Hep beraber gidiyoruz Deryacim, Feyza basladi kahveleri yapmaya :)))Gerçekten Balıkesir'de olsak daha kolaydı o işler, mesela jimnastiğe gidiyordu. Burasi daha avantajlı duruyor ilk bakışta ama her şeyde bir trafik ya da zaman problemi oluyor maalesef
Ha bir de gizem bensiz kahveye gidemez kii, göndermemcinecin
Cuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Feyzacim benimki duble olsunHep beraber gidiyoruz Deryacim, Feyza basladi kahveleri yapmaya :)))
Sensiz olur mu hic..
Sakladim canim, kamufle ettim :)e süper zayıf gözüküyorsun yahu, ben anlayamadım NEREDE KİLOLAAAR?!!
Onun tabakalarının miktarını arttir, bir de ekstradan yağ eklekızlar sinir oldum
biliyorsunuz buradaya kayıt olalı ve resmi olarak diyet yapalı 1 hafta oldu, kaybettiğim kilo hatta gram 200 300 gram... 48 kilo evlendim 4 ayda 52 oldum, eşim bi kaç haftadır yoğun işte. eve geliyor yiyor yiyor adam 77 kilodan 75.80 e düştü yaa! hatta şimdi yemekten sonra ben yine 52.4 çıktım -şu 2 litreyi tamamlamak için su içiyorum diye de olabilir- adam yemekten sonra 75 kilo çıktı...
valla delirmek üzereyim
Cok guzel tavsiyeler :))Onun tabakalarının miktarını arttir, bir de ekstradan yağ ekleşekere aliştirt
Canim senin verecegin kilo cok az , esin muhtemelen sende daha cok kilo kaybedecek durumdadir.kızlar sinir oldum
biliyorsunuz buradaya kayıt olalı ve resmi olarak diyet yapalı 1 hafta oldu, kaybettiğim kilo hatta gram 200 300 gram... 48 kilo evlendim 4 ayda 52 oldum, eşim bi kaç haftadır yoğun işte. eve geliyor yiyor yiyor adam 77 kilodan 75.80 e düştü yaa! hatta şimdi yemekten sonra ben yine 52.4 çıktım -şu 2 litreyi tamamlamak için su içiyorum diye de olabilir- adam yemekten sonra 75 kilo çıktı...
valla delirmek üzereyim
İyiyim kuzu, youtube’da kendimi kaybediyorumcinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
@Kozmogirl17 düğümcünasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
@DeryaOnDiet
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Beybi az yürüyüşle yüzme yaptım, salonda havuza geldim. akşam yemeğimi de erkenden 17.30’da yedim, starbucks değil alın teriYürüyüş candırMay the lord open sonra planın ne Gizemcim? Ev yemeği mi yoksa Starbucks menüsü mu planladin?
Berlin'de ne zaman dönüyorsun kuzum yaklaştı mi?
(Birazdan kahvemi içip sonra dışarı cikicaz biz, akşamüstü uğrarım.
Under his eye
Benimkiler niyeyse biri susup biri ağlıyor sabahtan beri canım. Eşim havuza götürdü de azicik kafa dinledimo arada yemek hazırladım feyzacim. Biraz cikicaz dönüşte de yemek faslı ütü mütü, monoton bi pazar. Ben de biri sorsun diye bekliyomuşum. Tüm günümü anlattım
Sen neler yapıyorsun feyzacim?
Gerçekten kayısı cayiymişen dogali sallama çay gelir benim aklıma hep
Çok güzel olmuşsun Özlemcim. Böyle ayni yazilarindaki sıcak ve pozitif bir insana benziyorsun canım. Maşallah
Ben öncesi resmi pek cekmiyorumhatirlamayayim mümkünse
Resmen solen gibi kahve hazirligicinecin bugun kahveye Feyzaya gidiyoruz, cok israr ettii :))))
Mutlaka yazdir canimcim, voleybolda harika bir spor, tenis dusunebilirsin , basketbol dusunebilirsin, yuzme olur yasi itibariyle bu sporlar onun icin uygun olur..
Hosgeldin canisi nasilsin?
Gerçekten Balıkesir'de olsak daha kolaydı o işler, mesela jimnastiğe gidiyordu. Burasi daha avantajlı duruyor ilk bakışta ama her şeyde bir trafik ya da zaman problemi oluyor maalesef
Ha bir de gizem bensiz kahveye gidemez kii, göndermemcinecin
Di mi ?Cok guzel tavsiyeler :))
Kaçmaz tabiİyiyim kuzu, youtube’da kendimi kaybediyorum
Beybi az yürüyüşle yüzme yaptım, salonda havuza geldim. akşam yemeğimi de erkenden 17.30’da yedim, starbucks değil alın teriberlin’e dönüş pasaportun gelişine bağlı ama çok kalmadı, 3 haftaya falan gidicem
Deryoş beraber gideriz eşim, hazır kahve keyfi bulmuşuz kaçar mı kız
Di mi ?bir de oturt basköşeye pek kipirdamasin, çay kahve yanında abur cubur servisi yap güzelim
Ay grup birden hareketlendi, neye laf yetiştireceğiz şaşırdım ☺☺☺
İşte buyapıyorum yaa, dün ben meyve yerken ona 2 sandviç yaptım, ikisini de yedi bi de üstüne meyve...
zaten çok kilosu da yok normal de yani
sen bütün gün oturuyosun diyo bana
neyse ona yedirmeye, kendime diyete devam edeceğim
Sakladim canim, kamufle ettim :)
Ben kiloyu popo ve basene aliyorum.
