Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özge'cim denersen yaz olur mu sevdin mi diye merak ederim ben afiyet olsun şimdiden
Benim halam ve arkadaşları böyle birbiriyle gün yaparken anlaşmışlar, sadece kutu yemiş çay kahve ikram etmeye. Çok iyi değil mi? Keşke herkes öyle yapsa
Geçmişi okuyayım dedim ama 5 günde Meydan Lourruse ansiklopedi yazmışsınız kızlar, pes ettim
(sadece dün geceden sabaha tam 9 sayfa birikmiş bence sen konsolostukta, öyle resmi yerlerde belge peşindeyken bekleme durumu olduğunda, değerlendir fırsatı, bi soluklanirsin hem takımda, yoksa işin zor hayatım
Aferin feyzacim abartmamişsın ve çok gaza gelmemişsin bravo

Gunaydin tatlim

fazla derine dalma canim yinede sen.

Anladim canım eşim

Nemek canim

Sana da masallah canım suan ki idolumsun
ben gecen seferki mezuniyetimde cok rahat vermistim ama bu sefer cok zorlaniyorum kilo vermekte ne yazik ki. daha bir duskun oldum yemege yillar gectikce

Kizlar ben kacar uyku basti cocuklar uyurken uyuyim nasilsa 2 saate damlarim buraya yine DeryaOnDiet canim iyi ki esim olmussun hepinize bol muhabbetler iyigeceler opuldunuz
Selam canim, ben de cok mutluyum senin gibi aktif ve pozitif ve sporu menusu harika birinin esim olmasindan dolayi Insallah bu durum cuma gununku eksilerime yansir

Selam cnaim, harikasin tatilde eksi gelmek , inanilmaz. Daha aksama cok var yagmur dinince git gir denize, olmadi 1 saat git gel olmaz mi?

Yarış yaparız ama yarış eylülden sonra Ben de heyecanlandım aslında şu hafta bi geçsin bakalım kaç kilo alıp döneceğim

bazen abartiyorum meyveyi o kotu iste, hatta galiba hergun abartiyorum ki bu dikkat etmis halim
Meyvenin fazlasıda zararlı canım dikkat et ...
ben gecen seferki mezuniyetimde cok rahat vermistim ama bu sefer cok zorlaniyorum kilo vermekte ne yazik ki. daha bir duskun oldum yemege yillar gectikce
Vercez canim sen uzulme ikimizde 1 kere basardik tekrar basaricaz insallah sen gecen mezuniyetinde kac kilo vermistin .
Selam canim, ben de cok mutluyum senin gibi aktif ve pozitif ve sporu menusu harika birinin esim olmasindan dolayi Insallah bu durum cuma gununku eksilerime yansir
Insallah canim ama gecen ayin 16 sinda regl olmustum sanirim yine olucam gogsum bacaklarim cok fena agriyor ve sabah tartida hala ayniydim okadar spora dikkat etmeme ragmen cok morelim bozuldu.
Kozmogirl17 esim nasilsin? nasil geciyor pazar gunun?
Selam canım benim pazar hizli basladi kahvaltimi yaptim ustune kahvemi ictim 200 hayali ip atladim 50 mekik cektim 50 kere squat yaptim bakim cocuklar uyuyunca yada aksam ustu yarim saat te ayyuruyusumu yaparim sen neler yapiyorsun tatlım nasil oldun bugun

Sen geceden sabah diyosun ben bazen 2 saat girmiyorum oooo kac sayfa gitmis oluyor

Selam cnaim, harikasin tatilde eksi gelmek , inanilmaz. Daha aksama cok var yagmur dinince git gir denize, olmadi 1 saat git gel olmaz mi?
Maalesef dinecek gibi gözükmüyor hiç, epey de soğuk hava Mevsimler değişti artık ülkemizde. Yaz yağmuru gibi değil resmen kış yağmuru bu. Biz de atladik arabaya Troia ya gidiyoruz, bari Truva atini, ören yerini gezelim dedik. (Ama bu seçenekte de arabada hareketsiz olmak var işte. )

Bu arada Deryacim meyvelerin daha az şekerli olanlarını tercih edebilirsin can erik mesela, kalorisi çok az oralarda bulabilirsen. Ya da domates, salatalık alternatif olabilir meyveye.

canim dur daha cumadan bu yana 2 gun gecti bozma moralini, sabit olman guzel en azindan arti degilsin. Haftaya sabit veya eksi baslamak super, arti olmasin da.
ben gecenki mezuniyetimde 78 den 65e dusmustum yanlsi hatirlamiyorsam, simdi 9 versem yetecek.

super baslamissin pazar gunune canim.
Ben hala cok iyi degilim o yuzden bugun de havuza gitmeyecegim hata gorunen o ki buyuk ihtimalle yarin rapor alacagim, hic calisacak durumda degilim. kalktim kahvalti yaptim ben de aynen bir sade kahve ictim. birazdan ogle yemegimi yiyecegim, aksma uzeri kendimi daha iyi hissedince de yarim saat leslie dusunuyorum ve plank olabilir.

anladim canim, iyi plan yapmissiniz bu kotu havayi oren yerinde degerlendirirsiniz, super.
can erigi burda bulmak cok zor canim, galiba hic gormedim. domates salatalik hakliisn bol bol yiyorum onalri ama karpuz filan da cok seviyorum azaltmaya calisiyorum elimden geldigince

Iyice dinlen canim iyilesmenin yolu dinlenmektir kotuysen cok bugun onuda yapma bence

Güne rağmen menün harika.
Benim menüm berbat.
13temmuz
Sabah: domates salatalık 1haşlanmış yumurta 1kk b peynir
Öğle 2 köfte, 3.d.beyaz ekmek, salata, biraz dondurma
Ara biraz kızarma, 1tabak karpuz, 3sarma
Ara ağacından 5 kayısı(ağaçtan pek tatlıydı)
Akşam 1tabak kızartma, 4sarma, yoğurt
Ara çekirdek 3 avuç
Su 3lt
Spor yürüyüş 2000 adım
Çok mu kötü geçmiş normalde bu kadar yemem
Elmasyuzuk
stitch
Yawrukush
fayfeyfiy
FitFiliz

Afiyet olsun canim, biliyorum normalde daha az yiyordun. adim sayin da az olmus.
Ama mesela oglen yedigin kofte ve salata miktari daha fazla olsa ve ekmek olmasaydi daha guzel olurdu. ve cekirdegin miktari biraz fazla olmus.

Geçmiş olsun canım, biraz uyu bari dinlenmeden geçmeyecek belli
Bence menün güzel, ben zaten 50li kiloları ideal buluyorum. Biraz alsan da olur kelebekcim.
(Kızartma miii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…