canım eltin biraz değişikEltim her zaman ki gibi cocuk tantanasina kendini dahil edip benım sinirlerimi hoplatti canim.cocuklar oyuncak kavgasi yapiyordu benimki vermedi oyuncagi onun cocuguda agladi baya bi girdi araya aldi benimkinin elinden oyuncagi verdi cocuguna ,aldi cocugunu cekildi kenara benimkide hickira hickira agladi sonra .simdi ben yanlismi dusunuyorum arkadasim yani bu cocuk misafir ben bole bi durumda kendi cocugum aglasin derim misafiri aglatmam yani kendiminkini bi sekilde ikna ederim elticigim diyor ki benim cocugum aglamasin kim aglarsa aglasin kılıni kipirdatmadi benimki aglarken .benimki eline ne alsa onun cocugu agladı eltimde hemen o sevdigi oyuncak onunla hep oynuyor onunla soyle yapiyor bole yapiyor diye hakli gosterip oglunu aldi elinden cocugumun terbiyesiz bi elti iste yanlissam yanlissin diyin yani bilim bende en sonunda bende sinirlendim ogluma bagirdim bi daha aglarsan alir seni eve gotururum diye ama cocuk yani aglarlar susarlar kavga ederler barisirlar sakin kalmak lazim
canım bence hallolur yaselam kızlarbu hafta hiç menü veremedim yaa hep bi yamuk dengesiz düzensiz bugün sabah kuaför randevum vardı oradan sonra oğlumun öğretmeniyle kahve içecektik öğleden sonra da kızımın okul arkadaşı bizim parka gelcekti. ama öyle bir yağmur yağdı ki iki plan da iptal oldu üzerimden tır kalkmış gibi hissediyordum resmen, böylelikle öğlen biraz nefes aldım. kızımın arkadaşının annesi bizi evlerine çağırdı, azcık oturup muhabbet edince kendime geldim. akşam yemeğini de dünkülerden ayarlayınca hoop neredeyse oturmaktan sıkılacağım yarına az bi işim var spora gittikten sonra küçük bi kaç iş sonra da kızımın başka bi arkadaşının annesiyle görüşeceğiz
bu arada hayatımın salaklığını yapmış durumdayımbu kadar yoğunluk ve koşturmanın arasında çok normal gibi hissediyorum, ama bu salaklık bana 150 tlye mal olabilir internetten aldığım bir bikini altı vardı, sonra vazgeçtim iade ettim, bir tane de halhal almıştım aynı anda onu da kargoladım ve salak arkadaşınız kargo kodlarını karıştırıp takıcıya bikini altını, ayyıldıza da halhalı göndermiş halhal önemli değil ama bikini altı 150 tl şimdi takıcıyı ikna edip iadeyi yapması için çabalıyorum, olmadı bir arkadaşımın adresini vericem ona gönderticem. çünkü yarın gönderse en erken ptesi buraya gelir ve ben ptesi çooook uzaklarda olacağım umarım takıcı ablam bikiniyi çok beğenip üstüne yatmaya karar vermez
gördüğünüz gibi bende durumlar gayet karışıkbu sabah wcsiz aç karnına 66.2 çıktım yani hedef kilom yarın wcli daha iyi bişey çıkar diye ümit ediyorum. malum bugün çimleri de biçtik oradan 100 gr gitse kar
canım Allah yardımcın olsun11 temmuz perşembe
Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
4 5 üçgen dilim karpuz 3 4 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve
Öğlen
1 dilim armut 4 adet yeşil ekşi erik 1 nektarı
1 bardak yeşil çay biraz haslama tavuk
Spor öncesi
200 ml proteinli süt 4 adet altın başak light şekersiz biskuvisi
Akşam spor sonrası
6 yk haslama bulgur 2 yk yoğurt 5 yk tavuk sote
Su 3.8 litre
Spor sabah
1 saat 3 dakika egzersiz videosu tüm vücut
34 dakika egzersiz videosu tüm vücut
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Spor yarışması için
4 dakika plank 6x40
140 adet leg raise
Ceza: 100 jj yapıldı
Akşam salonda
36 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 3 dakika 10km hizda koşu)
10 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
Kizlar bu egzersizlere başladım bir sürede bunları yapacağım jilliani çok uzun süre yaptım bunlar çok daha zor ama heryerim ağrıyor umarım yarına ceset olmam devam ederim
Akşam dışarıdaydık yeni geldim tabakta dondurma yedim orta boy
16.700 adım attım bugün toplam
inşallah kaptanımHu huuu ben eve geldim sonunda sabahin 9.30undan beri fellik fellik disarilardaydim.
Gunu yariladim, saat olmus 13.30.
