- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
masallah canim, cook guzelsin ve elbisen de cok yakismis. ben de hic sevmem koyu renkler.Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
ozel olarak cekmedim ama benim esim cok sever fotograf cekmeyi kesin bulurum ilk mezuniyet oncesi fotolarimiKizlar oncesi sonrasi resimlerinizi cekiyormusunuz kiloluyken zayifken yani
❤❤grup miss Turkey seçmecesi gibi maşallah ya
İçmis kadar oldum sagol canimgeçmiş olsun canım :)
anlaştııık biri de senin
Kesinlikle cekiyor canim nazara inanmiyorum cok fazla takinti yapmam yani ama bugun resmen kok sokturdu bana ve 1 kez daha merdivenden dusup basini demir kapiya carpmis dedesiyle beraberken allahtan bi sıkıntısi yok ama cok cokkkkn huysuzdu bugun sanirim buna son disin patlaması da neden oluyor.Evet canim kucuk cocuklar nazari cekiyor resmen, oglusunda cok tatliymis, herkesin dikkatini cekmistir, gelmis gecmis olsun..
Havuclar cerez gibi, otursam 1 tabak yerim canim :)
Asma yaprakli tarifi bekliyorum heyecanla :)
Off hemen kaydettim tarifi, Deryacim biz iyiki komsu falan degiliz, baskul ailesine donerdik senle :)))
Cok karisik, kotu ruyalar gordum keske kisir gorseydim canim..
Masallah kuzucugaaaa :))
Canim bende acayip acikiyorum ama sadece limonlu cay ile midemi dolduruyorum.
Kesin bir sey yiyeceksen 1 havuc ye mesela, ya da salata hazirla kendine ya da 1 adet meyve ye.
Krep denemez 1.5 yumurta, yarim kasik un, yarim cay bardagi sut ile yaptim ve bol yesillik , hic ekmekte yemedim.
Bu sekilde tuketebilirsin canim.
Cok sacma sapan ruyalar gordum canim :)
Bekliyoruz canim arayi cok acma :)
Bir fistik gordum sanki, cok yakismis elbise, isil isil isildamissin :)
Canim yasli isanlar cok ince dusunemeyebiliyor, yasliligina var.
Kotu niyetli midir, yoksa sadece yasliligindan mi bilemiyorum ama takilma hic, 7 kilo az bir fark degil, benimde 6 kilo olmak uzere ve kesinlikle farkediliyor..
immmm ben isterim :))
sekerli mi ama onu sorayim?
Hosgeldin canim, kilonu koruyorsun ne guzel.
Elin nasil simdi, agrin cok mu?
Az kalmis emg icin , guzel haberlerle gel insallah...
oyyy bugun diyetin gitti o zaman kuzum ama oyle bir piknikte kacirilmazdi:))
Spora kaydolmussunuz cok guzel, bekliyoruz bildirimlerini canim.
Iyice yerlestiniz insallah, bir tartida alirsan super olur :))
Afiyet olsun canim gayet guzel ve fit gorunuyorsun ust tarafin valla hic diyetlik degil alt demissin onu bilemem bi arkadasimda senin gibi ust incecik hep kalcadan aliyor ama cok guzel gorunuyorsun canim.Cuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Canim cok kilon yok ki uzulme.kızlar sinir oldum
biliyorsunuz buradaya kayıt olalı ve resmi olarak diyet yapalı 1 hafta oldu, kaybettiğim kilo hatta gram 200 300 gram... 48 kilo evlendim 4 ayda 52 oldum, eşim bi kaç haftadır yoğun işte. eve geliyor yiyor yiyor adam 77 kilodan 75.80 e düştü yaa! hatta şimdi yemekten sonra ben yine 52.4 çıktım -şu 2 litreyi tamamlamak için su içiyorum diye de olabilir- adam yemekten sonra 75 kilo çıktı...
valla delirmek üzereyim
Insan daha cok hirslaniyor gercekten ben baskalarinin oncedi sonrasina bakinca bile hirdlaniyorum bende yapabilirim diye.keske cekilsek burda paylassakya öğlen bi öncesi bi sonrası foto çekelim dediler ya...
