Cabuk gel canim ozletmeCanim ve kaptanim ve takim arkadaslarim,telefonum bozuldu,haber vermek icin baskasinin telefonundan giriyorum,2 3 gune kadar gelirim engec,optum kizlar,:200:
Aaaa tamam kuzumCanim ve kaptanim ve takim arkadaslarim,telefonum bozuldu,haber vermek icin baskasinin telefonundan giriyorum,2 3 gune kadar gelirim engec,optum kizlar,:200:
Canım bence beyaz elbise kaynaklıHayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
EvetAlemsin valla pazar gunleri cok bos oluyor burası ama
Ben çekmiyorum canım ama çekene çok özeniyorumKizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
Hayır hayır olmasıııııın balı da şekeri de alsın götürsüüüüüüünAfiyet bal seker olsun canim
Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı banaCanım bence beyaz elbise kaynaklı
Bence üzülme :) şu halde bile gayet güzel duruyorsun maşallah zayıflayınca görürler
Hatta iyi bile olmuş
Çünkü zayıflayınca farkı kat kat görecekler
Yürüyüş candırÇook geçmiş olsun
Ahaha iyi pazarlar olsun eşim, bak geldim buradayımKahvaltımı yapıp yürüycem, may the lord open yollarımızı
Ellerine sağlık, ben de yapıyorum bunun benzerini, etin yanında falan da güzel oluyor
Benimkiler niyeyse biri susup biri ağlıyor sabahtan beri canım. Eşim havuza götürdü de azicik kafa dinledim
Gerçekten kayısı cayiymişKayısı çayımı içiyorum
@DeryaOnDiet canım eşim inşallah kaçamak yoktur
Bugün dışarı çıkacağız bilmiyorum nasıl bir gün olacak
Çok güzel olmuşsun Özlemcim. Böyle ayni yazilarindaki sıcak ve pozitif bir insana benziyorsun canım. MaşallahHayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Ben öncesi resmi pek cekmiyorumKizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
Kiskanmistir kesinSagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Bende daha firsat bulamadim hatta yemege bile girwmedim daha bacaklarim koptu veletleri sallamaktan biri uyudu biri direniyor uyumicam diye.yatin uyuyun iste ne derdiniz var dimi bole olunca cok sinirleniuorum salla salla direniyor resmenEvetspor yapacağım ama sıcak tüm enerjimi emdi kuzum
Ben de buraya sarıyorum
Bende cekmedimde pismanim keske cekseydimBen çekmiyorum canım ama çekene çok özeniyorum
Bence çek
Harika oluyor bak neymişim diye
Ben genelde foto çekinmeyi severim o çektiklerime kıyaslıyorum ama hep bol giydiğim için belli de olmuyor fazla
Yaz gunu balda cekilmiyor be kuzumHayır hayır olmasıııııın balı da şekeri de alsın götürsüüüüüüün
Balı da çok severim ayrı kaldım sevdiğimden
Canim cok tesekkur ederim pozitifligim ortamdan kaynaklaniyor tatlımYürüyüş candırMay the lord open sonra planın ne Gizemcim? Ev yemeği mi yoksa Starbucks menüsü mu planladin?
Berlin'de ne zaman dönüyorsun kuzum yaklaştı mi?
(Birazdan kahvemi içip sonra dışarı cikicaz biz, akşamüstü uğrarım.
Under his eye
Benimkiler niyeyse biri susup biri ağlıyor sabahtan beri canım. Eşim havuza götürdü de azicik kafa dinledimo arada yemek hazırladım feyzacim. Biraz cikicaz dönüşte de yemek faslı ütü mütü, monoton bi pazar. Ben de biri sorsun diye bekliyomuşum. Tüm günümü anlattım
Sen neler yapıyorsun feyzacim?
Gerçekten kayısı cayiymişen dogali sallama çay gelir benim aklıma hep
Çok güzel olmuşsun Özlemcim. Böyle ayni yazilarindaki sıcak ve pozitif bir insana benziyorsun canım. Maşallah
Ben öncesi resmi pek cekmiyorumhatirlamayayim mümkünse
Bencede onceki halimi gorseniz gitmis dersiniz annem soruyorum bazen baya baya belli diyor ki zaten kiyafetlerimden anlamayada basladim bben kim nederse dsin yani.bende ona hala sen kilomu aldin toton baya buyumus dedim ahhahahah 2.gol benden geldi yaniKiskanmistir kesin
Canım göz doktoruna falan görünmek ister belki bi tavsiede bulunsaydıkSagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Ahahahha iyi ki sormuşumYürüyüş candırMay the lord open sonra planın ne Gizemcim? Ev yemeği mi yoksa Starbucks menüsü mu planladin?
Berlin'de ne zaman dönüyorsun kuzum yaklaştı mi?
(Birazdan kahvemi içip sonra dışarı cikicaz biz, akşamüstü uğrarım.
Under his eye
Benimkiler niyeyse biri susup biri ağlıyor sabahtan beri canım. Eşim havuza götürdü de azicik kafa dinledimo arada yemek hazırladım feyzacim. Biraz cikicaz dönüşte de yemek faslı ütü mütü, monoton bi pazar. Ben de biri sorsun diye bekliyomuşum. Tüm günümü anlattım
Sen neler yapıyorsun feyzacim?
Gerçekten kayısı cayiymişen dogali sallama çay gelir benim aklıma hep
Çok güzel olmuşsun Özlemcim. Böyle ayni yazilarindaki sıcak ve pozitif bir insana benziyorsun canım. Maşallah
Ben öncesi resmi pek cekmiyorumhatirlamayayim mümkünse
Evet:/Bende daha firsat bulamadim hatta yemege bile girwmedim daha bacaklarim koptu veletleri sallamaktan biri uyudu biri direniyor uyumicam diye.yatin uyuyun iste ne derdiniz var dimi bole olunca cok sinirleniuorum salla salla direniyor resmen
Bende cekmedimde pismanim keske cekseydim
Yaz gunu balda cekilmiyor be kuzum
AhahhahahahahahhahahahahaCanim cok tesekkur ederim pozitifligim ortamdan kaynaklaniyor tatlım
Bencede onceki halimi gorseniz gitmis dersiniz annem soruyorum bazen baya baya belli diyor ki zaten kiyafetlerimden anlamayada basladim bben kim nederse dsin yani.bende ona hala sen kilomu aldin toton baya buyumus dedim ahhahahah 2.gol benden geldi yani
Masallah canim cok tatlis gercekten dana. Allah uzun saglikli omurler nasip etsinEvet essek cok tatliydi aksam
Sabah kuru kayisi filan yedim ac karna.. bakalim. Hayir regl olsan bir dert olmasan ayri. Simdi olamıyorum diye stres sıkıntı şişlik, olunca da regl in stresi sıkıntısı..Canım kuru erik sabah aç karna
Kuru kayısı ya da
Ve saf zeytin yağı sabah aç karna 1yk
Gaz için de 1-2 damla limonlu su aç karna
Birini deneyebilirsin
Iyiler cok sukur canim evde kuduruyolar firsa bulursam parka goturcem. Annemlerde koye pikniğe gidecekmis onlar da çağırdı. Kararsiz kaldimSağol kuzum
Bebecikler nasıl :)
Yok cnm kilolu halimle foto cekmeyi hicc sevmiyorum sonra gorunce de ayy nasilmisim ya diye canimi sıkıyorum.Kizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?