- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
aynen canim benim de doymam lazim. hadi bakalim onemli olan metodumuzun kilo verdirmesi yapalim ve kil verelimİşte bende öyle bir düzen tuturmaya çalışıyorum,örneğin sabah kabak soteyi de fazla ekmek yememek için yaptım,peynir zeytin domates yanında iyi öğün oluyor.
Doymazsam gözüm aklım mutfakta kalıyor çünki
haklisin canim cok zor nefis tutmak. Ama sen cook iradelisinKizlar bugun galiba kendime geldim.mmmm
Cekirdek canm istedi yooook yememelisin dedimm. Karpuz canm istedi kahvaltida yedim yarin sabah yerim dedim benim icin buyuk adim . bugun günüm de vardi gayet az yedim mutluyum yarin ins iradeli olurummm umut ediyorummm. Allahim ne kadar zor nefsimi tutmakkk
sagol canim en onemlisi aliskanliklarin degistirilebildigini ogrendimTamam canim once mezun ol, sonrada hep beraber sigarayi birakmana el atalim.:)
Ihmal etme canim, pazartesi ilk is al randevu kadin dogumdan.
Genceciksin sen, sakin ihmal etme.
Hurma var mi evde kuzum, hurma oldukca sekerli bir meyve, seker istegini cok guzel kesiyor.
Sebzeden donenin kasigi kirilsin :)))
Canim ne guzel seyler katmis burasi hayatina ama en onemlisi sen yapmis basarmissin tum bunlari, kocaman tebrikler:)
Tamamdir ablam :)
Siz haftaya insallah yeni evinizde olacaksiniz.
Yavas yavas olsun, sorunsuz olsun hersey insallah.
Evet artik herkesi goruyorum canim :)
Ben stitche kendim demistim sen odevlerine odaklan takim Ayse ile bende diye..
Cok iyi yapti, insallah vaktini cok iyi kullanip halleder odevlerini.
Canim takimi dusunup , banada destek olmaya cabaladigin icin yurekten tesekkur ederim.
4.takimin bir suru gorunmeyen iyilik melekleri var..
Ben gece uyuyakalmisim dedimPersembe gecesini kastettim.
Ben iki elim kandada olsa her cuma en gec 17.30da takima gelirim,listeleri hallederim. (eger ki bana bir sey olmazsa)sen yine destegini esirgeme ama icin de rahat olsun.
6.takim epey iyi ama cok motiveydiler bu hafta, hakettiler 1.ligi canim:)
Cok guzel canim :)
Senden haber almak ne guzel Fatimecim:)
Hamileligin son zamanlari zor oluyor ama artik sona yaklastin kuzum.
Sag salim dogsun bebisin insallah, guzel haberlerinle bekliyoruz seni
Yok canim es yerine ceza yapmak yok, ilkkez duyuyorum bunu.
Sadece birbirimize destek, menulerimize yorum vs yapacagiz.
Bence menude, sporda cok guzel:)
Hatta sporuna cok ozendim..
Bugun zorlayacagim yine kendimi bakalim :)
Yok o sali gununundu ama cok spor yapmistin bende not yazmistim, sporlarin cok guzel ceza yapmana gerek yok diye:))
Canim cok az yiyorsun, diger arkadaslarda soylemis ama bu sekilde saglikli kilo veremezsin.
Ve hatta 1 ay buna devam edeceksen bi noktada vucudun kilo vermeyi durdurup, kitlik var sanip, yedigin seyleri depolayabilir.
Hedefin ne bilemiyorum fakat spor yapiyorsun ve protein tuketmezsen kaslarindan kaybetmeye baslarsin.
En azindan az yemek istiyorsan peki oyle yap ama menulerine protein ekle.Sebze ,salata ekle olur mu canim...
Sopalari gostermis kizlar :)))
Çok geçmiş olsun canım..sagol canim en onemlisi aliskanliklarin degistirilebildigini ogrendimbugun baya kotuyum hem bogazim hem biraz atesim var, bakalim duruma gore ya havuza/spor salonuna gidecegim yk hala kotuysem evde kesin spor yapacagim artik elimden geldigince sporsuz gun sayisini minimuma indirmek gayem
Canım nasılsınnnSağol canım benim..
Kaptanlığa dönüş yapmışsın :) hayırlı olsun.. Özlemişim tablolarını :)
Kısa zamanda beni de o tabloya alman umuduylaa
Normal doğum yaparsam çabuk toparlanırım da, sezeryan olursa spora dönmem zaman alacak gibi, hayırlısı..
