- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Yok dedigin adaletli aslinda
Ayyy keşke birkaç defa beğenebilsekFmad beğen ifadesi birakti'dan anlaşılıyoro kadar çok begenmissin ki canım onore oldum
Görüşürüz kuzumKizlar sabahtan beri duzenli bisey yiyemedim hep gittim geldim atistirdim oyle aman aman degil yabi karnimi bastirmalik simdi de guzel bi ciger menu yedim ki sormayin gerci aksama oynarsam eritirim dugunde gce gorusmek uzere birazdan cikicaz bizde
Allah tan şeker değil kaptanım evini karıncalar bassın istememSelamlar kizlar, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Yeni uyandik ben ve cocuklar, esim guzellik uykusunda
Aras sabah sabah bize adrenalin yasatti sagolsun, kendince tuz kutusunu almis ve her yere dokmus, artik gerisini siz dusunun.
Gecmis birikmis, hemen okuyorum.
İnşallah kaptanım ya bakalım ptsi ne diyecekler unutmazsam yazarımTesekkur ederim canim harikasin
Canim benim cok tesekkur ederim guzel sozlerine.
Bu hafta 500 gr hooooopp gidiyoooooorrrr :))
Insallah Deryacim
Sagol canim benim :)
Kisir, lindor, pilav bende mi sizle es olsam
Patates kizartmasi cok degilse kotu degil canim menun ,gun icinde az yemissin zaten :)
Canim cok keyifli, iyi tatiller :)
Deryacim ben bu hafta kalori hesaplama diyetinin cok faydasini gordum, kilo verdigim sure boyunca devam etmek istiyorum.Kilo vermenin durdugunu dusunuyorsan denemek ister misin bu diyeti?
Sinir yok canim 1 adet istediginz dondurmayi odul olarak yiyebilirsiniz:)
Evet 1 haftalik az yiyp ,masadan ac kalkmalarin odulu oldu :))
Canim benim, guzel kalpli kuzu, seninde tum islerin rast gitsin
Insallah koy ona iyi gelir Feyzacim.
Pazartesi hberdar et bizi..
Tamam o halde kendi istegin uzerine cuma 1000 zipzip ceza sana :))
Bir daha yasanmasin, Allah korusun canim.
Ben mesajları okurken hızlı okuyorum diye kaçırıyorum bazı şeyleriKuzum dun odul ogunumdu, odulun dibine vurdum :))
Sizede buyuk gecmis olsun Deryacim
Canim oglen yemek yememissin mocha o yuzden kaloru olarak kotu degil, aksami ama duzgun ye.
Ohh kurtlarini dok canim, ciger kebaba bayilirim, iyi eglencelim :)
Ayyy
Afiyet olsun kaptan :)Kahvalti hazir,diyete tam gaz devam.
FitFiliz canimm tarif icin cok tesekkur ederiz,sahane
Eki Görüntüle 2293115
Matematikçi sensin canımYok dedigin adaletli aslinda
Ayy canim benim masallah bebisimize, saglikla alin kucaginiza, cok ama coook sevindim:)
Evet canim temizledim ama hala ayagimiza geliyorAllah tan şeker değil kaptanım evini karıncalar bassın istemem
Bizde kahvalti yaptik ailecek spor salonuna gidiyoruz.:)İnşallah kaptanım ya bakalım ptsi ne diyecekler unutmazsam yazarım
Zaten annemin durumu da ona göre belli olacak gelip gelmemesi bakalım...
Siz ne yaptınız :)
O zaman iyi ki yapmis Aras DeryacimYawrukush tatlım günaydınn
Batıl inanışa göre tuz dökmek şeytan kaçırırmişişi sana düştü canım tabi ama Aras çok eğlenmiştir eminim
Kahvaltın çok harika duruyorafiyet olsun kaptişim, yapıp beğenmene çook sevindim (avokadolarindan bana da ayır , sevmem derken tadını özlemişim bak , bu iyiye işaret )
Valla istersen grupları üçle canım, kapımız sana hep açık di mi Gizemcimcinecin ? (Bu hafta çok iştahlı başladı gerçi, hadi hayırlısı , sonuncu olmayalım da )
Aslında ikinizin beraber diyet yapması çok hoş canım, benim eşimin diyetle pek alakası yok. Aksine evi abur cubur la doldurmakta meşgulAyy canim benim masallah bebisimize, saglikla alin kucaginiza, cok ama coook sevindim:)
Evet canim temizledim ama hala ayagimiza geliyor
Bizde kahvalti yaptik ailecek spor salonuna gidiyoruz.:)
Bugun degisiklik olsun diye farkli bir spor salonuna gitcez:))
O zaman iyi ki yapmis Aras Deryacim
Kahvalti enfesti, esimde bayildi canim.
Avokadoyu ben cook seviyorum, her ogunde yerim ama sevmeyende sevmiyor:)
Bu hafta arada ziyaretm sizi :)
Cok guzel gozukuyor tabak da turuncu seyler ne onu merak etttimKahvalti hazir,diyete tam gaz devam.
FitFiliz canimm tarif icin cok tesekkur ederiz,sahane
Eki Görüntüle 2293115
Sabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim.Bende gecmisi ancak bitirdim.
Simdi sira alintilarda..
K klbk33 esim nasilslin, nasil gecti gunun?
Aomine Daiki canim nasil gecti doktor randevunuz?
Haklisin canim beraber olmasa bende bu kadar dikkat edemem.Diyete uygun salata,yemek getiriyor disaridan sagolsun,yemek olmayinca.Aslında ikinizin beraber diyet yapması çok hoş canım, benim eşimin diyetle pek alakası yok. Aksine evi abur cubur la doldurmakta meşgulşimdi markete gitti tortilla alacakmış, yarın sabah iki tanesinin arasına kaşar sucuk koyucakmişız pişircekmisiz tereyağlı tavada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?