Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım perşembe 1000 zıp zıp var

yooo yapıp yememek daha kötü hissettiriyor:/ sonra da iyi ama :)

evet canım maalesef

sağol canım başınız sağolsun sizin de
Şehitlik... maşallahh

güzl ama makarna ve bisküvi olmamız ama az olduğu için bir şey demiyorum :)
süpersin

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur

Selam kızlar yine ben geldim ❤ nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir.. kızım daha iyi çok şükür acıktım demeye başladı .. eşim yarın gidecek.. ben teyzemin yazlığına geçiyorum.. esas maraton orada başlıyor..

Bizim vukuatlarımız bitmez tabi düşenler kalkanlar kanayan dizler, moraran yanaklar, alerjik reaksiyonlar ve daha niceleri aynen devam çok şükür önemli birşey yok olmasın da inşallah..

Hareket etmeye gayret ediyorum mutlaka.. çocuklarla oyun oynuyorum kızım kucağımda uzun uzun yürüyorum 2 gün önce de 5 dklık bir egzersiz programı var kalça için onu yaptım inanılmaz çalışmış kalça kaslarım tutuldu resmen.. fırsat bulursam bugün de yapacağım.. kilo alsam da en azından kaslarım aktif olsun..

canım aleyküm selam seni özledik ama dikkat et kilona da bak o kadar verdin geri alma
çoook geçmiş olsun
inşallah çabucak iyileşirşer
iyi tatiller:)

Teyzemin yazlığına geçince daha dikkatli olacağım canım söz
Teşekkür ederim..

Ay allahım nasıl yemiş acı acı ağzı da mı yanmamış yaw.. tuvaletini yaparken acımaz inşallah..
Çok şükür daha iyi canım.

Ayşe'cim gidemezdim zaten, kolumda inip çıkıyor yarım saatte bir tansiyonu ölçüyor. Gece nasıl uyurum bilmem
Kolum acıdı

Harpycim adı ne bu 5 dklik egzersizin? Biz de yapalım , yansın kalçalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…