Gecmis olsun canim, sevindim sonuclarin iyi cikmasina. Insallah holter sonucu da temiz cikar.Nasıl geçiyor güzeller gününüz? Ben pek keyifsizim, bugün denize de gidemedim, eşim gitti çocuklarla
Hani geçen meraklandirdim ya sizi ağır spor yapmak istemiyorum su sıra diye, kalbim yüzündendi, çarpıntı gibi bir his yaşıyorum zaman zaman.
Neyse sonunda gittim geçenlerde dr.a, eko sonucu iyi; bugün de holter taktilar.
Ayşe'cim gidemezdim zaten, kolumda inip çıkıyor yarım saatte bir tansiyonu ölçüyor. Gece nasıl uyurum bilmem
Kolum acıdı
Ay allahim mezun oldu hala yansin kalcalar diyorHarpycim adı ne bu 5 dklik egzersizin? Biz de yapalım, yansın kalçalar
Bende sadece sporda böyleyim ev işi konusunda pek hevesli değilimnormalde totomu kaldıramıyorumçok seviyorum ama üşengeçlik...
diyetteyken misafir de misafirlik de zor ya
Git canım olsun bahane yokçok sıcak canım o yüzden tereddüt ettim ama galiba gideceğim..
Onu hesaba katmadım canım sonradan okuyunca doğruAyşe'cim gidemezdim zaten, kolumda inip çıkıyor yarım saatte bir tansiyonu ölçüyor. Gece nasıl uyurum bilmem
Kolum acıdı
Selam kızlar yine ben geldim ❤ nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir.. kızım daha iyi çok şükür acıktım demeye başladı .. eşim yarın gidecek.. ben teyzemin yazlığına geçiyorum.. esas maraton orada başlıyor..
Bizim vukuatlarımız bitmez tabi düşenler kalkanlar kanayan dizler, moraran yanaklar, alerjik reaksiyonlar ve daha niceleri aynen devamçok şükür önemli birşey yok olmasın da inşallah..
Hareket etmeye gayret ediyorum mutlaka.. çocuklarla oyun oynuyorum kızım kucağımda uzun uzun yürüyorum2 gün önce de 5 dklık bir egzersiz programı var kalça için onu yaptım inanılmaz çalışmış kalça kaslarım tutuldu resmen.. fırsat bulursam bugün de yapacağım.. kilo alsam da en azından kaslarım aktif olsun..
Teyzemin yazlığına geçince daha dikkatli olacağım canım söz
Teşekkür ederim..
Ay allahım nasıl yemiş acı acıağzı da mı yanmamış yaw.. tuvaletini yaparken acımaz inşallah..
Çok şükür daha iyi canım.
Gidiyorum :) şal taktımGit canım olsun bahane yokşapka takkkk
Bana ev işinde ilham gelmesi lazımBende sadece sporda böyleyim ev işi konusunda pek hevesli değilimkaldıracağız ama mecbur
Aynen öyle canım
Canim lahmacunlar odulumdu :)Hastamisin canim neden butun gun uyudun.cok az beslenmissin.
Evet ama yinede cok acıktim malesef.
Zevkli oluyor.evde o olunca ona yukleniyorum genelde.
Uhhhh canım podelerin dibine vurmuşsun afiyet olsun
Sagol canim kaptanim.
2 lahmacun olmamis be kaptan yoksa odulunmuydu
Cezamı hallediyorum özgecim.
Ya ben bunuda yaris zannediyoedum 1. 2. Secilcek falan zannediyordum
Dun spor salonu tiklim tiklimdi cocuklari birakamadim, bekleme listesi vardi bizim onumuzdede 3 aile vardiMenü güzel kaptanım sporları bekliyoruzsu da iyi 2.5 olursa ama spora gideceksen 3 olsun en azından ☺
Tamamdir canim :)Bu aradaYawrukush ben dun gece odülümu kullandım haberin olsun
Canim tamamen senin katilimina bagli, sIk sIk takima gel ,sohbetlere katil, ben cok istiyorum bu hafta listeye girmeni :)Kizlar ben bu hafta tartilamadim tatildeydik bu cuma listeye girermiyim acabaYawrukush
Bizim takimin Deryalarina masallah, ikinizde cok azimli hatunlarsiniz masallah:)Gunaydin kizlar, sabah kalktim direk havuza sporlarimi yazayim bugun artik yapamam, birazdan gorumceme dogru yola cikacagiz kizinin dogum gunu var .
Bugunku sporum :Yawrukush Elmasyuzuk stitch
21 dakika yuzme
35 dakika tempolu yuruyus
250 ipsiz ip
Cok guzel canim , tatil donusu olmasina ragmen :)19 temmuz menum gec oldu kusura bakmayin
Sabah
Yarim domates ve az peynirle kucuk bir sandwic yolculuk vardi
Saat 3 gibi
Bulgur corbasi 2 yk yogurtlu makarna
Aksam
Koz patlican salatasi
3 kofte
Cayin yaninda 1 petibor biskuvi yedim
Arada yarim nektari saat 4 gibi
Saat 8 gibi1 fincan sekersiz kahve
Su 2 litre ve bol sekersiz cay ictim
Spor bol yurudum tatil donusuydu
İnşallah canım, ama bence iyi çıkacakGecmis olsun canim, sevindim sonuclarin iyi cikmasina. Insallah holter sonucu da temiz cikar.
