Canim Nenam hosgeldin bir tanemÖncelikle herkese selamlar,ben nena yaklaşık 3 yıl kadar önce bu şahane ekiple birlikteydim ve mükemmel motivasyonla yaklaşık 20 kg vermiştim dostlarım sayesinde ama malesef hayatımdaki bazı negatiflikler yani sağlık durumları ve stres şuursuzca yemelerimi arttırdı ve çok kg aldim sonuç olarak tekrar araniza dönme karari aldım umarım birbirimize destek olarak sağlıklı ve olabildiğince kalıcı olarak kg vermek şimdiden hepinize bol sanslar
Canim sen bu mezuniyeti coktan haketmistinAyy ben de heyecanlandım şimdi. Mezun olmak hep güzeldir zaten
Canim cekirdege kucuk bir ceza gelecek tablodaSlmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...
21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek
14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma
Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem
Canim yuruyus bandindayim senin menunu ariyorum.O kadar sevindim ki takima donmene,Tig gibi olalim bu seferHuhu ozgecimm
Ama arada pataklar da bizi ,korkuyorum arada senden haaaÇok teşekkürler estağfrullah baş tacı ne demek hepimiz değerliyiz ama evet özge ve goncayla eskiye dayanır dostlugumuz sizden iyi olmasınlar
Gayet başarılı bir menü
Canim bugun hazirliksiz yedin bunlari, 1haftaya duzene girer menulerinYavrukush menümü yazicamda utanıyorum ama senden dil arkadaşlardan ahahhaha
Sabah standart beslendim
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kadar beyaz ekmek
Birazda kavun
Ölçü belirtmedim çünkü çok az yedim atıyorum 3 dilim domates gibi
Ama öğleden sonra fena
Saatsiz olarak yazıyorum
1 z.yağlı dolma
10 tane kadar z.yağlı sarma
1 küçük nektarı
Sulu köfte
2 kurabiye
Sonra tekrar 1 adet dolma
Sonra az önce de akşam yemeği
Z.yağlı taze fasulye
Mercimek çorbası
Salata
Ve bulgur pilavı
Şimdide 2 şeker yedim bayram şekeri nasıl menü oldukça mide bulandırıcı itiraf ediyorum
Goreceksin eminimSagol kaptanim ahh ben de bir 65i gorsem keske
Canim suan kopyalayamiyorum telden ilk sayfadaki formu doldur NenacimÖzge prosedür neydi kgmu mu yazicam nasıldı unuttum başka detay varmıydı? Dün 87 kg çıktım ama akşam tartıldım ve tok karina artı regl dönemim yakın istersen 87 yi baz al bilemedim
YaSelamlar kizlar nasilsiniz , nasil geciyor gununuz?
Menuler nasik ,kacamaksiz mi?
Yarin sabah tartilacagiz unutmayin :)
Biz cocuklari doyurup , ac karnina esimle spor salonuna gidecegiz.
Esim dun aksam bana menu- spor programi hazirladi, kendiside ayni programi yapacak.
Haftada 500-750 gram arasinda vermeyi hedefledik benim icin, bakalim planladigimiz gibi olacak mi..
Bu arada esim acayip spor asigidir, evlenmeden once vucut gelistirme yapiyordu, hala devam ediyor ama eskisi gibi degil.
Oyuzden birbirimize tam denk olduk yillardir bu konuda, iki adet sporla kafayi kirmislariz
@Elmasyuzuk Aysenin de gelecegi bizim gibi olur muhtemelen:)
@Derya_the_queen canim esim mezuniyetin tescillendi seabahar kaptan tarafindan, bu hafta firsati oldugunda karneni hazirlayacak, heyecanla bekliyorum canim esim.Eger dilersen, bir zorunlulugu olmamakla beraber, basari hikayeni asagidaki linke yazarak pylasabillirsin.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Ayyyy bura nereeee harika duruyor canııımYürüyüş yolum kızlar, boğaza nazır
(Ben nasıl geri dönücem şimdi ya, hiç gidesim yok burdan)
Biraz aheste aheste de olsa müzik de dinleyip keyfini çıkartarak yürüyorum bugün
Aleyküm selam canım hoşgeldin :)Öncelikle herkese selamlar,ben nena yaklaşık 3 yıl kadar önce bu şahane ekiple birlikteydim ve mükemmel motivasyonla yaklaşık 20 kg vermiştim dostlarım sayesinde ama malesef hayatımdaki bazı negatiflikler yani sağlık durumları ve stres şuursuzca yemelerimi arttırdı ve çok kg aldim sonuç olarak tekrar araniza dönme karari aldım umarım birbirimize destek olarak sağlıklı ve olabildiğince kalıcı olarak kg vermek şimdiden hepinize bol sanslar
Pazar olmasına rağmen hem de :)Kizlar Ben teli birakip kosuyorum,takim ne guzel capcanli bugun.
Eve gidip yazdiklarinizi okumayi iple cekiyorum.
Süpersin canım sadece çekirdek olmamışSlmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...
21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek
14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma
Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem
EvetKullanıcı Adı :cromozom
İsim (İsteğe Bağlı ):nena
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk 5yasinda
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :kısaca stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?