AaaaaGünaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Kanki ben en motive oldum 4 gün var ama hadi bakalımÇok motive oldum okurken kaptişim,
Özellikle listedekiler ben dahil, çok dikkat edelim bu hafta. Takım da birinci olsun
Kaçamak yapan listedeki iddiamizi ve itibarımızı :) düşünsün önce (nasıl vicdan yaptırdım ama di mi). Bu hafta ilk 3e giremezsek haftaya ödülümüz olmasın (bu da sıkıyönetim fikri :) ne dersiniz?
Süpersin kankimBana da ceza gelmiş
Ceza almayalı yıllar olmuştu
Molada hemen yapayım da örnek olayım herkese
Bırakamadım tabiFitFiliz ve beni bırakamadın di mi :)
Varamayız 12 saat yol gideceğiz. 11saat yol kaldıSüpersin kankim
Yolda kısınız hala vardınız mı
Ahhahaha haklısın kuzumSuperiz Gizemcim, sen nasılsın? Bugün resmi tatil di mi? Burdasın yani
Ev sahibi sensen sorun değil feyzacim, bol bol temizlik yap onlar gelmeden. Hafif şeyler hazırla (hatta kendi gözüne kestir birşey, en hafifinden bir ceşidin olsun)
Dünü telafi et pls,
Bu menü de tam bir
Geçen bize gelen takıma misafirliğe gidip hediye götürelim senin krokanlari
Gelsin tabi hep, ama çay kahve olmaz ki artık
Ayyy bir kadın daha varKızlar ben Instagram'da pilatesannesi diye birini takip ediyorum, hem fizyoterapist hem de pilatesci, (şimdilik sadece izliyorum) izlemek kalori yaktırır mi ?
O yapınca güzel görünüyor sporlar, biraz daha yaklaşınca ideal kiloya, denemek istiyorum önerdiklerini
Yawrukush kaptanım bir göz atsana, sence de faydalı hareketler mi? yoksa sakatlanmayalim bir de spor yapayım derken
Oooo bozma moralini hemenKafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarakmotivasyonum yerlerde
Süpersin kuzum15 temmuz menum
09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma
su: 2,5 litre
spor: 30 dakika leslie
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @Kozmogirl17
Aynen kanki ama ben de 200 atlıycam annem hazırlık yapacağız diye beni kovalamazsa
Nereyeydi yolculuk vanımBırakamadım tabi
Varamayız 12 saat yol gideceğiz. 11saat yol kaldı
Kanki 12 saat yol üstüne ödem bile tutar vücutBana dua edin
Yarın tartıda 50 kg çıkayım fatiha amin
Ooooo öyle olmaaaaazbu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictimofff ne cabuk dusuyor modum yaa.
Kız bu kiloları bile geçeceksinharikasin canim yaa off suanda senin kilonda olmak vardi
Kankiii harikasııııınPtesi külomu paylaşayım: 60.0 (hatta böyle 59.9 gibi de çıktı da fazlası doğrudur)
Cumaya göre -200 gr, hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?