- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Msjini gorunce sevindim cnm.. daha iyisindir ins. Ve daha da iyi olursun!! Kilonu koruman da cok guzel burdan uzak kalinca kilolar da gelebiliyo sen ayniysan cok guzelEvet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
Nasil yapiosun cnm?? Ben daha önce nette bakmistim nescafe ve seker vardi. Seker var diye yapmamistim. Seninki nasil?evet canımmmm :) teşekkür ederim ben de çok seviyrum
@cinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
@Kozmogirl17 düğümcünasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
@DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Günaydın ÖzgecimSelamlar kizlar, yeni uyandim, evde internet yok ,telin internetini bilgisayara bagladim, yoklukta takimi okuyorum :)
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Canimmm, tesekkur ederimGünaydın Özgecim
Evet canim kucuk cocuklar nazari cekiyor resmen, oglusunda cok tatliymis, herkesin dikkatini cekmistir, gelmis gecmis olsun..Sagolun kizlar kafasinda morluk kaldi sisligi gecti aciyor diyo ama az diyo takipteyimYawrukush .Nazar degdi ogluma cok guzel dans ediyor surekli gozonunde muzige eslik ediyordu en son telefonumu eline gecirdi herkesi video ya aloyordu millete el sallattirıyordu cok guzeldi pesine hemen bu olay oldu cok uzuldum ama cocuk iste duse kalka buyucek allah beterinden saklasın
Havuclar cerez gibi, otursam 1 tabak yerim canim :)Yeni evinizde ilk yemekler hayırlı olsun o zaman canım. Keyfiniz de daim olsun
Bleseed ve the fruit bu haftaki yürüyüş arkadaşım. (Bak tek çıktım sabah sabah yürümeye sen de yürü yalnız bırakma Gizemcim. Kurallara aykırı biliyorsun)
Bu sezon ne çekti be june. Son bölümde olsun o kadar umut
Uyandığında yaz canım. Ben ilgi bekleyen bir eşim
May the lord open tatlim
Onlar çok tatlı gözüküyor Miniş miniş havuçlar
Özgecim asma yapraklı tarifi biraz degistiricem ben, yapınca eklerim ama yaprağım yok malesef almam lazım. İnsatgramdakinin resmini atarım. Kısır tarifini de buraya kopyalarım hayatım senin için. Etiketlerim birazdan seni
İyi geceler tatlım sana da, rahat huzurlu mutlu uykular
Off hemen kaydettim tarifi, Deryacim biz iyiki komsu falan degiliz, baskul ailesine donerdik senle :)))Pratik kısır:
+Yarım çay bardağı kinoa'yi bir iki saat suda beklettikten sonra, bir çay bardağı suda haşliyoruz
+Bir çay bardağı ince bulguru da bir çay bardağı suyla demliyoruz.
+İkisini birleştirip, üzerine biraz biber salçası, biraz nar ekşisi, bir tk da z.yağı ekleyip karıştırıyoruz.
+Bir soğan, yarım demet taze nane, yarım demete yakın maydanoz ve domatesi rondoda çekip kısır karışımına ekliyoruz. İyice karıştırınca kisirimiz hazır. (Otları fazla, kinoa takviyesiyle bulguru da az olunca hafif oluyor, şişirmiyor insanı)
Deneyeceklere afiyet olsun..Yawrukush
Cok karisik, kotu ruyalar gordum keske kisir gorseydim canim..Rüyanda kısır görmezsin umarım kaptişim
Masallah kuzucugaaaa :))Evet essek cok tatliydi aksam
Canim bende acayip acikiyorum ama sadece limonlu cay ile midemi dolduruyorum.Kaptanım gece çok acıkıyorum ne yapabilirim acaba
Krep denemez 1.5 yumurta, yarim kasik un, yarim cay bardagi sut ile yaptim ve bol yesillik , hic ekmekte yemedim.Süper menükrep yiyebiliyor muyuzzzzz diyetteeee
Cok sacma sapan ruyalar gordum canim :)@cinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
@Kozmogirl17 düğümcünasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
@DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Bekliyoruz canim arayi cok acma :)Canim ve kaptanim ve takim arkadaslarim,telefonum bozuldu,haber vermek icin baskasinin telefonundan giriyorum,2 3 gune kadar gelirim engec,optum kizlar,:200:
Bir fistik gordum sanki, cok yakismis elbise, isil isil isildamissin :)Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Canim yasli isanlar cok ince dusunemeyebiliyor, yasliligina var.Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
immmm ben isterim :))Soğuk kahve ?:)
Hosgeldin canim, kilonu koruyorsun ne guzel.Evet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
oyyy bugun diyetin gitti o zaman kuzum ama oyle bir piknikte kacirilmazdi:))fayfeyfiy annemlerin yanina köye piknige gitmeye karar verdik ama şimdi onlar gozleme filan yapiolar bu sefer boyle olsun demisler. Haşhaşli, ispanakli, peynirli her cesit varmis. Gel de yeme!!! En iyisi gitmemek boyle durumlarda ama cocuklar da ayaklandi.. pfff.
