- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
bu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictimÖdemdir canım
Yediklerin ortada
2 kg birden almış olamazsın
Çubuk tarçın, salatalık, limon at bir kavanoza. Üstünede 1 lt su ekle. Bol bol iç gider.
Yüzmeyr devam etmeni önerirdim ama hastayken yüzme. Dinlen.
Regl yakın mı
Wc sorunun var mı
Sporu bırakma. İyileşince spora.
Hastayken hareketsiz kaldığındandır ve muhtemelen ödemdir
yelkenleri suya indirip yeme sakın
Gidecek o kilolar
Azmini kaybetme
sagol canim, bugun zaten az once yazdigim gibi sabahtan ciss yedim karnim ac diye soz aksama kadar dikkate edecegim, off ya tartilmayacagim bir daha pazartesileri cok moralim bozuldu, nasil uzuldum anlatamam. Hafta sonu hasta hasta spor bile yaptim. 3 gun raporluyum , doktordan geldim simdi. hem tezime bakarim biraz hem de kendimi iyi hissettigim zamanlarda spor yapacagim, su artidan sonra ve sabahki cubuk krakerden sonra 3 gun boyunca en az 1 saat spor yapacagim, kizdim kendimeMenün tahin ve dondurma dışında güzel
Hastayken meyve de bol yemek güzel
ayy canim benim desene haberi aksama alacaksin insallah , ayy guzel haberlerle gel bize canimŞuan kan vermeye gidiyorum.. bilmiyorumki hiç ..çok boşluğa düştüm.. kendimi kötüye alıştırmıştım hep
ohh miss desene tatil size de bebise de yaradi, hadi unutma tahlil sonucunu alinca bize de haber ver canimTeşekkür ederim cnmkesinlikle... bide tatilde hiç kendimi sınırlamadım.. dedim olacaksa zaten olacak.. herşeyden tattım herşeyi yaptım
kesinlikle haklisin canim, hadi simdi biraz spor yapip veriyoruz ee 50 den 60 dan sonra ayy allahim yuvarlanirim ben top gibi, bogazim da masallah zatenYakın çevrede yemekleri kendim hazırlama kararı aldım dün.
En başından anlaşmak lazım.
Hadi şimdi yürüyüp eritiyoruz. Yaşımız az daha ilerleyince ne olacak.
Bir daha da kahve içmemeye çalışırım gittiğim yerlerde. Yediğim şeyin kalori miktarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.
12 saat gideceğiz daha yola çıkamadık bazı sebeplerdden. Çıkacağız inşallah
Iyi yolculuklar canim, sagsaglim varin evinizeYakın çevrede yemekleri kendim hazırlama kararı aldım dün.
En başından anlaşmak lazım.
Hadi şimdi yürüyüp eritiyoruz. Yaşımız az daha ilerleyince ne olacak.
Bir daha da kahve içmemeye çalışırım gittiğim yerlerde. Yediğim şeyin kalori miktarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.
