Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yok merakımdan sordum canım

Bence Harika sadece irmik helvası olmamalıydı ben de bayılırım ama artık biraz özleşmek lazım :)

Sağol kaptanım
Analarımızın eline su dökemeyiz biz
Benim annem spor yaparken yatıp izleyip gülmeyi tercih eder ama olsun siz sportif annelersiniz

5 temmuz menümü hiç paylaşmasam olur mu kızlar, mezuniyet kutlaması yaptım sayın
çizelgeye cezayı yazabilirsin kaptanım, benim menüyü okumaniza lüzum kalmadı bugün
Ooooo yalnız böyle olursa hemen geri geliverir bak dikkat et
Burada takıl az koruma modundayken:)

tamam canim deneyeyim bakalim ac karnina.

baya dikkat etmissin canim, sporun da cok guzel.

olur mu kaptanim, cok sagol fikrin icin. Ben o zaman yanima bir elma veya muz alayim bakarim duruma gore yerim veya yemem ama ben uzun sure durmadan yuzdugum icin sanki yemezsem cok cabuk yoruluyorum gibi geliyor. bakarim yarinki duruma gore

Kizlar ben markete gidiyorum, bugun Akinin cimnastigi var, oradanda ailecek spor salonuna gidecegiz.
Hepinizi opuyorum, iyi istirahatler.
Odul ogunu yapmak isterseniz, cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapip bitirin kizlar.
Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklayayim, cuma tartildiktan sonra cuma gunu ya da cumartesi gunu 1 ogunde dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz, ceza yok, odul ogunune sayiyoruz, yeni haftaya daha motive olmus sekilde basliyoruz.

Malesef hiç egzersiz yapamadım

Evet yavaş yavaş çıkarmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurumm

kaptişim perşembeleri spor yapmıyorum ödem oluşmasın diye. eskiden yogaya giderdim ama şimdi saatleri pek uymuyor.
küstüm ben tartıya şaka bir yana yine direnç dönemine girdim ya da spor fazla geliyor. aslında kendimi incelmiş ve güçlü hissediyorum ama tartıda değişiklik olmayınca insanın sinirleri bozuluyor 100 gr bile olsa inseydi neyse dicektim.. ben resmen 3 gün aç kaldım insaf bir de spora gittim o halde ne yiyeceğimi şaşırdım falan sabiti hak etmediğimi düşünüyorum.. ondan biraz motivasyon kaybım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…