Kaptanım biraz anormal ama salatalık beni aşırı acıktırıyorEv isleride egzersiz olur canim sen onlarida yaz.:)
Canim yogurt ye, bir salata patlat:)
kabakla yogurt ye kuzum , gayet iyi olur:)Kızlarcım eve gidiyorum ne yiyebilirim bu saatten sonra
Kabak yemeği vardı en son olur mu
Çok geç oldu ya
Yoğurt da canım çok istemiyor ama yoğurtla mı geçiştirsem
yok salata yap kendine demek istedim :))Kaptanım biraz anormal ama salatalık beni aşırı acıktırıyor
Genelde tok tutar diye biliriz ama ... tutamıyorum resmen kendimi 5-6 salatalık bile yesem hala açım
Gelmiş geçmiş olsun canımın içi, Allah bir daha yaşatmasin, kimbilir ne zor olmuştur öyle beklemek hayal bile edemiyorumCanim bizler iyiyiz, sende iyi ol.
Tum sonuclar iyi ciktimi, stres testi yaptirabilme imkanin varsa onuda yaptir.
Gecen sene haziran ayinda esimin cok fazla carpintisi olsu acile gittik.
35 saat kalp atislarinin normale ceviremediler, 4 ayri ilac denediler.
En son elektro sok verecegiz, kalbi durdurup resetleyecegiz dediler.
Hastane koridorlarinda aglaya aglaya nasil bekledigim dun gibi aklimda 2 cocukla..
Lutfen ihmal etme, her turlu testi yaptir..
Emegine saglik kuzum :)
Canim esim nasilsin?
Nasil gecti gunun?
Hosgeldin canisi, tatiliniz hareketli geciyor demek.
Cocuklar iyi olsunda gerisi muhim degil.
Tatilde bile egzersiz yapan citirimi alkisliyorum:)
Canim bugun hepsi ust uste gelmis.
Insan uykusunu alamayip erken kalkinca cok zor oluyor gunu tamamlamak.
Oglende uyuymamis kuzun,bugun bitti bak , moralini bozma, yarin daha guzel olacak canisi..
Menu guzel canim , hic yuruyus vs yapabildin mi?
Harika ödül ve takıma dinamik kazandıracak bir fikir***TAKIM ICI ESLESTIRME ILE ILGILI DUZENLEME***
Sevgili citirlar,
Kozmogirl17 ve @stitch kaptanimizin onerisi ile, haftalik eslestirmelerimizi, yarismaya donusturuyoruz.
Soyleki; eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Ve 1. olan grubumuza da odul olarak 1 adet dondurma yeme hakki verecegiz. (bu yaz sicaklarinda guzel olmaz mi:) )
1 grubumuz 3 kisi oldugu icin ve adeletli olmasi icin eslestirmelere kucuk bir duzenleme yapiyorum hemen ve paylasiyorum.
İyiyim güzelim, siz yokken (çocuklar filan da parktaydi) ben de insta'da dolaştım. Onedio da testler yaptım.Oyyyy kuzum ♥♥ Annemle pazara gittik sonra çıktık mağazaları gezdik
Yaklaşık 4,30 saat
Baya yoruldum şu an otobüste mesajları okuyorum
Nasılsın :)
Kaptişim ne güzel eş olmuşuz, sevindim..FitFiliz mezun esim nasilsin :)
Yoğurt ve salatalık ya da haşlanmış yumurta tercih edebilirsin belki, geç oldu gerçektenÇok üzüldüm çok geçmiş olsun canım ya
Hastalık gerçekten çok zor
Ufacık bir grip bile olsa insan kötü hissediyor kendi değil de çevresine ailesine hiç kıyamıyor hele
Çoooook yorucu:)
Akşam yemeğim çok geç saate kaldı
Normalde anneme dışarda bir şeyler ısmarlardım ona da ısmarlamadım dedim ben diyetteyim ama gel sana alalım diye ama üşendik sonra
Aa evet salata çok severim ama kabak yiyorum şu anyok salata yap kendine demek istedim :))
Ahahahah onedio testleri tam bir batakGelmiş geçmiş olsun canımın içi, Allah bir daha yaşatmasin, kimbilir ne zor olmuştur öyle beklemek hayal bile edemiyorum
Benim dediğim gibi ekoda birşey çıkmadı, kendi ultrasonla baktı bir sorun görmedi, belki gün icinde tansiyonun oynuyordur dedi. Yarın da tatil ama sabah erkenden çıkarttırmaya gidicem. Sonuçlari yorumlamak pazartesiye kalıyor.
