Dugunde kucuk kacamaklar olmus canim ama dugunde normal.firsat bulmuşken dunku menumu yazim hemen
27 temmuz
sabah
ekmegin ucunda 1 2 isırımlık ekmek peynir
1 2 ćatal yumurtali patates
1 tane nuget yine 1 2 isırimlık ekmegin arası
bunlar sabahtan 5 e kadar yediklerim
çay şekersiz
1 tane maden suyu
akşam
ciger menu almis esim sagolsun evde yemekle ugrasmiyim diye
4 kasik kadar bulgur
bol salata
4 kasik kadar da ciger izgara
Dugunde
1 tane minik ekler
Tek lokmalık pasta
Dayanamadim yedim
Su baya bi ictim ama hesabini tutamadim
Sabah
30 dak ay yuruyusu
Aksama kadar kosturma
Aksam dugunde kurt dokmece
Gece dr un verdigi bacak egzersizleri
Günaydın Özlemcim üzüldüm kuzucuğanazar değmiştir yakışıklıya
Canim burada benim doktorum bana gasx isimli bir ilac verdi ilk dogumumdan hemen sonra, ne zaman rahatsiz ve sis olsam kullaniyorum.
Tr'de aynisi var mi bilmiyorum ama aynisi yoksa bile muadili kesin vardir , emzirirkende kullaniliyor, bir bak istersen.
Ozlemcim cok uzuldum canim, cok buyuk gecmis olsun, kafasini vurdu mu?
Kafasini vurduysa aman diyim gozlemle, surekli gozun uzerinde olsun.
Sanada guzel pazarlar canim :)
çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdi?
Sagolun kizlar kafasinda morluk kaldi sisligi gecti aciyor diyo ama az diyo takipteyimKizlar saat 12 benim icin uyku vakti hepinizi opuyorum, cok mutlu birgun olsun.
Kozmogirl17 dikkat et canim kuzuya.
K klbk33 esim sende dikkat et bugun menune, egzersizlerine :)
Evet cezaya razıyım ama fazla degildi gercekten 1 catallik pasta koymuslar 1 de kucuk ekler baska seylerde vardi ama yemedim onlardanDugunde kucuk kacamaklar olmus canim ama dugunde normal.
Insallah iyidir kuzun, sabaha gorusmek uzere
Yeni evinizde ilk yemekler hayırlı olsun o zaman canım. Keyfiniz de daim olsunCumartesi menüm. Bugün yeni evimizde ilk ailecek kahvaltı ve aksam yemeğimizi yedik.
Kahvaltı 11 de 1 dilim tereyağlı ekmek 4 dilim sucuk yağda yumurta peynir zeytin
16 da sade kahve
21 de bir tabak makarna ve salata
23 te 3/4 dilim kavun
Su 1,5 lt falan
Spor 5000 adım.
Doğalgaz henüz baglanmadi yemeği küçük tupte yaptım ve nöbetten çıktığım için 4 saat falan uyudum gündüz.
Bleseed ve the fruit bu haftaki yürüyüş arkadaşım. (Bak tek çıktım sabah sabah yürümeye sen de yürü yalnız bırakma Gizemcim. Kurallara aykırı biliyorsun)Ahahaja keşke normal öğünümüz olsa di mi
Bu hafta yapıcaz o zaman
Ayıpsın kaptan, kapımız sana her zaman açık, gel kısırlarımıza Arby’slerimize ortak ol beraber yiyelim
Canısı ben de handmaidsi izliyodum, son bölüm güzel olmuş
Onlar çok tatlı gözüküyor Miniş miniş havuçlarCanim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)
Var canim olmaz mi asma yapragi, sen paylas tariflerini , cok begeniyorum senin tariflerini :)
Harika canim :)
Peynir helvasi nasil oluyor?
Kisirin tarifini ben gormedim, kacirdim mi?
Canim biz bir spor salonuna yillik uyeyiz.
Bu spor salonu epey koklu ve buyuk bir spor salonu, abdnin her eyaletinde ve sehrinde bolca var.
