Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Msjini gorunce sevindim cnm.. daha iyisindir ins. Ve daha da iyi olursun!! Kilonu koruman da cok guzel burdan uzak kalinca kilolar da gelebiliyo sen ayniysan cok guzel
evet canımmmm :) teşekkür ederim ben de çok seviyrum
Nasil yapiosun cnm?? Ben daha önce nette bakmistim nescafe ve seker vardi. Seker var diye yapmamistim. Seninki nasil?

Canım çok sağol iyiyim sen nasılsın

Kızlaarr baya bi aranın ardından geri döndüm
Taşınma telaşesi sonrasında seyahat baya bi düzeniöim bozuldu ve burayada giremedim..

Hala tartı alamadım fırsat olmadı açıkçası

Artık bu böyle gitmez dedik ve eşimle spora kayıt yaptırdık
Yarın başlıyorum inşallah

Sağlıklı beslenmeye de yarın başlıcam buraya da bildirim yaparımm

Umarım istediğim kiloya inebilirimm

Evet canim kucuk cocuklar nazari cekiyor resmen, oglusunda cok tatliymis, herkesin dikkatini cekmistir, gelmis gecmis olsun..

Havuclar cerez gibi, otursam 1 tabak yerim canim :)
Asma yaprakli tarifi bekliyorum heyecanla :)

Off hemen kaydettim tarifi, Deryacim biz iyiki komsu falan degiliz, baskul ailesine donerdik senle :)))

Rüyanda kısır görmezsin umarım kaptişim
Cok karisik, kotu ruyalar gordum keske kisir gorseydim canim..

Evet essek cok tatliydi aksam
Masallah kuzucugaaaa :))

Kaptanım gece çok acıkıyorum ne yapabilirim acaba
Canim bende acayip acikiyorum ama sadece limonlu cay ile midemi dolduruyorum.
Kesin bir sey yiyeceksen 1 havuc ye mesela, ya da salata hazirla kendine ya da 1 adet meyve ye.

Süper menü krep yiyebiliyor muyuzzzzz diyetteeee
Krep denemez 1.5 yumurta, yarim kasik un, yarim cay bardagi sut ile yaptim ve bol yesillik , hic ekmekte yemedim.
Bu sekilde tuketebilirsin canim.

Cok sacma sapan ruyalar gordum canim :)

Canim ve kaptanim ve takim arkadaslarim,telefonum bozuldu,haber vermek icin baskasinin telefonundan giriyorum,2 3 gune kadar gelirim engec,optum kizlar,:200:
Bekliyoruz canim arayi cok acma :)

Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Bir fistik gordum sanki, cok yakismis elbise, isil isil isildamissin :)

Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Canim yasli isanlar cok ince dusunemeyebiliyor, yasliligina var.
Kotu niyetli midir, yoksa sadece yasliligindan mi bilemiyorum ama takilma hic, 7 kilo az bir fark degil, benimde 6 kilo olmak uzere ve kesinlikle farkediliyor..

Soğuk kahve ?:)
immmm ben isterim :))
sekerli mi ama onu sorayim?

Hosgeldin canim, kilonu koruyorsun ne guzel.
Elin nasil simdi, agrin cok mu?
Az kalmis emg icin , guzel haberlerle gel insallah...

oyyy bugun diyetin gitti o zaman kuzum ama oyle bir piknikte kacirilmazdi:))

Spora kaydolmussunuz cok guzel, bekliyoruz bildirimlerini canim.
Iyice yerlestiniz insallah, bir tartida alirsan super olur :))

Canimmm, tesekkur ederim
Nasilsin gunun nasil geciyor?
Uyandim ilk senin kisir tarifini gordum ayy sisecek bir taraflarim, acayip severim kisiri, tabak tabak yiyebilirim.Kaydettim hemen tarifini , kinoam yok Olsa hemen yapacaktim bugun :)
Sorma canım ben de çok severim, az önce dolapta kalanı duruyordu, gözüme ilişti birkaç çay kaşığı yedim planlamadigim halde. Şimdi de yürüyüşe çıktm

Sorma canım ben de çok severim, az önce dolapta kalanı duruyordu, gözüme ilişti birkaç çay kaşığı yedim planlamadigim halde. Şimdi de yürüyüşe çıktm
Iste ben yapsam tabak tabak yerim , yapmamam kendi hayrima.
Ama aklim dustu bu cuma odulumu kisirdan yana kullanacagim:))

Ben bu tarifin iç harcini farklı yapicam,
Taze nane
Lor peyniri ve
Sıcak suda şişmiş ince bulgur karışımı
Bence daha güzel olur iç harcı değiştirirsem
Yawrukush sen ne dersin canım? Belki benden önce denersin. Bugün alışverişe çıktık büyük de bir markete gittik ama taze yaprak yoktu, bu mevsimde de salamura almak istemedim. Pazara filan bakmam lazim

Senin dusundugun ic de guzel olur canim, ben taze yaprak bulamiyorum artik salamura ile yaparim :)

Canımcım ben de öyle düşündüm ödül diye cuma yapicaktim (hatta normal olanını) ama cumartesi ye kalınca dün hafifini uydurdum
Cumaya bol eksili, acili yapalim Deryacim, cay esliginde karsilikli yiyelim, ben bu hafta kisir sayesinde motive oldum bile :))

Cumaya bol eksili, acili yapalim Deryacim, cay esliginde karsilikli yiyelim, ben bu hafta kisir sayesinde motive oldum bile :))
Kisirda nefsimi körledim. Cumaya soslu biftek & p. püre yapicam tatlim ben bugün malzemesini almış hatta eşim ama dedim ki bugün pazar ben onu yiyemem buzluga attık cuma yapicam inş.
Kız konu değiştirelim ( birşeyler yiyesim geliyor)
Napiyo seninkiler? Planınız var mı bugün için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…