Sagol canim. Ayy bebisin kocaman olmus doguma cok az kalmis. Hazir mi dogum cantan? sectin mi dogum yapacagin hastaneyi? ve en onemlisi yakinlarinda varsa kesinlikle dogum ve bebek bakimi kursuna git bize cook faydasi oldu.Çok geçmiş olsun canım..
benim vefakar kaptanim, iyiyiz benim durum ayni hala kilo vermeye calisiyorumGünaydın ❤❤❤❤❤Nasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet
aa es mi olmusuz selam canim. Yaa rica etsem menune beni etiketler misin? Ben de seni etiketlerim bu hafta boyunca. Boylelikle gozumuzden hicbir gun kacmaz hergune yorum yaparizDeryaOnDiet benim canim esim sanada gunaydın
menu de spor da cook guzel canim, hem doyurucu hem saglikliPERSEMBE MENUM
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
5 zeytin
5 kiraz
1 kk peynir
Salatalik, domates
OGLEN
1kepce kabak corbasi
1 buyuk (hamburger koftesi boyutunda) izgara kofte, 1 parca izgara tavuk gogus
1 kase salata
ARA
Mineralli su
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
Mangalda tavuk kanat (derisiz)
Bolca coban salata
SU:2 lt
SPOR: Leslie 1 mile ve gun boyu kosturmaca
aslinda biskuviye kadar kotu degildi canim sadece lahmacun belki 1.5 yerine 1 olabilirdi. Ama umarim ikramlari yememissindir , ayy simdi bana da hatirlattin bilerek Turk marketine gitmiyorum ne zaman gitsem canim cok fazla sagliksiz sey istiyorCUMA MENUM
SABAH
Sucuklu 1.5 yumurta
Yarim dilim tb ekmegi
5 zeytin
1 parca kasar peynir
Birkac dilim salatalik, domates,taze biber
OGLEN
Izgara tavuk kanat (derisiz)
4 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu tuzsuz fistik
2 hurma
AKSAM
1.5 adet lahmacun
Marul, domates, maydonoz, kirmizi lahana salatasi
1 bardak ayran
Yatana kadar caya devam :) Cayin yaninda 4 adet ikram biskuvisi yemeyi planliyorum.(Batti balik yan gider:))
Su: 2.5 ltye tamamlayacagim.
Spor: 2bucuk saat temizlik, 45dk sitede cocuk gezdirme, yuruyus.
wuuwuu hadi o zaman baslasin yarisma.***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
1. @DenizinYosunKokusu & @gogo2405
2.Kozmogirl17 & DeryaOnDiet
3. @klbk33 & @fmad &FitFiliz
4. @Elmasyuzuk & @Diyetteanne
5. @Yawrukush & @Konus dinliyorum & @Fatmanur dr
6. @stitch & @enimenime
7. @cinecin & @Mavi boncukkk
8. @sertugba & @tomrs
Geçmiş olsun hayatım bugün nasılsın? O boğaz ağrısı bende kronik artık. Azıcık bir rüzgarda kalsam tutuyor hemen. Okul dönemi de öğretmen hastalığı faranjitSagol cnaim. Haftasonu geldi artik is yok en azindan 2 gun. Pazartesiye kadar iyilesmezsem zaten bir iki gun rapor almak niyetindeyim
O may gat
Kaptan benim resmimi bulmuşsun
Ama bak o bıngıllı göbiş baya küçüldü,arka bel kısmı da bi erise
Kaptan beni takıma al taam,sebzeden dönenin kaşığı kırılsın
Umarım normal doğum olur, sağlık açısından sakınca yoksa mutlaka normal doğumu dene canım.Sağol canım benim..
Kaptanlığa dönüş yapmışsın :) hayırlı olsun.. Özlemişim tablolarını :)
Kısa zamanda beni de o tabloya alman umuduylaa
Normal doğum yaparsam çabuk toparlanırım da, sezeryan olursa spora dönmem zaman alacak gibi, hayırlısı..
Evet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltınıKozmogirl17 canim kahvaltini yaptin mi? Ne yedin? bugun icin bir spor planin var mi? Ne dersin kendimize minimum 30 dakika spor limiti koyalim mi tum hafta boyunca
Tamam canim en guzeli o tabikideaa es mi olmusuz selam canim. Yaa rica etsem menune beni etiketler misin? Ben de seni etiketlerim bu hafta boyunca. Boylelikle gozumuzden hicbir gun kacmaz hergune yorum yapariz
Hemen gidip es listesini kontrol ediyorum
Benimde bu hafta hedefim buyuk hem yarisa girisin serefine hem esimin serefine gitsin kilolarrrwuuwuu hadi o zaman baslasin yarisma.Kozmogirl17 esim, hadi gel birinci olalim beraber hem de kendimizi motive ederiz :)
Oooo hrikasin canimGünaydınn güzel enerjiler hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?