Biz hep evimize cok yakin olanina (arabayla 3 dk) gidiyorduk, bugun ilkkez baska bir semttekini deneyelim dedik.
Bu salonun abddeki butun birimlerini kullanabiliyoruz, parmak iziyle giris yaparak.
Canim buradaki havuclar boyle suslu, minik minik :)
Eki Görüntüle 2293257
Oooo ne ara 3. sezona geldin canim :)
Ohh sefan olsun canim benim :)
Nasil gecti dugun?
Ablacim ilk yemeklerinizi yemissiniz evinizde ne guzel, hep agiz tadiyla olsun tum yemekleriniz.
Menun dogalgazliksiz da iyi bile :)
Anladim canim, sen kendi vucudun icin en iyi ise yarayan yontemi bilirsin zaten :)
Yine bol hareketli bir gun olmus canim masallah:)
Tatil nasil geciyor?
Cok guzel canim :)
Allah korumuş gene de canım, dediğin gibi beterinden korusun. Çok şeker bişeymiş baksana, düğünde gelinle damattan rol çalmış resmenSagolun kizlar kafasinda morluk kaldi sisligi gecti aciyor diyo ama az diyo takipteyimYawrukush .Nazar degdi ogluma cok guzel dans ediyor surekli gozonunde muzige eslik ediyordu en son telefonumu eline gecirdi herkesi video ya aloyordu millete el sallattirıyordu cok guzeldi pesine hemen bu olay oldu cok uzuldum ama cocuk iste duse kalka buyucek allah beterinden saklasın
Çook geçmiş olsunGunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
Yeni evinizde ilk yemekler hayırlı olsun o zaman canım. Keyfiniz de daim olsun
Bleseed ve the fruit bu haftaki yürüyüş arkadaşım. (Bak tek çıktım sabah sabah yürümeye sen de yürü yalnız bırakma Gizemcim. Kurallara aykırı biliyorsun)
Bu sezon ne çekti be june. Son bölümde olsun o kadar umut
Uyandığında yaz canım. Ben ilgi bekleyen bir eşim
May the lord open tatlim
Onlar çok tatlı gözüküyor Miniş miniş havuçlar
Özgecim asma yapraklı tarifi biraz degistiricem ben, yapınca eklerim ama yaprağım yok malesef almam lazım. İnsatgramdakinin resmini atarım. Kısır tarifini de buraya kopyalarım hayatım senin için. Etiketlerim birazdan seni
İyi geceler tatlım sana da, rahat huzurlu mutlu uykular
Ellerine sağlık, ben de yapıyorum bunun benzerini, etin yanında falan da güzel oluyorPratik kısır:
+Yarım çay bardağı kinoa'yi bir iki saat suda beklettikten sonra, bir çay bardağı suda haşliyoruz
+Bir çay bardağı ince bulguru da bir çay bardağı suyla demliyoruz.
+İkisini birleştirip, üzerine biraz biber salçası, biraz nar ekşisi, bir tk da z.yağı ekleyip karıştırıyoruz.
+Bir soğan, yarım demet taze nane, yarım demete yakın maydanoz ve domatesi rondoda çekip kısır karışımına ekliyoruz. İyice karıştırınca kisirimiz hazır. (Otları fazla, kinoa takviyesiyle bulguru da az olunca hafif oluyor, şişirmiyor insanı)
Deneyeceklere afiyet olsun..Yawrukush
ya bi de o kadar aç kalıyoruz yazık oluyorAnkee tartidaki sonucuna sevindim canım, bak son günlerde çikolataya düşmemiştin etkisini görmüş olmalısın, harika
Sagol kuzumÇook geçmiş olsun
Ahaha iyi pazarlar olsun eşim, bak geldim buradayımKahvaltımı yapıp yürüycem, may the lord open yollarımızı
Ellerine sağlık, ben de yapıyorum bunun benzerini, etin yanında falan da güzel oluyor
Evet essek cok tatliydi aksamAllah korumuş gene de canım, dediğin gibi beterinden korusun. Çok şeker bişeymiş baksana, düğünde gelinle damattan rol çalmış resmen
Anladım canım süper olaymış ben bir an unuttum birkaç şubesi olabileceğiniCanim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)
Var canim olmaz mi asma yapragi, sen paylas tariflerini , cok begeniyorum senin tariflerini :)
Harika canim :)
Peynir helvasi nasil oluyor?
