Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten 91.7 olduk bile 9 lardan kurtulalım önce:)))

Super, bence sen bu azimle 57 olursun hic problemsiz
Slm kizlar test yaptim ama anlamadim ikinci cizgi var ama net degil silik
Hiiii bir bebek daha! Cok sevindim tomrs'cim
Heheh cok guzelmis
Ayyy cok sevimliymis

Evimde degilim maalesef simdi annemleerdeyim sonrada kayinvalidenlere gecicem bu ara duzensiz bir hayatim var ama cocuklar icin iyi oluyor senlikde buyuyorlar
Kalabalikla guzel oluyor ya cocuklar icin bende 2 gunun 1 i muhakkak giderim kayinvlideme bide orda buyuk babanne var esimin banannesi kaynanamlarla yasiyor o bile alismis 4 gundur gelmiyosun diyor kadin saymis dusunun yani
Zaten 91.7 olduk bile 9 lardan kurtulalım önce:)))
Insallahh once 9 lardan sonra 8 lerden sonrada 7 lerden kurtulcksiniz bende bendeeeekurtulcam...
20 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 5 zeytin 4 catal peynir
Oglen 2 gibi taze fasulye 1 tabak domates salatasi
Ara yarim misir
Ara cay 2 tane biskuvi
Aksam
Snitzel yarim yarim patates has.
Su 3 e yakin
Spor yok hastayim cok
Canim oncelikle gecmis olsun hic ekmegin yok o yuzden biskuvi ve patates sorun olmaz canim snitzelin yagdami kızardi baya kalorisi vardir oyleyse spor olsaydi iyimis ama su harika

Snitzeli yarim o yuzden yedim avuc icimin yarisi kadardi ekmek yemiyorum cayi da tek icemiyorum o yuzden 1 2 tatli birsey atistirmak icin ekmegi kestim

Tesekkur ederim canm

Tesekkur edeeim

20 temmuz cumartesi

Sabah 6 yk yulaf 300 ml süt 1 bardak filtre kahve

Ara yarim kocan mısır 1 top maraş dondurma

Öğlen 2 (orta dilim) kepek ekmeğiyle peynirli domatesli sandiviç

Ara 200 ml proteinli süt 1 paket altın başak light şekersiz bisküvi

Spor öncesi 1 küçük kase az şekerli muhallebi(annem ve yeğenime yapmıştım dayanamadım biraz yedim)

Akşam 1 nektari 1 kayısı 1 küçük dilim muz
1kase yoğurt

Su 3.8 litre

Spor Sabah
Jillian level 1 27 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1500 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik 40 dambilli mekik
70 sağ kol dambil kaldırma
70 sol kol dambil kaldırma

Aksam salonda
50 dakika eliptik bisiklet
25 dakika koşu bandı
10 dakika dikey bisiklet
30 dakika ağırlık çalışması
500 hayali ip atlama(yarışma için)
8100 adim

Kizlar uzun bir aradan sonra ekmeye adım attım bundan sonrada haftada 3 4 gün ekmek yemeyi düşünüyorum 2 3 dilim günde hem tok tutma acısından çok başarılı nediyorsunuz :) kepekli çavdar tam buğday tarzı ekmekler olacak tabiki

Menümü verip çıkıyorum kızlar müsait olur olmaz geleceğim tekrar alıntılarımı yapacağım akşama yeni yarışmayı da paylaşacağım geçen haftanın sonuçlarınida aynı şekilde ❤

Evimde degilim maalesef simdi annemleerdeyim sonrada kayinvalidenlere gecicem bu ara duzensiz bir hayatim var ama cocuklar icin iyi oluyor senlikde buyuyorlar
Benim çocuklar kalabalıkta,farklı bir evde deliriyorlar.
Gündüz uykusu olmuyor gece 1-2 gibi artık bayılınca uyuyorlar.
Benim için tatil biraz eziyet oluyor

Yok yok sabret canım
Çatlak çocuklar ya :) hiç durmamışsın ki spor yapamamış olsan bile onun yerine geçmiştir bu

Güzel menü canım

Çooook geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…