Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menülerin güzel. Sadece haftasonu kaçırıyorsun. Spor da yapan birisin. Toplama baktığında çok güzel kilo vermiş birisin. Onun için sıkma canını bu haftta böyle olmuş olabilir. Bu moralini bozmasın. Ama azmini arttırsın.
Bu saatte burada ne işin var
Yalnızım sanıyordum

Malesef hiç egzersiz yapamadım

Evet yavaş yavaş çıkarmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurumm
Eminim basarili olacagindan canim:)
Kucuk bir spor cezasi gelecek.

Annemlere gidiyorum. Gün boyu bunun hazırlıkları ile uğraştım. 1hafta orada olacağım. Gelemedim bu yüzden. Ama kontrol ettim liste paylaşılmışmı diye :) eski alışkanlık :)
Farkli bir sehirde mi annen canim?
Cok keyifli bir 1 hafta diliyorum.
Cocuklarada yardim eder ne guzel, biraz kafani dinle :)

Anladim kuzum , ama ben kucuk bir ceza yazayim, yarin cumartesi :)
Canim sen kilo verme macerasini en iyi bilenlerden birisin.
Vucut bazen bir kiloda direniyor, bazen beklemedigin kadar iyi gidiyor kilolar.
Bazen cok kilo veriyorsun, bazen gram gram..
O yuzden bu uzun bir yolculuk, hatta yasam bicimi haline gelmeden , ideal kiloya ulasilmiyor.
Moralini bozmak yok, aynen devam edecegiz.

4 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA

2 haslanmis yumurta
Peynir 2 kk kadar
10 adet yesil zeytin
Yarim salatlik, havuc, nane, taze biber

OGLEN 2.30DA
Deniz urunleri tabagi (karisik 4 cesit deniz urunu)
Salata

ARA 5TE
1 maden suyu
1 elma

AKSAM 7.3ODA
250 ml proteinli sut (100 kalori, sekersiz)
1 avuc badem
1 parca oglenden kalan baligim 3 parmak kalinliginda

Su: 2lt
Spor: Deniz kenarinda yuruyus cok uzunca, cocuk pesinden kosma sahilde ve cocuk yuzdurme. :)

5 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA

Tereyaginda, peynirli 2 yumurta
1 minik tavuklu, peynirli taco (125 kalori)
1 kasik lor peyniri
10 yesil zeytin
Sogus salata(domates,salatalik, biber, nane)

ARA 2DE
Sekersiz filtre kahve
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)

OGLEN 4TE
1 bucuk lahmacun (ODULUM)
Bol salata
1 bardak ayran

AKSAM 19DA
Bolca sekersiz cay
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)

Su:1.5 lt (utu yaparken icmeyi unuttum ama 1.5litrelik cay rahat icmisimdir bugun)
Spor: Planlarimiz degisti spor salonuna gidemedik, (kucuk oglumun bacagi kesildi)evde leslie ile 1 mil yuruyus.
2 saat camasir katlama ve utuleme
30dk site icinde cocuklar bisiklet surerken , onlarin yaninda yuruyus.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE VE CUMA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy 100IA
Aomine Daiki 100IA
Minikpanda1107
Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA
Konus dinliyorum
Derya_the_queenMEZUN
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet 10DK D
Diyetteanne
YawrukushODUL
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad 100IA
Sertugba
klbk33
tomrs
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
*Arkadaslar tablomuzu kontrol etmeyi unutmayin, 2 gunluk paylasim yaptim cezaniz varsa lutfen tamamlayin.

Bunu begendim ama benim kilom biraz fazla 78 i gordukden sonra bunu yapayim ben

Ooooo yalnız böyle olursa hemen geri geliverir bak dikkat et
Burada takıl az koruma modundayken:)
ee hakettin canim bu kutlamayi ;0 afiyet olsun
Canim sen o menuyu fazlasiyla hakettin, afiyet seker olsun :)

Guncelleryecegim canim onumuzdeki 1-2 gun icinde:)
Sağolun kızlar kötü hissettirmediniz beni, ama Feyza haklı dikkat ve devam etmem lazim birazcık daha, şu tatil faslını kilo almadan atlatsam eve dönünce birkaç kilo daha vereyim diyorum. Dün o ödül yemeğimden sonra biraz çarşıda gezindik,ay bi baktım vitrinlerden gözüken yansimama resmen göbekli olmuşum neyse hevesimi aldım dün. Şimdi yeniden motiveyim
Harpycim ben de hep tartı odakliyim. Her gün iki üç kere tartiliyorum hatta. Elimde değil
Ama sizler kadar çok spor yapmamama rağmen yürüyüş bile ise yarıyor. Eşim sıkılaştıgimi söyledi geçenlerde. Hemen yüzün düşmesin tartıda biraz fazla çıktın diye teskin etti beni.
Kısacası önemli olan daralıp fit gözükmek heralde. Yoksa kaç kilo olduğumuz alnimizda yazmıyor ya (tabi bunu bir de kendime anlatsam süper olacak )

günaydın Çıtırlarım güzel bir hafta sonu diliyorum herkese :) umarım bu hafta sonu kendimi tutacağım :) 65.9un altına inip gideceğim bu şehirden

kaptişim özlemişiz yaa nerelerdesin :) seni gördüğüme çok sevindim :)

hafta sonu gerçekten kaçırıyorum kaptişim.. bu hafta daha dikkatli olcam haftaya izne ayrılıyorum bakalım dönüşte neler göreceğiz :)
uyukuya direniyordum kaptişim her akşam yapıyorum kendime bu işkenceyi çocuk gibiyim resmen

peki kaptişim bugün senin için 100 ia

günde 3 kere olmasa da diyetime uyduğum zamanlarda 2 günde bir tartılıyorum.. spor kas artışı yaptığı için bazen kilo vermemiş gibi görünebiliyoruz.. ama yine de 100 gr olsun eksi gitseydi beaaah günün birinde 60 kilo olursam anlıma yazıp dolaşiyim bari

Evet canım aynen bu şekilde

İyiyim tatlım sen nasılsın

Tamm kaptisim sağolasın

Kapima eşimle özel hayatım içeren bir kağıt yapistirmks ve bu kağıt ne zarfın içinde nede katlı... Binadan okuyanlarbile olmuş olabilir... Ve ben bu komşunun yüzünü bile bir kez görmedim... Dün gece 1 e kadar karakoldaydik.. hakkımı helal etmiyorum.. benim yumurtlama gunumdu biliyormusun herşeyi mahvetti...19 mm yumurtan vardı...

Aaaaaa bu ne saygısızlık ne kadar ayıp şu an çok sinirlendim
Git kafanı dağıt gel canım
Dün sinir krizi geçirdim resmen canım... Bide numarasını bulup aradım konuşayım problemi çözülüp diye... Kadın beni konusturmadi dinlemedide.. üstüne bide ,,,, edepsiz, gidin Hollanda'da yaşayın, senin zihniyetindekiler bağırarak bir şeyleri yapmayı severler ,,,, gibi laflar Edip birde seni savcılığa şikayet edeceğim dedi.. Güler misin ağlar mısın

Tamm kaptisim bu akşam halledeceğim bunu.. sagolasin

insanların yatak odasında ne yaptığı onu nereden ilgilendirir allah aşkına esas dinleyip böyle size kağıt bırakarak falan terbiyesizliği edepsizliği kendi yapmış.. yatak odamızda rahat edemeyeceksek nerede edeceğiz tövbe estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…