Özge'cim denersen yaz olur mu sevdin mi diye merak ederim bencanim o kadar bekle demedim, 2-3 gun surekli buz kompres uygula ve dinlendir sonra sporunu yap bir sorunun olmazsa.
Cok cok guzel, bol sebzeli hafif bir gun olmus dun.
Yuruyusunde guzel canim.
Bugun nasil gecti?
Mezun olup harika bir sofrayla esinin de gonlunu alirsin canim :)
Cok guzel bir tarifmis yarin kahvaltiya yapayim , cok sagol Deryacim:)
Harika bir tarif, yarin hemen deneyecegim:)
Benim halam ve arkadaşları böyle birbiriyle gün yaparken anlaşmışlar, sadece kutu yemiş çay kahve ikram etmeye. Çok iyi değil mi? Keşke herkes öyle yapsasensiz olur mu kankii
(Misafirlikteyim. Bu saatte hala yiyorlar. Nasıl bir kültürümüz var dediğim anlardan birini yaşıyorum)
Yarın yeni bir gün
Wc ye de çıkamadım
Ben işe başlayınca herkes kilo almışsın diyecek bana yaa
Hiç başlayasım yok o yüzden
Geçmişi okuyayım dedim ama 5 günde Meydan Lourruse ansiklopedi yazmışsınız kızlar, pes ettim
Aferin feyzacim abartmamişsın ve çok gaza gelmemişsin bravo13 temmuz
15.00
2-3 yk kısır
2 yk yoğurtlu şehriye salatası
1 peynirli börek
(gün sofrasından bu şekilde kalkabildim)
kazandığım bitter hakkımı kek koyarken bıçakta borcamda kalan küçük ağzıma parça attım ona kllandım
19.30
domates çorbası
kuru fasulye 2-3 yk
yoğurt 3 yk
salata 2 yk
1 fıırn tavuk
1 balık kraker(evin küçük oğlu ve misafir kız zorla hepimize aldırdı ama bu daha erken saatti
türk kahvesi
dibek kahve
su 1.5 L sanırım belki daha az ama full çay içtim
spor
çocuklarla koşuşturma sürekli çay vs mutfakta uzun süre bir ara süpürge hep böyle ıvır zıvır
baya geç geldik spor falan hakgetire
yarın da yine gidiyorum pazartesi de bizde gün var
hadi bakalım....
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
K klbk33
FitFiliz
Gunaydin tatlimGünaydın güzeller, nasıl geçiyor sabahiniz?gidemedim planladigim halde, denizime nazar değdi, bu gün hava tüm gün yağmurluymuş, aglayasim var çok şartlanmıştim sormayın
Ama dünkü bile yetmiş bugün süper eksideydim. Bu sabahın tesellisi
bazen abartiyorum meyveyi o kotu iste, hatta galiba hergun abartiyorum ki bu dikkat etmis halimBendensin canım harika
ben gecen seferki mezuniyetimde cok rahat vermistim ama bu sefer cok zorlaniyorum kilo vermekte ne yazik ki. daha bir duskun oldum yemege yillar gectikcefazla derine dalma canim yinede sen.
Anladim canım eşim
Nemek canim
Sana da masallah canım suan ki idolumsun
Selam canim, ben de cok mutluyum senin gibi aktif ve pozitif ve sporu menusu harika birinin esim olmasindan dolayiKizlar ben kacar uyku basti cocuklar uyurken uyuyim nasilsa 2 saate damlarim buraya yineDeryaOnDiet canim iyi ki esim olmussun hepinize bol muhabbetler iyigeceler opuldunuz
Selam cnaim, harikasin tatilde eksi gelmek , inanilmaz. Daha aksama cok var yagmur dinince git gir denize, olmadi 1 saat git gel olmaz mi?Günaydın güzeller, nasıl geçiyor sabahiniz?gidemedim planladigim halde, denizime nazar değdi, bu gün hava tüm gün yağmurluymuş, aglayasim var çok şartlanmıştim sormayın
Ama dünkü bile yetmiş bugün süper eksideydim. Bu sabahın tesellisi
Yarış yaparız ama yarış eylülden sonraCanim esimde bende dikkat ediyoruz, ikimizde diyette olunca menuler guzel oluyor.
Ben gunlerdir karpuz yememistim, regli oldum, dayanamadim tatli diye.
Yoksa meyve cok nadir tuketiyorum.
Onerini dikkate alacagim kuzum:)
Gunaydin canim, hosgeldin, biran seni cevirimici gorunce heyecanlandim.
