Menülerin güzel. Sadece haftasonu kaçırıyorsun. Spor da yapan birisin. Toplama baktığında çok güzel kilo vermiş birisin. Onun için sıkma canını bu haftta böyle olmuş olabilir. Bu moralini bozmasın. Ama azmini arttırsın.kaptişim perşembeleri spor yapmıyorum ödem oluşmasın diye. eskiden yogaya giderdim ama şimdi saatleri pek uymuyor.
küstüm ben tartıyaşaka bir yana yine direnç dönemine girdim ya da spor fazla geliyor. aslında kendimi incelmiş ve güçlü hissediyorum ama tartıda değişiklik olmayınca insanın sinirleri bozuluyor 100 gr bile olsa inseydi neyse dicektim.. ben resmen 3 gün aç kaldım insaf bir de spora gittim o halde ne yiyeceğimi şaşırdım falan sabiti hak etmediğimi düşünüyorum.. ondan biraz motivasyon kaybım oldu
Tamam canim ogrenmeye calisiyorum sistemi hala O yuzden cok soru soruyorum.Canim sen o menuyu fazlasiyla hakettin, afiyet seker olsun :)
Guncelleryecegim canim onumuzdeki 1-2 gun icinde:)
Tamam canim ogrenmeye calisiyorum sistemi hala O yuzden cok soru soruyorum.Canim sen o menuyu fazlasiyla hakettin, afiyet seker olsun :)
Eminim basarili olacagindan canim:)Malesef hiç egzersiz yapamadım
Evet yavaş yavaş çıkarmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurumm
Farkli bir sehirde mi annen canim?Annemlere gidiyorum. Gün boyu bunun hazırlıkları ile uğraştım. 1hafta orada olacağım. Gelemedim bu yüzden. Ama kontrol ettim liste paylaşılmışmı diye :) eski alışkanlık :)
Anladim kuzum , ama ben kucuk bir ceza yazayim, yarin cumartesi :)kaptişim perşembeleri spor yapmıyorum ödem oluşmasın diye. eskiden yogaya giderdim ama şimdi saatleri pek uymuyor.
küstüm ben tartıyaşaka bir yana yine direnç dönemine girdim ya da spor fazla geliyor. aslında kendimi incelmiş ve güçlü hissediyorum ama tartıda değişiklik olmayınca insanın sinirleri bozuluyor 100 gr bile olsa inseydi neyse dicektim.. ben resmen 3 gün aç kaldım insaf bir de spora gittim o halde ne yiyeceğimi şaşırdım falan sabiti hak etmediğimi düşünüyorum.. ondan biraz motivasyon kaybım oldu
Her zaman sor, daha cok soru sor, ben cok mutlu oluyorum :)Tamam canim ogrenmeye calisiyorum sistemi hala O yuzden cok soru soruyorum.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | ||||||
Sertugba | |||||||
klbk33 | |||||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Bunu begendim ama benim kilom biraz fazla 78 i gordukden sonra bunu yapayim benKizlar ben markete gidiyorum, bugun Akinin cimnastigi var, oradanda ailecek spor salonuna gidecegiz.
Hepinizi opuyorum, iyi istirahatler.
Odul ogunu yapmak isterseniz, cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapip bitirin kizlar.
Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklayayim, cuma tartildiktan sonra cuma gunu ya da cumartesi gunu 1 ogunde dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz, ceza yok, odul ogunune sayiyoruz, yeni haftaya daha motive olmus sekilde basliyoruz.
Ooooo yalnız böyle olursa hemen geri geliverir bak dikkat et
Burada takıl az koruma modundayken:)
ee hakettin canim bu kutlamayi ;0 afiyet olsun
Sağolun kızlar kötü hissettirmediniz beni, ama Feyza haklı dikkat ve devam etmem lazim birazcık daha, şu tatil faslını kilo almadan atlatsam eve dönünce birkaç kilo daha vereyim diyorum. Dün o ödül yemeğimden sonra biraz çarşıda gezindik,ay bi baktım vitrinlerden gözüken yansimama resmen göbekli olmuşumCanim sen o menuyu fazlasiyla hakettin, afiyet seker olsun :)
Harpycim ben de hep tartı odakliyim. Her gün iki üç kere tartiliyorum hatta. Elimde değilkaptişim perşembeleri spor yapmıyorum ödem oluşmasın diye. eskiden yogaya giderdim ama şimdi saatleri pek uymuyor.
Menülerin güzel. Sadece haftasonu kaçırıyorsun. Spor da yapan birisin. Toplama baktığında çok güzel kilo vermiş birisin. Onun için sıkma canını bu haftta böyle olmuş olabilir. Bu moralini bozmasın. Ama azmini arttırsın.
Bu saatte burada ne işin var
Yalnızım sanıyordum
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE VE CUMA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
*Arkadaslar tablomuzu kontrol etmeyi unutmayin, 2 gunluk paylasim yaptim cezaniz varsa lutfen tamamlayin.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum Derya_the_queen MEZUN enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet 10DK D Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch cinecin DenizinYosunKokusu fmad 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 Mavi boncukkk
Sağolun kızlar kötü hissettirmediniz beni, ama Feyza haklı dikkat ve devam etmem lazim birazcık daha, şu tatil faslını kilo almadan atlatsam eve dönünce birkaç kilo daha vereyim diyorum. Dün o ödül yemeğimden sonra biraz çarşıda gezindik,ay bi baktım vitrinlerden gözüken yansimama resmen göbekli olmuşumneyse hevesimi aldım dün. Şimdi yeniden motiveyim
Harpycim ben de hep tartı odakliyim. Her gün iki üç kere tartiliyorum hatta. Elimde değil
Ama sizler kadar çok spor yapmamama rağmen yürüyüş bile ise yarıyor. Eşim sıkılaştıgimi söyledi geçenlerde. Hemen yüzün düşmesin tartıda biraz fazla çıktın diye teskin etti beni.