Spora kaydolmussunuz cok guzel, bekliyoruz bildirimlerini canim.Kızlaarr baya bi aranın ardından geri döndüm
Taşınma telaşesi sonrasında seyahat baya bi düzeniöim bozuldu ve burayada giremedim..
Hala tartı alamadım fırsat olmadı açıkçası
Artık bu böyle gitmez dedik ve eşimle spora kayıt yaptırdık
Yarın başlıyorum inşallah
Sağlıklı beslenmeye de yarın başlıcam buraya da bildirim yaparımm
Umarım istediğim kiloya inebilirimm
Sorma canım ben de çok severim, az önce dolapta kalanı duruyordu, gözüme ilişti birkaç çay kaşığı yedim planlamadigim halde. Şimdi de yürüyüşe çıktmCanimmm, tesekkur ederim
Nasilsin gunun nasil geciyor?
Uyandim ilk senin kisir tarifini gordum ayy sisecek bir taraflarim, acayip severim kisiri, tabak tabak yiyebilirim.Kaydettim hemen tarifini , kinoam yokOlsa hemen yapacaktim bugun :)
Iste ben yapsam tabak tabak yerim , yapmamam kendi hayrima.Sorma canım ben de çok severim, az önce dolapta kalanı duruyordu, gözüme ilişti birkaç çay kaşığı yedim planlamadigim halde. Şimdi de yürüyüşe çıktm
Neler deniyor insanlar sastim kaldim canim.Yawrukush tarifi Instagram'da buldum bana olur gibi geldi Özge'cim. Ekran resmi çektim
Canımcım ben de öyle düşündüm ödül diye cuma yapicaktim (hatta normal olanını) ama cumartesi ye kalınca dün hafifini uydurdumIste ben yapsam tabak tabak yerim , yapmamam kendi hayrima.
Ama aklim dustu bu cuma odulumu kisirdan yana kullanacagim:))
Senin dusundugun ic de guzel olur canim, ben taze yaprak bulamiyorum artik salamura ile yaparim :)Ben bu tarifin iç harcini farklı yapicam,
Taze nane
Lor peyniri ve
Sıcak suda şişmiş ince bulgur karışımı
Bence daha güzel olur iç harcı değiştirirsem
Yawrukush sen ne dersin canım? Belki benden önce denersin. Bugün alışverişe çıktık büyük de bir markete gittik ama taze yaprak yoktu, bu mevsimde de salamura almak istemedim. Pazara filan bakmam lazim
Neler deniyor insanlar sastim kaldim canim.
Ama cok guzel gorunuyor, diyet grubunda bile surekli yemek konusan bize sevgiler yolluyorum :)))
Cumaya bol eksili, acili yapalim Deryacim, cay esliginde karsilikli yiyelim, ben bu hafta kisir sayesinde motive oldum bile :))Canımcım ben de öyle düşündüm ödül diye cuma yapicaktim (hatta normal olanını) ama cumartesi ye kalınca dün hafifini uydurdum
Kisirda nefsimi körledim. Cumaya soslu biftek & p. püre yapicam tatlim benCumaya bol eksili, acili yapalim Deryacim, cay esliginde karsilikli yiyelim, ben bu hafta kisir sayesinde motive oldum bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?