Magnum27 temmuz menüm
1 avokado peynir tam tahıllı sandviç
Ara
1 magnum+ 1 sütlü kahve
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı + tavuk + 1 avuç fırın elma patates + 1 tabak karpuz
Üstüne
2 türk kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Canim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)Sabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim. @Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısınYawrukush
Sevgili eşim senin nasıl geçti günün.
Yazamadım geçen hafta
Çok zor bir hafta geçirmiştim
Bişeyler de okuyamadım
önümüzdeki hafta bol bol okuyacağım
27 temmuz
Sabah 8zeytin, 1kk b peynir, sucuklu yumurta(1pors), 2d ekmek
Öğle yok
Akşam karışık kızartma, 2d ekmek
Spor yok maalesef (birazdan yaparsam yazarım)
Su 3.5 lt
Var canim olmaz mi asma yapragi, sen paylas tariflerini , cok begeniyorum senin tariflerini :)En azından sanırım atlatmişsın zor haftani kelebeğim, haklısın insan uykuya sığınıyor yorulup bunaldiginda, vücudun dinlenmiştir ne güzel. Bu haftaya da taze bir başlangıç yaparsın canım süper olur
Evet öyle hakikattençok gurmedir benim kocam ☺ (yemek konusunda değil ama spor konusunda destek olur Allah'tan)
A bu arada, az önce yeni bir diyetlik tarif okudum. Çok güzele benziyor. Denersem tarifini yazarim, yalnız asma yaprağı var malzemelerinde, sizin orda bulunuyor mu?
Harika canim :)27 temmuz c.tesi
Spor: sabah ve akşam yürüyüş (sabah yarım, akşam bir saate yakın)
Su: 2, 5 lt
Menü:
Sabah 10: 1 dilim çok tahılli ekmek, iki salatalık, biri yağlı biri light iki çeşit beyaz peynir, yarım tk zeytinyağı, 6 zeytin, çay
Üstüne az çikolata+ çay
Ara: 7-8 kiraz
14.30 : 4-5 kaşık kadar tarifini verdiğim kısır, sonrasında Türk kahvesi ve iki kuru kayısı
18.00 : yarım ceviz, iki avuç fıstık, bir iki çatal peynir helvası, çay, tatlı tabağı kadar beyaz kiraz
Canim biz bir spor salonuna yillik uyeyiz.Orda spor salonlarına buradaki gibi üyelik kaydı olmuyor mu günlük girebiliyor musunuz :)
Canim buradaki havuclar boyle suslu, minik minik :)Sosis zannettim de sonra yok canim kaptan oyle birsey yapmaz deyip sorayim dedim ben de guzeller minik minik
Oooo ne ara 3. sezona geldin canim :)Tatlı eşim nörüyon ?@cinecin , eger gelir de beni bulamazsan Vikings izliyorumdur. 3.sezona başliyorum.
Ohh sefan olsun canim benim :)Herkes kurtlarini dokuyor kızlar bende azciķ doktüm sayilır
Ablacim ilk yemeklerinizi yemissiniz evinizde ne guzel, hep agiz tadiyla olsun tum yemekleriniz.Cumartesi menüm. Bugün yeni evimizde ilk ailecek kahvaltı ve aksam yemeğimizi yedik.
Kahvaltı 11 de 1 dilim tereyağlı ekmek 4 dilim sucuk yağda yumurta peynir zeytin
16 da sade kahve
21 de bir tabak makarna ve salata
23 te 3/4 dilim kavun
Su 1,5 lt falan
Spor 5000 adım.
Doğalgaz henüz baglanmadi yemeği küçük tupte yaptım ve nöbetten çıktığım için 4 saat falan uyudum gündüz.
Anladim canim, sen kendi vucudun icin en iyi ise yarayan yontemi bilirsin zaten :)Aslinda daha once kalori sayimi yapmistim canim ama ben kendim yapinca herseyden yiyorum canim ne isterse kaloriyi doldurana kadar
Kalori sayimini paket yemek olarak catering soykedigimde cok guzel kilo vermistim. Ama tatil donemi onu yapamam
Yine bol hareketli bir gun olmus canim masallah:)27 temmuz menum. Bugunku menum
08:30 _ 1 bucuk dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 2 dilim beyaz peynir.
Ara: sade kahve
13:00_ yarim hindili sandivic.