ben de hiç sevmem bi öncesi bi sonrası
neyse havuza giderken de süslenmiştim bi kadından rica ettim bizi eş havuzda çeksenize diye... kadın da sağolsun an be an çekmiş.
ah o bikiniyle sanki sırtım suma göreşçisi gibi bıngıl bıngıl çıkmasın mı! valla bugün pazar kahvaltısında yediklerime pişman oldum
neyse velhasıl artık benim de istemeden de olsa bir ÖNCESİ fotoğrafım mevcut
Canim sadece 1 kase cokelek cok olmus gerisi diyetini bozucak seviyede degil yani kendini tutmussun belli canim insallah guzel bi eksi gelir yarin.menumu yazayim hemen
Kalkar kalkmaz 3 kayisi ve su
Sabah 10.30
1 has yumurta
1 kase maydonozlu çökelek
Domates salatalik 2 zeytin
Yarim dilim ekmek
15.00
1 kase yoğurt icine 5 kayisi ve 1 kasik yulaf ezmesi (piknige gidince gozum donmesin karnim tok olsun şuursuzca saldirmayim diye)
18.30
6 kasik kadar barbunya salatası
2 ısırık ispanakli gozleme (tadimlik)
4 karalahana sarmasi
(Gozleme yemeyim diye barbunya salatasina saldirdim sanirim miktar fazla oldu. Hashasli olan super gorunuyordu artik yarin sabaha tadina bakarim belki)
Su yatana kadar 3.5 olur
Sabah 15 dklik leslie yapabildim bebis musade etmedi
Birazdan da ip atlarım. Atlarsam da yazarım
Ahhh o esler benimkide gecen dedi kilo vercem tartildi mutfakta paniya asti kilosu yZan kagidi okadar 15 gun oluyor tartilmadi bidahaKizlar esime dun dedim ki pazartrsi seninle kilo vermeye baslayalim bakalim kim daha cok verecek. O da cok kilo aldi bu sene biliyorsunuz cogu erkek esi hamileyken kendisi de kilo aliyoneyse o da tamam dedi. biliyorum o daha cok verir isterse ama benim de isime gelir evde de bir kapisma olmasi.. bakalim yarin sabah ikimizde tartilcaz ve vazgecmezse evde de yarisma yapicaz ins.
HaklıVazgecerse de sen kazanmış olursun eminecimbir ödül koyun o yüzden
Vazgecmezse de onun yediklerine özenme durumun olmaz, destek olur diyetine
Her iki durumda da avantajli
Bolca tavuk derken canim onun harici guzel geldi gozume28 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 5 catal peynir domaes salatalim 1 parca hashasli ekmek
Aksama dogru
Patlican salatasi bolca tavuk ve kofte mangalda domates salatasi
Cay bolca ictim sekersiz 2 3 biskuvi ve yarim kozde misir
Spor piknik aktivitesi bol top oynama su 2 bile olmadi ama yatana kadar icicem
Kolay gelsin canimBiz bugun piknikdeydik yorucu bir gundu baya bi geldik cocuklari yikadim uyutuyorum simdide daha piknik kaplari yerlesicek is cok anliycagin sen ne yaptin
Uhhh sabah naptin canim sen ya nasil karistirmissinbugunku menum- 28 temmuz menum
09: 30 _ 2 adet mercimekten yapilma kofte gibi birsey ama kizartilmamis, 1 wasa uzerine kuru domatesli sos, bolca yesillik, 3 dilim beyaz peynir, 1 tk cikolata(cok uzun zamandir yemeistim bugun canim istedi) , 5 dilim kavun, yarim kase kahvaltilik gevrek uzerine sut.
ara: 2 fincan sutlu kahve
16:00_ 3 kadeh sarap (cok sisirdi ve canim yemek istemedi)
20:00_ 1 kase yogurt
su: 3 litreyi gecti
spor: 20 X2 = 40 dakika asiri hizli yuzme
10 000 adim
3 saat kizimla havuzda surekli hareket
Yawrukush Elmasyuzuk stitch fayfeyfiy
Cooook tesekkur ederim bugun cok mutlu ettiniz beni bende genellikle siyah tercih ederdim ilk kez beyaz ve dar bi elbise aldim .masallah canim, cook guzelsin ve elbisen de cok yakismis. ben de hic sevmem koyu renkler.
