Tamamdır kuzum :) dikkat et kaçamak yapma bol su içççCanlarim cigerlerim hızlıca okudum ama misafirim var cevap veremiyorum tek tek okuycam musait oldugum ilk anda bugun malesef bende +geldim tartıda 78 geldim ama bunun donusu var tabi yaris yeni basliyor bir bebis haberi gozume catti cooooook sevindim esim canim benim sende uzulme + 2 olsa olsa odemdir yoksa menuler iyi spor iyi ama dunku menunde sanki meyveni yine yemekle birlikte yemissin o yuzden gittmiyor olabilir gerci benim menumun yaninda senin kinin lafi olmaz da beyse kızlar ben kacar en yakin saatte gorusmek uzere
Süpersin kuzum hadi inşallahMrb kizlarr... bende 84.8 yani -100 gr.cik vermisim. Cumaya 83 u gorcem insallah.
@Aomine Daiki guzel haberlerini bekliyoruz canim...
Ayyyy çok sevindim hadi inşallah bebiş geliyordur25,8 çıktı sonuç şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorumheyecanlıyım baya yaa
Harikasın kuzum maşallahinsallah oyledir canim, sen de bozma moralini cumaya guzel eksiler getirelim ins (bugun pek umudum yok o artiyi gordukten sonra ama eleimden geleni yapacagim).
Spor yaptim az once - 30 dakika leslie ve bolgesel karisik, 500 ipsiz ip ve 50 mekik. Simdi teze devam
tebrikler canim, super 83 yoldaMrb kizlarr... bende 84.8 yani -100 gr.cik vermisim. Cumaya 83 u gorcem insallah.
@Aomine Daiki guzel haberlerini bekliyoruz canim...
tmm canim iceyim yesil cay1 fincan da yeşil çay iç canım
Bir de yürüyüş falan yap
Gidecek inşallah ♥
gunde 2 fincan iciyorum bugun sadece 1 .Tamamdır tatlım Allah zihin açıklığı versin
Kahve çok içmiyorsun di mi
Çok içiyorsan o da ödem tutmuş olabilir yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah istanbula gidiyorumNereyeydi yolculuk vanım
Aaaa daha yeni başladın
Şarjın falan var di miii
Kazasız belasız gidin gelin inşallah
canim yedilerim diyetisyen tavsiyesi genelde. oldu bir sure emin degilim belki 2 ay once diyetisyene gitmistim. sonra tatil filan girdi araya yapamadim simdi yapmaya basladim. Evet diyetisyen ekmek ve tahili cikardi tamamen benim menumden, onun yerine bol sebze ve gunde 1 veya 2 porsiyon meyve koydu.Canım uzun süre bu kilonda kalmış mıydın?
Bir de diyetisyene gidiyor musun
Menğbe hiç ekmek almıyorsan kahvaltıya al 1 dilim
Belki biraz tarzını değiştirmen gerekiyordur
3 günde leslieyi unutmuşum resmen ölüyorum şu an... ayyy
İnşallah öyledirben kendimin 50 ciktigini hayal bile edemiyorum ama sana guvenim sonsuz canim, eminim ki kilo almamissindir alsan da kucuktur ve hemen verirsin
birazda da yapayim yesil cayimi iceyim canim. 1 bucuk saate kizimi kresten alacagim, onu almadan biraz daha teze bakayim.Harikasın kuzum maşallah
benim hiic suphem yokİnşallah öyledir
Eritmişsindir onu çoktan.benim hiic suphem yokcok sagol canim ya sabah inan beni cok rahatlattin. degilse ben hazirlamistim kendimi yemeyince de veremiyorum amaaan yiyeyim bari diye hatta evde hic ciss yok dedim markete gidip gozume kestirdigimi alayim, ama sonradan kalkip spor yaptim ve dedigin gibi aciktikca su ve bitki cayi ictim. leslie yaparken deli gibiu ziplayip durdum insallah cubuk krakerin bir kismini eritmisimdir
Tamam kuzumgunde 2 fincan iciyorum bugun sadece 1 .
O zaman devam et canım vücudun direnç gösteriyordur o direnç kırılacakcanim yedilerim diyetisyen tavsiyesi genelde. oldu bir sure emin degilim belki 2 ay once diyetisyene gitmistim. sonra tatil filan girdi araya yapamadim simdi yapmaya basladim. Evet diyetisyen ekmek ve tahili cikardi tamamen benim menumden, onun yerine bol sebze ve gunde 1 veya 2 porsiyon meyve koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?