Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben bunu bilmiyordum, liste disinda kilo vermeye devam edeceksen senide eslestirmeler ekleyeyim:)

Arkadasina cok uzuldum , gecmis olsun, sabirlar diliyorum canim.

Haftada 1 kez cuma tartidan sonra odul yapiyoruz.
Bugunku menunu odule sayalim canim.
Hergun menu-spor tablosu hazirliyorum, ceza varmi diye kontrol etmeyi unutma olur mu:)

D Diyetteanne canim ben senin bizimle birlikte, kilolarini verip hedefine ulasmani cok istiyorum.
Fakat takima (bugunku ozel durumunu ayri tutuyorum) ugramiyorsun, menu - spor paylasimi yapmiyorsun, takim ici sohbetlere katilmiyorsun.
Eger onumuzdeki cumaya kadar en az 30 mesajin olmazsa ve arti ile gelirsen seni izne ayirmamiz , sen ve takim icin iyi olabilir diye dusunuyorum.
Sen bu konuda ne dusunuyorsun, aktif bir sekilde takima devam etmek istiyor musun?
Herhangi ozel bir durumun var mi aktif olamamana sebep olan?
Lutfen firsatin oldugunda bu mesajima cevap verebilir misin?
Dunde mesaj yazmistim ama muhtemelen gormedin.
Bu arada arkadasin icinde cok uzgunum, sabirlar diliyorum, umarim bu donemi en az zorlukla atlatir.

***TAKIM ICI ESLESTIRME ILE ILGILI DUZENLEME***

Sevgili citirlar,
Kozmogirl17 ve stitch kaptanimizin onerisi ile, haftalik eslestirmelerimizi, yarismaya donusturuyoruz.
Soyleki; eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Ve 1. olan grubumuza da odul olarak 1 adet dondurma yeme hakki verecegiz. (bu yaz sicaklarinda guzel olmaz mi:) )
1 grubumuz 3 kisi oldugu icin ve adeletli olmasi icin eslestirmelere kucuk bir duzenleme yapiyorum hemen ve paylasiyorum.

***4. TAKIM ES LISTESI***

*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

Gelelim es listesine;

Işte sıkıntı o hiç yapamadım rutin ev işleri ama olduğum yerde terliyorum coook sicakkkkk:)))))

Süper:))) K klbk33 :))) kuzummm nbrr

Iyiki 10 tur yüzme var diyorummmm kuzummm :))

Canım dönem dönem olabilir
Bir rahatsızlıkları falan var mı

Ya da senin üzüldüğün sıkıldığın başka bir şey

İnşallah düzelir
Sıkma canını

Haftasonu sendromu diyesim geldi okurken

Piko olmamış (çikolata olan di mi o)
Kalanı güzel erken kesmen e güzel olmuş canım

Ayyy benim de en sevdiğim

Kendimi zayıflamış hissediyordum
Lakin bugün elbise alana kadar... biraz üzücü dakikalar yaşadım

Aaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya başı sağolsun

Tut kendini aklına her geldiğimizde de su iç canım bu hafta güzel eksi görelim inşallah :)

Kimseler de yok bu akşam, canım sıkılıyor ama benim tek başıma
Feyzacim (namı değer takımın haftasonu bekçisi bile) yok fayfeyfiy

Instagram'a giderim ben de
Oyyyy kuzum Annemle pazara gittik sonra çıktık mağazaları gezdik
Yaklaşık 4,30 saat
Baya yoruldum şu an otobüste mesajları okuyorum

Nasılsın :)

Canım bol bol karbonhidrat olmuş ama daha başlardasın olsun

Vereceğin de az ama böyle olursa benim gibi bir alır bir verirsin...

Kötü de olsa yaz menüleri
Buradaki yorumlar çok motive ediyor

Ben kendimi tutamam normalde buraya yazma yüzünden tutuyorum (evet bu tutmuş halim)

Bu arada ben hoşgeldin demedim sanırım :) hoşgeldin

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım ya
Hastalık gerçekten çok zor
Ufacık bir grip bile olsa insan kötü hissediyor kendi değil de çevresine ailesine hiç kıyamıyor hele

Çoooook yorucu:)
Akşam yemeğim çok geç saate kaldı
Normalde anneme dışarda bir şeyler ısmarlardım ona da ısmarlamadım dedim ben diyetteyim ama gel sana alalım diye ama üşendik sonra

Vuhuuuu dondurma mıııı
Var maalesef
Ama bugün 4 saat yürüdüm
Ama kaçamak yaparsanız sizi geçeriz kiiii yapmayın

D Diyetteanne canım o dondurma benim için çok önemli kazanmamız lazım aslaaaaa kaçamak yapmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…