Sen o cikoyu haketmistin coktan :)Yeri gelmişken günah çıkarayım. Cuma günü, hani Bim'de kasa yanında satılan büyük dikdörtgen bar şeklinde bütün fındıklı çikolata var ya, neredeyse yarısını yedim. Sanki kıtlıktan çıkmış gibi
Çok utanç verici bir andı
Gayet guzel canim:)20 Temmuz
12.30
Menemen
2 dilim ekmek(biraz kalın 1 dilimdi aslında)
15.00
1 bardak limonata ev yapımı az şekerli
17.30
Elma kurusu
21.30
Yoğurtlu kabak
Su 3L
Spor
50 squat
50 mekik
4 saat alışveriş
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
@Diyetteanne
Cezamı da uaptıım
Tabisiiiiiiiii :)Pazar olmasına rağmen hem de :)
Canim formu doldurmussun ellerine saglik, iyi ki dondun aramiza, ozlenmistin :)
Kuru erik ya da erik suyu ikiside ise yariyor canim..Kızlar piknikten dönüyoruz
Aslında yasaklı yemedim ama çok yedim karnım şiş
Ve bu wc olayı beni deli ediyor kendimi bildim bileli bunun sıkıntısını çekiyorum ya
Kuru eriği söylemiştiniz onu deneyeceğim bir de
3 sabahtır aç karna 1 yk zeytinyağı içiyorum yok
Bakalım olmadı bir randevu alıp gideceğim tekrar doktora
Resmen hastalık hastası oldum
Gayet guzel kuzum:)21 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 3 catal peynir 5 zeytin 1 ck cikolata 1 surumluk de diyebiliriz
Oglen
Ispanak biraz yogurt
Aksam
Ceyrek gozleme domates salatalik
Su 2 bucuk
Spor 45 dk yuruyus
Ozaman sadece 1 kase yedigin icin kocaman alkis benden sana :)Evet ama eski ben olsaydım o çekirdek 3 kase yi falan bulur üstüne şöyle çikolata karnavalii heleki günlerden cumartesi pazarsa o yüzden şükürler olsun :)
Harikasin canim :)21 temmuz
Sabah11de sahanda yumurta,3zeytin, 2d.ekmek
Akşam tavuk sote, taze fasülye, 2d.ekmek
Su 2.5lt
Spor 5bin civarı adım
3-4saat ev işi
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
VeePatlicanmoru
fayfeyfiy
Bende coook yorgunum :)çok yorgunum
dinlenemedim sanki
Sarap ile kaldiysan cok kotu degil Deryacim :)selam esim evde yoktuk haftasonu bu aksam geldik, dogum gunu vardi. Aslinda cok da abartmadim sadece sarap ictim ama cumaya kadar tam gaz devam
Bencede cok guzel bir yontem canim, cunku mesela normalde ac karnina 2 saat spor sonrasi ben masadaki her seyden yerdim ama bir tabak hazirladik efendi gibi esimle, yedik kalktik :)Kalori hesaplama cok iyi bir yontem bence. Daha once kalori hesapli paketlerden yemistim, kizim kucukken hem rahatlik oluyordu yemek derdi yok hem de gercekten kalori hesabi guzel kilo verdiriyor.
Ayyy solemeden gecemicem ama bende BeşiktAŞK liyımmTakıma canlılık kattı gelişin hem de şimdiden
Benim adım derya filiz, ankaradayim normalde ama şimdi tatilin son demlerindeyim. İng.ogretmeniyim ve iki evladım var, ilk aklıma gelenler bunlar, Ha bir de burdaki bir iki fb'linin aksine Beşiktaş liyimm
Bunlar son demlerin işte canim, yavaş yavaş düzene girersin
Bir kase demişsin ya, benim kaseler baya ufak avuç içinden farksiz, onları düşündüm galiba. Tabi kasesine göre değişir
Hani 20kilo verdim demişsin ya canim, ne kadarını geri aldın peki?
Kepez sahil
Kuru erik bire bir kuzucum (ama dikkat et yağlı olanlar var hazirlarda, aktar tarzı bir yerden alsan daha iyi) Bamya da iyi olur tam mevsimi, kefir, hindistan cevizi, yatmadan önce bir kase kiraz yiyebilirsin (son yediğin şey olursa işe yarar), kiraz saplarından da çay yapabilirsin hatta
hos buldummm teşekkürlerHosgeldinnnnn:)))
yarından itibaren insan gibi yemeye baslıcamCekirdek disinda skinti yok gibi afiyet olsun onu da yuruyus esnasinda eritmissindir
Cok olmus gercekten yarini cok hafif gecir yogurtlu sebze falan mesela
Ben de taze fasulye kozlenmis patlican ve yaprak sarmasi etkili oluyor kendini gozlemleyip neyin iyi geldigini tespit edersen hayatin kolaylasir
Harikasın gerçektenSelam kizlar eve geldik, cok harika bir kahvalti yaptim.
Oldukca az , kalori hesabina gore yedim bugun ve acayip iyi hissediyorum.
