Canim menun abarti degil gayet guzel10 temmuz Çarşamba
Spor: Kordon'da yürüyüş ☺
Menü:
Sabah: kaşarlı tost, çay (yola çıkacaktık)
Ara: benzinlikciden Nescafe (sakersiz ama süttozluyanında da nesfit bar, yarısı)
Öğle saat 2 gibi: buraların meşhur Biga köftesi 10 köfte (parmak şeklinde küçük) , soğan domates
Ara: tek top sade dondurma (külahını yemedim)
Akşam: iki haşlanmış mısır ( bari dedim akşam abartmayayim)
Çay iki bardak
Sağol Özlemcim, senin kullanıcı adını ilk gördüğümde aklıma gelmişti bir türlü yazamadım. Kozmikbakim diye bir site var burçlarin günlerine göre saç kesim bakım boyama makyaj önerileri filan var. Hatta KKdan biri söylemişti daha önce, bir göz atın eğlenceli gelmişti banaCanim menun abarti degil gayet guzel
Ben de iki kere okudum Ramazan yumurta ne diye10 temmuz menüm
Sabah
Ramazan yumurta az pişmiş 3 zeytin 1 ısırık poğaça 3 çatal peynir domates salatalik
Oglen
Kabak yemeği 5 yk domates salatalik
Ara
Anjelika erik 2 kiraz 3 4 üzüm
Akşam
3 yk tavuk sote domates salatası 1 çatal kabak dolmasi
Şu 2 litre civarı bugün çok içemedim
Yürüyüş 30 dk
Onu bende dusundum aslinda kati daha tok tutuyor sanki haklisin benimki oyle denk geldi dun rafa dan aynen otomatik duzeltmenin kurbaniyim benBen de iki kere okudum Ramazan yumurta ne diye
Meğer otomatik düzeltmeymiş. Rafadan yumurta yediğimde sanki yeterince tok tutmuyor beni, (aslında kayısı kıvamında severim ama sırf bu yüzden katı haşliyorum, nasılsa aynı kalori
Çok sevindim kaptanımEvet neyseki tuvalet halloldu, tartiya korkudan bakamadim daha
Iste ben vazgectim bitterden haberin olsun :))
Evet listeye dahil olunca sorumlulugnda artacak, daha cok dikkat etmek zorunda kalacaksin:)
Guzel birgun olmus yine senin icin canim.
Nasil gecti gunun?
Cok sagol canimOku oku oku bitiremedim maasallah maasallah sen sistemi oturt musun darısı başımizah diyorum ve seni alkışlıyorum kahvaltıda olsa maasallah takardim
Süper kaptan10 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA
1 haslanmis, 1 tereyaginda yumurta (esim sagolsun bana 1 tane haslamis, yetmeyince bir tanede ben yaptim)
5 yesil zeytin
3 kiraz, 3 cilek
1 dilim tam bugday ekmegi
1 parca kasar peyniri
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
1 kayisi
OGLEN 16.00DA
5 kasik enginar yemegi
5 tane kofte
AKSAM 19.00DA
1 dilim kiymali, mantarli lazanya
1 tabak salata
Yatana kadar cay ve mineralli su icerim.
SU:2.5 ltreye tamamlayacagim.
SPOR: 200 IA, 100JJ, 100S , 30dk parkta cocuklarin pesinden kosmak.
