Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah kuru kayisi filan yedim ac karna.. bakalim. Hayir regl olsan bir dert olmasan ayri. Simdi olamıyorum diye stres sıkıntı şişlik, olunca da regl in stresi sıkıntısı..
Olursun olursun canım
Takvim tutuyor Muş’un geçti mi

ayyy super olur hemen geliyorum nerdesin???
Gerci 3 cocugu hazirla kendin hazirlan cik en az yarim saatimi alir sen bitirirsin kahveni neyse baska sefere
ay ben senle bir tane daha içerim ayıpsın kuzum
3 tane böyle pipetim var biri benim biri senin 3. aranıyorrr

Wizardmom Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
Evet canım. Karpal tünel var iki elimde de. Doktor boyun fıtığından da şüphelendi. İkisi için de EMG istedi on gün sonrasına gün aldık. Hayırlısı inşallah. Arada göz atıp kaçıyorum. Kilo vermiyorum ama almıyorum da bazen bir kilo ileri gösteriyor ama bir kaç gün sonra normale dönüyor.

Sagol canim ama esimin halasi malatyadan geldi kisin buradaydi hep beraberdik 7 kilo vermissin ama hic vermis gibi gelmiyorsun bana diyerekten golu attı bana

o da ayıp etmiş yahu...
7 kilo illa ki fark ettirmiştir, gözle bile görülmemesi imkansız bence. düğünde de çok güzel olmuşsun vallahi.

Selam

o da ayıp etmiş yahu...
7 kilo illa ki fark ettirmiştir, gözle bile görülmemesi imkansız bence. düğünde de çok güzel olmuşsun vallahi.
Tesekkur ederim canim bazn esime soruyorum ama her zaman yanimfa oldugu icin ufak ufak farkediliyor diyor ama kadin gitmis nerdeyse ilkbaharda illa gozle gorulurdur diye dusunuyorum

Soğuk kahve ?:)
Şahane gorunuyor
ayyy super olur hemen geliyorum nerdesin???
Gerci 3 cocugu hazirla kendin hazirlan cik en az yarim saatimi alir sen bitirirsin kahveni neyse baska sefere
3 cocuk yarim saatse supersin yahu ben 2 cocukla en az 1 saat yemeklerini hazirla yedeklerini hazirla
ay ben senle bir tane daha içerim ayıpsın kuzum
3 tane böyle pipetim var biri benim biri senin 3. aranıyorrr
Ben talibim
Ayy gecmis olsun canim benim de ilk hamileligimde iki elimde olmustu telefonumu bile tutamaz olmustum valla dogumdan sonra gecti ama

süpersin kuzum
geçmiş olsun inşallah en hızllısından iyileşirsin :)
arada selam ver kaç özledik seniii :)
iyileş gel de kalanını da verirsin ki almaman bile harika :)

geçmiş olsun canım :)
anlaştııık biri de senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…