Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi hemen git doktora, hayirlisi olsun hakkinizda canim :)
Tamm canm cok tesekkur ederim . cok degisik bir duygu. Bugun midemde bulandi yemkten sonra . gecenlerde deli gibi eksi elma yedim ard arda 3 tane. Deli gibi uzum yedim o gun cok canm isteyerek cidden hamiymisim demekki

Tamm canm cok tesekkur ederim . cok degisik bir duygu. Bugun midemde bulandi yemkten sonra . gecenlerde deli gibi eksi elma yedim ard arda 3 tane. Deli gibi uzum yedim o gun cok canm isteyerek cidden hamiymisim demekki
Ohh ne guzel zamanlar, saglikli olan herseyden doyasiya ye.
Emzirincede kilolar gidiyor zaten.
Tadini cikart bu guzel anlarin.

Canim ne guzel kalabali bir aile olacaksiniz, Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Bu arada ben takima geldim herkesin hamile haberini aliyorum ne guzel :)
Cok tesekkur ederim kaptan Allah razi olsun. Aminn . evet oyle oldu. Aomine var di onla ayni sayiliriz. Hayirlisi

Canim ne guzel kalabali bir aile olacaksiniz, Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Bu arada ben takima geldim herkesin hamile haberini aliyorum ne guzel :)
Insallah benimkini almazsin canim bende olmadim daha gerci kacamagim yok ama istemiyorum ya simdi olcagi tutar ayyy allah korusun allah isteyene nasip etsin.

Ohh ne guzel zamanlar, saglikli olan herseyden doyasiya ye.
Emzirincede kilolar gidiyor zaten.
Tadini cikart bu guzel anlarin.
Cok tesekkur ederim saglikli yiyecekler tuketiyorum Allah razi olsun burdaki arkadaslarim ve kaptanlarimdan beni cok iyi yonlendirdiler. Yiyecekler konusinda daha bilincliyim. Inan saglikli bir sekilde beslenirsem asiri kilo almam diye dusunuyorum.

Insallah benimkini almazsin canim bende olmadim daha gerci kacamagim yok ama istemiyorum ya simdi olcagi tutar ayyy allah korusun allah isteyene nasip etsin.
Kacamak yoksa olma ihtimali dusuk canm.amin.ama ben bukadar yakin zamanda olmaz die dusunuyirdum olabiliyormusda hayirlisi

Bilmiyorum artik, senden de hamile haberi alirsam sasirmam, sonrada beni takimdan atarsiniz :))

Cok tesekkur ederim saglikli yiyecekler tuketiyorum Allah razi olsun burdaki arkadaslarim ve kaptanlarimdan beni cok iyi yonlendirdiler. Yiyecekler konusinda daha bilincliyim. Inan saglikli bir sekilde beslenirsem asiri kilo almam diye dusunuyorum.
Harikasin, tabiki duzenli beslenirsen cok saglikli kilo alirsin.
Bebeginide saglikli buyutursun anne karninda.

Bilmiyorum artik, senden de hamile haberi alirsam sasirmam, sonrada beni takimdan atarsiniz :))

Harikasin, tabiki duzenli beslenirsen cok saglikli kilo alirsin.
Bebeginide saglikli buyutursun anne karninda.
Ins canm. Ama genelde ben kilo aliyorum bebislerim dusuk kiloda dunyaya geliyor saglikli bir sekikde kucagima alirim ins hamileysem.

Ins canm. Ama genelde ben kilo aliyorum bebislerim dusuk kiloda dunyaya geliyor saglikli bir sekikde kucagima alirim ins hamileysem.
Simdi icin icine sigmiyordur degil mi, uyku tutmaz..
Ben 2, hamileligimi test yapip ogrenmistim.Sonra bir mektup zarfinin icine gebelik testini koyup, posta kutumuza atmistim.
Esim posta kutusunu acti mektubu aldi, gebelik testini gordu, ben yuzune bakiyorum ne tepki verecek diye, demesin mi aa Ozge reklam icin test yollamislar galiba
Burada postayla cok reklam vs urunler geliyor , o da testi reklam sandi, kullanirim ilerde diye bana uzatiyor.
Hatirliyorum o zamanlari ne heycanliydi...

Evet cok degisik bir duygu. Ikinci kizim 6 ay sonra oldu. Bunda da hemen olmaz die bosvermislik vardi supriz gibi oldu. Halen i anamiyirum. Cok guzel bir hatira kalmis cok guldummmm

Evet cok degisik bir duygu. Ikinci kizim 6 ay sonra oldu. Bunda da hemen olmaz die bosvermislik vardi supriz gibi oldu. Halen i anamiyirum. Cok guzel bir hatira kalmis cok guldummmm
Evet bir kez daha erkeklerin algi kapasitesiyle, kadinlarinkinin ne kadar farkli oldugunu gormus oldum.
Cok sevindim senin adina arkadasim, tum evlatlarini saglikla buyut, iyi gunlerini gor insallah..

herkese selamlar.
Tam da şuan da işim bitti ve oturabildim.
Fazlasıyla yoğun bir dönemden geçiyorum.
Yağmurun altında o kadar uzun yürüdüm ki,
Bacaklarım sızlıyor şuan :)
Hosgeldin canim , ozaman tam da suan menunu yazman icin harika bir zaman:)

Iyi geceler... once menumu yazayim sonra da alintilar uyumazsam tabi
20 temmuz
Sabah 10.30
1 haslanmis yumurta
3 kasik cokelekli semizotu salatasi
Domats salatalk 2 kasik cokelek
1 dikim hashasli çörek
13.30
3 parca tavuk
4 sarma

17.00 (komsumuzun mevlidi vardi)
Tavuklu pilav 2 kasik
3 dilim karpuz 2 catal helva

21.00
4 badem

Su 2 litre(bugun az oldu)
1.5 saat kadar yuruyus
300 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…