Akin babasinin is yerinde kaldi , Arasi aldim geldim.
Sizler nasilsiniz, uykuya gectiniz mi?
Yarin tarti gunumuz cok heyecanliyim, hepimiz guzel eksiler gorelim insallah.
Ya gercekten disaridan bakis acisi ni merak ediyorum bazen kayunvalidemde karsilsiyoruz orasi ne onun evi ne benim mesela cocuklar yine kavga ediyorlar eger kavga sebebi oyuncak benimkinin elindeyse hemen mudahale ediyorum ya ikna edip karsi tarafa veriyorum yada ortadan kaldiriyorum eger kavga sebebi oyuncak onun cocugunun elindeyse ogluna oyna oglum kac gel yanima oglum sakla oglum gizli oyna oglum surekli bunlari soyluyor aman mumkun oldugunca gorusmemeye calisiyorum allah sonumuzu hayir etsincanım eltin biraz değişik
bence sen haklısın
hatta bence çocuğu al çıkın hemen derdim kocana çocuk oyuncak istiyor durmuyor vs diyip
evden kendi oyuncağını getirse yine onu isteyebilir ama ya da böyle yaparsın
ya işte babam der ki bekara karı(koca) boşamak kolay diyebenimki biraz o hesap
çocuk bu ya kavga eder 3 dk a barışır
annesi her dediğini aparsa şımarıklaşır hem
su çok azSabah 08.30
2 dilim cavdarlı ekmek
2 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yapilmis menemen
3 bardak şekerdsiz çay
Ara 12.00
1 fincan Şekersiz turk kshvesi
Oglen 15.00
3 4 yk kaşık yogurtlu patatesli salatalıklı salata
1 yk salgam sulu bulgur salatasi
1 dilim borek
Sekersiz cay
Ara 17.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 19.00
Yarim lavasa 1 adet cigkofte ( lavas baya kucuk boydu ama)
1 bardak ayran
Şekersiz 2 bardak çay
Gece 23.00
Sekersiz turk kahvesi
Su 1.5 litre vardir
Spor yok ama cocuklarin pesinde pekte hareketsiz kalmiyorum yani
Yarina guzel bir eksi bekliyorum ama hayirlisiyla...
Onumuzdeki hafta sen evde otur canim, sana misafirde misafirlikte yasak olsun :))Valla ozaman dizimi kirip evde oturursam super olur kesin 1 kilo gonderirim bu haftaki hedefim 77 hatta 76.9 bile gelebilirim
Canim senin cocugun eltinin oglunun oyuncagini almis oynuyor, eltinin cocugu agliyorsa oyuncak icin, paylasarak ,sirayla oynayabilirler.Eltim her zaman ki gibi cocuk tantanasina kendini dahil edip benım sinirlerimi hoplatti canim.cocuklar oyuncak kavgasi yapiyordu benimki vermedi oyuncagi onun cocuguda agladi baya bi girdi araya aldi benimkinin elinden oyuncagi verdi cocuguna ,aldi cocugunu cekildi kenara benimkide hickira hickira agladi sonra .simdi ben yanlismi dusunuyorum arkadasim yani bu cocuk misafir ben bole bi durumda kendi cocugum aglasin derim misafiri aglatmam yani kendiminkini bi sekilde ikna ederim elticigim diyor ki benim cocugum aglamasin kim aglarsa aglasin kılıni kipirdatmadi benimki aglarken .benimki eline ne alsa onun cocugu agladı eltimde hemen o sevdigi oyuncak onunla hep oynuyor onunla soyle yapiyor bole yapiyor diye hakli gosterip oglunu aldi elinden cocugumun terbiyesiz bi elti iste yanlissam yanlissin diyin yani bilim bende en sonunda bende sinirlendim ogluma bagirdim bi daha aglarsan alir seni eve gotururum diye ama cocuk yani aglarlar susarlar kavga ederler barisirlar sakin kalmak lazim
Evet canim kurallarin bir cogu banada hic mantikli gelmiyor..55le mi mezun olmuştum
aaa evet
ufff yani + mı gelecek öyleyse girmeyim ben listeye boşuna etkilemeyim burayı
ben hala o kuralı saçma buluyorum bence aynen yeni üye gibi olmalı yani üstünden 1 sene geçti neredeyse neden öyle ki
Yawrukush
ya kaptanım şimdi doğal olarak + gelecekBu hafta olmasada , haftaya mezun edecegiz seni kuzum.
Bu mesaji okuyunca bir kotu oldum, sonra saliya ne var ki dedim, modumu yukselttim.
Canim en dogru olan senin odevlerine yogunlasmandi sali bekliyoruz haaa..
