Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Magnum( ( (

Canim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)

Var canim olmaz mi asma yapragi, sen paylas tariflerini , cok begeniyorum senin tariflerini :)

Harika canim :)
Peynir helvasi nasil oluyor?
Kisirin tarifini ben gormedim, kacirdim mi?

Orda spor salonlarına buradaki gibi üyelik kaydı olmuyor mu günlük girebiliyor musunuz :)
Canim biz bir spor salonuna yillik uyeyiz.
Bu spor salonu epey koklu ve buyuk bir spor salonu, abdnin her eyaletinde ve sehrinde bolca var.
Biz hep evimize cok yakin olanina (arabayla 3 dk) gidiyorduk, bugun ilkkez baska bir semttekini deneyelim dedik.
Bu salonun abddeki butun birimlerini kullanabiliyoruz, parmak iziyle giris yaparak.

Sosis zannettim de sonra yok canim kaptan oyle birsey yapmaz deyip sorayim dedim ben de guzeller minik minik
Canim buradaki havuclar boyle suslu, minik minik :)

Tatlı eşim nörüyon ? @cinecin , eger gelir de beni bulamazsan Vikings izliyorumdur. 3.sezona başliyorum.
Oooo ne ara 3. sezona geldin canim :)

Herkes kurtlarini dokuyor kızlar bende azciķ doktüm sayilır
Ohh sefan olsun canim benim :)
Nasil gecti dugun?

Ablacim ilk yemeklerinizi yemissiniz evinizde ne guzel, hep agiz tadiyla olsun tum yemekleriniz.
Menun dogalgazliksiz da iyi bile :)

Aslinda daha once kalori sayimi yapmistim canim ama ben kendim yapinca herseyden yiyorum canim ne isterse kaloriyi doldurana kadar
Kalori sayimini paket yemek olarak catering soykedigimde cok guzel kilo vermistim. Ama tatil donemi onu yapamam
Anladim canim, sen kendi vucudun icin en iyi ise yarayan yontemi bilirsin zaten :)

Yine bol hareketli bir gun olmus canim masallah:)
Tatil nasil geciyor?

Cok guzel canim :)

Gayet guzel canim, iyice toparlandin mi?

2 ogun yemissin canim, cezada yapmissin , benim icin ok.dir menun:)

Sizin takim cok eglenceli arada gelcem :)

Ohh mis gibi magnum yenmis , 500gr kilo verme hedefini hemen hatirlatiyorum :))

Kizlar dun takima ugrayamadim, spordan donduk yemek, Arasi uyutma, esimle kahve icmece.
Sonra Aras kalkti cocuklara oyuncak sozumuz vardi, onlari sevindirdik.
Sonra aksam restorana gidecektik esimin is yerinden tanistigi Turk arkadasi ve kiz arkadasinida davet ettik, derken baya kosturmacali, yorulmali , eglenmeli bir gun oldu.
Hemen menumu yaziyorum.

CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA

1.5 yumurtali, yarim kasik unlu, dereotlu, biberli, mayanozlu 2 kucuk krep.
Yarim salatalik, 3 kucuk havuc, 3/4 avokado, 4 yesil zeytin
2 dilim pastirma, 1 minik sivribiber, 1 kk peynir

OGLEN 13TE
Burito eti (lavasta aldik, sadece etleri yedik)
Salata

ARA 14.30DA
1 avuc cig fistik
1 hurma
Filtre kahve

AKSAM 18.30DA
1 porsiyon izgara et (350 kalori)
Buharda brokoli
Kucuk kase deniz urunleri corbasi

Yatana kadar sekersiz cay

SU:2.5 lt olacak
SPOR: 2 saate yakin spor salonunda antreman ve gunun kalaninda surekli kosturmaca
K klbk33

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750DK ODUL
Mavi boncukkk MUAF
gogo2405ODUL 100DK
btsc11
Konus dinliyorum ??
Derya_the_queen
enimenime50JJ
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL
stitch
cinecinODUL 100DK
DenizinYosunKokusu
fmad100IA 10DK D1000ZIP ZIP
Patlicanmoru100IA 50S 100JJ 5DK D
klbk33100IA 100JJ 50S 100DK
LaMademoiselle100IA MUAF MUAF MUAF MUAF
cromozom
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Cok guzel menu olmus canim afiyet olsun
Hersey guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim ama sanki aksam karpuz yemekle birlikte olmasaydi daha mi iyi olurdu

Gunaydin canimm... ya birsey sorcam ben iki gundur aşırı şiş hissediyorum. Dun de bolca yurudum (2 den 5 e kadar) ama hala cok şiş hissediyorum. Ne yapmam lazim
Bu hafta ici bende 1 gun asiri sis hissettim ve abzurd bir kiloda ciktim tartilinca, sisligin yani sira gazimda vardi affiniza siginarak yaziyorum, ogun spor salonuna gittim, gaz icin ilac aldim , ertesi gun tartilmadim ve ogunde havuza gittim ve kilomda, sislik durumum da normale dondu ertesi gun.
Gazin olabilir mi ya da yediklerinden olabilir mi, ya da vucudun odem tutmus olabilir mi?

Aynen cnm soylediklerinin hepsi var 2 gundur wc de çıkamıyorum. Ne yapsam

Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda

Günaydın Özlemcim üzüldüm kuzucuğa nazar değmiştir yakışıklıya

Aynen cnm soylediklerinin hepsi var 2 gundur wc de çıkamıyorum. Ne yapsam
Canim burada benim doktorum bana gasx isimli bir ilac verdi ilk dogumumdan hemen sonra, ne zaman rahatsiz ve sis olsam kullaniyorum.
Tr'de aynisi var mi bilmiyorum ama aynisi yoksa bile muadili kesin vardir , emzirirkende kullaniliyor, bir bak istersen.

Ozlemcim cok uzuldum canim, cok buyuk gecmis olsun, kafasini vurdu mu?
Kafasini vurduysa aman diyim gozlemle, surekli gozun uzerinde olsun.

Güzel pazarlar dilerim herkese, günaydın
Sanada guzel pazarlar canim :)

çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdi?

evet iyiyim şükürler olsun
Cok sevindim canim:)

Oh masallah ne guzel bir haber, bu hafta 50leri ucundan gorursun belki canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…