Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictim offf ne cabuk dusuyor modum yaa.

Menün tahin ve dondurma dışında güzel
Hastayken meyve de bol yemek güzel
sagol canim, bugun zaten az once yazdigim gibi sabahtan ciss yedim karnim ac diye soz aksama kadar dikkate edecegim, off ya tartilmayacagim bir daha pazartesileri cok moralim bozuldu, nasil uzuldum anlatamam. Hafta sonu hasta hasta spor bile yaptim. 3 gun raporluyum , doktordan geldim simdi. hem tezime bakarim biraz hem de kendimi iyi hissettigim zamanlarda spor yapacagim, su artidan sonra ve sabahki cubuk krakerden sonra 3 gun boyunca en az 1 saat spor yapacagim, kizdim kendime

Teşekkür ederim cnm kesinlikle... bide tatilde hiç kendimi sınırlamadım.. dedim olacaksa zaten olacak.. herşeyden tattım herşeyi yaptım
ohh miss desene tatil size de bebise de yaradi, hadi unutma tahlil sonucunu alinca bize de haber ver canim

kesinlikle haklisin canim, hadi simdi biraz spor yapip veriyoruz ee 50 den 60 dan sonra ayy allahim yuvarlanirim ben top gibi, bogazim da masallah zaten simdiden yeme duzenini oturtalim ki yaslaninca tostombik olmayalim.

Iyi yolculuklar canim, sagsaglim varin evinize

Ahahhaah ay derin konulara girdik
Hepsini bir anda yemedim
Yayarak yedim ve akşam gelince tabi bir şey yemedim telafi edeceğim inşallah

Günaydın kızlar ben tatilden döndüm

Eki Görüntüle 2289029

Ve şuan durumum bu daha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Güzel haberlerinle uyandık, daha güzellerini bekliyoruz canım. Allah gönlünüze göre versin
Aynen kuzum bugün tatil, daha sık gelirim ben yorgunum be canım
Kafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarak motivasyonum yerlerde
2 günde 2 kilo almazsın canım, ödem vsdir, modunu düşürmemeye çalış, o zaman insan daha çok bırakıyor ipin ucunu çünkü

haklisin canim sabah sabah hic yememem gereken seyler yedim

Kafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarak motivasyonum yerlerde
Üzülme, herkesle hemfikirim. Hastalık ödemidir. Kolayı içtiğini de unut. Devam et canımın içi yeniden. Bak hepimiz desteğiz sana
Menün bence de gayet başarılı, bozma moralini
harikasin canim yaa off suanda senin kilonda olmak vardi
Kız benim boy bir altmış . Yani muhtemelen aynı tombulluktayiz. Amaa gidecek hepsiii
Ptesi külomu paylaşayım: 60.0 (hatta böyle 59.9 gibi de çıktı da fazlası doğrudur )
Cumaya göre -200 gr, hiç yoktan iyidir
Çıtır seni

Tamam kuzum iyi yolculuklar sana

Bu sabah tartıldım 58,8 çıktım bu Arada
İnşallah ben de iner iner ineriiiim

Şimdi benden sana tavsiyeler
Hastasın. Bol sıvı alman gerek
Bol bol sıvı al
Tez yazarken atıştırmalık olarak yediklerini dikkatli seç. Hatta canın ağzına bişey koymak istediğinde ilk tercihin bitki çayı olsun. Sonra bişey ye. Senin ilacın bol ssıvı. İnşallah çarçabuk iyileşirsin.

Tamamdır kaptanım
Çoook teşekkürler bugün cezamı yapacağım inşallah

Kaptanım pilav olmamış
Kalanı iyi duruyor
Spor da güzel

Haklısın kaptanım
Suyumu içiyor ve dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…