Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo cok buyuk itiraf ve teşvik edici gidip alip yiyesim geldi 10 ceza puani

Selamlar kizlar nasilsiniz , nasil geciyor gununuz?
Menuler nasik ,kacamaksiz mi?
Yarin sabah tartilacagiz unutmayin :)
Biz cocuklari doyurup , ac karnina esimle spor salonuna gidecegiz.
Esim dun aksam bana menu- spor programi hazirladi, kendiside ayni programi yapacak.
Haftada 500-750 gram arasinda vermeyi hedefledik benim icin, bakalim planladigimiz gibi olacak mi..
Bu arada esim acayip spor asigidir, evlenmeden once vucut gelistirme yapiyordu, hala devam ediyor ama eskisi gibi degil.
Oyuzden birbirimize tam denk olduk yillardir bu konuda, iki adet sporla kafayi kirmislariz
Elmasyuzuk Aysenin de gelecegi bizim gibi olur muhtemelen:)
FitFiliz canim esim mezuniyetin tescillendi seabahar kaptan tarafindan, bu hafta firsati oldugunda karneni hazirlayacak, heyecanla bekliyorum canim esim.Eger dilersen, bir zorunlulugu olmamakla beraber, basari hikayeni asagidaki linke yazarak pylasabillirsin.

Yürüyüş yolum kızlar, boğaza nazır
(Ben nasıl geri dönücem şimdi ya, hiç gidesim yok burdan )
Biraz aheste aheste de olsa müzik de dinleyip keyfini çıkartarak yürüyorum bugün

Eklentiler

• IMG_20190711_200015.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 32
Ayy ben de heyecanlandım şimdi. Mezun olmak hep güzeldir zaten

Öncelikle herkese selamlar,ben nena yaklaşık 3 yıl kadar önce bu şahane ekiple birlikteydim ve mükemmel motivasyonla yaklaşık 20 kg vermiştim dostlarım sayesinde ama malesef hayatımdaki bazı negatiflikler yani sağlık durumları ve stres şuursuzca yemelerimi arttırdı ve çok kg aldim sonuç olarak tekrar araniza dönme karari aldım umarım birbirimize destek olarak sağlıklı ve olabildiğince kalıcı olarak kg vermek şimdiden hepinize bol sanslar

Son düzenleme:
Slmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...

21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek

14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma

Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem

Hoşgeldin canım, kaptanın arkadaşı başımızın tacıdır
Umarım tüm 4. takım birlikte ineriz ideal kilomuza

Gayet başarılı bir menü

Yavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kadar beyaz ekmek
Birazda kavun
Ölçü belirtmedim çünkü çok az yedim atıyorum 3 dilim domates gibi
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
10 tane kadar z.yağlı sarma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Sonra tekrar 1 adet dolma
Sonra az önce de akşam yemeği
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Şimdide 2 şeker yedim bayram şekeri nasıl menü oldukça mide bulandırıcı itiraf ediyorum

Sagol kaptanim ahh ben de bir 65i gorsem keske

selam canim hosgeldin, aslinda menun cok kotu degil. su iki kurabiye ve seker olmasa pazar gunu icin gayet guzel bir menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…