meyveler atarım.
Sürekli gözümün önünde tutar şart koşarım kendime.
Yemekten önce bir güzel su içiyorum ki yemek az yiyeyim diye
ahh keske yiyebilsem zaten az yedigim gunler emin ol kli kendimi cok zorluyorumÖğgün öyle oldu en azından cuma öncesi eksiye yararı olur ama birdaha böyle az yeme canım ☺
ahh keske yiyebilsem zaten az yedigim gunler emin ol kli kendimi cok zorluyorum
evet canim haklisin cok ac kalmak hic iyi degil.ah bende 2 saatte bir acikanlardanim canım 3 saat ac kalayım diye 2 saatten sonra o kalan 1 saatte çıldırıyorum sanki yıllardır acım sen iyisin dayanmışsın okadar yemeyle ama ac kalmak iyi değil metabolizma zamanla yavaşlıyor ac hissettiğinde mutlaka birşeyler at ağzına vücut istiyorsa ihtiyacı vardir demektir ne yediğin önemli aslında sağlıklı olduktan sonra hiç birşey kilo aldırmıyor kalori hesabı çok önemli değil ben hiç kalori hesabı yapmıyorum bayadir
Ne demek canımBime d2 gelecekmiş fakirin
Bugün bi mediamark a bakıcam eğer çok fazlaysa yarın şoktakini alırım
Bilgi için sağol canımm
Hosgeldin canim, kahvalti yapmadigin icin bir turlu doymamis olabilirsin, ama buraya yazdikca insan nerede hata yaptigini gorup duzeltiyor merak etme. Boyle yazmaya devam et, bak nasil duzelicek menuler ve gidecek kilolarKızlar çok sağolun cümleten hoşbuldum
Bugün ilk günüm ve çok da iyi geçmedi malesef
Yarın ilk işim tartı almak
4 temmuz menüsü
6 30 gibi sirkeli bir kupa su ve bir tane kuru incir
Kahvaltı yapamadım
13 30 gibi
Yeşil mercimek yemeği (5 kaşık)
bulgur pilavı 2 y.k
15 15
Kuru incir 3 4 tane
16 40
Bir tane kayısı ve ne alaka bir tane sigara böreği üzgünüm
18 45
Yeşil mercimek çorbası bir kepçe
Zeytinyağlı bamya 7 8 kaşık
Yarım dolma biber
22 00
Bir dilim dondurma ve iki avuç çekirdek
Ve biraz tatlı
Ve 1 litre su
Böyle yazınca durmumun ne kadar vahim olduğunu gördüm
İnşallah yarından sonra daha çok dikkat edicem kötü başladım
Kuralları tam bilmiyorum böyle yazdım ama
canim bol su ve yuruyus. bir de probiyotik kullanabilirsinİnşallah canım acaba hangi market ben bi bakayım
Bugün sporum hiç yok
Su az içtim
Su içme alışkanlığı nasıl kazanabilirim
Aşırı derecede gaz sorunum var
Bunun için öneriniz varmı ?
niye bu kadar israr ederler ki :/4 Temmuz
14.00
Menemen
1 dilim ekmek
Yarım tk fıstık ezmesi
Peynir azıcık
18.00
1 tabak yeşil fasulye
Salata
20.00 - Arkadaşıma gittik maalesef çok ısrar ettiler
1 sarma
1 silme yk kısır
Yarım patatesli börek(ince sarılmıştı)
2 küçük sıkım çiğköfte
Türk kahvesi
Spor: 40 dk falan yürüyüş belki daha fazla tempolu
Regl oldum ve dizlerim ağrıyor ondan yapamadım başka
Su 2,5 L sanırım bugün az oldu
Cuma öncesi menüden çok üzgünüm baya direndim ama...
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
aksamki hamur haric guzel canim menunPersembe menum
Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Cceyrek dilim bazlama ekmegine tost (hamburger ekmeginin biraz buyugunun ceyregi
Cay sekersiz
Ara 11.30
Sekersiz kahve
Oglen 14.00
3 kofte
3 kasikk yogurt
Ekmek yok
5 tane ceri domates
Salatalik yarım tane
Ara yok
Aksam
5 ucgen dilim karpuz
2 tane hamur misafirlikteydim
Spor
30 dak. Ay yuruyusu
250 ip atlama ipsiz ama
Lessile 15 dk.
Su 3 litre
Bugunku planladigim herseyi yaptim yarin herkese basarilar diliyorum
bende de var gobek sorunu ama bu haftaki sporumuz gobek uzerine, gidecek o gobeklerİstediğim saatler çok pahalıydı.
İndirim kovalayacağım sanırım. Acelesi yok zaten.
Terletici göbek için giysi aldım. Adını bilemiyorum şimdi. Kalın fermuarlı bişey resmini paylaşırım isterseniz.
Ev işi yaparken,spor yaparken iyi olur diye düşünüyorum.
1 kiloluk ağırlık lazımdı onları aldım.
Tayt’larda biraz pahalıydı indirimden alayım dedim.
Outlet’ler çok ucuz oluyor. Biraz uzak gidersem ordan alayım. Zaten vardı maksat değişiklik dedim.