Ay allahim mezun oldu hala yansin kalcalar diyor
Benim neden izinlerde kilo aldigim belli
Nasil ogrenicem diyet degil saglikli yeme isini acaba
Yok canım bugün aslında kaçamak yapıyordum ama bol artı görünce bu hafta bir şey yok. Kızlar giremiyorum kusura bakmayın çok yakın bir arkadaşım düşük yapmış şuan onun yanına gidiyorum şuan
Geçmiş olsun canımYok canım bugün aslında kaçamak yapıyordum ama bol artı görünce bu hafta bir şey yok. Kızlar giremiyorum kusura bakmayın çok yakın bir arkadaşım düşük yapmış şuan onun yanına gidiyorum şuan
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Canim bizler iyiyiz, sende iyi ol.Nasıl geçiyor güzeller gününüz? Ben pek keyifsizim, bugün denize de gidemedim, eşim gitti çocuklarla
Hani geçen meraklandirdim ya sizi ağır spor yapmak istemiyorum su sıra diye, kalbim yüzündendi, çarpıntı gibi bir his yaşıyorum zaman zaman.
Neyse sonunda gittim geçenlerde dr.a, eko sonucu iyi; bugün de holter taktilar.
Emegine saglik kuzum :)Spor hayali ip atlama, ip atlama
15 temmuz pazartesi
Elmasyuzuk: 2100 adet
Enimenime:600 adet
Cinecin: 50 adet
Fmad: 100 adet
Yawrukush: 1500 adet
Deryaondiet: 500 adet
16 temmuz salı
Elmasyuzuk: 1800 adet
Klbk33: 200 adet
Gogo2405: 100 adet
Enimenime:500 adet
Kozmogirl17: 200 adet
17 temmuz çarşamba
Elmasyuzuk: 3000 adet
Fmad: 1000 adet
Yawrukush: 250 adet
Kozmogirl17: 100 adet
Enimenime: 100 adet
18 temmuz perşembe
Elmasyüzük: 1600 adet
Enimenime: 650 adet
Yawrukush: 250 adet
Kozmogirl17: 500 adet
19 temmuz cuma
Elmasyuzuk: 2500 adet
Kozmogirl17: 200 adet
Fmad: 800 adet
Kizlar eksik veya yazmadığım varmı bugün son gün yarin aciklayacagim kazananları bir kontrol edermisiniz düzelteyim yanlış eksik varsa
Canim esim nasilsin?
Hosgeldin canisi, tatiliniz hareketli geciyor demek.Selam kızlar yine ben geldim ❤ nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir.. kızım daha iyi çok şükür acıktım demeye başladı .. eşim yarın gidecek.. ben teyzemin yazlığına geçiyorum.. esas maraton orada başlıyor..
Bizim vukuatlarımız bitmez tabi düşenler kalkanlar kanayan dizler, moraran yanaklar, alerjik reaksiyonlar ve daha niceleri aynen devamçok şükür önemli birşey yok olmasın da inşallah..
Hareket etmeye gayret ediyorum mutlaka.. çocuklarla oyun oynuyorum kızım kucağımda uzun uzun yürüyorum2 gün önce de 5 dklık bir egzersiz programı var kalça için onu yaptım inanılmaz çalışmış kalça kaslarım tutuldu resmen.. fırsat bulursam bugün de yapacağım.. kilo alsam da en azından kaslarım aktif olsun..
Teyzemin yazlığına geçince daha dikkatli olacağım canım söz
Teşekkür ederim..
Ay allahım nasıl yemiş acı acıağzı da mı yanmamış yaw.. tuvaletini yaparken acımaz inşallah..
Çok şükür daha iyi canım.
Canim bugun hepsi ust uste gelmis.Ya kizlar bu hafta sonlari bizde klasik geciyor ama benim modum her hafta sonu dusuyor sanki normal gunden farkli seyler yapiyormusum gibi bugun 50 hayali ipi bile zor atladim sabah erkenden basladim gune kuvcuk oglum huzursuzdu biraz hic bisey yapamadim onunla ugrasmaktan ne uykusu uykuydu bugun ne uyanikligi yani 2 saate yskin yalan olmasin ayagumda salladim 15 dakika ya uyudu ya uyumadi sonrada surekli aglar vaziyette gezdi bugunum hep cocuklari sallamakla gectiYawrukush cezamida yapamadim henuz ama bugun mmuhakkak yapicam insallah.isiin kotu yani oglen 3 saat uyuyan cocuk bugun 1 saatte uyandi buyugum sabahta 10 a kadar uyurdu ikiside7 de dikildiler bole olunca her isim yarim kaliyor okadar uzuluyorum ki yemeklerini bile zor yapiyorum
Menu guzel canim , hic yuruyus vs yapabildin mi?Kızlar slm yoğun bir gündü geç kalmama rağmen
10:00 juice plate fit su ile başlangıç
10:30 Bir şekersiz çay
Çılbır yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
4 zeytin
4 acbitir
Krem peynir 1yk kadar
400 ml fit su 14 :00 ye kadar bitti
14:30 piko 5
16:00 1 şeftali
18:30
1 kase domates çorba
1 tabak fasulye
2yk bulgur
( hepsini zeytinyağ ve azıcık tereyagla yaptım tuz az kullandim)
2.5 lt su
Ben biraz hastayim tatil donusu soguk alginligi maalesef evdeyizSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben simdi uyandim gecmisi okuyorum.
Yerlesebildin mi canim evine, tatilsonrasi?Ben biraz hastayim tatil donusu soguk alginligi maalesef evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?