12 saat gideceğiz daha yola çıkamadık bazı sebeplerdden. Çıkacağız inşallah
Ahahhaah ay derin konulara girdik
Hepsini bir anda yemedim
Yayarak yedim ve akşam gelince tabi bir şey yemedimtelafi edeceğim inşallah
Güzel haberlerinle uyandık, daha güzellerini bekliyoruz canım. Allah gönlünüze göre versinGünaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Aynen kuzum bugün tatil, daha sık gelirimSuperiz Gizemcim, sen nasılsın? Bugün resmi tatil di mi? Burdasın yani
Ev sahibi sensen sorun değil feyzacim, bol bol temizlik yap onlar gelmeden. Hafif şeyler hazırla (hatta kendi gözüne kestir birşey, en hafifinden bir ceşidin olsun)
Dünü telafi et pls,
Bu menü de tam bir
Geçen bize gelen takıma misafirliğe gidip hediye götürelim senin krokanlari
Gelsin tabi hep, ama çay kahve olmaz ki artık
2 günde 2 kilo almazsın canım, ödem vsdir, modunu düşürmemeye çalış, o zaman insan daha çok bırakıyor ipin ucunu çünküKafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarakmotivasyonum yerlerde
haklisin canim sabah sabah hic yememem gereken seyler yedim❤
Güzel haberlerinle uyandık, daha güzellerini bekliyoruz canım. Allah gönlünüze göre versin
Aynen kuzum bugün tatil, daha sık gelirimben yorgunum be canım
2 günde 2 kilo almazsın canım, ödem vsdir, modunu düşürmemeye çalış, o zaman insan daha çok bırakıyor ipin ucunu çünkü
eksi eksidir canim, tebriklerPtesi külomu paylaşayım: 60.0 (hatta böyle 59.9 gibi de çıktı da fazlası doğrudur)
Cumaya göre -200 gr, hiç yoktan iyidir
Üzülme, herkesle hemfikirim. Hastalık ödemidir. Kolayı içtiğini de unut. Devam et canımın içi yeniden. Bak hepimiz desteğiz sanaKafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarakmotivasyonum yerlerde
Menün bence de gayet başarılı, bozma moralini15 temmuz menum
09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma
su: 2,5 litre
spor: 30 dakika leslie
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @Kozmogirl17
Kız benim boy bir altmışharikasin canim yaa off suanda senin kilonda olmak vardi
Çıtır seniPtesi külomu paylaşayım: 60.0 (hatta böyle 59.9 gibi de çıktı da fazlası doğrudur)
Cumaya göre -200 gr, hiç yoktan iyidir
Tamam kuzum iyi yolculuklar sana
Keşke bana yedirenler de toplu diyete girseler benimle.
Bende 2 gündür çıkamıyorum
İnşallah eksi gelirsin
İnşallah bende çok kilo almamışımdır
Salı wc den sonra ilk işim tartıya çıkmak olacak.
Sonra da gelsin tarçınlı sular, yürüyüşler.
47 kilo olurum belki
Ben bir 50 olayımda 47 şurada dursun
Kıymetlim 47
Yarın yolculukta olacağım
Yazamayabilirim
Şimdi benden sana tavsiyelersagol canim, bugun zaten az once yazdigim gibi sabahtan ciss yedim karnim ac diye soz aksama kadar dikkate edecegim, off ya tartilmayacagim bir daha pazartesileri cok moralim bozuldu, nasil uzuldum anlatamam. Hafta sonu hasta hasta spor bile yaptim. 3 gun raporluyum , doktordan geldim simdi. hem tezime bakarim biraz hem de kendimi iyi hissettigim zamanlarda spor yapacagim, su artidan sonra ve sabahki cubuk krakerden sonra 3 gun boyunca en az 1 saat spor yapacagim, kizdim kendime
Tamamdır kaptanımCanim Gizemcim biraz kalorisi yuksek bir diyet olmus, odule sayayim ama pazar gunleri odul yasak sadece bu haftalik kuzum :)
Ohh ne guzel sevindim senin adina canim, neler izledin:)
Feyzacim onceden konustugumuz icin yediklerini odule sayacagim kuzum ama odul ogunlerini normalde en gec cumartesi yapmamiz gerekiyor oyuzden sadece bu seferlik:)
Canim yarin diyetine yeniden, 4 elle sarilacagina inaniyorum, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin ihtiyaci var verdigimiz her grama..
Canim gorev degil, sadece esler birbirinin hal hatrini soracak, destek olacak, kacamak yapmasina, diyetini bozmasina izin vermeyecek, egzersiz yapmaya tesvik edecek.
Yani birbirimizi kollayacagiz:)
Ben iyiyim canim, sen nasilsin, kuzularin nasil?
Bu gunku menunu cok begendim, egzersizde yapmissin , verebilecegim en iyi tavsiye boyle devam etmen canim :)
Gel canim sIk sIk gel, sohbete gel, caya , kahveye gel :))
Cok guzel :))
Canim sitenin yoneticilerinden birisi , bizim bu kilo verme yarismamizdan mezun olan uyelere, belirli kriterlere uyuyorsa eger pro uyelik hediye ediyor.Onunla ilgili konusmustuk.
O kadar katiliyorum ki yazdiklarina, bu sebeple biz gecen sene arkadaslarimla soyle bir kural koymustuk , sadece kahvaltilarda bulusuyorduk ve 1 tane hafif tatli haricinde hicbir diyet bozan gida asla yapmiyorduk.
