- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Süpersin canım tok karnına bu sonuç geldiyse ac ne olur kim bilir maşallahTartıldım
Ay sonuca mutlu oldum azcuk dikkat eidnce farkediyır demekki
En son tartıldığım da 71 dim
Bugün sabah kahvaktısını yapmış bi şekilde böyle çıktı
İnsan daha çok gaza geliyor
Cok şükür eksideyim canım 700gramyeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar işte ondan içiyorum.. hibiskusu denedim çok ekşi geldiıhlamurda çok hafif aslında yeşil çeyı severim ama işte o da böyle dokunuyor bazen..
inşallah eksisindir canımartıysanda spordandır..
perşembeleri spor yapmıyorum canım. su içtim ama ne kadar bilmiyorum gerçekten.. inşallah canım..
keşke canım ama ben bu hafta neredeyse açtım ona rağmen sabitsem haftaya için çok ümidim yok...
süpersin canımmmgene beni geçtin
Canim tartida gecmis olabilirim, ama basarida gecemem, idolumsunyeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar işte ondan içiyorum.. hibiskusu denedim çok ekşi geldiıhlamurda çok hafif aslında yeşil çeyı severim ama işte o da böyle dokunuyor bazen..
inşallah eksisindir canımartıysanda spordandır..
perşembeleri spor yapmıyorum canım. su içtim ama ne kadar bilmiyorum gerçekten.. inşallah canım..
keşke canım ama ben bu hafta neredeyse açtım ona rağmen sabitsem haftaya için çok ümidim yok...
süpersin canımmmgene beni geçtin
Evet o bolunme kismini ben de anlamadimSağol tatlım ah şu bölünmeler..
Haftaya iyi bir eksi gelir canım artı olmasindan iyidir herzaman küçükde olsa eksi candırGeçen hafta 89.4
Bu hafta 89.2
Fark - 200
Yüzde 0.22
Haftaya hedef 88.7
Regle 9 gün kaldı herhalde spora başlayınca şiştim yahu yoksa giderdi dikkat ettim yemeye hep
Canim benim umarim kisa surede yasanan kotu olayi unutursun. Izinden donunce gorusuruz.arkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimdenYawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
Nedemek canım olur öyle arada önemli değil hep eksi gelemiyoruz malesef insallah canimarkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimdenYawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
Oooo daha ilk günden 60 lar :) harikasın kuzum
Süpersin canım tok karnına bu sonuç geldiyse ac ne olur kim bilir maşallahboyle devam bozmadan inşallah
iyi tatiller canim, uzuldum tatil oncesi komsunun terbiyesizligine. Baskasinin ozeli dinlenir miymis, kendi terbiyesizlik yapip bir de caninizi mi sıkmaya calisiyorarkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimdenYawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
SüpersinGeçen hafta 89.4
Bu hafta 89.2
Fark - 200
Yüzde 0.22
Haftaya hedef 88.7
Regle 9 gün kaldı herhalde spora başlayınca şiştim yahu yoksa giderdi dikkat ettim yemeye hep
Sagol canm tamm su icmeye devam. Regl de yakin degi)lBol su iç tatlım az daha dikkat et bakalım neler olacak regl yakın mıı
Aaaaaa bu ne saygısızlık ne kadar ayıp şu an çok sinirlendimarkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimdenYawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
Görürsün tabi niye göremeyesin asla ümitsiz olmaAy çok teşekkür edrim inşallah böyle devam eder
Kızlar yaa hayatımda nerdryse hiç 50 li rakamları görmedim
Görürüm dimiii
Cok sagol can. Dikkat edeyim bol su icerim de yuruyus yapamam bugun memelekete gidecegiz. Gelince insTursu ödem yapar canım çok yediysen su tutmussundur bol su iç yürüyüş yap gider o merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?