Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamamdır kuzum :) dikkat et kaçamak yapma bol su iççç

25,8 çıktı sonuç şimdi doktorun yanına girmek için bekliyorum heyecanlıyım baya yaa
Ayyyy çok sevindim hadi inşallah bebiş geliyordur
Ama canım yine de tedbirli ol kızların ara dediği gibi söyleme başta herkese

Harika ya

Harikasın kuzum maşallah

Canım uzun süre bu kilonda kalmış mıydın?
Bir de diyetisyene gidiyor musun

Menğbe hiç ekmek almıyorsan kahvaltıya al 1 dilim
Belki biraz tarzını değiştirmen gerekiyordur
canim yedilerim diyetisyen tavsiyesi genelde. oldu bir sure emin degilim belki 2 ay once diyetisyene gitmistim. sonra tatil filan girdi araya yapamadim simdi yapmaya basladim. Evet diyetisyen ekmek ve tahili cikardi tamamen benim menumden, onun yerine bol sebze ve gunde 1 veya 2 porsiyon meyve koydu.

Harikasın kuzum maşallah
birazda da yapayim yesil cayimi iceyim canim. 1 bucuk saate kizimi kresten alacagim, onu almadan biraz daha teze bakayim.
Hazir evdeyim diye 3 gun erken alacagim kizimi kresten, cocuguma da yazik ya sabah dusundum biz ise o da haftanin 5 gunu krese kuzum benim.

İnşallah öyledir
benim hiic suphem yok cok sagol canim ya sabah inan beni cok rahatlattin. degilse ben hazirlamistim kendimi yemeyince de veremiyorum amaaan yiyeyim bari diye hatta evde hic ciss yok dedim markete gidip gozume kestirdigimi alayim, ama sonradan kalkip spor yaptim ve dedigin gibi aciktikca su ve bitki cayi ictim. leslie yaparken deli gibiu ziplayip durdum insallah cubuk krakerin bir kismini eritmisimdir

Eritmişsindir onu çoktan.
Birazda kolayı erittin mi tamamdır.
Azmine hayranım
Senin gibi birini ilk defa tanıdım
Maşallah sana.
Sen inanır ve çabalarsan herşey olur

O zaman devam et canım vücudun direnç gösteriyordur o direnç kırılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…