Kisirin tarifini ben gormedim, kacirdim mi?
Canim biz bir spor salonuna yillik uyeyiz.
Bu spor salonu epey koklu ve buyuk bir spor salonu, abdnin her eyaletinde ve sehrinde bolca var.
Biz hep evimize cok yakin olanina (arabayla 3 dk) gidiyorduk, bugun ilkkez baska bir semttekini deneyelim dedik.
Bu salonun abddeki butun birimlerini kullanabiliyoruz, parmak iziyle giris yaparak.
Canim buradaki havuclar boyle suslu, minik minik :)
Eki Görüntüle 2293257
Oooo ne ara 3. sezona geldin canim :)
Ohh sefan olsun canim benim :)
Nasil gecti dugun?
Ablacim ilk yemeklerinizi yemissiniz evinizde ne guzel, hep agiz tadiyla olsun tum yemekleriniz.
Menun dogalgazliksiz da iyi bile :)
Anladim canim, sen kendi vucudun icin en iyi ise yarayan yontemi bilirsin zaten :)
Yine bol hareketli bir gun olmus canim masallah:)
Tatil nasil geciyor?
Cok guzel canim :)
Kaptanım gece çok acıkıyorum ne yapabilirim acabaGayet guzel canim, iyice toparlandin mi?
2 ogun yemissin canim, cezada yapmissin , benim icin ok.dir menun:)
Sizin takim cok eglenceli arada gelcem :)
Ohh mis gibi magnum yenmis , 500gr kilo verme hedefini hemen hatirlatiyorum :))
Süper menüKizlar dun takima ugrayamadim, spordan donduk yemek, Arasi uyutma, esimle kahve icmece.
Sonra Aras kalkti cocuklara oyuncak sozumuz vardi, onlari sevindirdik.
Sonra aksam restorana gidecektik esimin is yerinden tanistigi Turk arkadasi ve kiz arkadasinida davet ettik, derken baya kosturmacali, yorulmali , eglenmeli bir gun oldu.
Hemen menumu yaziyorum.
CUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1.5 yumurtali, yarim kasik unlu, dereotlu, biberli, mayanozlu 2 kucuk krep.
Yarim salatalik, 3 kucuk havuc, 3/4 avokado, 4 yesil zeytin
2 dilim pastirma, 1 minik sivribiber, 1 kk peynir
OGLEN 13TE
Burito eti (lavasta aldik, sadece etleri yedik)
Salata
ARA 14.30DA
1 avuc cig fistik
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM 18.30DA
1 porsiyon izgara et (350 kalori)
Buharda brokoli
Kucuk kase deniz urunleri corbasi
Yatana kadar sekersiz cay
SU:2.5 lt olacak
SPOR: 2 saate yakin spor salonunda antreman ve gunun kalaninda surekli kosturmaca
K klbk33
Sağol kuzumCok guzel menu olmus canim afiyet olsun
Hersey guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim ama sanki aksam karpuz yemekle birlikte olmasaydi daha mi iyi olurdu
Canım kuru erik sabah aç karnaAynen cnm soylediklerinin hepsi var 2 gundur wc de çıkamıyorum. Ne yapsam
Canım eşine hiç kızma bence adamın suçu yok kiiiiGunaydin kizlar nasilsiniz herkesin keyfi yerindedor insallah dun gece cok guzeldi son dakika oglum gelinle damadin masasinin bulundugu pistten dustu kafasi sisti morardi cok uzulduk dugunun bitmesine 10 dakika vardi esimede 5 dakika oncesi hadi biz kalkalim dedim oda az kaldi kalkariz dedi onada kizdim cocuk dusunce neyseki bisey yok omzunun ustune dustu ondan korktum iyi ki kutayida evde birakmisim rahat ettim hic durmazdi oda orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?