Bugun yarisma egzersizi yapamadimElmasyuzuk
Menü Çok güzel canım suda öyle spora bayıldım süpersin10 Temmuz
14.00
2 dilim yumurtalı ekmek
1 tk fıstık ezmesi
2 armut
Dibek+Türk kahvesi
2 armut
20.00
1 yk yoğurtlu kabak
Yarım dilim ekmek(yuvarlak ekmektendi normal beyaz ekmek dilimi boyutunda yedim hemen hemen)
1 çay kaşığı(çatalın ucu) patlıcan köz
Domates
Dut biraz ve yarım donmuş muz
(Armut çoook küçüktü sayısı çok görünüyor ama baya küçüktü köyden geldi)
Su 3L
Spor
Leslie 45dk
100 ip
60 legreise
130 sn plank
100 twist
Elmasyuzuk
stitch
@Yawrukush
Ozaman ben tımarhaneye yatmayı düşünüyorum daha delirmedensu çok faydalı. Kararında içmek lazım
sende bizdensin
birde çocuk olunca gör sorumluluğu.
neyseki kısa sürede çözülmüş
Geçmiş olsun
Bozulmasının sebebi neymiş. Durup dururken mi yani
BiraZ kh ağırlıklı canım su??10 temmuz Çarşamba
Spor: Kordon'da yürüyüş ☺
Menü:
Sabah: kaşarlı tost, çay (yola çıkacaktık)
Ara: benzinlikciden Nescafe (sakersiz ama süttozluyanında da nesfit bar, yarısı)
Öğle saat 2 gibi: buraların meşhur Biga köftesi 10 köfte (parmak şeklinde küçük) , soğan domates
Ara: tek top sade dondurma (külahını yemedim)
Akşam: iki haşlanmış mısır ( bari dedim akşam abartmayayim)
Çay iki bardak
Menü çok güzel su iyi artmış en azından kaptanım10 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA
1 haslanmis, 1 tereyaginda yumurta (esim sagolsun bana 1 tane haslamis, yetmeyince bir tanede ben yaptim)
5 yesil zeytin
3 kiraz, 3 cilek
1 dilim tam bugday ekmegi
1 parca kasar peyniri
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
1 kayisi
OGLEN 16.00DA
5 kasik enginar yemegi
5 tane kofte
AKSAM 19.00DA
1 dilim kiymali, mantarli lazanya
1 tabak salata
Yatana kadar cay ve mineralli su icerim.
SU:2.5 ltreye tamamlayacagim.
SPOR: 200 IA, 100JJ, 100S , 30dk parkta cocuklarin pesinden kosmak.
Bugun yarisma egzersizi yapamadimElmasyuzuk
Aha ceza yemişimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum 10DKD ?? 100IA Derya_the_queen MEZUN enimenime ODUL 200IA ?? Elmasyuzuk ODUL 100JJ DeryaOnDiet 10DK D 10DKD Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch 100JJ 100M 200IA 100IA cinecin DenizinYosunKokusu fmad ODUL 10DKD 100JJ 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL 10DKD ?? MUAF Mavi boncukkk ?? Fatmanur dr
Evet lütfeeeeenMenü çok güzel su iyi artmış en azından kaptanımsporlar çok güzel canın sağ olsun haftaya daha kolay pratik bir egzersiz yaparız herkez katılır ilk günden zorladım herkezi farkındayım
Evet lütfeeeeen
Plankta ileri 10 sn yapamadım nerdeyse
Bu hafta hayali ip atlama yapalım diyoruzEvet lütfeeeeen
Plankta ileri 10 sn yapamadım nerdeyse
Evet hareketler biraz ağır zorlayıcı yanmalar çok normal çokta iyi amaElmasyuzuk ama bu haliyle bile çok etkili hareketler yanmalar hissediyorum
Bekletirsen daha kötüde olabilir ALLAH korusun o yüzden aksatmadan git derimBende diyorum surekli yerlerdeyim cocuklarin pesinde dizimin ustune cok baski yapiyorum biraz kiloda olunca yuk biniyor olabilir diyorum daha gitmedim doktora avikcasi useniyorumda korkuyorumda kotusu cikar diye
Canim menulerin cok az ve pek besleyici degil. yarim simit iki dilim ekmek demek, onun yerine bir dilim ekmek ile peynir, domates ve yumurta tuketmeye calis kahvaltida.10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Harikasın canım ben bukadar yesem sabaha ölüm çıkar10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?