Ara: 4 tane ince pirinc patlagi
18:00_ 1 buyuk boy kizarmis balik, biraz salata, 1 avuc kadar tatli patates .
Su: 3 litreyi gecti
Spor: 20 x3 =60 dakia yuzme
15 000 e yakin adim
4 saat cocukla havuzda surekli hareket
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch fayfeyfiy
Cok guzel canim :)27 temmuz
Sabah 8.30
Az cokelekli yumurta
Peynir yarim 1 kibrit k.
Domates salatalik yesillik
16.30
Domates salatalık maydonoz
19.00
1 tabak zeytnygl kabak/patlican
4 kaşık tavuk sote
Bir kac çatal makarna
Yogurt ve salata..
Su 3 litre
2 saat e yakin yürüyüş
200 ip 50 jj.(cezam)
Gayet guzel canim, iyice toparlandin mi?27 TEMMUZ CUMARTESİ MENÜ
11.00 bir yemek kaşığı unda yağsız krep labne peynirle
bir şekerli türk kahvesi
15.00 bir armut bir kayısı şekeriz çay
19.00 fırında somon barbunya bir iki lokma ekmekle yedim
23.00 bir iki dilim karpuz -ah bu eşler-
1.5 lt su + 10 tur yüzme gün içinde de ara ara yüzme bolca yoruldum buna güveniyorum
2 ogun yemissin canim, cezada yapmissin , benim icin ok.dir menun:)27 Temmuz
12.15
1 az haşlanmış yumurta
3 zeytin
2-3 dilim domates
17.15
Buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası 1 dopdolu tabak
4yk susuz yeşil fasulye yemeği
(Biber dolması yaptım kardeşim içini yedi ben de dışını)
5 belki 6-7 tane biner dolması dışı
21.00
1 top Maraş dondurma
22.00
Çok acıktım elma kurusu yedim
4.2 L su + 3 Bardak maydanoz suyu 1 bardak da kayısı suyu(kuru kayısıyı kaynar suda beklettim içtim)
Gün içinde de 2 Türk kahvesi de içtim
Spor
Leslie 3 mil 5k
1500 zıp (dün için cezam+geç dondurma ve elma kurusu yedim diye devamını yaptım)
Yawrukush
@stitch
@Elmasyuzuk
@DeryaOnDiet
Sizin takim cok eglenceli arada gelcem :)Ahahaja keşke normal öğünümüz olsa di mi
Bu hafta yapıcaz o zaman
Ayıpsın kaptan, kapımız sana her zaman açık, gel kısırlarımıza Arby’slerimize ortak ol beraber yiyelim
Canısı ben de handmaidsi izliyodum, son bölüm güzel olmuş
Ohh mis gibi magnum yenmis , 500gr kilo verme hedefini hemen hatirlatiyorum :))27 temmuz menüm
Ara
1 magnum+ 1 sütlü kahve
Akşam
Üstüne
2 türk kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50DK | ODUL | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | ODUL | 100DK | |||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 50JJ | ||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | ODUL | 100DK | |||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | 1000ZIP ZIP | |||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | 100JJ | 50S | ||||
LaMademoiselle | 100IA MUAF | ||||||
cromozom |
Cok guzel menu olmus canim afiyet olsunKizlar dun takima ugrayamadim, spordan donduk yemek, Arasi uyutma, esimle kahve icmece.
Sonra Arak kalkti cocuklara oyuncak sozumuz vardi, onlari sevindirdik.
Sonra aksam restorana gidecektik esimin is yerinden tanistigi Turk arkadasi ve kiz arkadasinida davet ettik, derken baya kosturmacali, yorulmali , eglenmeli bir gun oldu.
Hemen menumu yaziyorum.
CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1.5 yumurtali, yarim kasik unlu, dereotlu, biberli, mayanozlu 2 kucuk krep.