Kahvalti ustune kahveyle 1 cesit tatli.
Bence herkes yakin cevresiyle boyle kurallar koymali.
Iyi yolculuklar canim, sag salim donun evinize insallah:)
Amin inşallahIyi yolculuklar canim, sagsaglim varin evinize
Kaptanım pilav olmamış14 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmeginden sucuklu tost
Yarim salatalik, yarim avokado
1 kk peynir
4 parca karpuz
OGLEN 13.30DA
Bolca haslanmis tavuk
3 yemek kasigi pilav
4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye
ARA 15.00DE
Filtre kahve
AKSAM 19DA
3 yumurtadan menemen
1 tam bugday pita ekmegi (90 kalorilik)
Yarim avokado, yarim salatalik
4 parca karpuz
SU: 2ltreyi gectim, 2.5'a tamamlayacagim.
SPOR: 20dk bisiklet, 1bucuk saat site icinde cocuklar bisiklet surerken yanlarinda yurumece.
Sağol kankimTamam kuzum iyi yolculuklar sana
Bu sabah tartıldım 58,8 çıktım bu Arada♥♥
İnşallah ben de iner iner ineriiiim
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@cinecin Gizemcim, @fmad Feyzacim, odul ogunlerinizi bu haftalik pazar gunu olarak isledim tabloya ama normalde odulleri en gec cumartesi yiyip yeni haftaya arti cikmadan baslamaya calisiyoruz.Oyuzden bir sonraki sefere pazar gunu yediginiz kacamaklar ceza olacak , kucak dolusu sevgim ile bilginize sunarim :))
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy Aomine Daiki Minikpanda1107 Gonulmeyvesi Konus dinliyorum ODUL Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch ?? cinecin ODUL DenizinYosunKokusu fmad 100IA ODUL Sertugba klbk33 ODUL 200IA tomrs Kozmogirl17 ODUL 200IA Mavi boncukkk Fatmanur dr gogo2405 ODUL
***HAFTALIK YARISMAMIZ***
**Citir arkadaslarim bugunden (pazartesi) itibaren, haftaya pazar aksamina kadar, takimimizda hayali IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.
**Evde ipi olan arkadaslarim ip ile yarismaya katilabilir, ipi olmayanlarsa sanki ellerinde ip varmis gibi hayali bir sekilde ip atlayacagiz.
**Gun icinde, sabahtan aksama kadar kac kez ip atladigimizi, aksam menulerimizle beraber @Elmasyuzuk kaptanimizi etiketleyerek yazacagiz.
**Bu egzersiz saglik problemi olmayan herkesin yapmasina uygun bir egzersiz. ( @Kozmogirl17 canim dizin agridigi icin yapmak zorunda degilsin , @Mavi boncukkk canim belin agrirsa sende muafsin,DeryaOnDiet canim sende hastasin aklimda saglik durumun..)
**Esler lutfen birbirimizi ip atlamaya tesvik edelim.
***Bir sey daha var cuma gunu yarismada yukselen takimlar icine girdik, yani bir onceki haftaya gore daha iyiydik.Fakat diger takimlarda cok azimli ve guzel kilolar veriyor.Bu sebeple elimizden gelenin en iyisini yapalim kizlar.Gayret edelim ve takim olarak kilomuzun arti cikmamasina cabalayalim.Basta sizlere, sonra kendime inancim tam, 1.ligide beraber gorecegiz ilerleyen gunlerde biliyorum.Takimimizin icindeki bu yarislar bizim kilo vermemize yardimci olacak, hic yapamadiysak gunde 50 tane ip atlayalim.Ama lutfen katilim saglayalim!
Bugunden itibaren lutfen menulerinizi bozmayin, tartiya 4 gun kaldi, hafta sonu cok dagiliyor, hafta ici toparlayamiyoruz.
Uyandiginizda tartilip kilolarinizi yazmayida unutmayin olur mu?Cok bunalttiysam sizleri affiniza siginiyorum.
*Hepinizin yanaklarindan oper , kacamaksiz, harika bir yeni hafta dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?