Ben senin yerinede hupletirim canimKisirda nefsimi körledim. Cumaya soslu biftek & p. püre yapicam tatlim benbugün malzemesini almış hatta eşim ama dedim ki bugün pazar ben onu yiyemem buzluga attık cuma yapicam inş.
Kız konu değiştirelim( birşeyler yiyesim geliyor )
Napiyo seninkiler? Planınız var mı bugün için?
Hiç de kilolu değilsin aslında kuzum sen, gayet zinde duruyorsunCuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Bir Challenge yapın spor salonunda kazananı ona göre belirleyin bence. (Mesela senin daha başarılı oldugun birsey seçinBen senin yerinede hupletirim canim
Dun de ben biftekle, brokoli yedim, nefsimi ona korledim
Artik haftaya ortak bir seyi beraber yeriz..
Suan cay keyfi yapiyoruz esimle , limonlu
Birazdan hazirlanip spor salonuna gidecegiz.
Gunun geri kalani icinde esim ya da ben (sansli hangimiz olursak) Akin'i toy story4 filmine goturecegiz.
Evde kalan patateste (kim olursa:)) mangal yakacak aksam icin
Cok dogru bu yazdiklarin, oyuzden bir arkadas tavsiyesi olarak cocuklu arkadaslarima derim ki hep, mutlaka cocuklarinizi spora yonlendirin.Hiç de kilolu değilsin aslında kuzum sen, gayet zinde duruyorsunspor geçmişi yarıyor insana, kilo da alsa önceden spor yapanlar bir sıkı duruyor. Sen de öyle Özge'cim
Yine de dondurma yeme sen gene de hep fit kal
Spor salonunda esimi gecmemin imkani hic yok neredeyse, sadece kosu challenge'i yaparsak olur ama oda asla kosamiyor..Bir Challenge yapın spor salonunda kazananı ona göre belirleyin bence. (Mesela senin daha başarılı oldugun birsey seçin)
Canım şekersiz de yapıyorum kahve çok kaçarsa az şeker de atıyorumMsjini gorunce sevindim cnm.. daha iyisindir ins. Ve daha da iyi olursun!! Kilonu koruman da cok guzel burdan uzak kalinca kilolar da gelebiliyo sen ayniysan cok guzel
Nasil yapiosun cnm?? Ben daha önce nette bakmistim nescafe ve seker vardi. Seker var diye yapmamistim. Seninki nasil?
Canım gitmeden yumurta falan yesen... ya da 1 gözleme ile atlatmaya çalış ...fayfeyfiy annemlerin yanina köye piknige gitmeye karar verdik ama şimdi onlar gozleme filan yapiolar bu sefer boyle olsun demisler. Haşhaşli, ispanakli, peynirli her cesit varmis. Gel de yeme!!! En iyisi gitmemek boyle durumlarda ama cocuklar da ayaklandi.. pfff.
Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.Cok dogru bu yazdiklarin, oyuzden bir arkadas tavsiyesi olarak cocuklu arkadaslarima derim ki hep, mutlaka cocuklarinizi spora yonlendirin.
Kilo dahi alsalar vucutlari bozulmaz, aldiklari kilolar absurd durmaz.
Spor , heleki takim sporlari beraberlik, paylasma duygularini gelistirir.
Bireysel sporlar cocuklarin ozguvenini gelistirir, sosyallestirir.
Yani mutlaka cocukken , kuzularinizi spora yonlendirin..
Ben evde iyiyim anım neler yapıyorsun :)Canım çok sağol iyiyim sen nasılsın
Canım bizi ihmal etme gel :) tartı da marketlere falan geliyorduKızlaarr baya bi aranın ardından geri döndüm
Taşınma telaşesi sonrasında seyahat baya bi düzeniöim bozuldu ve burayada giremedim..
Hala tartı alamadım fırsat olmadı açıkçası
Artık bu böyle gitmez dedik ve eşimle spora kayıt yaptırdık
Yarın başlıyorum inşallah
Sağlıklı beslenmeye de yarın başlıcam buraya da bildirim yaparımm
Umarım istediğim kiloya inebilirimm
Aleyküm selam canım :)Selamlar kizlar, yeni uyandim, evde internet yok ,telin internetini bilgisayara bagladim, yoklukta takimi okuyorum :)
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Evet canim kucuk cocuklar nazari cekiyor resmen, oglusunda cok tatliymis, herkesin dikkatini cekmistir, gelmis gecmis olsun..