Mesajla bunaltirim seni sali gunu
Eline saglik kuzum, unut sen listeyi , bende o is:)
canim mezuniyet kilon o, epey hummali bir hesaplama olacak yarin senin listeye girisin:))
Allah esirgesin, ne bicim laf o :)
Iyi yapmissin almakla canim, icin rahat eder.
Eltinde nasil gecti gunun?
Harikasin Deryacim.
Kac seye biren yetisiyorsun, bogazin agriyorsa, ilik ilik bol ihlamur, bitki cayi ic.
Hatta bir cezvenin icinde limon parcalari, 1 tatli kasigi bal, karabiber, nane, aci biber koyup kaynatiyorum ben sonra suzup iciyorum bogazim kotu olunca .
Cok ise yariyor, aklinda olsun.
Hastalanmadan toparlarsin insallah...
Ben ve cocuklarda iyiyiz canim, bir hengameyle geciyor gunler:)
canım çocuklar büyüyünce düzeliyor benim çevremde de var iki eltiYa gercekten disaridan bakis acisi ni merak ediyorum bazen kayunvalidemde karsilsiyoruz orasi ne onun evi ne benim mesela cocuklar yine kavga ediyorlar eger kavga sebebi oyuncak benimkinin elindeyse hemen mudahale ediyorum ya ikna edip karsi tarafa veriyorum yada ortadan kaldiriyorum eger kavga sebebi oyuncak onun cocugunun elindeyse ogluna oyna oglum kac gel yanima oglum sakla oglum gizli oyna oglum surekli bunlari soyluyor aman mumkun oldugunca gorusmemeye calisiyorum allah sonumuzu hayir etsin
Evet bu genellikle bole oluyor bi kac kere yaptim o dedigini bi sure duzeldi araya girmedi sonra yine karismaya basladi isine geldigi gibi psikolojik sorunlari var kadinin benlik degil dedigim gibi zaten mumkun oldugunca uzak duruyorum kendisindenOnumuzdeki hafta sen evde otur canim, sana misafirde misafirlikte yasak olsun :))
Canim senin cocugun eltinin oglunun oyuncagini almis oynuyor, eltinin cocugu agliyorsa oyuncak icin, paylasarak ,sirayla oynayabilirler.
Hadi bir kez sen ,bir kez x (eltinin cocugu) oynayalim seklinde.
Baktiniz x aglamaya devam ediyor, annesi yani eltin onun dikkatini baska seye cekmeye calisabilir, o oyuncagi unutturup baska birseyle oyalayabilir.
Baktiniz oda olmuyor, senden rica eder Ozlemcim bu oyuncagi kaldirsak olur mu diye.
Ya da x;in cok sevdigi, kimseyle paylasmak istemedigi oyuncaklari varsa ki her cocugun oluyor, onlari misafir gelmedn kaldirabilirler huzursuzluk cikmasin diye.
Senin cocugunun elinden oyuncagini alip aglatmasi bencillik, cok kotu bir davranis.
Ama senin cocuguna kizmana ben en cok uzuldum, aksine ben senin yerinde olsam, akraba-ahbap dusunmem, cocugumu bagirtarak aglatiyorlarsa izninizle ben cikiyorum der cocugumu alir giderdim.
Sende bu konuda tavrini koy bence canim, yoksa her gorustugunuzde senin cocugunu mu aglatacaklar bu sekilde...
Evet canim kurallarin bir cogu banada hic mantikli gelmiyor..
Keske hepsini degistirsek...
Canim sen cok azimli bir uyemizsin , senin listemizde olmana takimin ihtiyaci var.
Ilk listende kucuk bir eksi olacak bildirimin ama hic onemli degil.:)
Canim senin cocugun onemsiz mi?Ya gercekten disaridan bakis acisi ni merak ediyorum bazen kayunvalidemde karsilsiyoruz orasi ne onun evi ne benim mesela cocuklar yine kavga ediyorlar eger kavga sebebi oyuncak benimkinin elindeyse hemen mudahale ediyorum ya ikna edip karsi tarafa veriyorum yada ortadan kaldiriyorum eger kavga sebebi oyuncak onun cocugunun elindeyse ogluna oyna oglum kac gel yanima oglum sakla oglum gizli oyna oglum surekli bunlari soyluyor aman mumkun oldugunca gorusmemeye calisiyorum allah sonumuzu hayir etsin
Az yemissin yine canim, icin almadi heralde..Selamlar.
Menümü yazmaya geldim.
Sabah, hiçbişey.
Öğlen,tavuklu minik bir sandviç (dışardan aldım)
Akşam, 2 kaşık pirinç pilavı,2 çatal kadar salata yedim.
