Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel menu canim afiyet olsun.

Odule saydim esim,dinlenmissin ne guzel,dikkat et kendine

En azından sanırım atlatmişsın zor haftani kelebeğim, haklısın insan uykuya sığınıyor yorulup bunaldiginda, vücudun dinlenmiştir ne güzel. Bu haftaya da taze bir başlangıç yaparsın canım süper olur

Haklisin canim beraber olmasa bende bu kadar dikkat edemem.Diyete uygun salata,yemek getiriyor disaridan sagolsun,yemek olmayinca.
Ama esinin menusude of yani lezzet bombasi☺
Evet öyle hakikatten çok gurmedir benim kocam (yemek konusunda değil ama spor konusunda destek olur Allah'tan)

A bu arada, az önce yeni bir diyetlik tarif okudum. Çok güzele benziyor. Denersem tarifini yazarim, yalnız asma yaprağı var malzemelerinde, sizin orda bulunuyor mu?

27 temmuz c.tesi
Spor: sabah ve akşam yürüyüş (sabah yarım, akşam bir saate yakın)
Su: 2, 5 lt
Menü:
Sabah 10: 1 dilim çok tahılli ekmek, iki salatalık, biri yağlı biri light iki çeşit beyaz peynir, yarım tk zeytinyağı, 6 zeytin, çay
Üstüne az çikolata+ çay
Ara: 7-8 kiraz
14.30 : 4-5 kaşık kadar tarifini verdiğim kısır, sonrasında Türk kahvesi ve iki kuru kayısı
18.00 : yarım ceviz, iki avuç fıstık, bir iki çatal peynir helvası, çay, tatlı tabağı kadar beyaz kiraz

Sağolasın kaptişim benim

Orda spor salonlarına buradaki gibi üyelik kaydı olmuyor mu günlük girebiliyor musunuz :)

Maşallah canım
Bisküvi ve reçel olmamış

Kızartma hariç güzel canım

Spor iyi olmuş menüde güzel
Bak sen tontişe nasıl eglenmistir ama
Güzel olmuş
Ekmekler ve kızartma pek olmamış
Güzel olmuş beğendim

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…