Canım yarın hafif bir menü ile toparlarsın :)Yavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kadar beyaz ekmek
Birazda kavun
Ölçü belirtmedim çünkü çok az yedim atıyorum 3 dilim domates gibi
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
10 tane kadar z.yağlı sarma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Sonra tekrar 1 adet dolma
Sonra az önce de akşam yemeği
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Şimdide 2 şeker yedim bayram şekeri nasıl menü oldukça mide bulandırıcı itiraf ediyorum
Kabızlık sorunun mu var enterogerminalari deneyebilirsin probiyotik ve bağırsakları düzene sokan bir şey herhangi bir yan etkisi yok ama tabiki mutlaka dr â da danış farklı şeyler verebilirKızlar piknikten dönüyoruz
Aslında yasaklı yemedim ama çok yedim karnım şiş
Ve bu wc olayı beni deli ediyor kendimi bildim bileli bunun sıkıntısını çekiyorum ya
Kuru eriği söylemiştiniz onu deneyeceğim bir de
3 sabahtır aç karna 1 yk zeytinyağı içiyorum yok
Bakalım olmadı bir randevu alıp gideceğim tekrar doktora
Resmen hastalık hastası oldum
Yok yaptirmadim pazartesi ins tesekkurr ederi.Canım kan testi de yaptırdın öııı
Çok sevindim ya
Yaptır tam emin ol canım :)Yok yaptirmadim pazartesi ins tesekkurr ederi.
Haftasonu çok iyi geçmedi kuzum senin günün nasıl geçti ?himm yeni esim olmus.gogo2405 selam canim, nasil geciyor gunun?
Hoşgeldin Nenam seni burda görmek çok güzel. Yine hep birlikte vericez kilolarıYavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
Birazda kavun
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Şimdide 2 şeker yedim bayram şekeri nasıl menü oldukça mide bulandırıcı itiraf ediyorum
Süpersin canım sadece çekirdek olmamış
Su az
Spor baya gezdin o galiba
Cekirdek disinda skinti yok gibi afiyet olsun onu da yuruyus esnasinda eritmissindirSlmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...
21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek
14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma
Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem
Cok olmus gercekten yarini cok hafif gecir yogurtlu sebze falan meselaYavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
Birazda kavun
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Ben de taze fasulye kozlenmis patlican ve yaprak sarmasi etkili oluyor kendini gozlemleyip neyin iyi geldigini tespit edersen hayatin kolaylasirKızlar piknikten dönüyoruz
Ve bu wc olayı beni deli ediyor kendimi bildim bileli bunun sıkıntısını çekiyorum ya
Cekirdek disinda skinti yok gibi afiyet olsun onu da yuruyus esnasinda eritmissindir
Cok olmus gercekten yarini cok hafif gecir yogurtlu sebze falan mesela
Ben de taze fasulye kozlenmis patlican ve yaprak sarmasi etkili oluyor kendini gozlemleyip neyin iyi geldigini tespit edersen hayatin kolaylasir
Ben de tatliya dayanamiyorum ama dayanicam hedefim bayrama kadar 78 in altini gormekAynen kuzum ya dayanamıyorum şu çekirdeğe yaaa
Takıma canlılık kattı gelişin hem de şimdidenÇok teşekkürler estağfrullah baş tacı ne demek hepimiz değerliyiz ama evet özge ve goncayla eskiye dayanır dostlugumuz sizden iyi olmasınlar
Bunlar son demlerin işte canim, yavaş yavaş düzene girersinYavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
Birazda kavun
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Bir kase demişsin ya, benim kaseler baya ufak avuç içinden farksiz, onları düşündüm galiba. Tabi kasesine göre değişirGerçekten mi ama çekirdek var iste
Hani 20kilo verdim demişsin ya canim, ne kadarını geri aldın peki?Özge prosedür neydi kgmu mu yazicam nasıldı unuttum başka detay varmıydı? Dün 87 kg çıktım ama akşam tartıldım ve tok karina artı regl dönemim yakın istersen 87 yi baz al bilemedim
Kepez sahilAyyyy bura nereeee harika duruyor canııım
Kuru erik bire bir kuzucum (ama dikkat et yağlı olanlar var hazirlarda, aktar tarzı bir yerden alsan daha iyi) Bamya da iyi olur tam mevsimi, kefir, hindistan cevizi, yatmadan önce bir kase kiraz yiyebilirsin (son yediğin şey olursa işe yarar), kiraz saplarından da çay yapabilirsin hattaKızlar piknikten dönüyoruz
Yaptır tam emin ol canım :)
selam esim evde yoktuk haftasonu bu aksam geldik, dogum gunu vardi. Aslinda cok da abartmadim sadece sarap ictim ama cumaya kadar tam gaz devamHaftasonu çok iyi geçmedi kuzum senin günün nasıl geçti ?
Hoşgeldin Nenam seni burda görmek çok güzel. Yine hep birlikte vericez kiloları
Kalori hesaplama cok iyi bir yontem bence. Daha once kalori hesapli paketlerden yemistim, kizim kucukken hem rahatlik oluyordu yemek derdi yok hem de gercekten kalori hesabi guzel kilo verdiriyor.Selam kizlar eve geldik, cok harika bir kahvalti yaptim.
