Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Canım bence beyaz elbise kaynaklı
Bence üzülme :) şu halde bile gayet güzel duruyorsun maşallah zayıflayınca görürler
Hatta iyi bile olmuş
Çünkü zayıflayınca farkı kat kat görecekler

Kizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
Ben çekmiyorum canım ama çekene çok özeniyorum
Bence çek
Harika oluyor bak neymişim diye
Ben genelde foto çekinmeyi severim o çektiklerime kıyaslıyorum ama hep bol giydiğim için belli de olmuyor fazla

Canım bence beyaz elbise kaynaklı
Bence üzülme :) şu halde bile gayet güzel duruyorsun maşallah zayıflayınca görürler
Hatta iyi bile olmuş
Çünkü zayıflayınca farkı kat kat görecekler
Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana

Yürüyüş candır May the lord open sonra planın ne Gizemcim? Ev yemeği mi yoksa Starbucks menüsü mu planladin?
Berlin'de ne zaman dönüyorsun kuzum yaklaştı mi?
(Birazdan kahvemi içip sonra dışarı cikicaz biz, akşamüstü uğrarım.
Under his eye
FitFiliz @klbk33 ilk göz ağrılarımmmm nasıl geçiyor pazarınız
Benimkiler niyeyse biri susup biri ağlıyor sabahtan beri canım. Eşim havuza götürdü de azicik kafa dinledim o arada yemek hazırladım feyzacim. Biraz cikicaz dönüşte de yemek faslı ütü mütü, monoton bi pazar. Ben de biri sorsun diye bekliyomuşum. Tüm günümü anlattım
Sen neler yapıyorsun feyzacim?
Kayısı çayımı içiyorum
@DeryaOnDiet canım eşim inşallah kaçamak yoktur
Bugün dışarı çıkacağız bilmiyorum nasıl bir gün olacak
Gerçekten kayısı cayiymiş en dogali sallama çay gelir benim aklıma hep
Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Çok güzel olmuşsun Özlemcim. Böyle ayni yazilarindaki sıcak ve pozitif bir insana benziyorsun canım. Maşallah
Kizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
Ben öncesi resmi pek cekmiyorum hatirlamayayim mümkünse

Evet spor yapacağım ama sıcak tüm enerjimi emdi kuzum
Ben de buraya sarıyorum
Bende daha firsat bulamadim hatta yemege bile girwmedim daha bacaklarim koptu veletleri sallamaktan biri uyudu biri direniyor uyumicam diye.yatin uyuyun iste ne derdiniz var dimi bole olunca cok sinirleniuorum salla salla direniyor resmen
Ben çekmiyorum canım ama çekene çok özeniyorum
Bence çek
Harika oluyor bak neymişim diye
Ben genelde foto çekinmeyi severim o çektiklerime kıyaslıyorum ama hep bol giydiğim için belli de olmuyor fazla
Bende cekmedimde pismanim keske cekseydim
Hayır hayır olmasıııııın balı da şekeri de alsın götürsüüüüüüün

Balı da çok severim ayrı kaldım sevdiğimden
Yaz gunu balda cekilmiyor be kuzum

Canim cok tesekkur ederim pozitifligim ortamdan kaynaklaniyor tatlım
Kiskanmistir kesin
Bencede onceki halimi gorseniz gitmis dersiniz annem soruyorum bazen baya baya belli diyor ki zaten kiyafetlerimden anlamayada basladim bben kim nederse dsin yani.bende ona hala sen kilomu aldin toton baya buyumus dedim ahhahahah 2.gol benden geldi yani

Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Canım göz doktoruna falan görünmek ister belki bi tavsiede bulunsaydık
Ayyyyy
Sürekli buradaysa bir de aniden vermedin ya kuzum belki anlayamamış da olabilir
Sen kendini biliyorsun boşver

Ahahahha iyi ki sormuşum
Ben şu an yatıyorum Totomu kaldıramıyorum

Biz de babamla ikindiden sonra hasta ziyaretine ordan sahile gideceğiz
MEnüm sıkıntıya düşecek diye korkuyorum az :/

Gerçek Malatya kayısısı hem de aaaa dur bakim link paylaşabilecek miyim bir video vardı

Evet:/

İlerde çok yalvarırlar anne az daha uyuyalım diye sıpalar

Ahahhahahahahahhahahahaha harikasın

Canım kuru erik sabah aç karna
Kuru kayısı ya da

Ve saf zeytin yağı sabah aç karna 1yk

Gaz için de 1-2 damla limonlu su aç karna

Birini deneyebilirsin
Sabah kuru kayisi filan yedim ac karna.. bakalim. Hayir regl olsan bir dert olmasan ayri. Simdi olamıyorum diye stres sıkıntı şişlik, olunca da regl in stresi sıkıntısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…