Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şartlar canım olsun onunla olan vaktini dolu dolu geçirirsen çoook mutlu bir çocuk olacağına eminim:)

Bence de etraftakilerin de diyette olması çok avantajlı. Ama maalesef yalnızım bu konuda
Tamam kuzum iyi yolculuklar sana

Bu sabah tartıldım 58,8 çıktım bu Arada♥♥
İnşallah ben de iner iner ineriiiim
Yani cumaya göre eksi mi Feyzacim?
Bırakamadım tabi

Varamayız 12 saat yol gideceğiz. 11saat yol kaldı
İyi yolculuklar şeker dikkatli gidin. Yolculuk nereye bu arada? Unuttum canım hangi sehirdeydin
Ahhahaha haklısın kuzum
Ama metabolizmam bir anormal çok ilginç kaçamak yapmak bir iyi geliyor sanırım bana
Belki moral depoluyorum diye mi yoksa normalde öyleyim diye mi
Sanırım bir önceki sorunun cevabı burda gizliymiş
Kanki 12 saat yol üstüne ödem bile tutar vücut
İnşallah beklediğinden kat kat düşük çıkar
Aynen, yarın değil de ondan sonraki gün tartıl kelebekcim

benim boyum da ayn ve ustune 6 kilom daha var
yani sen her halukarda citirsin
sagol canim, tmm unuttum sabahi kaldigim yerden devam, ama gercekten cok uzuldum ya. Inan hastaligimi filan unuttum kilomu gorunce tek odak merkezim o oldu
Öyle iyi anlıyorum ki canım seni. Benim de takıldığım ya da durduk yere artı çıktığım zamanlarda amaan bunu da yiyeyim ne olacak dediğim çok.
Ama şöyle düşün devam edip o direnci kırmak lazım, hem çabuk gelen çabuk gider. Sonuçta yemenin sonu yok. Bana deseler ki hayat boyu 70 kalicaksin ama istediğin kadar yiyebilirsin, valla kabul ederim . Ama öyle bi garanti yok ki 80lere dayanması da var bunun, Allah korusun.
A, bir de ilaç kullaniyorsan onun bile yan etkisi olmuştur. Yani usanmadan devam canım

Maydanozu kaynatıp icebilirsin belki iyi gelir. Ben böyle durumlarda çok kafama taktiysam (genelde tuvalete de çıkamamış olduğumdan) arada bir kabızlık için gliserinli fitillerden kullanıyorum laf aramızda. Ertesi sabah biraz eksiye düşmüş oluyorum o zaman.
Bir de çok düşünme deryacim, bak kızını alacakmişsın onla oyna biraz dikkatin dağılır hem.

Eritmişsindir onu çoktan.
Birazda kolayı erittin mi tamamdır.
Azmine hayranım
Senin gibi birini ilk defa tanıdım
Maşallah sana.
Sen inanır ve çabalarsan herşey olur
Sagol canim, motivasyonum cok cabuk kiriliyor ama sukur cabuk da yerine geliyor sayende, sayenizde insllah ya off SIKILdim su bbir ileri bir geri durumundan ne guzel aylarca 66da kalmistim sen biliyorsun su kisin gecirdigim operasyon filan kotu geldi kilo aldim yine hareketsizlik en kotusu, tabi basta saglik.

Sagol canim haklisin.
sukur hic wc sorunum olmuyor, bol sebze meyve yiyorum ya ondan galiba. Ama o dedigin gliserinli fitili dogumdan sonra kullanmistim hatirliyorum ayy wcye cikmaya korkmustum dogumdan sonra ne kotuydu aklima geldi simdi o fitili yazinca. Ama aninda fayda gostermisti

Evet tatlım

İstanbula canım
Yarın tartılsam fazla çıkacağım belli. En iyisi çarşamba tartılayım haklısın

Pazartesi bildirimim 64.6 (geçen cuma 65tim) haftaya avantajlı başlamak güzel
K klbk33 fayfeyfiy yetişin bak bugün eşinize
Yoksa fark atarım, ezer geçerim bak (zaten ikiniz de hafifsiniz benden
Offf bu ne guzel bir bildirim, harikasin ve de mezun olacaksin bu hafta galiba Deryacim

Canim bakip, inceleyip yazacagim:)

Evet ya
Hepimiz anlaşalım
Aynı vakitte onları ziyarete gidelim
Hatta müsaitseniz şu saatte gelicez mi desek
Baskın mı yapsak
Yawrukush
Bugun gidelim o halde ben saati ayarlayayim:)

Kafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarak motivasyonum yerlerde
Canim bende kizlara katiliyorum, hastaliktan bence bu arti ve odem olmustur vucudun..
Moral bozmak yok, diyet boyle bir ileri bir geri..
Ama vazgecmeden verecegiz kilolari.. :)

aslinda bir denesen hosuna gider, benim kizim seviyor. Bakalim bir de iki gunluk tur dusunuyoruz bence onu daha da cok sevecek
Bakayim internetten bisikletlere, aklima dusurdun canim :)

Cok guzel canim , sporunda- suyunda guzel :)

bu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictim offf ne cabuk dusuyor modum yaa.
Demek ki sen moralin bozulunca yiyerek kilo aliyorsun, oyle zamanlarda saglikli seyler ye, mesela hemen bir markete dal ,salatalik, muz, badem vs al onlari ye canim.

Ptesi külomu paylaşayım: 60.0 (hatta böyle 59.9 gibi de çıktı da fazlası doğrudur )
Cumaya göre -200 gr, hiç yoktan iyidir
harika gelsin eksiler:))

Amin inşallah
Teşekkür ederim Yawrukush sana da
Gelemem sandım ama hep buradayım yine.
Evet cok seviniyorum seni gorunce, hep burada ol :)

Bana da ceza gelmiş
Ceza almayalı yıllar olmuştu
Molada hemen yapayım da örnek olayım herkese
Harikasin:)

Bana dua edin
Yarın tartıda 50 kg çıkayım fatiha amin
Dinimiz suphaneke amin:)))

Canim genceciksin, metabolizman harika calisiyor masallah

Mrb kizlarr... bende 84.8 yani -100 gr.cik vermisim. Cumaya 83 u gorcem insallah.
Aomine Daiki guzel haberlerini bekliyoruz canim...
Sende harikasin canim :))

Ne operasyonu gecirdin Deryacim?

Ayy süpersin kuzu hızlı hızlı veriyorsun ya şahane
3 günde leslieyi unutmuşum resmen ölüyorum şu an... ayyy
Leslie abla öldürmez süründürür
Bu cuma tartılma tekniğimiz:
Ahahhajsjksksksks koptum ya da ayda mı tartılsak her cuma, ağırlığın 5te biriymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…