Canim ben bunu bilmiyordum, liste disinda kilo vermeye devam edeceksen senide eslestirmeler ekleyeyim:)İnşallah canım, ama bence iyi çıkacak ☺☺
Tatlım ben mezun oldum ama 64 ilk hedefimdi, aslında 57 (hadi olmadı 60)
Ama bundan sonrası çok acil değil, listede kalmak istemedim çünkü iki ileri bir geri gidebilirim artık, takım etkilenmesin.
Bu arada artık kilo verdiğim farkediliyor, kendimi daha mutlu hissediyorum
Arkadasina cok uzuldum , gecmis olsun, sabirlar diliyorum canim.Yok canım bugün aslında kaçamak yapıyordum ama bol artı görünce bu hafta bir şey yok. Kızlar giremiyorum kusura bakmayın çok yakın bir arkadaşım düşük yapmış şuan onun yanına gidiyorum şuan
Haftada 1 kez cuma tartidan sonra odul yapiyoruz.ya arkadaşlar menümü açıklamak istemiyırum ama hadi açıklayayım
sabah krep yaptım ve 2 krep yedim( peynirli
sonra havuza gittiğimiz için bir çavdarlı tost ekmeğine sandviç yedim ve biraz cips
içecek falan yok bu sırada
akşam ravioliyle bir kadeh şarap içtimravioli de makarna bu arada
şeker hariç boll karbonhidrat yedim
bunun dışında sabah evi süpürdüm toz alma çamaşırlar sonra havuza gittik 10 tur yüzdüm sürekli yüzdüm ama akşam yemeğinden sonra -saat 7de bitti- şu an hiçbir şey yapasım yoksadece bulaşık yıkama gibi ev işleri
Var maalesefMerhaba esim memnun oldum nasil gidiyor kacamak yok ins
Canim bizler iyiyiz, sende iyi ol.
Tum sonuclar iyi ciktimi, stres testi yaptirabilme imkanin varsa onuda yaptir.
Gecen sene haziran ayinda esimin cok fazla carpintisi olsu acile gittik.
35 saat kalp atislarinin normale ceviremediler, 4 ayri ilac denediler.
En son elektro sok verecegiz, kalbi durdurup resetleyecegiz dediler.
Hastane koridorlarinda aglaya aglaya nasil bekledigim dun gibi aklimda 2 cocukla..
Lutfen ihmal etme, her turlu testi yaptir..
Emegine saglik kuzum :)
Canim esim nasilsin?
Nasil gecti gunun?
Hosgeldin canisi, tatiliniz hareketli geciyor demek.
Cocuklar iyi olsunda gerisi muhim degil.
Tatilde bile egzersiz yapan citirimi alkisliyorum:)
Canim bugun hepsi ust uste gelmis.
Insan uykusunu alamayip erken kalkinca cok zor oluyor gunu tamamlamak.
Oglende uyuymamis kuzun,bugun bitti bak , moralini bozma, yarin daha guzel olacak canisi..
Menu guzel canim , hic yuruyus vs yapabildin mi?
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
1.Patlicanmoru & K klbk33
2.DeryaOnDiet & gogo2405
3.Kozmogirl17 & Elmasyuzuk
4.Ankee $ cinecin
5. @enimenime & @DenizinYosunKokusu
6.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne
8.FitFiliz & Yawrukush
ya arkadaşlar menümü açıklamak istemiyırum ama hadi açıklayayım
sonra havuza gittiğimiz için bir çavdarlı tost ekmeğine sandviç yedim ve biraz cips
bunun dışında sabah evi süpürdüm toz alma çamaşırlar sonra havuza gittik 10 tur yüzdüm sürekli yüzdüm ama akşam yemeğinden sonra -saat 7de bitti- şu an hiçbir şey yapasım yoksadece bulaşık yıkama gibi ev işleri
Canım dönem dönem olabilirYa kizlar bu hafta sonlari bizde klasik geciyor ama benim modum her hafta sonu dusuyor sanki normal gunden farkli seyler yapiyormusum gibi bugun 50 hayali ipi bile zor atladim sabah erkenden basladim gune kuvcuk oglum huzursuzdu biraz hic bisey yapamadim onunla ugrasmaktan ne uykusu uykuydu bugun ne uyanikligi yani 2 saate yskin yalan olmasin ayagumda salladim 15 dakika ya uyudu ya uyumadi sonrada surekli aglar vaziyette gezdi bugunum hep cocuklari sallamakla gectiYawrukush cezamida yapamadim henuz ama bugun mmuhakkak yapicam insallah.isiin kotu yani oglen 3 saat uyuyan cocuk bugun 1 saatte uyandi buyugum sabahta 10 a kadar uyurdu ikiside7 de dikildiler bole olunca her isim yarim kaliyor okadar uzuluyorum ki yemeklerini bile zor yapiyorum
Iyiki 10 tur yüzme var diyorummmm kuzummm :))
Piko olmamış (çikolata olan di mi o)Kızlar slm yoğun bir gündü geç kalmama rağmen
10:00 juice plate fit su ile başlangıç
10:30 Bir şekersiz çay
Çılbır yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
4 zeytin
4 acbitir
Krem peynir 1yk kadar
400 ml fit su 14 :00 ye kadar bitti
14:30 piko 5
16:00 1 şeftali
18:30
1 kase domates çorba
1 tabak fasulye
2yk bulgur
( hepsini zeytinyağ ve azıcık tereyagla yaptım tuz az kullandim)
2.5 lt su
Aleyküm selam :) aşırı yorgunum ve bu saatten sonra ne yiyebilirim niye düşünmekteyim:) (21.03)Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben simdi uyandim gecmisi okuyorum.