dedigin gibi belki beyaz elbiseden dolayi farkedilmemistir kilo verdigin ama super olmussun :*
Cok guzel oluyor benceozel olarak cekmedim ama benim esim cok sever fotograf cekmeyi kesin bulurum ilk mezuniyet oncesi fotolarimisimdikinden 10 kilo fazlaydim
Kahve deyince akla hemen bizim takimin kizlari gelir :))İyiyim kuzu, youtube’da kendimi kaybediyorum
Beybi az yürüyüşle yüzme yaptım, salonda havuza geldim. akşam yemeğimi de erkenden 17.30’da yedim, starbucks değil alın teriberlin’e dönüş pasaportun gelişine bağlı ama çok kalmadı, 3 haftaya falan gidicem
Deryoş beraber gideriz eşim, hazır kahve keyfi bulmuşuz kaçar mı kız
Ben bu onerilerin birini uygulasam esim hemen anlar :))Di mi ?bir de oturt basköşeye pek kipirdamasin, çay kahve yanında abur cubur servisi yap güzelim
Ay grup birden hareketlendi, neye laf yetiştireceğiz şaşırdım ☺☺☺
Sen biraz egzersiz ekle canim hayatina, bence fark edecek o zaman..yapıyorum yaa, dün ben meyve yerken ona 2 sandviç yaptım, ikisini de yedi bi de üstüne meyve...
zaten çok kilosu da yok normal de yani
sen bütün gün oturuyosun diyo bana
neyse ona yedirmeye, kendime diyete devam edeceğim
bende ozellikle oncesi fotosu cekmedim aklima gelmedi ama son aylardaki fotolarimda kendimi hic begenmiyorum..ya öğlen bi öncesi bi sonrası foto çekelim dediler ya...
neyse havuza giderken de süslenmiştim bi kadından rica ettim bizi eş havuzda çeksenize diye... kadın da sağolsun an be an çekmiş.
ah o bikiniyle sanki sırtım suma göreşçisi gibi bıngıl bıngıl çıkmasın mı! valla bugün pazar kahvaltısında yediklerime pişman oldum
Canim cimnastik ve atletizm denge sporlari, yani spora cocuklari baslatmak icin en guzel sporlar.Haklisin canim. Ben de cok istiyorum. Kizim bale istiyo hatta gecen sene 1 ay gitti sonra 1 aylik tatil verdiler sonra okul başladı filan derken hicbirsey anlayamadı uzun aradan sonra da devam etmek istemedi 4 yasindaydi bir de cabuk sıkıldı. Birde cok profesyonel bir kurs yok buralarda cocuklari oyalamak icin zaman geciriyorlar gibi geliyo. Kizim icin cimnastik cok istiyorum ama yoktu bildigim kadarıyla. Tekrar bir arastirma yapmak lazim. Ne kadar ne baslarlarsa o kadar iyi
Oy oyyy oyyy neyse canim sen yap ben icmeye geleyim
O senin guzel gormenden canim, eski kiloma gore gercekten fazlayimMasallah cnm super görünüyorsun. Esin sana takilacak baska birsey bulamamis o konuda takilmistir bence. Gayet iyisin
Gayet guzel canim benim, piknige ragmen cok guzel beslenmissin ,tebrik ediyorum seni:)menumu yazayim hemen
Sabah 10.30
1 has yumurta
Yarim dilim ekmek
15.00
1 kase yoğurt icine 5 kayisi ve 1 kasik yulaf ezmesi (piknige gidince gozum donmesin karnim tok olsun şuursuzca saldirmayim diye)
18.30
4 karalahana sarmasi
(Gozleme yemeyim diye barbunya salatasina saldirdim sanirim miktar fazla oldu. Hashasli olan super gorunuyordu artik yarin sabaha tadina bakarim belki)
Su yatana kadar 3.5 olur
Harika dusunmussunuz , bende esimle yapinca daha motive oluyorum, evde de destek oluyoruz birbirimize.Kizlar esime dun dedim ki pazartrsi seninle kilo vermeye baslayalim bakalim kim daha cok verecek. O da cok kilo aldi bu sene biliyorsunuz cogu erkek esi hamileyken kendisi de kilo aliyoneyse o da tamam dedi. biliyorum o daha cok verir isterse ama benim de isime gelir evde de bir kapisma olmasi.. bakalim yarin sabah ikimizde tartilcaz ve vazgecmezse evde de yarisma yapicaz ins.
