Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hep beraber gidiyoruz Deryacim, Feyza basladi kahveleri yapmaya :)))
Sensiz olur mu hic..

kızlar sinir oldum
biliyorsunuz buradaya kayıt olalı ve resmi olarak diyet yapalı 1 hafta oldu, kaybettiğim kilo hatta gram 200 300 gram... 48 kilo evlendim 4 ayda 52 oldum, eşim bi kaç haftadır yoğun işte. eve geliyor yiyor yiyor adam 77 kilodan 75.80 e düştü yaa! hatta şimdi yemekten sonra ben yine 52.4 çıktım -şu 2 litreyi tamamlamak için su içiyorum diye de olabilir- adam yemekten sonra 75 kilo çıktı...
valla delirmek üzereyim

e süper zayıf gözüküyorsun yahu, ben anlayamadım NEREDE KİLOLAAAR?!!
Sakladim canim, kamufle ettim :)
Ben kiloyu popo ve basene aliyorum.
Hatta esim giciginin bu konuda cok kotu bir esprisine maruz kaldim, ogun diyete basladim.
Dedi ki kendisi (abdde bir indirim turu var 1 tane bisey alinca 2. parca bazi seylerde bedava oluyor)
Ozge nolmus senin totona dedi, biz evlendigimizde 1 taneydi, simdi buy 1 get 1 free olmus dedi gicik :))

Onun tabakalarının miktarını arttir, bir de ekstradan yağ ekle şekere aliştirt

Canim senin verecegin kilo cok az , esin muhtemelen sende daha cok kilo kaybedecek durumdadir.
Diyette giden eksilere az ya da cok diye takilma, sen diyetine devam et.
Dogru yoldasin..

İyiyim kuzu, youtube’da kendimi kaybediyorum
Beybi az yürüyüşle yüzme yaptım, salonda havuza geldim. akşam yemeğimi de erkenden 17.30’da yedim, starbucks değil alın teri berlin’e dönüş pasaportun gelişine bağlı ama çok kalmadı, 3 haftaya falan gidicem

Deryoş beraber gideriz eşim, hazır kahve keyfi bulmuşuz kaçar mı kız

Kaçmaz tabi aferin eşim bugün güzel geçmiş, sanırım senin yarım kilo bana doğru harekete geçmiş motive olmakta çok zorlanıyorum iki gündür

Di mi ? bir de oturt basköşeye pek kipirdamasin, çay kahve yanında abur cubur servisi yap güzelim
Ay grup birden hareketlendi, neye laf yetiştireceğiz şaşırdım ☺☺☺

yapıyorum yaa, dün ben meyve yerken ona 2 sandviç yaptım, ikisini de yedi bi de üstüne meyve...
zaten çok kilosu da yok normal de yani
sen bütün gün oturuyosun diyo bana
neyse ona yedirmeye, kendime diyete devam edeceğim

ahah yaaaa bu eşler var ya şeytan şeytaaaaan
ama en sevdiğim vücut tipi, ben de göbek göğüs büyüyor kamufle de edemiyorum

ya öğlen bi öncesi bi sonrası foto çekelim dediler ya...
ben de hiç sevmem bi öncesi bi sonrası
neyse havuza giderken de süslenmiştim bi kadından rica ettim bizi eş havuzda çeksenize diye... kadın da sağolsun an be an çekmiş.
ah o bikiniyle sanki sırtım suma göreşçisi gibi bıngıl bıngıl çıkmasın mı! valla bugün pazar kahvaltısında yediklerime pişman oldum
neyse velhasıl artık benim de istemeden de olsa bir ÖNCESİ fotoğrafım mevcut

Ay ben de çok istiyorum ama henüz bir yer bulamadim gönderecek, benim 9 yaşındaki voleybol istiyor. Araştırma yapmam lazım bu konuda, lisanslı istiyorum başlasın.
Sana özel mesaj attım tatlım bu arada bi bak
Deryacim Büyükşehirlerde daha rahat bulunur diye düşünüyordum ben de. Gecen sene kizi baleye gönderdik ama cok uzun surmedi ilerleme cok olmadi. Kucuk sehirlerin dezavantaji diye düşünüyorum. Buyuk sehirlerde buyuk kulüplerin minikler gencler icin kurslari vardir herhalde dimi.. gerci bu konu da istanbul daha avantajlidir sanirim.
Tenis kursu olsa ne guzel olur ya hem kendim hem cocuklar icin isterim.
sserendipity Eminecim sen nasıl oldun? wc'ye cikabildin mi? Daha önce de başka birine tavsiye etmiştim burda, kuru erik dene canım.
Sabah kayisi ve su ictim ama hala cikamadim. Bekliyorum
Canim sen zaten coook kilolu degilsin ki. Canini sıkma, verecek cok az kilon var. Rahat rahat saglikli beslenerek keyifle verirsin ins

Haklisin canim. Ben de cok istiyorum. Kizim bale istiyo hatta gecen sene 1 ay gitti sonra 1 aylik tatil verdiler sonra okul başladı filan derken hicbirsey anlayamadı uzun aradan sonra da devam etmek istemedi 4 yasindaydi bir de cabuk sıkıldı. Birde cok profesyonel bir kurs yok buralarda cocuklari oyalamak icin zaman geciriyorlar gibi geliyo. Kizim icin cimnastik cok istiyorum ama yoktu bildigim kadarıyla. Tekrar bir arastirma yapmak lazim. Ne kadar ne baslarlarsa o kadar iyi
Oy oyyy oyyy neyse canim sen yap ben icmeye geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…