Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMARTESI MENUM
SABAH 9.30DA

1 haslanmis yumurta
4 dilim salam
8 adet zeytin
3 parca karpuz
Domatesli biber
1 dilim tb ekmegi

OGLEN 14.30DA
1 dilim somon baligi
1 kase tarhana corbasi
3 yemek kasigi karides tava (sogan-domates-sarimsak ile yaptim)

ARA 17DE
Sekersiz latte kahve

AKSAM 19DA
1 kucuk tabak kiyma kavurma
1 dilim tb ekmegi

SU: 2.5 lt
SPOR:Havuzda yuzme, cocuk oynatma, 2 saat parkta yuruyus
YARISMA: 200 ip atlama Elmasyuzuk

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17ODUL
Mavi boncukkk
gogo240550DK
btsc11 ??
Konus dinliyorumODUL
Derya_the_queen
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL
stitch
cinecin50DK ODUL
DenizinYosunKokusu
fmadODUL
Patlicanmoru 10DK D ??
klbk33
LaMademoiselle ??ODUL

Küçük halleri çok zor haklısın, hep fiziksel olarak yorgun ve uykusuzsun ama bir o kadar da tatlılar değil mi? Güzel zamanlara odaklan canım. Bol bol öp kokla. Senin de dediğin gibi arıyor, özlüyor insan daha küçükkenki hallerini
Tamam canım pazartesi onu da isterim, efor testi deniyor burda
Wizardcim ameliyatı ol bence de o kadar kötüyse durum. Geçmiş olsun, arada uğra. Bir de son durumu yaz olur mu
Tebrikler (benimki daha bile silikti) en kısa zamanda test yaptır, güzel haberleri bekliyoruz tatlım
harikaymiş

Cok guzel bir gun olmus kuzum:)

Sabah, 2 haşlanmış yumurta 1 minik domates yarım dilim kepekli ekmek.

Öğlen,fırında çupra, bol salata.
Arada,1 muz yedim. 3 kiraz. 1 elma
Akşam,yemek yemedim. 1 minik magnum

4 saat yürüyüş
2 litre su.
Magnumu odule saydim canisi

Iste Deryacim zor bir sey degilse, her turlu testi , tahlili yaptirmis ol, icinizde rahat etsin.
Agir , zorlayici egzersizlerden uzak dur ,en guzeli yuruyus.
Sen bize saglikli lazimsin, takimimizin pozitif enerjisisin sen.

Sana da iyi geceler tatlı tatlı rüyalar eşim Yawrukush
Tesekkur ederim canim, sende dikkat et kendine, cocuklara...

Kacamak yoksa olma ihtimali dusuk canm.amin.ama ben bukadar yakin zamanda olmaz die dusunuyirdum olabiliyormusda hayirlisi
Olur canim niye olmasin baska cocuk varmi ilk mi olucak tatli heyecanlar valla ne guzel ben oo sayfalari kapadim valla 2 cocuk pespese beni benden aliyorlar

4 saat yürüyüş
2 litre su.
Bizim Türkiye deki magnumlarda süt yok. İçeriği çok sağlıksız. Algida bizde malzemeden çalıyor yani yağ yiyoruz dondurma diye, ama yurt dışında öyle değilmiş

Süper:))) K klbk33 :))) kuzummm nbrr
İyiyim canım
Dondurma vereceklermiş duydunmu
Neler yapıyorsun
İşler nasıl gidiyor
Yoğunsun sanırım
Menülerime yorum bekliyorum senden
Bende yorumlarım
Dün bütün gün yorgunluğumu atmaya çalıştım. İzinden dönüp ertesi gün işe başlamıştım
İzinde spor yapamadım diye kendimi yürüyüşe verdim
Evin işi de eklenince çok yorulmuşum
Dün hep dinlendim
Buraya da bakamadım çocuklardan
İnşallah pazartesi bomba gibi yürüyüşlerime devam edeceğim

Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.
başıınız sağolsun canım
93kgdan düşüyoruz düşüyoruz diyeceğiz :)
Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
geçmiş olsun
hoşgeldin tekrardan
menülerini günlük yazman lazım canım. Göremedim. Ben mi kaçırdım acaba
kankileriiim K klbk33 nasılsın kuzum günün nasıl geçiyor
FitFiliz canım mezuniyet kutlamalrı yapacak mıyız :)
yarın güzelce dikkat edelim inşallah en çok biz zayıflayalım
mezunumuuuzz vaaarrr
sporlar 12 den sonra mı
yok canım
Gayet ilgilendin
Teşekkür ederim
siz nasilainiz diye sordu arabyi hic sormadi bile
köz patlıcan salatasına bayılırım

harika menüler ve gelen mezuniyet
Menüne hergün bir kırmızı elma eklemeye çalış. Kalp sağlığın için
Menuler yazilmis ne guzel ,biz kurstan ciftlige geldik kizlar.Cocuklar eve girmek istemiyor.Banada cok iyi oluyor bol bol adimliyorum.☺Eki Görüntüle 2290297 Eki Görüntüle 2290298
maşallah çocuklara

Bak boşuna üzmüşsün bitanem kendini cok sevindim eksi gelmene
bencede. Bırakmamak lazım. Yoksa artı gelecekti
Evet adimlarin muhtesemdi
teşekkürler
turşu kavurmasını bir deneyemedim. Lezzetli galiba. herkes çok yiyor
anlattigi seyler 100 yil once gercekten yasanmis ve bunu yasayan bizim dedelerimiz. Hayat ne garip... bu arada ozel bir bilgi vermek istiyorum.. benim kardesim de sehit. hem de guneydogu da sehit oldu ve 2 yil once
off başın sağolsun. Çok üzüldüm
Harikasin kelebekcim
teşekkür ederim

Günaydınnnn bende seni coook öpüyorum :))))

Kuzucugumm kaşar peynir kadar içinde yağ barindiran bisey yok çok ta güzel tadı lanet olasica ama biz zaten onun tadını biliyoruzz ve yemiyoruzz bidaha :)))))

Cok tesekkur ederim saglikli yiyecekler tuketiyorum Allah razi olsun burdaki arkadaslarim ve kaptanlarimdan beni cok iyi yonlendirdiler. Yiyecekler konusinda daha bilincliyim. Inan saglikli bir sekilde beslenirsem asiri kilo almam diye dusunuyorum.

Hamile misin kıyamam ya :)))))) Doktora gittin mi hemen git bize de haber ver :))

Ayy bizde ilk oglumda 3.5 aylik ogrendik kontrole gitmistim adet olmadim diye dr usg aldi eee burda bebek var dedi yaklasik 3 3.5 aylik dedi neee dedimm olamaz benim cocugum olmuyor dedim ustelik 1 aylik hamileyken safra kesesi ameliyati olmusum bilmeden cok sasirmistik ikinci oglumdada isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu ogrendigimizde esim aglamisti ne gunlerdi yaa sura 3 sene icinde neler yasadim nelerr

Canım eşim öncelikle dondurma mükemmel bir ödül:))) en sevdigimmmm
Bende çok yoğun calisiyorum o yüzden çok fazla yazamıyorum ama senin yedigün kaşarı gordummm gözümden kaçmadı
Bende spor çok yapamıyorum ama bugün çıkıp bir bursa türü atacagimm:)))

Hem karpuz hem helva biraz fazla llmus canim aksam yemegi icin.

4 saat yürüyüş
2 litre su.
Canim aksam dondurma kotu olmus hem ac kalmissin hem yemek yedigin kadar kalori almıssin keske odulunde olsa oglen saatlerinde yeseydin.
Kaptanim meyveyi yine ana ogunle birlikte tuketmissin kınıyorum seni cik cik cik

Suyun az olmus canim sende benim gibi fazla icemiyorsun galiba
Oglen biskuvi yemeseydin sporda olsaydi harika bir menu olcakmıs tatlim

Elmasyuzuk nerelerdesin canim menunude paylasmamissin menunu eklediginde benide etiketlermisin canim bende seni etiketlerim bisey kacmasin gozumuzden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…