Kısacası önemli olan daralıp fit gözükmek heralde. Yoksa kaç kilo olduğumuz alnimizda yazmıyor ya (tabi bunu bir de kendime anlatsam süper olacak)
Evet canım aynen bu şekildeCanim kontrol ettim, sen eylulde mezun olmussun bu ikinci cuma bildirimin, yani haftaya listedesin
degil mi kizlar?Yawrukush @Anka @tuzsuz_ruh
Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında"mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.
Bildirim şekli:
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Mezuniyet kilosu
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Kilolar arasındaki fark, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.
İyiyim tatlım sen nasılsınAksamki kacamaklar olmasa supermis, ya canim ben boyle kacamak yapsam, kilom arti cikar, sen her hafta masallah diyeyim eksi goruyorsun.
Gule gule kullan canim:)
Guzel bir gun olmus senin icin kuzum :)
Kalp atisini 140lara cikaracak intensive sporlar yaparsan hizli bir sekilde kilo verirsin kuzum ve gobekte gider zamanla..
Nasil gecti bu gunun kuzum?
Tebrikler ama gelmiyorsun hic takima canim..
tebrikler mezunum..
Canim sabitsin sorun yok, kilo almaman gayet guzel.
Of bu ne guzel kilo bildirimi.
Spor niye yok :))
Olsun vazgecmek yok, bu hafta guzel bir eksiyle izne ayiralim seni bebek:)
Hosgeldin canim nasilsin?
Cok cok guzel, tebrikler.
Canim harikasin
Canim sen diyeti kafanda oturtamiyorsun ondan bence :)
Kahvedasim listen hayirli olsun, tebrikler.
Spor niye yapamdin gulum, menun guzel :)
Zaman zaman olur boyle uzme canini..
Bu ne guzel bir eksi, tebrikler canisi.
Tebrikler canim
vay vay vay harikasin canim.
[
Tamm kaptisim sağolasınListemizi paylastim kizlar ,gecen haftaya gore epey toparladik bu hafta.
FitFiliz canim mezuniyetini tebrik ediyorum, citir, fit bir hatun oldun.
Aomine Daiki canim cok arti gormussun bu hafta ,sen simdi tatil yap dinlen, kafani dagit, 2 hafta sonra bekliyoruz.
Yeni gelen arkadaslarim sizlerde cok guzel kilolar vermissiniz ilk haftadan tebrik ediyorum hepinizi @Konus dinliyorum ,Mavi boncukkk @Gonulmeyvesi
@Wizardmom sen sagligina odaklan canim, biz hep buradayiz, toparlan bekliyoruz,acil sifalar.
Simdi alintilarimi yazmaya calisacagim ama Aras izin vermiyor tepemde:)
Kapima eşimle özel hayatım içeren bir kağıt yapistirmks ve bu kağıt ne zarfın içinde nede katlı... Binadan okuyanlarbile olmuş olabilir... Ve ben bu komşunun yüzünü bile bir kez görmedim... Dün gece 1 e kadar karakoldaydik.. hakkımı helal etmiyorum.. benim yumurtlama gunumdu biliyormusun herşeyi mahvetti...19 mm yumurtan vardı...Nedemek canım olur öyle arada önemli değil hep eksi gelemiyoruz malesef insallah canim
Nekadar ayıp ya birde size mi edepsiz diyor asıl kendisi edepsiz özel hayatı ihlal bu nasıl insanlarla yaşıyoruz bu dünyada ağzım açık kalıyor gerçekten
Bizde seni çok seviyoruz canım iyi tatiller canını sıkma görüşürüz sende oyle
İnşallah canım gorusuruzCanim benim umarim kisa surede yasanan kotu olayi unutursun. Izinden donunce gorusuruz.
Seviyorum sizi yaaiyi tatiller canim, uzuldum tatil oncesi komsunun terbiyesizligine. Baskasinin ozeli dinlenir miymis, kendi terbiyesizlik yapip bir de caninizi mi sıkmaya calisiyor
Sen bosver onu, tatilinin keyfini cikar, donuste gorusuruz
Dün sinir krizi geçirdim resmen canım... Bide numarasını bulup aradım konuşayım problemi çözülüp diye... Kadın beni konusturmadi dinlemedide.. üstüne bide ,,,, edepsiz, gidin Hollanda'da yaşayın, senin zihniyetindekiler bağırarak bir şeyleri yapmayı severler ,,,, gibi laflar Edip birde seni savcılığa şikayet edeceğim dedi.. Güler misin ağlar mısınAaaaaa bu ne saygısızlık ne kadar ayıp şu an çok sinirlendim
Git kafanı dağıt gel canım
Tamm kaptisim bu akşam halledeceğim bunu.. sagolasinKizlar bugun de sonuncu olduk fakat hepiniz cok guzel kilolar verdiniz o yuzden bunu sonunculuk olarak gormuyorum ben.
Aomine Daiki canim sende bireyselde sonuncu oldun.Oyuzden en gec persembe gunune kadar asagidaki linklere, kilo alma nedenini ve bir saglikli yemek tarifini yazman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
arkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimdenYawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?