Havuclar cerez gibi, otursam 1 tabak yerim canim :)
Asma yaprakli tarifi bekliyorum heyecanla :)
Off hemen kaydettim tarifi, Deryacim biz iyiki komsu falan degiliz, baskul ailesine donerdik senle :)))
Cok karisik, kotu ruyalar gordum keske kisir gorseydim canim..
Masallah kuzucugaaaa :))
Canim bende acayip acikiyorum ama sadece limonlu cay ile midemi dolduruyorum.
Kesin bir sey yiyeceksen 1 havuc ye mesela, ya da salata hazirla kendine ya da 1 adet meyve ye.
Krep denemez 1.5 yumurta, yarim kasik un, yarim cay bardagi sut ile yaptim ve bol yesillik , hic ekmekte yemedim.
Bu sekilde tuketebilirsin canim.
Cok sacma sapan ruyalar gordum canim :)
Bekliyoruz canim arayi cok acma :)
Bir fistik gordum sanki, cok yakismis elbise, isil isil isildamissin :)
Canim yasli isanlar cok ince dusunemeyebiliyor, yasliligina var.
Kotu niyetli midir, yoksa sadece yasliligindan mi bilemiyorum ama takilma hic, 7 kilo az bir fark degil, benimde 6 kilo olmak uzere ve kesinlikle farkediliyor..
immmm ben isterim :))
sekerli mi ama onu sorayim?
Hosgeldin canim, kilonu koruyorsun ne guzel.
Elin nasil simdi, agrin cok mu?
Az kalmis emg icin , guzel haberlerle gel insallah...
oyyy bugun diyetin gitti o zaman kuzum ama oyle bir piknikte kacirilmazdi:))
Spora kaydolmussunuz cok guzel, bekliyoruz bildirimlerini canim.
Iyice yerlestiniz insallah, bir tartida alirsan super olur :))
Resmen solen gibi kahve hazirligiCanım şekersiz de yapıyorum kahve çok kaçarsa az şeker de atıyorum
Normalde sade kahve ile su idi galiba çırpıyorlar 10 dk falan
Sonra süt kaynatılıyorlar
Çırpılan karışımın üstüne dökünce çırpılan kısım üstüne kalkıyormüstüne de çikolata sosu döküyorlar
Ama ben sade kahveyi az sıcak su ile karıştırıp kenara bi koyuyorum
Sonra süt köpürtüyorum (french press sanırım o aleyin adı)
Bardağa buz koyuyorum üstüne köpürmüş süt
Onun üstüne kahve :)
Bu seferse Türk kahvesi ile yaptım
Türk kahvesi hazırladım ama köpüğünü başka bardağa aldım kahve çok acı diye az şeker koydum
Sonra da kakao ekledim hatta
Bardağa buz koydum üstüne köpürmüş süt sonra da kahve döküyorum :)
Mutlaka yazdir canimcim, voleybolda harika bir spor, tenis dusunebilirsin , basketbol dusunebilirsin, yuzme olur yasi itibariyle bu sporlar onun icin uygun olur..Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak
Hosgeldin canisi nasilsin?Aleyküm selam canım :)
Resmen solen gibi kahve hazirligicinecin bugun kahveye Feyzaya gidiyoruz, cok israr ettii :))))
Mutlaka yazdir canimcim, voleybolda harika bir spor, tenis dusunebilirsin , basketbol dusunebilirsin, yuzme olur yasi itibariyle bu sporlar onun icin uygun olur..
Hosgeldin canisi nasilsin?
Az sekerde olur, geliyoruz kahveye :)))Canım normalde şekersiz yapıyorum ama Türk kahvesi ile yaptığımdan az şeker kattık 1 çay k falan
Teşekkür ederim :)
Tamam haberleşelim birlikte eve geçelimAz sekerde olur, geliyoruz kahveye :)))
Sakin diyeti bozma, turk anasi modunda kizarim, hatta terlik geliy diye korkutur, tirsirtirim:))))Misafirlikteyiiiiiim
Gerçekten Balıkesir'de olsak daha kolaydı o işler, mesela jimnastiğe gidiyordu. Burasi daha avantajlı duruyor ilk bakışta ama her şeyde bir trafik ya da zaman problemi oluyor maalesefResmen solen gibi kahve hazirligicinecin bugun kahveye Feyzaya gidiyoruz, cok israr ettii :))))
Mutlaka yazdir canimcim, voleybolda harika bir spor, tenis dusunebilirsin , basketbol dusunebilirsin, yuzme olur yasi itibariyle bu sporlar onun icin uygun olur..
Hosgeldin canisi nasilsin?
Ya sen ne tatli dillisinTamam haberleşelim birlikte eve geçelim
Böyle güzelleri ağırlamak benim için şereftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?