Menun guzel canim ama cayin yaninda biskuviden kacin.28 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 5 catal peynir domaes salatalim 1 parca hashasli ekmek
Aksama dogru
Patlican salatasi bolca tavuk ve kofte mangalda domates salatasi
Cay bolca ictim sekersiz 2 3 biskuvi ve yarim kozde misir
Spor piknik aktivitesi bol top oynama su 2 bile olmadi ama yatana kadar icicem
Hadi guzel haberlerle gel canim :)Ha ha cok guldum dogru soylemissagol canm inisler cikislar yasiyorum gecen persembe bebegin kesesi goremedik bu carsamba doktra gudecem bakacagiz ins hersey yolunda olur canm
Oh ne guzel Deryacim , 9 gun tatil harikaymis.az once evden iceriye girdik kaptanim, tatil bitti. ama cumartesi 9 gunlugune gidioruz tatile. Cumartesiye kadar tam gaz devam ev, is...
evet elimden geldigince havuzu kullandim
Canim kahvaltidan baska bir sey yememissin, saraplarin kalorisi ile dengelenmis menun..bugunku menum- 28 temmuz menum
09: 30 _ 2 adet mercimekten yapilma kofte gibi birsey ama kizartilmamis, 1 wasa uzerine kuru domatesli sos, bolca yesillik, 3 dilim beyaz peynir, 1 tk cikolata(cok uzun zamandir yemeistim bugun canim istedi) , 5 dilim kavun, yarim kase kahvaltilik gevrek uzerine sut.
ara: 2 fincan sutlu kahve
16:00_ 3 kadeh sarap (cok sisirdi ve canim yemek istemedi)
20:00_ 1 kase yogurt
su: 3 litreyi gecti
spor: 20 X2 = 40 dakika asiri hizli yuzme
10 000 adim
3 saat kizimla havuzda surekli hareket
Yawrukush Elmasyuzuk stitch fayfeyfiy
Canim insallah bugun kuzularin sakin olurlar, Allah esirgesin hepsini, cok hareketliler, cok kazalar oluyor❤❤
İçmis kadar oldum sagol canim
Kesinlikle cekiyor canim nazara inanmiyorum cok fazla takinti yapmam yani ama bugun resmen kok sokturdu bana ve 1 kez daha merdivenden dusup basini demir kapiya carpmis dedesiyle beraberken allahtan bi sıkıntısi yok ama cok cokkkkn huysuzdu bugun sanirim buna son disin patlaması da neden oluyor.
Afiyet olsun canim gayet guzel ve fit gorunuyorsun ust tarafin valla hic diyetlik degil alt demissin onu bilemem bi arkadasimda senin gibi ust incecik hep kalcadan aliyor ama cok guzel gorunuyorsun canim.
Canim cok kilon yok ki uzulme.
Insan daha cok hirslaniyor gercekten ben baskalarinin oncedi sonrasina bakinca bile hirdlaniyorum bende yapabilirim diye.keske cekilsek burda paylassak
Canim sadece 1 kase cokelek cok olmus gerisi diyetini bozucak seviyede degil yani kendini tutmussun belli canim insallah guzel bi eksi gelir yarin.
Ahhh o esler benimkide gecen dedi kilo vercem tartildi mutfakta paniya asti kilosu yZan kagidi okadar 15 gun oluyor tartilmadi bidaha
Haklı
Bolca tavuk derken canim onun harici guzel geldi gozume
Kolay gelsin canim
Uhhh sabah naptin canim sen ya nasil karistirmissin
Cooook tesekkur ederim bugun cok mutlu ettiniz beni bende genellikle siyah tercih ederdim ilk kez beyaz ve dar bi elbise aldim .