Ayyy benim de en sevdiğimİnşallah canım, ama bence iyi çıkacak
Tatlım ben mezun oldum ama 64 ilk hedefimdi, aslında 57 (hadi olmadı 60)
Ama bundan sonrası çok acil değil, listede kalmak istemedim çünkü iki ileri bir geri gidebilirim artık, takım etkilenmesin.
Bu arada artık kilo verdiğim farkediliyor, kendimi daha mutlu hissediyorum
Aaaaa çok geçmiş olsun kuzum ya başı sağolsunYok canım bugün aslında kaçamak yapıyordum ama bol artı görünce bu hafta bir şey yok. Kızlar giremiyorum kusura bakmayın çok yakın bir arkadaşım düşük yapmış şuan onun yanına gidiyorum şuan
Oyyyy kuzumKimseler de yok bu akşam, canım sıkılıyor ama benim tek başıma
Feyzacim (namı değer takımın haftasonu bekçisi bile) yokfayfeyfiy
Instagram'a giderim ben de
Canım bol bol karbonhidrat olmuş ama daha başlardasın olsunya arkadaşlar menümü açıklamak istemiyırum ama hadi açıklayayım
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım yaCanim bizler iyiyiz, sende iyi ol.
Tum sonuclar iyi ciktimi, stres testi yaptirabilme imkanin varsa onuda yaptir.
Gecen sene haziran ayinda esimin cok fazla carpintisi olsu acile gittik.
35 saat kalp atislarinin normale ceviremediler, 4 ayri ilac denediler.
En son elektro sok verecegiz, kalbi durdurup resetleyecegiz dediler.
Hastane koridorlarinda aglaya aglaya nasil bekledigim dun gibi aklimda 2 cocukla..
Lutfen ihmal etme, her turlu testi yaptir..
Emegine saglik kuzum :)
Canim esim nasilsin?
Nasil gecti gunun?
Hosgeldin canisi, tatiliniz hareketli geciyor demek.
Cocuklar iyi olsunda gerisi muhim degil.
Tatilde bile egzersiz yapan citirimi alkisliyorum:)
Canim bugun hepsi ust uste gelmis.
Insan uykusunu alamayip erken kalkinca cok zor oluyor gunu tamamlamak.
Oglende uyuymamis kuzun,bugun bitti bak , moralini bozma, yarin daha guzel olacak canisi..
Menu guzel canim , hic yuruyus vs yapabildin mi?
Vuhuuuu dondurma mıııı***TAKIM ICI ESLESTIRME ILE ILGILI DUZENLEME***
Sevgili citirlar,
Kozmogirl17 ve stitch kaptanimizin onerisi ile, haftalik eslestirmelerimizi, yarismaya donusturuyoruz.
Soyleki; eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Ve 1. olan grubumuza da odul olarak 1 adet dondurma yeme hakki verecegiz. (bu yaz sicaklarinda guzel olmaz mi:) )
1 grubumuz 3 kisi oldugu icin ve adeletli olmasi icin eslestirmelere kucuk bir duzenleme yapiyorum hemen ve paylasiyorum.
Ama kaçamak yaparsanız sizi geçeriz kiiii yapmayınVar maalesef
Ama bugün 4 saat yürüdüm
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
1.Patlicanmoru & K klbk33
2.DeryaOnDiet & gogo2405
3.Kozmogirl17 & Elmasyuzuk
4.Ankee $ cinecin
5. @enimenime & @DenizinYosunKokusu
6.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne
8.FitFiliz & Yawrukush
Ev isleride egzersiz olur canim sen onlarida yaz.:)Işte sıkıntı o hiç yapamadım rutin ev işleri ama olduğum yerde terliyorum coook sicakkkkk:)))))
Canim yogurt ye, bir salata patlat:)Aleyküm selam :) aşırı yorgunum ve bu saatten sonra ne yiyebilirim niye düşünmekteyim:) (21.03)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?