Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın kaptanım
bu hafta diğer takımlar da çok iyi değil sanki öyle mi

Malesef içiyorum ailemde aynısını söylüyor ama alışınca bırakmak zor
Inşallah mezun olayım onunda grubu varsa katiliyim☺
canım çooooooooooooooook gençsin ve o kadar zararlı ki.. sen bence bırakabilecek iradeye sahipsin

süpersin kuzum

12 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 4 zeytin 3 catal peynir domates salatalik
Ara 6 kiraz 3 4 uzum
Ikindi gibi 3 yk fasulye kavurmasi 3 yaprak sarma
Aksam cay ictim biraz da tuzsuz fistik yedim
Su 3 litre
Spor 30 dk yuruyus
güzel canım

inşallah canım benim
hedefe bir insem duruma göre az daha çekebilir miyim diye düşünüyorum ama 1 kg ye düştük haftada min 3 w var demek bu da indiremeyeceğim demek sanırım bakalım

Kizlar bugun galiba kendime geldim.mmmm
Cekirdek canm istedi yooook yememelisin dedimm. Karpuz canm istedi kahvaltida yedim yarin sabah yerim dedim benim icin buyuk adim . bugun günüm de vardi gayet az yedim mutluyum yarin ins iradeli olurummm umut ediyorummm. Allahim ne kadar zor nefsimi tutmakkk

Evet var heyecan ama diger kizim daha emiyor hakkina giriyormuyum acaba . eylul de 2 yas olacak. Hamile kalirsam nasil biraktiririm. Yanlis mi yapiyorum die dusunuyorum da
canım eylüle bir şey kalmamış kii sen devam et eylül geçerken kesersin sütün kesilmezse

harikasın kuzum

12 Temmuz

14.00
2 zeytin
2 yk kısır
1 patatesli börek
4 -5 yk kabak yoğurtlu (misafirlikteydim tatlılara hiç dokunmadım böyle yırttım)
Türk kahvesi

karpuz 4 parça
20.00
semizotu salatalık salatası
1.5 sıkım çiğköfte

canım çok tatlı çekti
yarım muz ve kakao bandım

su çoook az
1.5 L falan sanırım ve daha içemiyorum ama çoooooook çay içtim..

spor
45 dk kadar falan yüryüş
halı yıkadık bir de çok yorgunum az olsa da

ödül öğünümü bugün hiçbir şeye saymıyorum cezam varsa alayım
Yawrukush Elmasyuzuk stitch

canım eylüle bir şey kalmamış kii sen devam et eylül geçerken kesersin sütün kesilmezse
Evet haklisin canm. Bide artik cok sutum olmuyor oyun yapiyor resmen. Zor sprediyom. Yatarak emziriyorum cekistiriyor diger eliyle diver gogsumun ucunu cektiriyor felan amuda kalkiyor oyle emmeye calisiyor .

Evet haklisin canm. Bide artik cok sutum olmuyor oyun yapiyor resmen. Zor sprediyom. Yatarak emziriyorum cekistiriyor diger eliyle diver gogsumun ucunu cektiriyor felan amuda kalkiyor oyle emmeye calisiyor .
şebelek eylüle kadar gittiği kadar gitsin canım:)

evet canım pazar akşam çıkıyoruz yarın da uğrarım fırsat buldukça..

12 temmuz menusu

Sabah 10.00

2 dilim tam bugday ekmegi
1 haslanmis yumurta sarisi
2 kk kadar peynir
Domates salatalik
2 bardak sekersiz cay

Ara 12.00

Sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.00
1 kase makarna salatası
1 dilim kek
2 bardak Sekersiz cay

Ara
-
Aksam 19.00
2 parca tavuk kanat 3 4 tane patates (Firinda)
2 kasik pilav

Ara 21.00
1 tane Maden suyu

Spor

Komple evi kalldirdim sildim supurdum.ustunede misafir gelince yapamadim

Su
2 litre

Evet var heyecan ama diger kizim daha emiyor hakkina giriyormuyum acaba . eylul de 2 yas olacak. Hamile kalirsam nasil biraktiririm. Yanlis mi yapiyorum die dusunuyorum da
Öyle düşünme. Nasip çünkü. Bebeği veren ne kadar nasip ediyorsa rızka o kadar alacak o rızktan. Seninle alakası yok bunun. Onun nasibi o kadarmış. Zaten bırakma vakti gelmiş.
Ben ilkinde süt olsun diye neler yaptım süt az oldu. Sonra da 11aylıkken 2.ye hamile kaldım. Oysa az da olsa emziriyordum. 2.gelmese de nasibi azdı. Ama 2.doğdu. Hiç süt sıkıntısı yaşamadım. Nasıl iş anlamadım. İlkinde süt niye yoktu hiç anlamadım... Derin mevzular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…