Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim boyum da ayn ve ustune 6 kilom daha var
yani sen her halukarda citirsin
sagol canim, tmm unuttum sabahi kaldigim yerden devam, ama gercekten cok uzuldum ya. Inan hastaligimi filan unuttum kilomu gorunce tek odak merkezim o oldu

tmm canim cok sagol tavsiyerlerini yerine getirecegim.

wuuwuu harikasin canim haftaya esi baslamak cok guzel

Canlarim cigerlerim hızlıca okudum ama misafirim var cevap veremiyorum tek tek okuycam musait oldugum ilk anda bugun malesef bende +geldim tartıda 78 geldim ama bunun donusu var tabi yaris yeni basliyor bir bebis haberi gozume catti cooooook sevindim esim canim benim sende uzulme + 2 olsa olsa odemdir yoksa menuler iyi spor iyi ama dunku menunde sanki meyveni yine yemekle birlikte yemissin o yuzden gittmiyor olabilir gerci benim menumun yaninda senin kinin lafi olmaz da beyse kızlar ben kacar en yakin saatte gorusmek uzere

Bir de bu haberi çok dillendirme canımcım, Allah nazardan korusun seni. Şimdilik eşinle aranda kalsın keyfini çıkartın güzel haberin. Umarım her şey yolunda gider, dualarımız seninle Aomine Daiki
Aynen canm şuan eşe dosta söylemeyeceğiz kalp atışını duyana kadar.. sadece sizinle ve benim gibi gebelikte sıkıntılı süreçler çeken sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarımla paylaştım

Allah razı olsun canım.. Rabbim hepinize gönlündekini nasip etsin

insallah oyledir canim, sen de bozma moralini cumaya guzel eksiler getirelim ins (bugun pek umudum yok o artiyi gordukten sonra ama eleimden geleni yapacagim).
Spor yaptim az once - 30 dakika leslie ve bolgesel karisik, 500 ipsiz ip ve 50 mekik. Simdi teze devam

25,8 çıktı sonuç şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorum heyecanlıyım baya yaa
waaw suoe canim, hamilesin yani 25 ustunde hamileligin kesindi. hadi bakalim sirada 8. hafta miydi ilk usg o var keseyi gormek icin.

tmm canim simdi teze ara verdim 30 dakika spor yapayim sonra bir kahve yapip tezime devam .
Tamamdır tatlım Allah zihin açıklığı versin
Kahve çok içmiyorsun di mi
Çok içiyorsan o da ödem tutmuş olabilir yanlış hatırlamıyorsam

ayy insallah canim ya, son zamanlarda iye boyle oldu anlamadim esim de diyor yemiyorsun hic ekmek tahil, tatli nasil veremiyorsun diye
Canım uzun süre bu kilonda kalmış mıydın?
Bir de diyetisyene gidiyor musun

Menğbe hiç ekmek almıyorsan kahvaltıya al 1 dilim
Belki biraz tarzını değiştirmen gerekiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…