Arada, 1 muz yedim.
Su, 1.5 litre kadar.
Çok yürüdüm bugün,çok temizlik yaptım.
Bacaklarım komple sızlıyor.
Evin rengi değişti sanırım silip temizlemekten.
aleyküm selam canımSelamlar.
Menümü yazmaya geldim.
Sabah, hiçbişey.
Öğlen,tavuklu minik bir sandviç (dışardan aldım)
Akşam, 2 kaşık pirinç pilavı,2 çatal kadar salata yedim.
Arada, 1 muz yedim.
Su, 1.5 litre kadar.
Çok yürüdüm bugün,çok temizlik yaptım.
Bacaklarım komple sızlıyor.
Evin rengi değişti sanırım silip temizlemekten.
En guzeli, kendinide, cocugunuda uzak tut...Evet bu genellikle bole oluyor bi kac kere yaptim o dedigini bi sure duzeldi araya girmedi sonra yine karismaya basladi isine geldigi gibi psikolojik sorunlari var kadinin benlik degil dedigim gibi zaten mumkun oldugunca uzak duruyorum kendisinden
Canim cok kucuk bir + olacak ben hesapladim, 3 asagi 5 yukari , sorun yok:)ya kaptanım şimdi doğal olarak + gelecek
ben takımın yüzdesini düşürmek istemiyorum herkes o kadar çabalıyorken
bölünecek tabi ama bilemedim yani
Benim saat sizden 2 saat geride.Canim senin cocugun onemsiz mi?
Neden surekli eltinin cocugunu kayiriyorsun?
Ya olabildigince uzak kal , gorusme, ya da gorustukce cocuguna haksizlik yapmasina izin verme..
Az yemissin yine canim, icin almadi heralde..
Nasilsin bugun?
Yarin sabah tartilip kilomuzu paylasacagiz, unutma olurmu?
oysaki o kuralda yeni üye/mezun olarak belirtilir diyorduOnumuzdeki hafta sen evde otur canim, sana misafirde misafirlikte yasak olsun :))
Canim senin cocugun eltinin oglunun oyuncagini almis oynuyor, eltinin cocugu agliyorsa oyuncak icin, paylasarak ,sirayla oynayabilirler.
Hadi bir kez sen ,bir kez x (eltinin cocugu) oynayalim seklinde.
Baktiniz x aglamaya devam ediyor, annesi yani eltin onun dikkatini baska seye cekmeye calisabilir, o oyuncagi unutturup baska birseyle oyalayabilir.
Baktiniz oda olmuyor, senden rica eder Ozlemcim bu oyuncagi kaldirsak olur mu diye.
Ya da x;in cok sevdigi, kimseyle paylasmak istemedigi oyuncaklari varsa ki her cocugun oluyor, onlari misafir gelmedn kaldirabilirler huzursuzluk cikmasin diye.
Senin cocugunun elinden oyuncagini alip aglatmasi bencillik, cok kotu bir davranis.
Ama senin cocuguna kizmana ben en cok uzuldum, aksine ben senin yerinde olsam, akraba-ahbap dusunmem, cocugumu bagirtarak aglatiyorlarsa izninizle ben cikiyorum der cocugumu alir giderdim.
Sende bu konuda tavrini koy bence canim, yoksa her gorustugunuzde senin cocugunu mu aglatacaklar bu sekilde...
Evet canim kurallarin bir cogu banada hic mantikli gelmiyor..
Keske hepsini degistirsek...
Canim sen cok azimli bir uyemizsin , senin listemizde olmana takimin ihtiyaci var.
Ilk listende kucuk bir eksi olacak bildirimin ama hic onemli degil.:)
haklısın kaptanım teşekkür ederim :)Canim cok kucuk bir + olacak ben hesapladim, 3 asagi 5 yukari , sorun yok:)
Takim olmak ,ayni gemide beraber olmak demek..
Bazen arti gelicez, bazen sabit olacagiz ama ne olursa olsun beraber yapacagiz...
Saat farki muhim degil canim, sen uyaninca tartil bildirimini yap.Benim saat sizden 2 saat geride.
Tamam unutmayacağım tartınıp kilomu yazarım.
Miğdem asla almıyor.
Yerken bile bulanıyor.
Yedikten sonra 2 saat her an kusacak gibi geziyorum.
Üzgünken boğazıma kelepçe vuruyorlar sanki..
Daha iyiyim derken,daha sakinim.
Akışına bıraktım biraz.
Teşekkür ederim.aleyküm selam canım
2 kaşık ve sabah hiçbir şey yok o yüzden pirinç okey
su az
yürüyüş iyi olmuş temizlikle de taçlanmış yağlar yanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?