Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar bu hafta hiç menü veremedim yaa hep bi yamuk dengesiz düzensiz bugün sabah kuaför randevum vardı oradan sonra oğlumun öğretmeniyle kahve içecektik öğleden sonra da kızımın okul arkadaşı bizim parka gelcekti. ama öyle bir yağmur yağdı ki iki plan da iptal oldu üzerimden tır kalkmış gibi hissediyordum resmen, böylelikle öğlen biraz nefes aldım. kızımın arkadaşının annesi bizi evlerine çağırdı, azcık oturup muhabbet edince kendime geldim. akşam yemeğini de dünkülerden ayarlayınca hoop neredeyse oturmaktan sıkılacağım yarına az bi işim var spora gittikten sonra küçük bi kaç iş sonra da kızımın başka bi arkadaşının annesiyle görüşeceğiz

bu arada hayatımın salaklığını yapmış durumdayım bu kadar yoğunluk ve koşturmanın arasında çok normal gibi hissediyorum, ama bu salaklık bana 150 tlye mal olabilir internetten aldığım bir bikini altı vardı, sonra vazgeçtim iade ettim, bir tane de halhal almıştım aynı anda onu da kargoladım ve salak arkadaşınız kargo kodlarını karıştırıp takıcıya bikini altını, ayyıldıza da halhalı göndermiş halhal önemli değil ama bikini altı 150 tl şimdi takıcıyı ikna edip iadeyi yapması için çabalıyorum, olmadı bir arkadaşımın adresini vericem ona gönderticem. çünkü yarın gönderse en erken ptesi buraya gelir ve ben ptesi çooook uzaklarda olacağım umarım takıcı ablam bikiniyi çok beğenip üstüne yatmaya karar vermez

gördüğünüz gibi bende durumlar gayet karışık bu sabah wcsiz aç karnına 66.2 çıktım yani hedef kilom yarın wcli daha iyi bişey çıkar diye ümit ediyorum. malum bugün çimleri de biçtik oradan 100 gr gitse kar

Şuan daha iyiyim kaptanım çok şükür spordan sonra agrım geçti ❤

Çok güzel menü canım sporda iyi su harika

11 temmuz perşembe

Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
4 5 üçgen dilim karpuz 3 4 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve

Öğlen
1 dilim armut 4 adet yeşil ekşi erik 1 nektarı
1 bardak yeşil çay biraz haslama tavuk

Spor öncesi
200 ml proteinli süt 4 adet altın başak light şekersiz biskuvisi

Akşam spor sonrası
6 yk haslama bulgur 2 yk yoğurt 5 yk tavuk sote

Su 3.8 litre

Spor sabah
1 saat 3 dakika egzersiz videosu tüm vücut
34 dakika egzersiz videosu tüm vücut
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Spor yarışması için
4 dakika plank 6x40
140 adet leg raise
Ceza: 100 jj yapıldı

Akşam salonda
36 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 3 dakika 10km hizda koşu)
10 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)

Kizlar bu egzersizlere başladım bir sürede bunları yapacağım jilliani çok uzun süre yaptım bunlar çok daha zor ama heryerim ağrıyor umarım yarına ceset olmam devam ederim
Akşam dışarıdaydık yeni geldim tabakta dondurma yedim orta boy
16.700 adım attım bugün toplam

Cimleri bictik 100 gr gitmistir cumlen bana gulmekten en az 300 gr yaktırmıstır canım

Hu huuu ben eve geldim sonunda sabahin 9.30undan beri fellik fellik disarilardaydim.
Gunu yariladim, saat olmus 13.30.
Akin babasinin is yerinde kaldi , Arasi aldim geldim.
Sizler nasilsiniz, uykuya gectiniz mi?
Yarin tarti gunumuz cok heyecanliyim, hepimiz guzel eksiler gorelim insallah.

Sabah 08.30

2 dilim cavdarlı ekmek
2 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yapilmis menemen
3 bardak şekerdsiz çay

Ara 12.00
1 fincan Şekersiz turk kshvesi

Oglen 15.00
3 4 yk kaşık yogurtlu patatesli salatalıklı salata
1 yk salgam sulu bulgur salatasi
1 dilim borek
Sekersiz cay

Ara 17.00
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 19.00
Yarim lavasa 1 adet cigkofte ( lavas baya kucuk boydu ama)
1 bardak ayran

Şekersiz 2 bardak çay

Gece 23.00
Sekersiz turk kahvesi

Su 1.5 litre vardir
Spor yok ama cocuklarin pesinde pekte hareketsiz kalmiyorum yani

Yarina guzel bir eksi bekliyorum ama hayirlisiyla...

Hosgeldin kaptan nasilsin ben seni uzmicem yarin

Bu hafta olmasada , haftaya mezun edecegiz seni kuzum.

