Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım yarın hafif bir menü ile toparlarsın :)

Kızlar piknikten dönüyoruz
Aslında yasaklı yemedim ama çok yedim karnım şiş
Ve bu wc olayı beni deli ediyor kendimi bildim bileli bunun sıkıntısını çekiyorum ya

Kuru eriği söylemiştiniz onu deneyeceğim bir de
3 sabahtır aç karna 1 yk zeytinyağı içiyorum yok
Bakalım olmadı bir randevu alıp gideceğim tekrar doktora

Resmen hastalık hastası oldum

Kabızlık sorunun mu var enterogerminalari deneyebilirsin probiyotik ve bağırsakları düzene sokan bir şey herhangi bir yan etkisi yok ama tabiki mutlaka dr â da danış farklı şeyler verebilir

himm yeni esim olmus. gogo2405 selam canim, nasil geciyor gunun?
Haftasonu çok iyi geçmedi kuzum senin günün nasıl geçti ?
Hoşgeldin Nenam seni burda görmek çok güzel. Yine hep birlikte vericez kiloları

Cekirdek disinda skinti yok gibi afiyet olsun onu da yuruyus esnasinda eritmissindir
Cok olmus gercekten yarini cok hafif gecir yogurtlu sebze falan mesela
Ben de taze fasulye kozlenmis patlican ve yaprak sarmasi etkili oluyor kendini gozlemleyip neyin iyi geldigini tespit edersen hayatin kolaylasir

Aynen kuzum ya dayanamıyorum şu çekirdeğe yaaa

Çok teşekkürler estağfrullah baş tacı ne demek hepimiz değerliyiz ama evet özge ve goncayla eskiye dayanır dostlugumuz sizden iyi olmasınlar
Takıma canlılık kattı gelişin hem de şimdiden
Benim adım derya filiz, ankaradayim normalde ama şimdi tatilin son demlerindeyim. İng.ogretmeniyim ve iki evladım var, ilk aklıma gelenler bunlar, Ha bir de burdaki bir iki fb'linin aksine Beşiktaş liyimm
Bunlar son demlerin işte canim, yavaş yavaş düzene girersin
Gerçekten mi ama çekirdek var iste
Bir kase demişsin ya, benim kaseler baya ufak avuç içinden farksiz, onları düşündüm galiba. Tabi kasesine göre değişir
Özge prosedür neydi kgmu mu yazicam nasıldı unuttum başka detay varmıydı? Dün 87 kg çıktım ama akşam tartıldım ve tok karina artı regl dönemim yakın istersen 87 yi baz al bilemedim
Hani 20kilo verdim demişsin ya canim, ne kadarını geri aldın peki?
Ayyyy bura nereeee harika duruyor canııım
Kepez sahil
Kuru erik bire bir kuzucum (ama dikkat et yağlı olanlar var hazirlarda, aktar tarzı bir yerden alsan daha iyi) Bamya da iyi olur tam mevsimi, kefir, hindistan cevizi, yatmadan önce bir kase kiraz yiyebilirsin (son yediğin şey olursa işe yarar), kiraz saplarından da çay yapabilirsin hatta

Selam kizlar eve geldik, cok harika bir kahvalti yaptim.
Oldukca az , kalori hesabina gore yedim bugun ve acayip iyi hissediyorum.
Esim 1 ayda 3 kilo gidecek diyor bakalim, epey heyecanliyim.
Ben kendimde guzel veriyorum ama gecen hafta 600gr, bu hafta 400gr biraz azaliyordu verdigim kilolar.
1 ay kalori hesaplama yontemiyle diyet yapacagiz ikimizde sonra, degistirecegiz diyetimizi:)
Sizler ne yaptiniz , gununuz nasil gecti?
FitFiliz canim esim bende besiktasliyim cocuklugumdan beri.Cok koyu besiktasli bir ailenin icinde buyudum.Ve hatta esimde fbliydi onuda besiktasli yaptim :))

Haftasonu çok iyi geçmedi kuzum senin günün nasıl geçti ?

Hoşgeldin Nenam seni burda görmek çok güzel. Yine hep birlikte vericez kiloları
selam esim evde yoktuk haftasonu bu aksam geldik, dogum gunu vardi. Aslinda cok da abartmadim sadece sarap ictim ama cumaya kadar tam gaz devam

Kalori hesaplama cok iyi bir yontem bence. Daha once kalori hesapli paketlerden yemistim, kizim kucukken hem rahatlik oluyordu yemek derdi yok hem de gercekten kalori hesabi guzel kilo verdiriyor.

Canim simit ve biskuviyi odule saydim:)

Hamileyken ameliyat mi olmussun canim.Masallah evlatlarina, guzel omurleri olsun..

Canim yuzum kizardi ama 3 ucgen parcaydi :)

Evimde degilim maalesef simdi annemleerdeyim sonrada kayinvalidenlere gecicem bu ara duzensiz bir hayatim var ama cocuklar icin iyi oluyor senlikde buyuyorlar
Canim duzenli tartilabilecek misin bu donemde, hemde ayni tartiyla.
Listeye girmen icin onemli bu durumlar..

20 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 5 zeytin 4 catal peynir
Oglen 2 gibi taze fasulye 1 tabak domates salatasi
Ara yarim misir
Ara cay 2 tane biskuvi
Aksam
Snitzel yarim yarim patates has.
Su 3 e yakin
Spor yok hastayim cok
Cok gecmis olsun canisi, acil sifalar..

Dondurma, muhallebi, meyve biraz karbonhidrati bol olmus canisi ama o sporlar kaldirir.
Ben odule sayiyorum bunlari :)

Dondurmayi tabiki kazaniriz kuzum, korksunlar bizden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…