Hatta esim giciginin bu konuda cok kotu bir esprisine maruz kaldim, ogun diyete basladim.
Dedi ki kendisi (abdde bir indirim turu var 1 tane bisey alinca 2. parca bazi seylerde bedava oluyor)
Ozge nolmus senin totona dedi, biz evlendigimizde 1 taneydi, simdi buy 1 get 1 free olmus dedi gicik :))
Deryacim Büyükşehirlerde daha rahat bulunur diye düşünüyordum ben de. Gecen sene kizi baleye gönderdik ama cok uzun surmedi ilerleme cok olmadi. Kucuk sehirlerin dezavantaji diye düşünüyorum. Buyuk sehirlerde buyuk kulüplerin minikler gencler icin kurslari vardir herhalde dimi.. gerci bu konu da istanbul daha avantajlidir sanirim.Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak
Sabah kayisi ve su ictim ama hala cikamadim. Bekliyorumsserendipity Eminecim sen nasıl oldun? wc'ye cikabildin mi? Daha önce de başka birine tavsiye etmiştim burda, kuru erik dene canım.
Canim sen zaten coook kilolu degilsin ki. Canini sıkma, verecek cok az kilon var. Rahat rahat saglikli beslenerek keyifle verirsin insya öğlen bi öncesi bi sonrası foto çekelim dediler ya...
ben de hiç sevmem bi öncesi bi sonrası
neyse havuza giderken de süslenmiştim bi kadından rica ettim bizi eş havuzda çeksenize diye... kadın da sağolsun an be an çekmiş.
ah o bikiniyle sanki sırtım suma göreşçisi gibi bıngıl bıngıl çıkmasın mı! valla bugün pazar kahvaltısında yediklerime pişman oldum
neyse velhasıl artık benim de istemeden de olsa bir ÖNCESİ fotoğrafım mevcut
Haklisin canim. Ben de cok istiyorum. Kizim bale istiyo hatta gecen sene 1 ay gitti sonra 1 aylik tatil verdiler sonra okul başladı filan derken hicbirsey anlayamadı uzun aradan sonra da devam etmek istemedi 4 yasindaydi bir de cabuk sıkıldı. Birde cok profesyonel bir kurs yok buralarda cocuklari oyalamak icin zaman geciriyorlar gibi geliyo. Kizim icin cimnastik cok istiyorum ama yoktu bildigim kadarıyla. Tekrar bir arastirma yapmak lazim. Ne kadar ne baslarlarsa o kadar iyiCok dogru bu yazdiklarin, oyuzden bir arkadas tavsiyesi olarak cocuklu arkadaslarima derim ki hep, mutlaka cocuklarinizi spora yonlendirin.
Kilo dahi alsalar vucutlari bozulmaz, aldiklari kilolar absurd durmaz.
Spor , heleki takim sporlari beraberlik, paylasma duygularini gelistirir.
Bireysel sporlar cocuklarin ozguvenini gelistirir, sosyallestirir.
Yani mutlaka cocukken , kuzularinizi spora yonlendirin..
Oy oyyy oyyy neyse canim sen yap ben icmeye geleyimCanım şekersiz de yapıyorum kahve çok kaçarsa az şeker de atıyorum
Normalde sade kahve ile su idi galiba çırpıyorlar 10 dk falan
Sonra süt kaynatılıyorlar
Çırpılan karışımın üstüne dökünce çırpılan kısım üstüne kalkıyormüstüne de çikolata sosu döküyorlar
Ama ben sade kahveyi az sıcak su ile karıştırıp kenara bi koyuyorum
Sonra süt köpürtüyorum (french press sanırım o aleyin adı)
Bardağa buz koyuyorum üstüne köpürmüş süt
Onun üstüne kahve :)
Bu seferse Türk kahvesi ile yaptım
Türk kahvesi hazırladım ama köpüğünü başka bardağa aldım kahve çok acı diye az şeker koydum
Sonra da kakao ekledim hatta
Bardağa buz koydum üstüne köpürmüş süt sonra da kahve döküyorum :)
Masallah cnm super görünüyorsun. Esin sana takilacak baska birsey bulamamis o konuda takilmistir bence. Gayet iyisinCuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?