Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim menun abarti degil gayet guzel

Canim menun abarti degil gayet guzel
Sağol Özlemcim, senin kullanıcı adını ilk gördüğümde aklıma gelmişti bir türlü yazamadım. Kozmikbakim diye bir site var burçlarin günlerine göre saç kesim bakım boyama makyaj önerileri filan var. Hatta KKdan biri söylemişti daha önce, bir göz atın eğlenceli gelmişti bana

Ben de iki kere okudum Ramazan yumurta ne diye
Meğer otomatik düzeltmeymiş. Rafadan yumurta yediğimde sanki yeterince tok tutmuyor beni, (aslında kayısı kıvamında severim ama sırf bu yüzden katı haşliyorum, nasılsa aynı kalori

Onu bende dusundum aslinda kati daha tok tutuyor sanki haklisin benimki oyle denk geldi dun rafa dan aynen otomatik duzeltmenin kurbaniyim ben

Çok sevindim kaptanım tartiya bak korkunun ecele faydası yok kaptanım
Kendi kendimemi yarışayım kaptanım bende yapmıyım ozaman

Oku oku oku bitiremedim maasallah maasallah sen sistemi oturt musun darısı başımizah diyorum ve seni alkışlıyorum kahvaltıda olsa maasallah takardim
Cok sagol canim oturttum cok sukur arafa degisiklik yapiyorum surekli ayni spor fayda etmez biyerden sonra diye insallah canim
Geç kalktık sporda yapınca kahvaltı kaçtı canım ama bugün kahvaltı var

Süper kaptan

Menü Çok güzel canım suda öyle spora bayıldım süpersin

su çok faydalı. Kararında içmek lazım

sende bizdensin
birde çocuk olunca gör sorumluluğu.
neyseki kısa sürede çözülmüş
Geçmiş olsun
Bozulmasının sebebi neymiş. Durup dururken mi yani
Ozaman ben tımarhaneye yatmayı düşünüyorum daha delirmeden

BiraZ kh ağırlıklı canım su??

Menü çok güzel su iyi artmış en azından kaptanım sporlar çok güzel canın sağ olsun haftaya daha kolay pratik bir egzersiz yaparız herkez katılır ilk günden zorladım herkezi farkındayım

Aha ceza yemişim 100 jj hemen yapayım ozaman

Menü çok güzel su iyi artmış en azından kaptanım sporlar çok güzel canın sağ olsun haftaya daha kolay pratik bir egzersiz yaparız herkez katılır ilk günden zorladım herkezi farkındayım
Evet lütfeeeeen
Plankta ileri 10 sn yapamadım nerdeyse

Evet lütfeeeeen
Plankta ileri 10 sn yapamadım nerdeyse
Bu hafta hayali ip atlama yapalım diyoruz nedersiniz
Elmasyuzuk ama bu haliyle bile çok etkili hareketler yanmalar hissediyorum
Evet hareketler biraz ağır zorlayıcı yanmalar çok normal çokta iyi ama ilk günden bukadar zorlamaya gerek yok kimsede katılmadı bu hafta hayali ip yapalım dedik ona herkez katılır eminim inşallah

Bende diyorum surekli yerlerdeyim cocuklarin pesinde dizimin ustune cok baski yapiyorum biraz kiloda olunca yuk biniyor olabilir diyorum daha gitmedim doktora avikcasi useniyorumda korkuyorumda kotusu cikar diye
Bekletirsen daha kötüde olabilir ALLAH korusun o yüzden aksatmadan git derim

10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Canim menulerin cok az ve pek besleyici degil. yarim simit iki dilim ekmek demek, onun yerine bir dilim ekmek ile peynir, domates ve yumurta tuketmeye calis kahvaltida.
Aksam da az geldi, doyuyor musun sen bu kadar yiyerek. Aclik moduna sokacaksin bosu bosuna vucudunu.

10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Harikasın canım ben bukadar yesem sabaha ölüm çıkar normalde sanada kızardım ama hedefini biliyorum ondan acele ediyorsun anlıyorum ama birazdaha ye bu sekilde de sağlıklı olmaz zaten hem Spor yapıyorsun hem yürüyüşe çıkıyoruz biraz yiyelim güç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…