Olursun olursun canımSabah kuru kayisi filan yedim ac karna.. bakalim. Hayir regl olsan bir dert olmasan ayri. Simdi olamıyorum diye stres sıkıntı şişlik, olunca da regl in stresi sıkıntısı..
Aaaa cidden zor karar :) sıcaklarda piknik de güzel giderIyiler cok sukur canim evde kuduruyolar firsa bulursam parka goturcem. Annemlerde koye pikniğe gidecekmis onlar da çağırdı. Kararsiz kaldim
ayyy super olur hemen geliyorum nerdesin???Soğuk kahve ?:)
Yok cnm dogumdan beri daha hic olmadi. Bebis 5 aylik ya. Digerlerinde 1 yasindan sonra olmuştumOlursun olursun canım
Takvim tutuyor Muş’un geçti mi
ay ben senle bir tane daha içerim ayıpsın kuzumayyy super olur hemen geliyorum nerdesin???
Gerci 3 cocugu hazirla kendin hazirlan cik en az yarim saatimi alir sen bitirirsin kahvenineyse baska sefere
anladım canım haklısın ben bir an unuttumYok cnm dogumdan beri daha hic olmadi. Bebis 5 aylik ya. Digerlerinde 1 yasindan sonra olmuştum
Soguk kahveyi kendin mi yaptin??? Pipetin de pek sevimliymisay ben senle bir tane daha içerim ayıpsın kuzum
3 tane böyle pipetim var biri benim biri senin 3. aranıyorrr
Evet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana
Selam@cinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
Canfeb merhaba canım :)
Kozmogirl17 düğümcü nasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
@DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Tesekkur ederim canim bazn esime soruyorum ama her zaman yanimfa oldugu icin ufak ufak farkediliyor diyor ama kadin gitmis nerdeyse ilkbaharda illa gozle gorulurdur diye dusunuyorumo da ayıp etmiş yahu...
7 kilo illa ki fark ettirmiştir, gözle bile görülmemesi imkansız bence. düğünde de çok güzel olmuşsun vallahi.
Benim hosuma gidiyor ya aaa nasilmısim diyorumYok cnm kilolu halimle foto cekmeyi hicc sevmiyorum sonra gorunce de ayy nasilmisim ya diye canimi sıkıyorum.
Şahane gorunuyorSoğuk kahve ?:)
3 cocuk yarim saatse supersin yahu ben 2 cocukla en az 1 saat yemeklerini hazirla yedeklerini hazirlaayyy super olur hemen geliyorum nerdesin???
Gerci 3 cocugu hazirla kendin hazirlan cik en az yarim saatimi alir sen bitirirsin kahvenineyse baska sefere
Ben talibimay ben senle bir tane daha içerim ayıpsın kuzum
3 tane böyle pipetim var biri benim biri senin 3. aranıyorrr
Ayy gecmis olsun canim benim de ilk hamileligimde iki elimde olmustu telefonumu bile tutamaz olmustum valla dogumdan sonra gecti amaEvet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
Allah razi olsun canım.Masallah canim cok tatlis gercekten dana. Allah uzun saglikli omurler nasip etsin
evet canımmmm :) teşekkür ederim ben de çok seviyrumSoguk kahveyi kendin mi yaptin??? Pipetin de pek sevimliymis
süpersin kuzumEvet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.
grup miss Turkey seçmecesi gibi maşallah yao da ayıp etmiş yahu...
7 kilo illa ki fark ettirmiştir, gözle bile görülmemesi imkansız bence. düğünde de çok güzel olmuşsun vallahi.
geçmiş olsun canım :)Şahane gorunuyor
3 cocuk yarim saatse supersin yahu ben 2 cocukla en az 1 saat yemeklerini hazirla yedeklerini hazirla
Ben talibim
Ayy gecmis olsun canim benim de ilk hamileligimde iki elimde olmustu telefonumu bile tutamaz olmustum valla dogumdan sonra gecti ama
nasıl napıyorsun canım :) pazar nasıl geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?