Esim 1 ayda 3 kilo gidecek diyor bakalim, epey heyecanliyim.
Ben kendimde guzel veriyorum ama gecen hafta 600gr, bu hafta 400gr biraz azaliyordu verdigim kilolar.
1 ay kalori hesaplama yontemiyle diyet yapacagiz ikimizde sonra, degistirecegiz diyetimizi:)
Sizler ne yaptiniz , gununuz nasil gecti?
FitFiliz canim esim bende besiktasliyim cocuklugumdan beri.Cok koyu besiktasli bir ailenin icinde buyudum.Ve hatta esimde fbliydi onuda besiktasli yaptim :))
A hatırlıyorum öyle birşey ama sen miydin acaba emin olamadim Deryacim, hani hazır geliyordu sağlıklı menüler catering gibiKalori hesaplama cok iyi bir yontem bence. Daha once kalori hesapli paketlerden yemistim, kizim kucukken hem rahatlik oluyordu yemek derdi yok hem de gercekten kalori hesabi guzel kilo verdiriyor.
Canım ilaç da kullandım zamanında sma herkesin bünyesi farklı ya şu sıra da çok taktım stres yaptım iyiyce deli ediyor beniKabızlık sorunun mu var enterogerminalari deneyebilirsin probiyotik ve bağırsakları düzene sokan bir şey herhangi bir yan etkisi yok ama tabiki mutlaka dr â da danış farklı şeyler verebilir
Çikolata olmamış ama genel olarak iyi canım21 temmuz menum
Sabah
Oglen
Ispanak biraz yogurt
Aksam
Su 2 bucuk
Spor 45 dk yuruyus
O zaman süper ve daha da süper olacak :)Evet ama eski ben olsaydım o çekirdek 3 kase yi falan bulur üstüne şöyle çikolata karnavalii heleki günlerden cumartesi pazarsa o yüzden şükürler olsun :)
Hosgeldinnnnn:)))
teşekkürler bende daha ilk saatlerden enerjik bir takımla karsılastm simdiden keyifli ...Memnun oldum Deryacım bende Nena Mediha istanbulda yasıyorum esasen yugoslavya göçmeniyim muhasebeciyim ve 1 kız cocugum var 3 yıldır calısmıyorum ama kızım bu sene okula baslıyor bende artık iş hayatına dönmek için sabırsızlanıyorum....Takıma canlılık kattı gelişin hem de şimdiden
Benim adım derya filiz, ankaradayim normalde ama şimdi tatilin son demlerindeyim. İng.ogretmeniyim ve iki evladım var, ilk aklıma gelenler bunlar, Ha bir de burdaki bir iki fb'linin aksine Beşiktaş liyimm
Bunlar son demlerin işte canim, yavaş yavaş düzene girersin
Bir kase demişsin ya, benim kaseler baya ufak avuç içinden farksiz, onları düşündüm galiba. Tabi kasesine göre değişir
Hani 20kilo verdim demişsin ya canim, ne kadarını geri aldın peki?
Kepez sahil
Kuru erik bire bir kuzucum (ama dikkat et yağlı olanlar var hazirlarda, aktar tarzı bir yerden alsan daha iyi) Bamya da iyi olur tam mevsimi, kefir, hindistan cevizi, yatmadan önce bir kase kiraz yiyebilirsin (son yediğin şey olursa işe yarar), kiraz saplarından da çay yapabilirsin hatta
Selam kizlar eve geldik, cok harika bir kahvalti yaptim.
Oldukca az , kalori hesabina gore yedim bugun ve acayip iyi hissediyorum.
Esim 1 ayda 3 kilo gidecek diyor bakalim, epey heyecanliyim.
Ben kendimde guzel veriyorum ama gecen hafta 600gr, bu hafta 400gr biraz azaliyordu verdigim kilolar.
1 ay kalori hesaplama yontemiyle diyet yapacagiz ikimizde sonra, degistirecegiz diyetimizi:)
Sizler ne yaptiniz , gununuz nasil gecti?
özge kalori diyetinde istikrar saglamak zor degılmi gerci erol ve sen okonuda azimlisiniz ama benimiçin oldukca meşakatli yapamam yani
Edemiyorum ki...... inşallah bulurum bir şeyCekirdek disinda skinti yok gibi afiyet olsun onu da yuruyus esnasinda eritmissindir
Cok olmus gercekten yarini cok hafif gecir yogurtlu sebze falan mesela
Ben de taze fasulye kozlenmis patlican ve yaprak sarmasi etkili oluyor kendini gozlemleyip neyin iyi geldigini tespit edersen hayatin kolaylasir
21 temmuz
Su 2.5lt
Spor 5bin civarı adım
3-4saat ev işi
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
VeePatlicanmoru
fayfeyfiy
Sen o cikoyu haketmistin coktan :)
Gayet guzel canim:)
Tabisiiiiiiiii :)
Canim formu doldurmussun ellerine saglik, iyi ki dondun aramiza, ozlenmistin :)
Kuru erik ya da erik suyu ikiside ise yariyor canim..
