- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
benim boyum da ayn ve ustune 6 kilom daha varÜzülme, herkesle hemfikirim. Hastalık ödemidir. Kolayı içtiğini de unut. Devam et canımın içi yeniden. Bak hepimiz desteğiz sana
Menün bence de gayet başarılı, bozma moralini
Kız benim boy bir altmış. Yani muhtemelen aynı tombulluktayiz. Amaa gidecek hepsiii
Çıtır seni
tmm canim cok sagol tavsiyerlerini yerine getirecegim.Şimdi benden sana tavsiyeler
Hastasın. Bol sıvı alman gerek
Bol bol sıvı al
Tez yazarken atıştırmalık olarak yediklerini dikkatli seç. Hatta canın ağzına bişey koymak istediğinde ilk tercihin bitki çayı olsun. Sonra bişey ye. Senin ilacın bol ssıvı. İnşallah çarçabuk iyileşirsin.
insallah odemdir canim ama hic iyi olmadi. tmm canim bol su icerimOooo bozma moralini hemen
Ödemdir o canım hemen 2 kilo alınmaz
Su iç bıl bol
tmm canim simdi teze ara verdim 30 dakika spor yapayim sonra bir kahve yapip tezime devam .Ooooo öyle olmaaaaaz
Canım kola kemiklerini eritiyor o kadar zararlı ki
Uzak dur ne olur
Şimdi kötü düşünme
Olan oldu
Hemen telafi için spor yap su iç
ben kendimin 50 ciktigini hayal bile edemiyorum ama sana guvenim sonsuz canim, eminim ki kilo almamissindir alsan da kucuktur ve hemen verirsinBana dua edin
Yarın tartıda 50 kg çıkayım fatiha amin
ayy insallah canim ya, son zamanlarda iye boyle oldu anlamadim esim de diyor yemiyorsun hic ekmek tahil, tatli nasil veremiyorsun diyeKız bu kiloları bile geçeceksin
Sahan bublar nelerrrr sen yeterki devam et
wuuwuu harikasin canim haftaya esi baslamak cok guzelCuma 59,1
Bugün 58,8
-300 gr
@Yawrukush @klbk33 @Derya_the_queen
SOnunda 58 leri gördüm şnşallah cumaya daha da eksi gelir kötü 3 gün geçirdim ama metabolizmam beni şok ediyor
Hala wc çıkamadım ama bugün çıkarım inşallah
Suyu da içiyorum
Perşembe spor yapmamam lazım geç saatte erken yapmam lazım
Bugün dışarı çıkacaktım çıkmıyşrum
Hadi bakalım
Aynen canm şuan eşe dosta söylemeyeceğiz kalp atışını duyana kadar.. sadece sizinle ve benim gibi gebelikte sıkıntılı süreçler çeken sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarımla paylaştımBir de bu haberi çok dillendirme canımcım, Allah nazardan korusun seni. Şimdilik eşinle aranda kalsın keyfini çıkartın güzel haberin. Umarım her şey yolunda gider, dualarımız seninleAomine Daiki
Teşekkür ederim canım sağolasınCanim benim cook sevindim, hadi git bakalim doktora ne diyecek. Hersey istediginden hayal ettiginden bile guzel olsun :*
25,8 çıktı sonuç şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorumohh miss desene tatil size de bebise de yaradi, hadi unutma tahlil sonucunu alinca bize de haber ver canim
Allah razı olsun canım.. Rabbim hepinize gönlündekini nasip etsin❤
Güzel haberlerinle uyandık, daha güzellerini bekliyoruz canım. Allah gönlünüze göre versin
Aynen kuzum bugün tatil, daha sık gelirimben yorgunum be canım
2 günde 2 kilo almazsın canım, ödem vsdir, modunu düşürmemeye çalış, o zaman insan daha çok bırakıyor ipin ucunu çünkü
insallah oyledir canim, sen de bozma moralini cumaya guzel eksiler getirelim ins (bugun pek umudum yok o artiyi gordukten sonra ama eleimden geleni yapacagim).Canlarim cigerlerim hızlıca okudum ama misafirim var cevap veremiyorum tek tek okuycam musait oldugum ilk anda bugun malesef bende +geldim tartıda 78 geldim ama bunun donusu var tabi yaris yeni basliyor bir bebis haberi gozume catti cooooook sevindim esim canim benim sende uzulme + 2 olsa olsa odemdir yoksa menuler iyi spor iyi ama dunku menunde sanki meyveni yine yemekle birlikte yemissin o yuzden gittmiyor olabilir gerci benim menumun yaninda senin kinin lafi olmaz da beyse kızlar ben kacar en yakin saatte gorusmek uzere
waaw suoe canim, hamilesin yani25,8 çıktı sonuç şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorumheyecanlıyım baya yaa
1 fincan da yeşil çay iç canıminsallah odemdir canim ama hic iyi olmadi. tmm canim bol su icerim
Tamamdır tatlım Allah zihin açıklığı versintmm canim simdi teze ara verdim 30 dakika spor yapayim sonra bir kahve yapip tezime devam .
Canım uzun süre bu kilonda kalmış mıydın?ayy insallah canim ya, son zamanlarda iye boyle oldu anlamadim esim de diyor yemiyorsun hic ekmek tahil, tatli nasil veremiyorsun diye
Aynen canım ama geçen de böyle oldu sonra az gitti niyeysewuuwuu harikasin canim haftaya esi baslamak cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?