Oldukca az , kalori hesabina gore yedim bugun ve acayip iyi hissediyorum.
Esim 1 ayda 3 kilo gidecek diyor bakalim, epey heyecanliyim.
Ben kendimde guzel veriyorum ama gecen hafta 600gr, bu hafta 400gr biraz azaliyordu verdigim kilolar.
1 ay kalori hesaplama yontemiyle diyet yapacagiz ikimizde sonra, degistirecegiz diyetimizi:)
Sizler ne yaptiniz , gununuz nasil gecti?
FitFiliz canim esim bende besiktasliyim cocuklugumdan beri.Cok koyu besiktasli bir ailenin icinde buyudum.Ve hatta esimde fbliydi onuda besiktasli yaptim :))
Canim simit ve biskuviyi odule saydim:)20 temmuz
Sabah11de sahanda yumurta,3zeytin, 1kk kaşar peynir, yeşillik
Öğle yarım simit, birkaç petibör bisküvi
Akşam tavuk sote, salata, 2d.ekmek
Su 1.5lt
Spor yok maalesef
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
VeePatlicanmoru
Hamileyken ameliyat mi olmussun canim.Masallah evlatlarina, guzel omurleri olsun..Ayy bizde ilk oglumda 3.5 aylik ogrendik kontrole gitmistim adet olmadim diye dr usg aldi eee burda bebek var dedi yaklasik 3 3.5 aylik dedi neee dedimm olamaz benim cocugum olmuyor dedim ustelik 1 aylik hamileyken safra kesesi ameliyati olmusum bilmeden cok sasirmistik ikinci oglumdada isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu ogrendigimizde esim aglamisti ne gunlerdi yaa sura 3 sene icinde neler yasadim nelerr
Canim yuzum kizardi ama 3 ucgen parcaydi :)Hem karpuz hem helva biraz fazla llmus canim aksam yemegi icin.
Canim aksam dondurma kotu olmus hem ac kalmissin hem yemek yedigin kadar kalori almıssin keske odulunde olsa oglen saatlerinde yeseydin.
Kaptanim meyveyi yine ana ogunle birlikte tuketmissin kınıyorum seni cik cik cik
Suyun az olmus canim sende benim gibi fazla icemiyorsun galiba
Oglen biskuvi yemeseydin sporda olsaydi harika bir menu olcakmıs tatlim
Elmasyuzuk nerelerdesin canim menunude paylasmamissin menunu eklediginde benide etiketlermisin canim bende seni etiketlerim bisey kacmasin gozumuzden canim
Canim duzenli tartilabilecek misin bu donemde, hemde ayni tartiyla.Evimde degilim maalesef simdi annemleerdeyim sonrada kayinvalidenlere gecicem bu ara duzensiz bir hayatim var ama cocuklar icin iyi oluyor senlikde buyuyorlar
Cok gecmis olsun canisi, acil sifalar..20 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 5 zeytin 4 catal peynir
Oglen 2 gibi taze fasulye 1 tabak domates salatasi
Ara yarim misir
Ara cay 2 tane biskuvi
Aksam
Snitzel yarim yarim patates has.
Su 3 e yakin
Spor yok hastayim cok
Dondurma, muhallebi, meyve biraz karbonhidrati bol olmus canisi ama o sporlar kaldirir.20 temmuz cumartesi
Sabah 6 yk yulaf 300 ml süt 1 bardak filtre kahve
Ara yarim kocan mısır 1 top maraş dondurma
Öğlen 2 (orta dilim) kepek ekmeğiyle peynirli domatesli sandiviç
Ara 200 ml proteinli süt 1 paket altın başak light şekersiz bisküvi
Spor öncesi 1 küçük kase az şekerli muhallebi(annem ve yeğenime yapmıştım dayanamadım biraz yedim)
Akşam 1 nektari 1 kayısı 1 küçük dilim muz
1kase yoğurt
Su 3.8 litre
Spor Sabah
Jillian level 1 27 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1500 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik 40 dambilli mekik
70 sağ kol dambil kaldırma
70 sol kol dambil kaldırma
Aksam salonda
50 dakika eliptik bisiklet
25 dakika koşu bandı
10 dakika dikey bisiklet
30 dakika ağırlık çalışması
500 hayali ip atlama(yarışma için)
8100 adim
Kizlar uzun bir aradan sonra ekmeye adım attım bundan sonrada haftada 3 4 gün ekmek yemeyi düşünüyorum 2 3 dilim günde hem tok tutma acısından çok başarılı nediyorsunuz :) kepekli çavdar tam buğday tarzı ekmekler olacak tabiki
Menümü verip çıkıyorum kızlar müsait olur olmaz geleceğim tekrar alıntılarımı yapacağım akşama yeni yarışmayı da paylaşacağım geçen haftanın sonuçlarınida aynı şekilde ❤
Dondurmayi tabiki kazaniriz kuzum, korksunlar bizden :))Benim de feyzacim ya, kimle eşsin bu hafta?
Dondurma kazanasim var ama iradem düşük bu sıra. Eskiden cornetto disc karamelli yerdim aklıma geldi ozendim bak şimdi. Gerçi şimdi muhtemelen yesem bana aşırı şekerli ve bayıcı gelir. Ne kalori bombaları yiyormuşum zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?