Göbek sorunumu çözemiyorum bir türlü.
O kadar rahatsız edici ki anlatamam.
supersin,listeye girmeden mezun mu olacaksin yoksaBugün Doğum günü kutladık pastaya dokunmadım
Dondurma zaten dün yedim diye yemedim
Kankilerimle de toplandık diyet tek salata vardı
Onu da ben yapmıştım
Herkes bir şey yaptığı için yemeyince çok alındılar ve böreği falan yarım yiyerek kurtardım yemeyecektim ama maalesef böyle kurtarabildimya
Canim cok uzakta degil 5li rakamlar, yaz sonuna gorebilirsin benceBende 5’li rakamları çok özledim.
Burnumda tütüyor kendileri.
Hepimiz inşallah
76.6ymissin canim, ben tabloya ekliyorum kilonu. ama daha aktif olursan daha motive olursunGunaydin kizlar
Ben bu ara cok yogunum giremedim pek
Simdi tartildim 76.1 kg ciktim
Reglim bitti simdi biraz daha sikistiracagim
ne guzel gecmis gununuz kaptanim, ben simdi odevimi yapacagim, o yuzden bilg basindayim, bakiyorum listeye simdilikKizlar hepinize gunaydinlar,
Oyle yorgunum ki ayaklarim zonkluyor.
Saat aksamin 10bucugu ve yeni girebildik eve..
Gun boyu sahildeydik, aksamda abdnin bagimsizlik gunuydu, kutlamalar vardi ona katildik.
Bilgisayara sarilip uyuyacagim.
Gecmisi okudum, alintilarimi yaptim ama sabah yazacagim, menu tablomuzuda affiniza siginarak sabah hazirlayacagim.
Guzel eksiler gorursunuz umarim.
harikaGünaydın hepiminize ☺
İlk bildirim benden gelsin:
Geçen hafta: 65.0
Bu hafta: 64.7
Fark: -0.3
Yüzde: 0,46
olsun canim haftaya gelir eksiGünaydın herkese.
Bildirime geldim bende pek iyi sonuçla gelmesemde
Geçen hafta : 66.300 kg
Bu hafta : 66.350 kg
Fark: + 0.50 kg
Oran: 0.75
Kızlar hassas tartıda tartılıyorum 66.300 de gösterdi ama foto çekerken 66.350 de yakaladım aslında aynı gibiyim yani ama malesef fotoda öyle gözükmüyorAdetim yaklaşıyor inşallah o yüzdendir bu şişlik
harika eksiGunaydin kizlarrr. Bugün de misafirim gelcek. Çok sevdiğim bir arkadaşımburaya ugrayamayabilirim. Hemen bildirimi yapıyorum.
Gecen hafta 86.3
Bu hafta 84.9
Fark 1.4
%1.62
Haftaya da 83.9 u görsem ne guzel olur .
guzel canim menun :)günaydın kızlarönce dünkü menümü yazayım sonra da kör olmayasıca bildirimimi yapcam
menüm
sabah
3 yk yulaf
1 bdk süt
1 yk kuru meyve
ara
sütlü kahve
öğlen
1 kase çorba
1 kase zy kabak
yoğurt
akşam
1 sk bulgur
2 sk zy taze fasülye
ara
yoğurt
spor yok
olsun canim, belki vucudun senden once tatile girmistir :) neden haftaya hedefin arti?bildirim;
geçen hafta:65,9
bu hafta: 65,9
fark yok
oran: 0
haftaya hedef: 66.2
(bu hafta tartıda o kadar çok gördüm ki bu rakamı..)
Gunaydin ex-kaptanim :)Günaydın bu arada hepinize bol eksili bildirimler diliyorum
Gunaydin bende geldim
Gecen haftaki kilom : 78.5
Bu haftaki kilom : 77.7
Fark: - 800 gr
Yüzde : 1.01
aslinda cocuklarina da yapmasan da onlar da saglikli alternatifleri sevmeyi simdiden ogrenseler. gerci soylemesi yapmasindan kolay biliyorumAynen canim katiliyorum sana ama insan bazen nefsine hakim olamayabiliyor misafirlikteydik onume o geldi acikcasi karnimda acti hayir diyemedim ama bu haftayi -800 le kapattim demekki bu hafta bi iki kacamagim olmasaymis daha guzel sonuclarla gelirmisim bazlama ekmeginide ogluma yapiyorum onun ceyregini aliuorum yoksa kendime genelde tambugdaydan yaparim ama cocuklar pek sevmiyor malum o tarz ekmekleri mecburen bende yedigi seylerden yapiyorum
canim, eskisi kadar cok gelmedigin icin bence yeterince motive olamiyorsun, hadi bebek icin son birkac kilo daha gitsin
harikaGünaydın kızlarcım
50lilere biraz daha yaklaştım ama varamadım
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Geçen hafta: 60.7
Bu hafta: 60.1
Fark: -600
Yüzde: %1
Sonraki hafta hedef: 59.5
Eki Görüntüle 2285507
bulgur pilavi biraz fazla olmus sanki, 5yk kasigi patlican, 3yk bulgur daha iyi olurmus :)04/07/2019
sabah(09:00)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 yk kavurmalı yumurta
domates salatalık
öğlen (1113:45)
3 yk patlıcan musakka
5 yk bulgur pilavı yoğurt
akşam(19.00)
bir avuç üzüm
ceviz
kuru incir
spor yok
su 2,5 lt
olsun canim zaten kilon guzel, tatilden donuste tam gaz devam :)Arkadaşlar çok üzgünüm... ama bende kendimi anlamıyorum...