Yarim salatalik, 3 kucuk havuc, 3/4 avokado, 4 yesil zeytin
2 dilim pastirma, 1 minik sivribiber, 1 kk peynir
OGLEN 13TE
Burito eti (lavasta aldik, sadece etleri yedik)
Salata
ARA 14.30DA
1 avuc cig fistik
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM 18.30DA
1 porsiyon izgara et (350 kalori)
Buharda brokoli
Kucuk kase deniz urunleri corbasi
Yatana kadar sekersiz cay
SU:2.5 lt olacak
SPOR: 2 saate yakin spor salonunda antreman ve gunun kalaninda surekli kosturmaca
K klbk33
Hersey guzel canim afiyet olsun27 Temmuz
12.15
1 az haşlanmış yumurta
3 zeytin
2-3 dilim domates
17.15
Buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası 1 dopdolu tabak
4yk susuz yeşil fasulye yemeği
(Biber dolması yaptım kardeşim içini yedi ben de dışını)
5 belki 6-7 tane biner dolması dışı
21.00
1 top Maraş dondurma
22.00
Çok acıktım elma kurusu yedim
4.2 L su + 3 Bardak maydanoz suyu 1 bardak da kayısı suyu(kuru kayısıyı kaynar suda beklettim içtim)
Gün içinde de 2 Türk kahvesi de içtim
Spor
Leslie 3 mil 5k
1500 zıp (dün için cezam+geç dondurma ve elma kurusu yedim diye devamını yaptım)
Yawrukush
@stitch
@Elmasyuzuk
@DeryaOnDiet
Afiyet olsun canim ama sanki aksam karpuz yemekle birlikte olmasaydi daha mi iyi olurdu27 temmuz menüm
Ara
1 magnum+ 1 sütlü kahve
Akşam
Üstüne
2 türk kahvesi
2 lt su
40 dk yürüyüş
Gunaydin Eminecim :)Cok guzel menu olmus canim afiyet olsun
Hersey guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim ama sanki aksam karpuz yemekle birlikte olmasaydi daha mi iyi olurdu
Gunaydin canimm... ya birsey sorcam ben iki gundur aşırı şiş hissediyorum. Dun de bolca yurudum (2 den 5 e kadar) ama hala cok şiş hissediyorum. Ne yapmam lazimGunaydin citirlar, hepinize mutlu pazarlar diliyorum.
Gununuz coook guzel gecsin.
Bu hafta ici bende 1 gun asiri sis hissettim ve abzurd bir kiloda ciktim tartilinca, sisligin yani sira gazimda vardi affiniza siginarak yaziyorum, ogun spor salonuna gittim, gaz icin ilac aldim , ertesi gun tartilmadim ve ogunde havuza gittim ve kilomda, sislik durumum da normale dondu ertesi gun.Gunaydin canimm... ya birsey sorcam ben iki gundur aşırı şiş hissediyorum. Dun de bolca yurudum (2 den 5 e kadar) ama hala cok şiş hissediyorum. Ne yapmam lazim
Aynen cnm soylediklerinin hepsi var 2 gundur wc de çıkamıyorum. Ne yapsamBu hafta ici bende 1 gun asiri sis hissettim ve abzurd bir kiloda ciktim tartilinca, sisligin yani sira gazimda vardi affiniza siginarak yaziyorum, ogun spor salonuna gittim, gaz icin ilac aldim , ertesi gun tartilmadim ve ogunde havuza gittim ve kilomda, sislik durumum da normale dondu ertesi gun.
Gazin olabilir mi ya da yediklerinden olabilir mi, ya da vucudun odem tutmus olabilir mi?
Günaydın Özlemcim üzüldüm kuzucuğaGunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
Canim burada benim doktorum bana gasx isimli bir ilac verdi ilk dogumumdan hemen sonra, ne zaman rahatsiz ve sis olsam kullaniyorum.Aynen cnm soylediklerinin hepsi var 2 gundur wc de çıkamıyorum. Ne yapsam
Ozlemcim cok uzuldum canim, cok buyuk gecmis olsun, kafasini vurdu mu?Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
Sanada guzel pazarlar canim :)Güzel pazarlar dilerim herkese, günaydın☀
evet iyiyim şükürler olsunGayet guzel canim, iyice toparlandin mi?
Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
Cok sevindim canim:)evet iyiyim şükürler olsun
Oh masallah ne guzel bir haber, bu hafta 50leri ucundan gorursun belki canim :)kızlar günaydınnnn bugün dayanamayıp tartıldım, dün çooook güzel aç kaldığım ve çılgınlar gibi spor yaptığım için bakmadan edemedim51.30 dum ama telefonu elime alınca 51.50 ye çıktı olsun yine de demek ki veriyorum, durmak yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?