Canim onlar havucCok guzel gozukuyor tabak da turuncu seyler ne onu merak etttim
Guzel menu canim afiyet olsun.27 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 2 zeytin 4 5 catal peynir 1 tk kayisi receli onu surmek icin ceyrek dilim ekmek domates salatalik sekersiz cay
Ara
Misir haslanmis
Ilkindi gibi
Ciger kavurma. 3 yk domates salatasi
Aksam cayin yaninda 3 biskuvi yedim daha da birsey yemem acikmam cunku
Su 2 litre anca
Spor 1 saat yuruyus acik havada
Odule saydim esim,dinlenmissin ne guzel,dikkat et kendineSabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim. @Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısınYawrukush
Sevgili eşim senin nasıl geçti günün.
Yazamadım geçen hafta
Çok zor bir hafta geçirmiştim
Bişeyler de okuyamadım
önümüzdeki hafta bol bol okuyacağım
27 temmuz
Sabah 8zeytin, 1kk b peynir, sucuklu yumurta(1pors), 2d ekmek
Öğle yok
Akşam karışık kızartma, 2d ekmek
Spor yok maalesef (birazdan yaparsam yazarım)
Su 3.5 lt
En azından sanırım atlatmişsın zor haftani kelebeğim, haklısın insan uykuya sığınıyor yorulup bunaldiginda, vücudun dinlenmiştir ne güzel. Bu haftaya da taze bir başlangıç yaparsın canım süper olurSabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim. @Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısınYawrukush
Yazamadım geçen hafta
Bişeyler de okuyamadım
27 temmuz
Öğle yok
Su 3.5 lt
Evet öyle hakikattenHaklisin canim beraber olmasa bende bu kadar dikkat edemem.Diyete uygun salata,yemek getiriyor disaridan sagolsun,yemek olmayinca.
Ama esinin menusude of yani lezzet bombasi☺
Kızmı nasıl anladın
Sağolasın kaptişim benimAyy canim benim masallah bebisimize, saglikla alin kucaginiza, cok ama coook sevindim:)
Evet canim temizledim ama hala ayagimiza geliyor
Bizde kahvalti yaptik ailecek spor salonuna gidiyoruz.:)
Bugun degisiklik olsun diye farkli bir spor salonuna gitcez:))
O zaman iyi ki yapmis Aras Deryacim
Kahvalti enfesti, esimde bayildi canim.
Avokadoyu ben cook seviyorum, her ogunde yerim ama sevmeyende sevmiyor:)
Bu hafta arada ziyarete gelirim sizi :)
Orda spor salonlarına buradaki gibi üyelik kaydı olmuyor mu günlük girebiliyor musunuz :)Ayy canim benim masallah bebisimize, saglikla alin kucaginiza, cok ama coook sevindim:)
Evet canim temizledim ama hala ayagimiza geliyor
Bizde kahvalti yaptik ailecek spor salonuna gidiyoruz.:)
Bugun degisiklik olsun diye farkli bir spor salonuna gitcez:))
O zaman iyi ki yapmis Aras Deryacim
Kahvalti enfesti, esimde bayildi canim.
Avokadoyu ben cook seviyorum, her ogunde yerim ama sevmeyende sevmiyor:)
Bu hafta arada ziyarete gelirim sizi :)
Sosis zannettim de sonra yok canim kaptan oyle birsey yapmaz deyip sorayim dedim ben de guzeller minik minikCanim onlar havuc
Maşallah canım27 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 2 zeytin 4 5 catal peynir 1 tk kayisi receli onu surmek icin ceyrek dilim ekmek domates salatalik sekersiz cay
Ara
Misir haslanmis
Ilkindi gibi
Su 2 litre anca
Kızartma hariç güzel canımSabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim. @Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısınYawrukush
Yazamadım geçen hafta
Bişeyler de okuyamadım
27 temmuz
Öğle yok
Su 3.5 lt
Anlaşılmıyor canım benim, ben bayılıyorum da kızlara, öyle doğdu içime. Allah sağlıklısini versin tabi, kız erkek farketmezKızmı nasıl anladıngerçekten kızmı nasıl anlaşılıyor
Çok istiyorum kız olsun diye sende diyince heyecanlandımAnlaşılmıyor canım benim, ben bayılıyorum da kızlara, öyle doğdu içime. Allah sağlıklısini versin tabi, kız erkek farketmez
Spor iyi olmuş menüde güzelKızlar cumartesi menüm
Sabah ılık su
1 kepek tost
Mesai vardı malum yine çıkışlar bu saate kadar kahve ama starbuckstan karamel mocca patron söyleyince içtik bizde vala
2 çubuk kraker 2 bisküvi
Şu 1 lt suana kadar
Öğlen yemek yiyemedim
17:00 bir nektarin
19:00 gibi tost makinasında tavuk göğsü yapmayı düşünüyorum ya da karpuz peynir bilmiyorum
10000 adim yapmisimdir bugun
Bak sen tontişe nasıl eglenmistir amaSelamlar kizlar, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Yeni uyandik ben ve cocuklar, esim guzellik uykusunda
Aras sabah sabah bize adrenalin yasatti sagolsun, kendince tuz kutusunu almis ve her yere dokmus, artik gerisini siz dusunun.
Gecmis birikmis, hemen okuyorum.
Güzel olmuş27 temmuz menum
Sabah
Ara
Misir haslanmis
Ilkindi gibi
Su 2 litre anca
Ekmekler ve kızartma pek olmamışSabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim. @Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısınYawrukush
Yazamadım geçen hafta
Bişeyler de okuyamadım
27 temmuz
Öğle yok
Su 3.5 lt
Güzel olmuş beğendim27 temmuz c.tesi
Spor: sabah ve akşam yürüyüş (sabah yarım, akşam bir saate yakın)
Su: 2, 5 lt
Menü:
Sabah 10: 1 dilim çok tahılli ekmek, iki salatalık, biri yağlı biri light iki çeşit beyaz peynir, yarım tk zeytinyağı, 6 zeytin, çay
Üstüne az çikolata+ çay
Ara: 7-8 kiraz
14.30 : 4-5 kaşık kadar tarifini verdiğim kısır, sonrasında Türk kahvesi ve iki kuru kayısı
18.00 : yarım ceviz, iki avuç fıstık, bir iki çatal peynir helvası, çay, tatlı tabağı kadar beyaz kiraz
Insallah canimOle mi diyorsun canim kucuk kac yasinda simdi senin ya 8 yeni bitti benimkinin 9 un icinde iste bisey anlamicak dugunden falan park falan olsa gezsin de nebilim biyanim gotur birakma diyor bi yanimda birak bisey olmaz diyor ya hic birakmayan insan degilim buyuk oglum hastanede yatarken 2 gun 3 gun biraktim hic gormedi beni ama ozaman ufakyi biraz daha
Gecmis olsun diyelim ozaman canim
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah haftaya
Ohh canim. Iyi eglenceler. En kotu gunuuz boyle olsunHerkes kurtlarini dokuyor kızlar bende azciķ doktüm sayilır
Bilmiyorumki canim. Belki sinirsizfirTesekkur ederiz dondurmada sinir ne acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?