geçenbhafat:56.6
Bu hafta: 57.7
Fark:-1.1
Yüzde:%1,94
keske olsaymissin, zaten menulerin hep iyiydi, beklenen sonuctu buCuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9
Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an
harikaSelam kizlar
Bugunku tarti sonucum 68.8
ayy insallah haftaya gireyim artik su listeye
stitch Yawrukush Elmasyuzuk
Fotografi bir ara yuklerim simdi isyerinden yaziyorum
Kizlarrrr hiç beklemediğim bir eksiyle geldim
Geçen cuma kilom : 57.1
Bu cuma : 56.4
Fark : 700 gram
Yüzde :1.25
super haberKizlar bizim misafirler iptal gelmiyorlarmış yani tatlı falan yok cok mutluyum kendime eziyet etmek zorunda kalmayacağımmezun olana kadar pür dikkatim artık
Pazar günleri kahvaltım biraz bol olabilir ama ailecek olunca yemeyince laf ediyorlar ama ögünde sabah akşam yiyorum sadece acıkmıyorum pek dengelenir
canim odemdir o, 2 gune 56ya dusersin yine, takma kafana. sen saglikli beslenmene devam et yeterIns canm artik pes atme noktasina geldim bir gunde 1 kg alinir mi anlamadim
canim evet burasi cok guzel motive ediyor insani, sen de goreceksin bak, al hemen tartini baslaAyy kızlar ne güzel kilolar verişsiniiizz
Gram da olsa vermek çok güzel
Gerçekten insana ilham vriyor burası
Bend biran önce bu fatkları görmek istiyorumm
Ahhh tatlim ahhh en buyuk yaram benim yemeyen cocuk yemeyince acmi gezsin diyosun veriyosun ama zaten cokta abur cubur sevmiyor oglum herseyi ucundan yer birakırGunaydin kizlar, alintilarimi yaptim geldim :)
Sonra da kilo bildirimimi yapacagim
Hosgeldin canim, kahvalti yapmadigin icin bir turlu doymamis olabilirsin, ama buraya yazdikca insan nerede hata yaptigini gorup duzeltiyor merak etme. Boyle yazmaya devam et, bak nasil duzelicek menuler ve gidecek kilolar
ilk gunler hep boyle oluyor
canim bol su ve yuruyus. bir de probiyotik kullanabilirsin
niye bu kadar israr ederler ki :/
ama cok guzel eksi gelmis gordum
aksamki hamur haric guzel canim menun
bende de var gobek sorunu ama bu haftaki sporumuz gobek uzerine, gidecek o gobekler
supersin,listeye girmeden mezun mu olacaksin yoksa
Canim cok uzakta degil 5li rakamlar, yaz sonuna gorebilirsin bence
76.6ymissin canim, ben tabloya ekliyorum kilonu. ama daha aktif olursan daha motive olursun
ne guzel gecmis gununuz kaptanim, ben simdi odevimi yapacagim, o yuzden bilg basindayim, bakiyorum listeye simdilik
harika
olsun canim haftaya gelir eksi
eksi olmadigi icin benden sana 250 ip cezasi :)
harika eksi
guzel canim menun :)
olsun canim, belki vucudun senden once tatile girmistir :) neden haftaya hedefin arti?
haftaya son haftan, hadi tatile gitmeden 64.9 olsun tarti?
Gunaydin ex-kaptanim :)
aslinda cocuklarina da yapmasan da onlar da saglikli alternatifleri sevmeyi simdiden ogrenseler. gerci soylemesi yapmasindan kolay biliyorum
canim, eskisi kadar cok gelmedigin icin bence yeterince motive olamiyorsun, hadi bebek icin son birkac kilo daha gitsin
harika
bulgur pilavi biraz fazla olmus sanki, 5yk kasigi patlican, 3yk bulgur daha iyi olurmus :)
olsun canim zaten kilon guzel, tatilden donuste tam gaz devam :)
keske olsaymissin, zaten menulerin hep iyiydi, beklenen sonuctu bu
harika
super haber
canim odemdir o, 2 gune 56ya dusersin yine, takma kafana. sen saglikli beslenmene devam et yeter
canim evet burasi cok guzel motive ediyor insani, sen de goreceksin bak, al hemen tartini basla
Canim kontrol ettim, sen eylulde mezun olmussun bu ikinci cuma bildirimin, yani haftaya listedesinCuma 61.9
Bugün 60,1
Fark 1,8
Yüzde %2,9
Keşke bu hafta takımda olsaymışım dedim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?