Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben senin yerinede hupletirim canim
Dun de ben biftekle, brokoli yedim, nefsimi ona korledim
Artik haftaya ortak bir seyi beraber yeriz..
Suan cay keyfi yapiyoruz esimle , limonlu
Birazdan hazirlanip spor salonuna gidecegiz.
Gunun geri kalani icinde esim ya da ben (sansli hangimiz olursak) Akin'i toy story4 filmine goturecegiz.
Evde kalan patateste (kim olursa:)) mangal yakacak aksam icin

Cuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu ☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Hiç de kilolu değilsin aslında kuzum sen, gayet zinde duruyorsun spor geçmişi yarıyor insana, kilo da alsa önceden spor yapanlar bir sıkı duruyor. Sen de öyle Özge'cim
Yine de dondurma yeme sen gene de hep fit kal

Bir Challenge yapın spor salonunda kazananı ona göre belirleyin bence. (Mesela senin daha başarılı oldugun birsey seçin )

Cok dogru bu yazdiklarin, oyuzden bir arkadas tavsiyesi olarak cocuklu arkadaslarima derim ki hep, mutlaka cocuklarinizi spora yonlendirin.
Kilo dahi alsalar vucutlari bozulmaz, aldiklari kilolar absurd durmaz.
Spor , heleki takim sporlari beraberlik, paylasma duygularini gelistirir.
Bireysel sporlar cocuklarin ozguvenini gelistirir, sosyallestirir.
Yani mutlaka cocukken , kuzularinizi spora yonlendirin..

Bir Challenge yapın spor salonunda kazananı ona göre belirleyin bence. (Mesela senin daha başarılı oldugun birsey seçin )
Spor salonunda esimi gecmemin imkani hic yok neredeyse, sadece kosu challenge'i yaparsak olur ama oda asla kosamiyor..
Ufagimiz Aras acayip haylaz Deryacim, aslinda olay filme gitmek degil, Arastan kacmak
Birde burada sinemalar yatakli ve yemek servisi yapiliyor o yuzden Akin kimle gitmek isterse sansli kisiyi seciyor.
Sabah annemle gitcem dedi, sonra esim aa beraber gideriz diye dusunmustum akinco dedi, hemen tamam baba dedi.
Yani suan durum karisik:))

Canım şekersiz de yapıyorum kahve çok kaçarsa az şeker de atıyorum

Normalde sade kahve ile su idi galiba çırpıyorlar 10 dk falan
Sonra süt kaynatılıyorlar
Çırpılan karışımın üstüne dökünce çırpılan kısım üstüne kalkıyormüstüne de çikolata sosu döküyorlar

Ama ben sade kahveyi az sıcak su ile karıştırıp kenara bi koyuyorum
Sonra süt köpürtüyorum (french press sanırım o aleyin adı)
Bardağa buz koyuyorum üstüne köpürmüş süt
Onun üstüne kahve :)

Bu seferse Türk kahvesi ile yaptım
Türk kahvesi hazırladım ama köpüğünü başka bardağa aldım kahve çok acı diye az şeker koydum
Sonra da kakao ekledim hatta
Bardağa buz koydum üstüne köpürmüş süt sonra da kahve döküyorum :)

Canım gitmeden yumurta falan yesen... ya da 1 gözleme ile atlatmaya çalış ...

Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak

Canım bizi ihmal etme gel :) tartı da marketlere falan geliyordu

Canım normalde şekersiz yapıyorum ama Türk kahvesi ile yaptığımdan az şeker kattık 1 çay k falan

Teşekkür ederim :)

Resmen solen gibi kahve hazirligi cinecin bugun kahveye Feyzaya gidiyoruz, cok israr ettii :))))

Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak
Mutlaka yazdir canimcim, voleybolda harika bir spor, tenis dusunebilirsin , basketbol dusunebilirsin, yuzme olur yasi itibariyle bu sporlar onun icin uygun olur..

Aleyküm selam canım :)
Hosgeldin canisi nasilsin?

Gelin gelin çıkın çıkın gelin

Gerçekten Balıkesir'de olsak daha kolaydı o işler, mesela jimnastiğe gidiyordu. Burasi daha avantajlı duruyor ilk bakışta ama her şeyde bir trafik ya da zaman problemi oluyor maalesef
Ha bir de gizem bensiz kahveye gidemez kii, göndermem cinecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…