- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canim, kotu hala bogazim biraz da ates yapiyor. ama haftasonu ya cok sorun degil.Geçmiş olsun hayatım bugün nasılsın? O boğaz ağrısı bende kronik artık. Azıcık bir rüzgarda kalsam tutuyor hemen. Okul dönemi de öğretmen hastalığı faranjit
Dikkat et canım yine ılık bitki caylarina devam et bir müddet, faydası olur.
Dünkü önerini dikkate aldım. Şu an denizdeyim ilk yuzmemden sonra ara verdim oyleyaziyorum
Umarım normal doğum olur, sağlık açısından sakınca yoksa mutlaka normal doğumu dene canım.
Disin nasıl oldu?
ayy canim ellerine saglik cok guzel olmusGünaydınn güzel enerjiler hepimize
evet canim ay yuruyusu super fikir ve bu hafta yazilmis super olan bacaklar yukari asagi dik bir sekilde o da dizini yormaz. Evet yaptim cnaim kahvaltimi. Hala cok iyi hissetmiyorum iyi hissedersem yuzmeye niyetim var degilse ben de evde 30 dakika spor dusunuyorum bakalim. online alisveris yapmistim ve aldigim birkac seyi geri vermem lazim yarin burda heryer kapali onu dusunuyorum vermeye mi gitsem yoksa olmaadi esime vereyim o geri versin magazaya.Evet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltını
insallah hedefimizi gerceklestirelim cnaim. Ben de artik listeye girmek istiyorumBenimde bu hafta hedefim buyuk hem yarisa girisin serefine hem esimin serefine gitsin kilolarrr
Özlemcim eczaneden plaster alıp sarabilirsin dizlerini spor yaparken, eskiden koşarken yapardım öyle epey destekliyor dizleri, zorlama bir andaEvet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltını
Menüyü hiç sormasagol canim, kotu hala bogazim biraz da ates yapiyor. ama haftasonu ya cok sorun degil.
supersin canim. senden bol bol yuzme gorelim tatil boyunca. menulerin de cok guzel zaten.
Kaptancım ev interneti carsamba filan sanirim. Telefonumdakine ise daha 10 gun var. Aksam esimin tel netine baglanip birazcik da onun netini sömüreyimcanim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu haftaki 59.
60-59=1
1i 100 ile carpip, gecen haftaki kilona boluyoruz.
1*100/60=1.67
Hatayaki hedefini cok begendim, yeni hafta baslasin kuzum :)
Ellerine saglik canim :)
Sabit olmakta guzel canim..
Internetin ne zaman gelecek?
Sagol kuzum :)
1 kilo vermissin harikasin canim, bugun takimin en iyi kilo vereni sensin.
Cok sevindim hastaniza, senin regli olmanada:)
Arayi acma, ozluyoruz...
Mesaj sayini saymana gerek yok canisi, ben senin aktif oldugunu biliyorum
Tebrik ederim kgitmis kilolar.
Harikasin canim, bu hevesle takima daha cok bekliyoruz.
Tebrikler canim , regli olmamana ragmen eksidesin.
Gel bekliyoruz Anka kaptanim, nasilsiniz?
Canim 100 gr arti haftaya gider guzelde bir eksi gelir:)
harikasin canim bosver onlar sisko kalsin, ordaki hamur sglizsiz yiyecekleri yesinler. Ne guzel dusunmussun, harikasin. en iyisi hep yaninda saglikli yiyecekler tasimak, tatilde nasil diyette kalinira orneksin masallahMenüyü hiç sormaöğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya
Plajdakiler garip garip bakmasa barie napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani.
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam
Geçen hafta menülerim hep disaridandi ama bu hafta annemlerde ev ortamındayiz canım. Onun etkisi.harikasin canim bosver onlar sisko kalsin, ordaki hamur sglizsiz yiyecekleri yesinler. Ne guzel dusunmussun, harikasin. en iyisi hep yaninda saglikli yiyecekler tasimak, tatilde nasil diyette kalinira orneksin masallah
Evet canım
Ya doktordanda randevu aldim tatlim ama 26 sina verdiler randevuyu spordan dolayi olmadi onceside vardi canim dizimde ama iyi geliyorsa hafta ici bakim bi tesekkur ederim ilgin icin bu aradaÖzlemcim eczaneden plaster alıp sarabilirsin dizlerini spor yaparken, eskiden koşarken yapardım öyle epey destekliyor dizleri, zorlama bir anda
Ne kadar var senin listeye girmene caniminsallah hedefimizi gerceklestirelim cnaim. Ben de artik listeye girmek istiyorum
Tamam canım haftaya tedavi alıp gideyim biktim doktordan ama yapacak birşey yokihmal etme canim, git baktir. ve hem sana hem de takimin butun citirlarini lutfen her yil smear testi ve gogus ultrasonu yaptirmayi unutmayalim :*
Sağol canım elimden gelen bukadar almayayım yavaş gitsin onada raziyim 3 kilom kaldı verecek zaten hızlı gitmesede olur su reglide duzenli olabilsem hersey cok daha güzel olacaksenin sporun, menulerin ve guncel kilon zaten muhtesem canim. Dikkat ettigin ortada masallah
Tabiki canım ❤ve iyi olmaya devam edecek ki ben de kendimi iyi hissedeyim
Bu sabah yine 65 kiloyken giydigim elbisem dar geldibekleyin beni gecen yaz giydigim elbiseler geliyoruuum
Insallah sayfada yeniyim alisinca bende daha fazla katkı sağlayacağım inşallahKimler sayfada görebiliyorsun
Tüm gün buralardaydım
stitch giremeyeceğim yarın dedi. Malum aramzda 10saat fark var. Biz uyurken uyanıksın. Biz uyanıkken uyuyorsun haliyle. Olurda İhtiyaç olur diye buralardaydım. Uyanamadım yazmışsın. Uyanmasaydın saatine kadar bekler son dakikalarda paylaşırdım listeyi.
Emekler boşa gitmesin. Herkes çok çabalıyor
@elmasyuzuk de alışır yakında bu işlere
Ben iyiyim. Eve pazartesi döneceğim. Çocukları iyileştirdik dönüyoruz
Tebrikler valla seni tebrik etmekten baska bi soz bulamiyorum azmine hayranımMenüyü hiç sormaöğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya
Plajdakiler garip garip bakmasa barie napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani.
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam
Evet zararını biliyorum ama vazgeçmek çok zor geliyor herşeye iradem var ama bunda zorlanıyorum mezun olunca tekrar deneyeceğim bırakmayı inşallah olurcanım çooooooooooooooook gençsin ve o kadar zararlı ki.. sen bence bırakabilecek iradeye sahipsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?