Eski 4. takimi toplayacagim ben:))
Kurallari ben bile unuttum kuzum, sen haftaya baskulunle beraber gel
Eski gunlerdeki gibi yaris bilem yapariz busem, spor senin icin cerez.
Meyvenin fazlasıda zararlı canım dikkat et ...bazen abartiyorum meyveyi o kotu iste, hatta galiba hergun abartiyorum ki bu dikkat etmis halim
Vercez canim sen uzulme ikimizde 1 kere basardik tekrar basaricaz insallah sen gecen mezuniyetinde kac kilo vermistin .ben gecen seferki mezuniyetimde cok rahat vermistim ama bu sefer cok zorlaniyorum kilo vermekte ne yazik ki. daha bir duskun oldum yemege yillar gectikce
Insallah canim ama gecen ayin 16 sinda regl olmustum sanirim yine olucam gogsum bacaklarim cok fena agriyor ve sabah tartida hala ayniydim okadar spora dikkat etmeme ragmen cok morelim bozuldu.Selam canim, ben de cok mutluyum senin gibi aktif ve pozitif ve sporu menusu harika birinin esim olmasindan dolayiInsallah bu durum cuma gununku eksilerime yansir
Selam canım benim pazar hizli basladi kahvaltimi yaptim ustune kahvemi ictim 200 hayali ip atladim 50 mekik cektim 50 kere squat yaptim bakim cocuklar uyuyunca yada aksam ustu yarim saat te ayyuruyusumu yaparim sen neler yapiyorsun tatlım nasil oldun bugunKozmogirl17 esim nasilsin? nasil geciyor pazar gunun?
Sen geceden sabah diyosun ben bazen 2 saat girmiyorum oooo kac sayfa gitmis oluyorÖzge'cim denersen yaz olur mu sevdin mi diye merak ederim benafiyet olsun şimdiden
Benim halam ve arkadaşları böyle birbiriyle gün yaparken anlaşmışlar, sadece kutu yemiş çay kahve ikram etmeye. Çok iyi değil mi? Keşke herkes öyle yapsa
(sadece dün geceden sabaha tam 9 sayfa birikmiş bence sen konsolostukta, öyle resmi yerlerde belge peşindeyken bekleme durumu olduğunda, değerlendir fırsatı, bi soluklanirsin hem takımda, yoksa işin zor hayatım
Aferin feyzacim abartmamişsın ve çok gaza gelmemişsin bravo
Maalesef dinecek gibi gözükmüyor hiç, epey de soğuk havaSelam cnaim, harikasin tatilde eksi gelmek , inanilmaz. Daha aksama cok var yagmur dinince git gir denize, olmadi 1 saat git gel olmaz mi?
canim dur daha cumadan bu yana 2 gun gecti bozma moralini, sabit olman guzel en azindan arti degilsin. Haftaya sabit veya eksi baslamak super, arti olmasin da.Meyvenin fazlasıda zararlı canım dikkat et ...
Vercez canim sen uzulme ikimizde 1 kere basardik tekrar basaricaz insallah sen gecen mezuniyetinde kac kilo vermistin .
Insallah canim ama gecen ayin 16 sinda regl olmustum sanirim yine olucam gogsum bacaklarim cok fena agriyor ve sabah tartida hala ayniydim okadar spora dikkat etmeme ragmen cok morelim bozuldu.
Selam canım benim pazar hizli basladi kahvaltimi yaptim ustune kahvemi ictim 200 hayali ip atladim 50 mekik cektim 50 kere squat yaptim bakim cocuklar uyuyunca yada aksam ustu yarim saat te ayyuruyusumu yaparim sen neler yapiyorsun tatlım nasil oldun bugun
anladim canim, iyi plan yapmissiniz bu kotu havayi oren yerinde degerlendirirsiniz, super.Maalesef dinecek gibi gözükmüyor hiç, epey de soğuk havaMevsimler değişti artık ülkemizde. Yaz yağmuru gibi değil resmen kış yağmuru bu. Biz de atladik arabaya Troia ya gidiyoruz, bari Truva atini, ören yerini gezelim dedik. (Ama bu seçenekte de arabada hareketsiz olmak var işte. )
Bu arada Deryacim meyvelerin daha az şekerli olanlarını tercih edebilirsin can erik mesela, kalorisi çok az oralarda bulabilirsen. Ya da domates, salatalık alternatif olabilir meyveye.
