- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Iyi eglenceler canimmmKizlar bizim planlar degisti, spor salonu yerine, kapali oyun parkina gidiyoruz, opuyorum simdilik :)
Ben de eşim ya, dondurma yedim mesela hiç öyle dondurma aşkım da yoktur halbukiKaçmaz tabiaferin eşim bugün güzel geçmiş, sanırım senin yarım kilo bana doğru harekete geçmiş motive olmakta çok zorlanıyorum iki gündür
Bu sene okulun ikinci dönemi yüzmeye göndereyim diyorum zaten çok yakın bize. İlk dönem de takım sporlarından artık hangisini bulabilirsem (severse ikinci dönem hem yüzme hem o spor beraber gider)Deryacim Büyükşehirlerde daha rahat bulunur diye düşünüyordum ben de. Gecen sene kizi baleye gönderdik ama cok uzun surmedi ilerleme cok olmadi. Kucuk sehirlerin dezavantaji diye düşünüyorum. Buyuk sehirlerde buyuk kulüplerin minikler gencler icin kurslari vardir herhalde dimi.. gerci bu konu da istanbul daha avantajlidir sanirim.
Tenis kursu olsa ne guzel olur ya hem kendim hem cocuklar icin isterim.
Sabah kayisi ve su ictim ama hala cikamadim. Bekliyorum
Canim sen zaten coook kilolu degilsin ki. Canini sıkma, verecek cok az kilon var. Rahat rahat saglikli beslenerek keyifle verirsin ins
Olur tabi, hem de Rocky müzikleri eşliğinde çalışalım eşim, çok cool oluruzBen de eşim ya, dondurma yedim mesela hiç öyle dondurma aşkım da yoktur halbuki
Ptesi işleri sıkmaya başlayalım derim ne dersin?
Vazgecerse de sen kazanmış olursun eminecimKizlar esime dun dedim ki pazartrsi seninle kilo vermeye baslayalim bakalim kim daha cok verecek. O da cok kilo aldi bu sene biliyorsunuz cogu erkek esi hamileyken kendisi de kilo aliyoneyse o da tamam dedi. biliyorum o daha cok verir isterse ama benim de isime gelir evde de bir kapisma olmasi.. bakalim yarin sabah ikimizde tartilcaz ve vazgecmezse evde de yarisma yapicaz ins.
Yuzme de cok guzel canim. Cocujlar da genelde cok seviyor. Okul kapaninca basladi benim oglan sonra 3 4 sefer goturemedik ve kaldi. Hergun soruyo ne zaman basliycak diye, cok sevmis. Seninki de sever ins. Hem evinize de cok yakinmis cok iyi olur valla.Bu sene okulun ikinci dönemi yüzmeye göndereyim diyorum zaten çok yakın bize. İlk dönem de takım sporlarından artık hangisini bulabilirsem (severse ikinci dönem hem yüzme hem o spor beraber gider)
Büyük şehir daha çok imkan vardır diyordum ben de ama öyle değilmis ya da ben bulamadım bilmiyorum
Tenis ne güzel olurdu, hep öğrenmek istemisimdir canım ben de
Yok kuzu, alırım amaOlur tabi, hem de Rocky müzikleri eşliğinde çalışalım eşim, çok cool oluruz
Yarın Dukan birası yapalım mı var mı malzemen?
sagol canim.Gayet guzel eşim. Afiyet olsun
Aksam yemegi cok gec degilse ve miktari cok degilse olabilir ama sabah ta 2 dilim ekmek varmis aksam olmasaydi ekmek keske.. afiyet şifa olsun canim
Supersin cnm afiyet olsun
Afiyet olsun su az olmus sanki
Spor super olmus canim..
insallah esim 800 gram vereyim inana ben de cok mutlu olrurumAyyyy hadi inşallah yapabiliriz ben de min 800gr vermek istiyorum
İmkansız değil eşim
Neler yapabiliriz birbirimizi sürekli dürtükleyelim
masallah haftasonu olmasina ragmen coook guzel dikkat etmissin canim27 temmuz
Sabah 8.30
Az cokelekli yumurta
Peynir yarim 1 kibrit k.
