Tamm canm cok tesekkur ederim . cok degisik bir duygu. Bugun midemde bulandi yemkten sonra . gecenlerde deli gibi eksi elma yedim ard arda 3 tane. Deli gibi uzum yedim o gun cok canm isteyerek cidden hamiymisim demekkiPazartesi hemen git doktora, hayirlisi olsun hakkinizda canim :)
Ohh ne guzel zamanlar, saglikli olan herseyden doyasiya ye.Tamm canm cok tesekkur ederim . cok degisik bir duygu. Bugun midemde bulandi yemkten sonra . gecenlerde deli gibi eksi elma yedim ard arda 3 tane. Deli gibi uzum yedim o gun cok canm isteyerek cidden hamiymisim demekki
Maden suyum aksam cayim var muhtemelen 2 yi bulur.Canimaksam pilavi cok yemediysen menun guzel, ev temizligi guzel egzersiz olmustur.
Suyun yaninda baska seylerde ictiysen 2-2.5 ltyi bulduysan guzel canim :)
Cok tesekkur ederim kaptan Allah razi olsun. Aminn . evet oyle oldu. Aomine var di onla ayni sayiliriz. HayirlisiCanim ne guzel kalabali bir aile olacaksiniz, Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Bu arada ben takima geldim herkesin hamile haberini aliyorum ne guzel :)
Tebrikler canim gozunuz aydin baya baya var endiselenmeNet cekememistim bide buna bakin emin olmak istiyorumEki Görüntüle 2290838 Eki Görüntüle 2290838 Eki Görüntüle 2290838
Insallah benimkini almazsin canim bende olmadim daha gerci kacamagim yok ama istemiyorum ya simdi olcagi tutar ayyy allah korusun allah isteyene nasip etsin.Canim ne guzel kalabali bir aile olacaksiniz, Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Bu arada ben takima geldim herkesin hamile haberini aliyorum ne guzel :)
Cok tesekkur ederim saglikli yiyecekler tuketiyorum Allah razi olsun burdaki arkadaslarim ve kaptanlarimdan beni cok iyi yonlendirdiler. Yiyecekler konusinda daha bilincliyim. Inan saglikli bir sekilde beslenirsem asiri kilo almam diye dusunuyorum.Ohh ne guzel zamanlar, saglikli olan herseyden doyasiya ye.
Emzirincede kilolar gidiyor zaten.
Tadini cikart bu guzel anlarin.
Kacamak yoksa olma ihtimali dusuk canm.amin.ama ben bukadar yakin zamanda olmaz die dusunuyirdum olabiliyormusda hayirlisiInsallah benimkini almazsin canim bende olmadim daha gerci kacamagim yok ama istemiyorum ya simdi olcagi tutar ayyy allah korusun allah isteyene nasip etsin.
Tesekkur ederim canm. Hala inanmakta gucluk cekiyom desemTebrikler canim gozunuz aydin baya baya var endiselenme
Hayirlisi canim, iyi geceler :)Cok tesekkur ederim kaptan Allah razi olsun. Aminn . evet oyle oldu. Aomine var di onla ayni sayiliriz. Hayirlisi
Bilmiyorum artik, senden de hamile haberi alirsam sasirmam, sonrada beni takimdan atarsiniz :))Insallah benimkini almazsin canim bende olmadim daha gerci kacamagim yok ama istemiyorum ya simdi olcagi tutar ayyy allah korusun allah isteyene nasip etsin.
Harikasin, tabiki duzenli beslenirsen cok saglikli kilo alirsin.Cok tesekkur ederim saglikli yiyecekler tuketiyorum Allah razi olsun burdaki arkadaslarim ve kaptanlarimdan beni cok iyi yonlendirdiler. Yiyecekler konusinda daha bilincliyim. Inan saglikli bir sekilde beslenirsem asiri kilo almam diye dusunuyorum.
Ins canm. Ama genelde ben kilo aliyorum bebislerim dusuk kiloda dunyaya geliyor saglikli bir sekikde kucagima alirim ins hamileysem.Bilmiyorum artik, senden de hamile haberi alirsam sasirmam, sonrada beni takimdan atarsiniz :))
Harikasin, tabiki duzenli beslenirsen cok saglikli kilo alirsin.
Bebeginide saglikli buyutursun anne karninda.
Simdi icin icine sigmiyordur degil mi, uyku tutmaz..Ins canm. Ama genelde ben kilo aliyorum bebislerim dusuk kiloda dunyaya geliyor saglikli bir sekikde kucagima alirim ins hamileysem.
Evet cok degisik bir duygu. Ikinci kizim 6 ay sonra oldu. Bunda da hemen olmaz die bosvermislik vardi supriz gibi oldu. Halen i anamiyirum. Cok guzel bir hatira kalmis cok guldummmmSimdi icin icine sigmiyordur degil mi, uyku tutmaz..
Ben 2, hamileligimi test yapip ogrenmistim.Sonra bir mektup zarfinin icine gebelik testini koyup, posta kutumuza atmistim.
Esim posta kutusunu acti mektubu aldi, gebelik testini gordu, ben yuzune bakiyorum ne tepki verecek diye, demesin mi aa Ozge reklam icin test yollamislar galiba
Burada postayla cok reklam vs urunler geliyor , o da testi reklam sandi, kullanirim ilerde diye bana uzatiyor.
Hatirliyorum o zamanlari ne heycanliydi...
Evet bir kez daha erkeklerin algi kapasitesiyle, kadinlarinkinin ne kadar farkli oldugunu gormus oldum.Evet cok degisik bir duygu. Ikinci kizim 6 ay sonra oldu. Bunda da hemen olmaz die bosvermislik vardi supriz gibi oldu. Halen i anamiyirum. Cok guzel bir hatira kalmis cok guldummmm
Hosgeldin canim , ozaman tam da suan menunu yazman icin harika bir zaman:)herkese selamlar.
Tam da şuan da işim bitti ve oturabildim.
Fazlasıyla yoğun bir dönemden geçiyorum.
Yağmurun altında o kadar uzun yürüdüm ki,
Bacaklarım sızlıyor şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?