Kizlar ben saliya kadar yokum, arada mola verince gelebilirsem gelirim ama saliya kadar odevlerime yogunlasacagim, izin aldim. o yuzden yarin size bol eksiler, opuldunuz xx
yarin cok erken kalkip once ise gelmem lazim, tartilip cikmaya calisacagim
Bu mesaji okuyunca bir kotu oldum, sonra saliya ne var ki dedim, modumu yukselttim.
Canim en dogru olan senin odevlerine yogunlasmandi sali bekliyoruz haaa..
Mesajla bunaltirim seni sali gunu

Eline saglik kuzum, unut sen listeyi , bende o is:)

Tatlım benim kilo yanlış
canim mezuniyet kilon o, epey hummali bir hesaplama olacak yarin senin listeye girisin:))

Aldim aldim ama teee 26 sina verdiler ozamana kadar olmessem
Allah esirgesin, ne bicim laf o :)
Iyi yapmissin almakla canim, icin rahat eder.
Eltinde nasil gecti gunun?

Harikasin Deryacim.
Kac seye biren yetisiyorsun, bogazin agriyorsa, ilik ilik bol ihlamur, bitki cayi ic.
Hatta bir cezvenin icinde limon parcalari, 1 tatli kasigi bal, karabiber, nane, aci biber koyup kaynatiyorum ben sonra suzup iciyorum bogazim kotu olunca .
Cok ise yariyor, aklinda olsun.
Hastalanmadan toparlarsin insallah...
Ben ve cocuklarda iyiyiz canim, bir hengameyle geciyor gunler:)

Son düzenleme:
Canim azar azar yemissin menun kotu degil.
Cocuklarin pesinde kosmakta spor zaten :)

Hosgeldin kaptan nasilsin ben seni uzmicem yarin
Ayy deme, cok sevinirim :)
Hatta haftaya listeye girerken guzel bir eksi de gelirse degme keyfime :)))

Icicez inşallah kahveyi o fincanladan. Nöbetçi değilim izindeyim hala ama kalan ufak tefek eşyaları toparladık geç kaldık yatmaya
Insallah ablacim..
Evinizde ilk geceniz de , butun gecireceginiz gecelerinizde cok mutlu, saglikli, huzurlu , agiz tadiyla olsun.

Canim yarin ki menunu dort gozle bekliyorum.
Ayrica yarintarti gunumuz Fatmanurcum, sabah tartilmayi unutma :)

Tarti oncesi harika birgun olmus

Canim cok hafif ve az bir menu olmus, yuruyusunde sahane

kaptanım gitmeden yakalayabilirsem bu saatten sonra spor ödem tutar mı ne yapayım yapayım mı
Ahh gormemistim mesajini Feyzacim..
Canim persembeleri mumkun oldugunca hafif egzersizler yapmaya calis ya da persembeleri dinlenme gunun olsun..

Ay ozlenir miyim
Ozlenmez misin, tabiki ozleyecegiz canim benim

Kuzum kosturmaktan iyidir, sakin bir gun:)
Halhal ve bikini olayin kolaylikla cozulur insallah.
Ama halhalcinin ustune yatacagini zannetmiyorum.
Cimlerde bicilmis, pammik gibi olunmus, hayirli osssunn :))

Kocaman alkislar

Tamamdir... bildirimi yaparim sabah.. herkesi opuyorum

Evet cnm kacamak var ne yazikki. Ama yuruyus de var bolbol. Etiketlendigim mesajlari okuyup çıkıyorum. Yarin de bildirimi yaparim ins. canim

Canim azar azar yemissin menun kotu degil.
Cocuklarin pesinde kosmakta spor zaten :)

Ayy deme, cok sevinirim :)
Hatta haftaya listeye girerken guzel bir eksi de gelirse degme keyfime :)))
Valla ozaman dizimi kirip evde oturursam super olur kesin 1 kilo gonderirim bu haftaki hedefim 77 hatta 76.9 bile gelebilirim

Eltim her zaman ki gibi cocuk tantanasina kendini dahil edip benım sinirlerimi hoplatti canim.cocuklar oyuncak kavgasi yapiyordu benimki vermedi oyuncagi onun cocuguda agladi baya bi girdi araya aldi benimkinin elinden oyuncagi verdi cocuguna ,aldi cocugunu cekildi kenara benimkide hickira hickira agladi sonra .simdi ben yanlismi dusunuyorum arkadasim yani bu cocuk misafir ben bole bi durumda kendi cocugum aglasin derim misafiri aglatmam yani kendiminkini bi sekilde ikna ederim elticigim diyor ki benim cocugum aglamasin kim aglarsa aglasin kılıni kipirdatmadi benimki aglarken .benimki eline ne alsa onun cocugu agladı eltimde hemen o sevdigi oyuncak onunla hep oynuyor onunla soyle yapiyor bole yapiyor diye hakli gosterip oglunu aldi elinden cocugumun terbiyesiz bi elti iste yanlissam yanlissin diyin yani bilim bende en sonunda bende sinirlendim ogluma bagirdim bi daha aglarsan alir seni eve gotururum diye ama cocuk yani aglarlar susarlar kavga ederler barisirlar sakin kalmak lazim

Canim listeye girerken mezun kilon yazilmaliymis galiba, kaptan yazmisti o kiloyu
55le mi mezun olmuştum
aaa evet
ufff yani + mı gelecek öyleyse girmeyim ben listeye boşuna etkilemeyim burayı

ben hala o kuralı saçma buluyorum bence aynen yeni üye gibi olmalı yani üstünden 1 sene geçti neredeyse neden öyle ki
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…