Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen canim benim de doymam lazim. hadi bakalim onemli olan metodumuzun kilo verdirmesi yapalim ve kil verelim

haklisin canim cok zor nefis tutmak. Ama sen cook iradelisin

sagol canim en onemlisi aliskanliklarin degistirilebildigini ogrendim bugun baya kotuyum hem bogazim hem biraz atesim var, bakalim duruma gore ya havuza/spor salonuna gidecegim yk hala kotuysem evde kesin spor yapacagim artik elimden geldigince sporsuz gun sayisini minimuma indirmek gayem

Sağol canım benim..
Kaptanlığa dönüş yapmışsın :) hayırlı olsun.. Özlemişim tablolarını :)
Kısa zamanda beni de o tabloya alman umuduylaa
Normal doğum yaparsam çabuk toparlanırım da, sezeryan olursa spora dönmem zaman alacak gibi, hayırlısı..

Çok geçmiş olsun canım..

Canım nasılsınnn

Çok geçmiş olsun canım..
Sagol canim. Ayy bebisin kocaman olmus doguma cok az kalmis. Hazir mi dogum cantan? sectin mi dogum yapacagin hastaneyi? ve en onemlisi yakinlarinda varsa kesinlikle dogum ve bebek bakimi kursuna git bize cook faydasi oldu.
Kisacasi nasil gidiyor bebek hazirliklari?

Günaydın ❤❤❤❤❤Nasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet
benim vefakar kaptanim, iyiyiz benim durum ayni hala kilo vermeye calisiyorum ama yeni olarak tezimi bitirmeme az kaldi ve yeni aliskanlik edindim sabahlari yuzuyorum .
Sen nasilsin canim?

DeryaOnDiet benim canim esim sanada gunaydın
aa es mi olmusuz selam canim. Yaa rica etsem menune beni etiketler misin? Ben de seni etiketlerim bu hafta boyunca. Boylelikle gozumuzden hicbir gun kacmaz hergune yorum yapariz
Hemen gidip es listesini kontrol ediyorum

menu de spor da cook guzel canim, hem doyurucu hem saglikli

aslinda biskuviye kadar kotu degildi canim sadece lahmacun belki 1.5 yerine 1 olabilirdi. Ama umarim ikramlari yememissindir , ayy simdi bana da hatirlattin bilerek Turk marketine gitmiyorum ne zaman gitsem canim cok fazla sagliksiz sey istiyor

wuuwuu hadi o zaman baslasin yarisma. Kozmogirl17 esim, hadi gel birinci olalim beraber hem de kendimizi motive ederiz :)

Sagol cnaim. Haftasonu geldi artik is yok en azindan 2 gun. Pazartesiye kadar iyilesmezsem zaten bir iki gun rapor almak niyetindeyim
Geçmiş olsun hayatım bugün nasılsın? O boğaz ağrısı bende kronik artık. Azıcık bir rüzgarda kalsam tutuyor hemen. Okul dönemi de öğretmen hastalığı faranjit
Dikkat et canım yine ılık bitki caylarina devam et bir müddet, faydası olur.
Dünkü önerini dikkate aldım. Şu an denizdeyim ilk yuzmemden sonra ara verdim oyleyaziyorum
O may gat
Kaptan benim resmimi bulmuşsun
Ama bak o bıngıllı göbiş baya küçüldü,arka bel kısmı da bi erise
Kaptan beni takıma al taam,sebzeden dönenin kaşığı kırılsın

Umarım normal doğum olur, sağlık açısından sakınca yoksa mutlaka normal doğumu dene canım.
Disin nasıl oldu?

Kozmogirl17 canim kahvaltini yaptin mi? Ne yedin? bugun icin bir spor planin var mi? Ne dersin kendimize minimum 30 dakika spor limiti koyalim mi tum hafta boyunca
Evet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltını

aa es mi olmusuz selam canim. Yaa rica etsem menune beni etiketler misin? Ben de seni etiketlerim bu hafta boyunca. Boylelikle gozumuzden hicbir gun kacmaz hergune yorum yapariz
Hemen gidip es listesini kontrol ediyorum
Tamam canim en guzeli o tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…