Domates salatalik yesillik
16.30
Domates salatalık maydonoz
19.00
1 tabak zeytnygl kabak/patlican
4 kaşık tavuk sote
Bir kac çatal makarna
Yogurt ve salata..
Su 3 litre
2 saat e yakin yürüyüş
200 ip 50 jj.(cezam)
sporun da menun de cok guzel olmus canim, afiyet olsun27 Temmuz
12.15
1 az haşlanmış yumurta
3 zeytin
2-3 dilim domates
17.15
Buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası 1 dopdolu tabak
4yk susuz yeşil fasulye yemeği
(Biber dolması yaptım kardeşim içini yedi ben de dışını)
5 belki 6-7 tane biner dolması dışı
21.00
1 top Maraş dondurma
22.00
Çok acıktım elma kurusu yedim
4.2 L su + 3 Bardak maydanoz suyu 1 bardak da kayısı suyu(kuru kayısıyı kaynar suda beklettim içtim)
Gün içinde de 2 Türk kahvesi de içtim
Spor
Leslie 3 mil 5k
1500 zıp (dün için cezam+geç dondurma ve elma kurusu yedim diye devamını yaptım)
@Yawrukush
@stitch
@Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Ha ha cok guldum dogru soylemiscinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
@Kozmogirl17 düğümcünasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
az once evden iceriye girdik kaptanim, tatil bitti. ama cumartesi 9 gunlugune gidioruz tatile. Cumartesiye kadar tam gaz devam ev, is...Canim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)
Var canim olmaz mi asma yapragi, sen paylas tariflerini , cok begeniyorum senin tariflerini :)
Harika canim :)
Peynir helvasi nasil oluyor?
Kisirin tarifini ben gormedim, kacirdim mi?
Canim biz bir spor salonuna yillik uyeyiz.
Bu spor salonu epey koklu ve buyuk bir spor salonu, abdnin her eyaletinde ve sehrinde bolca var.
Biz hep evimize cok yakin olanina (arabayla 3 dk) gidiyorduk, bugun ilkkez baska bir semttekini deneyelim dedik.
Bu salonun abddeki butun birimlerini kullanabiliyoruz, parmak iziyle giris yaparak.
Canim buradaki havuclar boyle suslu, minik minik :)
Eki Görüntüle 2293257
Oooo ne ara 3. sezona geldin canim :)
Ohh sefan olsun canim benim :)
Nasil gecti dugun?
Ablacim ilk yemeklerinizi yemissiniz evinizde ne guzel, hep agiz tadiyla olsun tum yemekleriniz.
Menun dogalgazliksiz da iyi bile :)
Anladim canim, sen kendi vucudun icin en iyi ise yarayan yontemi bilirsin zaten :)
Yine bol hareketli bir gun olmus canim masallah:)
Tatil nasil geciyor?
Cok guzel canim :)
selam esim iyiyim, az once girdim eve, birazdan yazarim menumu biraz alkol aldim bugun aksam o yuzden yemek yemedim zaten canim da istemedi alkol sisirdi biraz.DeryaOnDiet canım eşiiiiiim napıyorsun
afiyet olsun esim, cok guzel gozukuyor.Kayısı çayımı içiyorum
DeryaOnDiet canım eşim inşallah kaçamak yoktur
Bugün dışarı çıkacağız bilmiyorum nasıl bir gün olacak
kesinlikle haklisin canim, basli basina kadin olmak cok ozel ve cook guzelcinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
@Kozmogirl17 düğümcünasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
DeryaOnDiet ♥♥♥
@sertugba canım merhaba napıyorsun
@Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Biz bugun piknikdeydik yorucu bir gundu baya bi geldik cocuklari yikadim uyutuyorum simdide daha piknik kaplari yerlesicek is cok anliycagin sen ne yaptinMavi boncukkk esim sen neler yapiyorsun?? Nasil gecti günün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?