Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarcım eve gidiyorum ne yiyebilirim bu saatten sonra
Kabak yemeği vardı en son olur mu
Çok geç oldu ya
Yoğurt da canım çok istemiyor ama yoğurtla mı geçiştirsem

Ev isleride egzersiz olur canim sen onlarida yaz.:)

Canim yogurt ye, bir salata patlat:)
Kaptanım biraz anormal ama salatalık beni aşırı acıktırıyor
Genelde tok tutar diye biliriz ama ... tutamıyorum resmen kendimi 5-6 salatalık bile yesem hala açım

Gelmiş geçmiş olsun canımın içi, Allah bir daha yaşatmasin, kimbilir ne zor olmuştur öyle beklemek hayal bile edemiyorum
Benim dediğim gibi ekoda birşey çıkmadı, kendi ultrasonla baktı bir sorun görmedi, belki gün icinde tansiyonun oynuyordur dedi. Yarın da tatil ama sabah erkenden çıkarttırmaya gidicem. Sonuçlari yorumlamak pazartesiye kalıyor.
Aslında biz dönmeyi planlıyoduk ama böyle olunca hastane işlerini bitirip döneriz. Aksi bir durum çıkmazsa salı.
Harika ödül ve takıma dinamik kazandıracak bir fikir Dondurmayı da sonuncu olanlar ismarlasin
Oyyyy kuzum ♥♥ Annemle pazara gittik sonra çıktık mağazaları gezdik
Yaklaşık 4,30 saat
Baya yoruldum şu an otobüste mesajları okuyorum

Nasılsın :)
İyiyim güzelim, siz yokken (çocuklar filan da parktaydi) ben de insta'da dolaştım. Onedio da testler yaptım.
Mesela ruhunuz hangi yılda yaşıyor testinin sonucu 1828 çıktı
La casa de papel e bir şehir ismiyle girsem ismim İstanbul olurmuş
Aklımın kurnazlığa çalışma oranı da yüzde 44müş
Bir debir daha yiyemeyeceğim yemeklere göre bana çıkan ayakkabı pek tarzım olmayan bir şeydi

Yoğurt ve salatalık ya da haşlanmış yumurta tercih edebilirsin belki, geç oldu gerçekten

Ahahahah onedio testleri tam bir batak

hoşbulduuukkkk
yok yarın no karbonhidrat olacak inşallah

Harika olmus canim ben en basinda boyle olucak sanmıstım bence daha cok tesvik ediyor bu sekilde olması tesekkur ederim dikkate aldıgin icin.

Kucuk oglum cok mizmizdi bugun ne yerde durdu ne kucakta ne yurutecte nede uykuda 5 dakika agzi susmadi yemek yemedi buyuk oglum zaten firsatini buldukca cocugun tepesinde ya tekme atiyor ya tokat yada cirmaliyor cocugu eee ufak emekliyor yeni yeni tutunup kalkmaya basladi hepsi birden okadar zor geldi ki bana 1 dakika yanliz birakamiyorum mutfakta isim var yemek yapicam eee oglen uykularinda yapardim onuda uyumadilar mahvettiler yani bugun beni spor falan yapamadim ev temizledim sadece oda mecburiyetten oglum emekledihi icin en son dayanamadim topladim cocuklari kayinvalideme gittim ordada durmadilar ya neyse aynen oyle diyelim canim hafta sonu sendromu bole olunca depresyona girip bidaha cikmayasim geliyor yeminle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…