Iyice dinlen canim iyilesmenin yolu dinlenmektir kotuysen cok bugun onuda yapma bencecanim dur daha cumadan bu yana 2 gun gecti bozma moralini, sabit olman guzel en azindan arti degilsin. Haftaya sabit veya eksi baslamak super, arti olmasin da.
ben gecenki mezuniyetimde 78 den 65e dusmustum yanlsi hatirlamiyorsam, simdi 9 versem yetecek.
super baslamissin pazar gunune canim.
Ben hala cok iyi degilim o yuzden bugun de havuza gitmeyecegim hata gorunen o ki buyuk ihtimalle yarin rapor alacagim, hic calisacak durumda degilim. kalktim kahvalti yaptim ben de aynen bir sade kahve ictim. birazdan ogle yemegimi yiyecegim, aksma uzeri kendimi daha iyi hissedince de yarim saat leslie dusunuyorum ve plank olabilir.
Güne rağmen menün harika.13 temmuz
15.00
2-3 yk kısır
2 yk yoğurtlu şehriye salatası
1 peynirli börek
(gün sofrasından bu şekilde kalkabildim)
kazandığım bitter hakkımı kek koyarken bıçakta borcamda kalan küçük ağzıma parça attım ona kllandım
19.30
domates çorbası
kuru fasulye 2-3 yk
yoğurt 3 yk
salata 2 yk
1 fıırn tavuk
1 balık kraker(evin küçük oğlu ve misafir kız zorla hepimize aldırdı ama bu daha erken saatti
türk kahvesi
dibek kahve
su 1.5 L sanırım belki daha az ama full çay içtim
spor
çocuklarla koşuşturma sürekli çay vs mutfakta uzun süre bir ara süpürge hep böyle ıvır zıvır
baya geç geldik spor falan hakgetire
yarın da yine gidiyorum pazartesi de bizde gün var
hadi bakalım....
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
K klbk33
FitFiliz
Dinleniyorumbakalim, evde pek birsey yaptigim yok zaten, ancak ordan oraya gecip uzaniyorumIyice dinlen canim iyilesmenin yolu dinlenmektir kotuysen cok bugun onuda yapma bence
Afiyet olsun canim, biliyorum normalde daha az yiyordun. adim sayin da az olmus.Güne rağmen menün harika.
Benim menüm berbat.
13temmuz
Sabah: domates salatalık 1haşlanmış yumurta 1kk b peynir
Öğle 2 köfte, 3.d.beyaz ekmek, salata, biraz dondurma
Ara biraz kızarma, 1tabak karpuz, 3sarma
Ara ağacından 5 kayısı(ağaçtan pek tatlıydı)
Akşam 1tabak kızartma, 4sarma, yoğurt
Ara çekirdek 3 avuç
Su 3lt
Spor yürüyüş 2000 adım
Çok mu kötü geçmiş normalde bu kadar yemem
Elmasyuzuk
stitch
Yawrukush
fayfeyfiy
FitFiliz
Geçmiş olsun canım, biraz uyu bari dinlenmeden geçmeyecek bellicanim dur daha cumadan bu yana 2 gun gecti bozma moralini, sabit olman guzel en azindan arti degilsin. Haftaya sabit veya eksi baslamak super, arti olmasin da.
ben gecenki mezuniyetimde 78 den 65e dusmustum yanlsi hatirlamiyorsam, simdi 9 versem yetecek.
super baslamissin pazar gunune canim.
Ben hala cok iyi degilim o yuzden bugun de havuza gitmeyecegim hata gorunen o ki buyuk ihtimalle yarin rapor alacagim, hic calisacak durumda degilim. kalktim kahvalti yaptim ben de aynen bir sade kahve ictim. birazdan ogle yemegimi yiyecegim, aksma uzeri kendimi daha iyi hissedince de yarim saat leslie dusunuyorum ve plank olabilir.
Bence menün güzel, ben zaten 50li kiloları ideal buluyorum. Biraz alsan da olur kelebekcim.Güne rağmen menün harika.
Benim menüm berbat.
13temmuz
Sabah: domates salatalık 1haşlanmış yumurta 1kk b peynir
Öğle 2 köfte, 3.d.beyaz ekmek, salata, biraz dondurma
Ara biraz kızarma, 1tabak karpuz, 3sarma
Ara ağacından 5 kayısı(ağaçtan pek tatlıydı)
Akşam 1tabak kızartma, 4sarma, yoğurt
Ara çekirdek 3 avuç
Su 3lt
Spor yürüyüş 2000 adım
Çok mu kötü geçmiş normalde bu kadar yemem
Elmasyuzuk
stitch
Yawrukush
fayfeyfiy
FitFiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?