Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkurler canim aciklaman icin esler hangi gun degerlendirilecekti cumamiydi
Sagol teyzesii
Menun gezmede olmana ragmen guzel canim
Güzel olmuş menun.

Tam ısırmalık maşallah

Bozma moralini az da olsa gider inşallah.

Menün güzel olmuş
❤❤
Menun guzel canim ama keske aksam corbayla eristeyi ayni ogunde tuketmeseydin ikiside ekmek yerine geciyor malum. insallah bugun istedigin kiloyu verirsin
Yine sporda çıgır acmıssin canim .
Menun guzel canim insallah eksi gelirsin bugun
Oh poposunu ısırasım geldi ya masallahhhhhh
Isırmalik teyzesiii ❤
Oooy o küçük ayacıkları yerim ben

Al bendende okadar iyi ki varsınız kizlar
Kizlarr gunaydinn
Başlangıç 93
Güncel 91.7
Verilen kilo 1.300
MMobilden tartı resmini nasıl eklicem:))))
Harikasin tatlim

Süper ya sen nerdesin ki keşke bizde hamburger aldığımız da içini kendimiz doldurabilsekkk:))))
Canim Californiada yasiyorum ben.Salad bar var bugun hamburger aldigim yerde, dileyen diledigini alabiliyor.
Bence super bir imkan, keske fast food restoranlarda olsa bu yontem.

Canim buraya ugrasan menulerin duzelir, kilo vermen hizlanir..
Guzel olmus canim :)

Eline saglik ablam:)

Gunaydiiin kizlar..Eki Görüntüle 2290385
Gecen hafta 84.9
Bu hafta 84.2
Fark 0.7
Harikasin kuzum :)

Canim takimin kurallari geregi tum hafta takima ugramalisin, hergun menunu sporunu yazmalisin.
Hatta bizim menulerimize de yorum, elestiri yapmalisin.
Hepimizin birbirine karsi sorumlulugu var, eminim kurallari biliyorsun.
Mazeret teskil eden bir durumun olursada bunu haber verirsen sorun olmaz.
Fakat bu gunden itibaren takima aktif bir sekilde devam edebilecek misin?
Yoksa bu durum devam edecek mi?
Umarim bu yazdiklarim seni kirmaz , uzmez fakat takimin kaptani olarak bundan sonra aktif bir sekilde listede olma sorumlulugunu alip alamayacagini bilmek istiyorum.
Cunku takimdaki diger arkadaslarimin emeklerinden de kendimi sorumlu hissediyorum.
Kucuk bir dipnot olarak da sunu soylemek isterim, beni bunlari yazmaya iten sey arti kilo gelmesi degil, cunku kilo verme seruveninde hepimiz kilo alabiliriz, kilomuz sabit gelebilir, bizler robot degiliz.
Fakat yillar icinde gordugum bir sey var ki takimdan uzaklasildikca, dogru orantili olarak diyet ve kilo verme hedefinden de uzaklasiliyor.Ben sadece hala hedefine devam etmek niyetinde misin bunu ogrenmek istiyorum.

18i guzel canim :)

Canim gayet guzel kilon, masallah:)

Gelemedim canim birkac gundur. Ama bugubn tarti moralimi duzeltti . 69. Cmaya gore 400gr eksideyim. yarin gorumcemlere gidiyoruz kizinin dogum, gunu var pazar aksam donecegiz.

spor harika canm, menu de guzel masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…