Aslında biz dönmeyi planlıyoduk ama böyle olunca hastane işlerini bitirip döneriz. Aksi bir durum çıkmazsa salı.
Harika ödül ve takıma dinamik kazandıracak bir fikirDondurmayı da sonuncu olanlar ismarlasin
İyiyim güzelim, siz yokken (çocuklar filan da parktaydi) ben de insta'da dolaştım. Onedio da testler yaptım.
Mesela ruhunuz hangi yılda yaşıyor testinin sonucu 1828 çıktı
La casa de papel e bir şehir ismiyle girsem ismim İstanbul olurmuş
Aklımın kurnazlığa çalışma oranı da yüzde 44müş
Bir debir daha yiyemeyeceğim yemeklere göre bana çıkan ayakkabı pek tarzım olmayan bir şeydi
Kabak yoğurtta huzur buldumYoğurt ve salatalık ya da haşlanmış yumurta tercih edebilirsin belki, geç oldu gerçekten
Canım bol bol karbonhidrat olmuş ama daha başlardasın olsun
Vereceğin de az ama böyle olursa benim gibi bir alır bir verirsin...
Kötü de olsa yaz menüleri
Buradaki yorumlar çok motive ediyor
Ben kendimi tutamam normalde buraya yazma yüzünden tutuyorum (evet bu tutmuş halim)
Bu arada ben hoşgeldin demedim sanırım :) hoşgeldin
Harika olmus canim ben en basinda boyle olucak sanmıstım bence daha cok tesvik ediyor bu sekilde olması tesekkur ederim dikkate aldıgin icin.***TAKIM ICI ESLESTIRME ILE ILGILI DUZENLEME***
Sevgili citirlar,
Kozmogirl17 ve @stitch kaptanimizin onerisi ile, haftalik eslestirmelerimizi, yarismaya donusturuyoruz.
Soyleki; eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Ve 1. olan grubumuza da odul olarak 1 adet dondurma yeme hakki verecegiz. (bu yaz sicaklarinda guzel olmaz mi:) )
1 grubumuz 3 kisi oldugu icin ve adeletli olmasi icin eslestirmelere kucuk bir duzenleme yapiyorum hemen ve paylasiyorum.
Kabak güzel bir tercih olmuş feyzacim, akşamı kurtarırAa evet salata çok severim ama kabak yiyorum şu an
Ve bol acı biber katıyorum :)
Kucuk oglum cok mizmizdi bugun ne yerde durdu ne kucakta ne yurutecte nede uykuda 5 dakika agzi susmadi yemek yemedi buyuk oglum zaten firsatini buldukca cocugun tepesinde ya tekme atiyor ya tokat yada cirmaliyor cocugu eee ufak emekliyor yeni yeni tutunup kalkmaya basladi hepsi birden okadar zor geldi ki bana 1 dakika yanliz birakamiyorum mutfakta isim var yemek yapicam eee oglen uykularinda yapardim onuda uyumadilar mahvettiler yani bugun beni spor falan yapamadim ev temizledim sadece oda mecburiyetten oglum emekledihi icin en son dayanamadim topladim cocuklari kayinvalideme gittim ordada durmadilar ya neyse aynen oyle diyelim canim hafta sonu sendromu bole olunca depresyona girip bidaha cikmayasim geliyor yeminle.Canım dönem dönem olabilir
Bir rahatsızlıkları falan var mı
Ya da senin üzüldüğün sıkıldığın başka bir şey
İnşallah düzelir
Sıkma canını
Haftasonu sendromu diyesim geldi okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?