Gayet guzel kuzum:)
Ozaman sadece 1 kase yedigin icin kocaman alkis benden sana :)
Harikasin canim :)
O zaman süper ve daha da süper olacak :)
Bende suan takimi sayamam ama olsun besiktASKliyiz ya olsun:)Harikasın gerçektenben de bir ara eşime empoze ettim, hatta ufaktan bı Beşiktaşliyim demeye başlamıştı ama olmadı sonra- kandırmış beni .
Bizde de aileden gelme bir Beşiktaş aşkı var (gerçi sorsan şimdi takımı sayamam ama olsun di mi)
Dondurma konusunda iddialiyiz o zaman eşim, sen kalori saymaya başlıyorsun, ben de bu hafta evime geçip düzenime dönüyorum.
A hatırlıyorum öyle birşey ama sen miydin acaba emin olamadim Deryacim, hani hazır geliyordu sağlıklı menüler catering gibi
Cok ara verdik kadinlar kulubune Nenam,yarina guzel bir menude gelir senden biliyorum.alıntı yapmayıbile beceremiyrum alşmak zor olcak
Olsun canim sen hakkettin onu bi kere.Yeri gelmişken günah çıkarayım. Cuma günü, hani Bim'de kasa yanında satılan büyük dikdörtgen bar şeklinde bütün fındıklı çikolata var ya, neredeyse yarısını yedim. Sanki kıtlıktan çıkmış gibi
Çok utanç verici bir andı
Aksam gec yemissin ama menun gayet uygun canım.suyun ise super.20 Temmuz
12.30
Menemen
2 dilim ekmek(biraz kalın 1 dilimdi aslında)
15.00
1 bardak limonata ev yapımı az şekerli
17.30
Elma kurusu
21.30
Yoğurtlu kabak
Su 3L
Spor
50 squat
50 mekik
4 saat alışveriş
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
@Diyetteanne
Cezamı da uaptıım
Oooo salonda salon yani bi gelip spor yapasım geldi valla.Kizlar alintilarimi yazamadim,spora geldik, donunce gorusmek uzere:)
Eki Görüntüle 2290978
Cok severim acik havada yuruyusu ve okadarrrrr hasretim kiii anlatamam sana kulagina takican kulakligı ohhh missssYürüyüş yolum kızlar, boğaza nazır
(Ben nasıl geri dönücem şimdi ya, hiç gidesim yok burdan)
Biraz aheste aheste de olsa müzik de dinleyip keyfini çıkartarak yürüyorum bugün
Hosgeldin canim eskilerdensin sanirim ben yenilerdenim adım ozlem bikere basarmissin bidaha basarirsin gonlunu ferah tut canım.Öncelikle herkese selamlar,ben nena yaklaşık 3 yıl kadar önce bu şahane ekiple birlikteydim ve mükemmel motivasyonla yaklaşık 20 kg vermiştim dostlarım sayesinde ama malesef hayatımdaki bazı negatiflikler yani sağlık durumları ve stres şuursuzca yemelerimi arttırdı ve çok kg aldim sonuç olarak tekrar araniza dönme karari aldım umarım birbirimize destek olarak sağlıklı ve olabildiğince kalıcı olarak kg vermek şimdiden hepinize bol sanslar
Cekirdek cok su az olmus canim gerisi guzelSlmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...
21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek
14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma
Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem
Guzel olmus tatlim.21 temmuz menum
Sabah
Oglen
Ispanak biraz yogurt
Aksam
Su 2 bucuk
Spor 45 dk yuruyus
Canim bukadsr mi oglen ara falan baska bisey yemedin mi.21 temmuz
Su 2.5lt
Spor 5bin civarı adım
3-4saat ev işi
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
VeePatlicanmoru
fayfeyfiy
Evet tatlim 1 aylikmıs tutunmus annesine sımsıkı yavrum.Canim simit ve biskuviyi odule saydim:)
Hamileyken ameliyat mi olmussun canim.Masallah evlatlarina, guzel omurleri olsun..
Canim yuzum kizardi ama 3 ucgen parcaydi :)
Canim duzenli tartilabilecek misin bu donemde, hemde ayni tartiyla.
Listeye girmen icin onemli bu durumlar..
Cok gecmis olsun canisi, acil sifalar..
Dondurma, muhallebi, meyve biraz karbonhidrati bol olmus canisi ama o sporlar kaldirir.
Ben odule sayiyorum bunlari :)
Dondurmayi tabiki kazaniriz kuzum, korksunlar bizden :))
Ooo burda sessizce duran bi ordu varmış besiktas aşigıBende suan takimi sayamam ama olsun besiktASKliyiz ya olsun:)
Kozmogirl17 de bizdenmis:)
Cok ara verdik kadinlar kulubune Nenam,yarina guzel bir menude gelir senden biliyorum.
Azimli hatunsun, 20 kg vermis hatunsun.
Yine vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?