Cok guzel oluyor bence
Teşekkür ederim. Sen nasılsın?@cinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
@tomrs
@Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
@Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
Kozmogirl17 düğümcü nasıl gidiyor bugün :)
@DenizinYosunKokusu selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
DeryaOnDiet
@sertugba canım merhaba napıyorsun
K Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
@gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
@enimenime oy oy eminemnapıyorsun kuzum
canım kaptanımSakin diyeti bozma, turk anasi modunda kizarim, hatta terlik geliy diye korkutur, tirsirtirim:))))
ben şu an çok yrgunum kuzum.. anca eve geldik 1 saat oldu olmadı...Teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Ağustos 5’te çıkaracaklarçok var
siz yeter ki kahve isteyinHep beraber gidiyoruz Deryacim, Feyza basladi kahveleri yapmaya :)))
Sensiz olur mu hic..
canım işte yoğun çalışıyorsa olabilir senin de çok fazla kilon yok ve metabolizalarınız farklıkızlar sinir oldum
biliyorsunuz buradaya kayıt olalı ve resmi olarak diyet yapalı 1 hafta oldu, kaybettiğim kilo hatta gram 200 300 gram... 48 kilo evlendim 4 ayda 52 oldum, eşim bi kaç haftadır yoğun işte. eve geliyor yiyor yiyor adam 77 kilodan 75.80 e düştü yaa! hatta şimdi yemekten sonra ben yine 52.4 çıktım -şu 2 litreyi tamamlamak için su içiyorum diye de olabilir- adam yemekten sonra 75 kilo çıktı...
valla delirmek üzereyim
ahaha ayy teşekkür ederim utandım :)Feyzacim benimki duble olsunfayfeyfiy
Bugün çok hoştu, herkesin halini hatrini sorman Feyzacim, bayıldım. Wizardi bile gruba döndürdün
ayyyyyySakladim canim, kamufle ettim :)
Ben kiloyu popo ve basene aliyorum.
Hatta esim giciginin bu konuda cok kotu bir esprisine maruz kaldim, ogun diyete basladim.
Dedi ki kendisi (abdde bir indirim turu var 1 tane bisey alinca 2. parca bazi seylerde bedava oluyor)
Ozge nolmus senin totona dedi, biz evlendigimizde 1 taneydi, simdi buy 1 get 1 free olmus dedi gicik :))
oo neler izliyorsun canım :)İyiyim kuzu, youtube’da kendimi kaybediyorum
Beybi az yürüyüşle yüzme yaptım, salonda havuza geldim. akşam yemeğimi de erkenden 17.30’da yedim, starbucks değil alın teriberlin’e dönüş pasaportun gelişine bağlı ama çok kalmadı, 3 haftaya falan gidicem
Deryoş beraber gideriz eşim, hazır kahve keyfi bulmuşuz kaçar mı kız
başka biri beniiim@enimenime Eminecim sen nasıl oldun? wc'ye cikabildin mi? Daha önce de başka birine tavsiye etmiştim burda, kuru erik dene canım.
bence harka oluyorya öğlen bi öncesi bi sonrası foto çekelim dediler ya...
süpersin kuzummenumu yazayim hemen
Sabah 10.30
1 has yumurta
Yarim dilim ekmek
15.00
18.30
4 karalahana sarmasi
Su yatana kadar 3.5 olur
akıllı kadının hali başka işte:)Kizlar esime dun dedim ki pazartrsi seninle kilo vermeye baslayalim bakalim kim daha cok verecek. O da cok kilo aldi bu sene biliyorsunuz cogu erkek esi hamileyken kendisi de kilo aliyoneyse o da tamam dedi. biliyorum o daha cok verir isterse ama benim de isime gelir evde de bir kapisma olmasi.. bakalim yarin sabah ikimizde tartilcaz ve vazgecmezse evde de yarisma yapicaz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?