Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugunku menum- 28 temmuz menum
09: 30 _ 2 adet mercimekten yapilma kofte gibi birsey ama kizartilmamis, 1 wasa uzerine kuru domatesli sos, bolca yesillik, 3 dilim beyaz peynir, 1 tk cikolata(cok uzun zamandir yemeistim bugun canim istedi) , 5 dilim kavun, yarim kase kahvaltilik gevrek uzerine sut.
ara: 2 fincan sutlu kahve
16:00_ 3 kadeh sarap (cok sisirdi ve canim yemek istemedi)
20:00_ 1 kase yogurt

su: 3 litreyi gecti
spor: 20 X2 = 40 dakika asiri hizli yuzme
10 000 adim
3 saat kizimla havuzda surekli hareket

Yawrukush Elmasyuzuk stitch fayfeyfiy

Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
masallah canim, cook guzelsin ve elbisen de cok yakismis. ben de hic sevmem koyu renkler.
dedigin gibi belki beyaz elbiseden dolayi farkedilmemistir kilo verdigin ama super olmussun :*

grup miss Turkey seçmecesi gibi maşallah ya
❤❤
geçmiş olsun canım :)
anlaştııık biri de senin
İçmis kadar oldum sagol canim
Kesinlikle cekiyor canim nazara inanmiyorum cok fazla takinti yapmam yani ama bugun resmen kok sokturdu bana ve 1 kez daha merdivenden dusup basini demir kapiya carpmis dedesiyle beraberken allahtan bi sıkıntısi yok ama cok cokkkkn huysuzdu bugun sanirim buna son disin patlaması da neden oluyor.
Cuma gununden bir foto,pisman degilim ,odulumdu ☺Ama siz yinede atin beni takimdan
Eki Görüntüle 2293386
Afiyet olsun canim gayet guzel ve fit gorunuyorsun ust tarafin valla hic diyetlik degil alt demissin onu bilemem bi arkadasimda senin gibi ust incecik hep kalcadan aliyor ama cok guzel gorunuyorsun canim.
Canim cok kilon yok ki uzulme.
Insan daha cok hirslaniyor gercekten ben baskalarinin oncedi sonrasina bakinca bile hirdlaniyorum bende yapabilirim diye.keske cekilsek burda paylassak
Canim sadece 1 kase cokelek cok olmus gerisi diyetini bozucak seviyede degil yani kendini tutmussun belli canim insallah guzel bi eksi gelir yarin.
Ahhh o esler benimkide gecen dedi kilo vercem tartildi mutfakta paniya asti kilosu yZan kagidi okadar 15 gun oluyor tartilmadi bidaha
Vazgecerse de sen kazanmış olursun eminecim bir ödül koyun o yüzden

Vazgecmezse de onun yediklerine özenme durumun olmaz, destek olur diyetine

Her iki durumda da avantajli
Haklı
Bolca tavuk derken canim onun harici guzel geldi gozume
Biz bugun piknikdeydik yorucu bir gundu baya bi geldik cocuklari yikadim uyutuyorum simdide daha piknik kaplari yerlesicek is cok anliycagin sen ne yaptin
Kolay gelsin canim
Uhhh sabah naptin canim sen ya nasil karistirmissin
masallah canim, cook guzelsin ve elbisen de cok yakismis. ben de hic sevmem koyu renkler.
dedigin gibi belki beyaz elbiseden dolayi farkedilmemistir kilo verdigin ama super olmussun :*
Cooook tesekkur ederim bugun cok mutlu ettiniz beni bende genellikle siyah tercih ederdim ilk kez beyaz ve dar bi elbise aldim .
ozel olarak cekmedim ama benim esim cok sever fotograf cekmeyi kesin bulurum ilk mezuniyet oncesi fotolarimi simdikinden 10 kilo fazlaydim
Cok guzel oluyor bence

Selam kızlar anca cocuklari uyuttum cok yordullar bugun beni yine kutayda korayda surekli aglar pozisyondaydilar hatta sahile goturdum hava alsjnlar diye yinede durmadilar neyse uyudukar dinlenirim artik ne guzel yazismissiniz masallah.

28 temmuz pazar menum
Sabah 09.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
Menemen
Şekersiz cay

Ara 12.30
1 dilim firinda kızarmıs peynirli ekmek
Cay annemlerin kahvaltısına katildim israr uzerine yedim

Sekersiz türk kahvesi

2 fındık
2 uzüm
Ara ara attım agzıma

Aksam 17.00
4 kasik domatesli pilav
3 kofte
Sogus salata
1 bardak ev yapimi meyve suyu posalıydı

Ara 20.00
Sade maden suyu

Su 2 lt
Spor sahil yuruyusu
Yawrukush bugun dizim cok agridi spor yapamadım

Selam kizlar yetisemedim mi size uyudunuz mu?
Biz oyun parkina gittik oradan da spor malzemeleri satan bir magazaya ugradik.
Yuzucu mayosu ihtiyacim vardi, spor salonunda yuzemiyordum cunku evdeki yuzucu mayolarim artik kucuk geliyor
Ve cok kotu gorunuyordu. DeryaOnDiet 'e cok ozendim dedim haftadi 2 gun bende yuzeyim.
Sonra eve gel , Arasi uyut, oglen yemegi ye derken simdi kahvemi aldim takima bakiyorum.
Bugun mangali iptal ettik, Aras uyaninca bir mani cikmazsa ailecek havuza gidelim dedik.
Hepinize iyi geceler, sabaha gorusmek uzere :)

Kahve deyince akla hemen bizim takimin kizlari gelir :))

Di mi ? bir de oturt basköşeye pek kipirdamasin, çay kahve yanında abur cubur servisi yap güzelim
Ay grup birden hareketlendi, neye laf yetiştireceğiz şaşırdım ☺☺☺
Ben bu onerilerin birini uygulasam esim hemen anlar :))
Cin goz recaidir kendisi :))

Sen biraz egzersiz ekle canim hayatina, bence fark edecek o zaman..

bende ozellikle oncesi fotosu cekmedim aklima gelmedi ama son aylardaki fotolarimda kendimi hic begenmiyorum..
Benim icin hepsi oncesi fotolari onlarin..

Canim cimnastik ve atletizm denge sporlari, yani spora cocuklari baslatmak icin en guzel sporlar.
Cimnastigi sevdiyse devam etsin , cok guzel olur cimnastigin yaninda baska bir sporada yollayabilirsin.
Ben Akin ve Arasi cimnastige goturuyorum, onun haricinde birer bransa daha goturuyorum.

Masallah cnm super görünüyorsun. Esin sana takilacak baska birsey bulamamis o konuda takilmistir bence. Gayet iyisin
O senin guzel gormenden canim, eski kiloma gore gercekten fazlayim

Gayet guzel canim benim, piknige ragmen cok guzel beslenmissin ,tebrik ediyorum seni:)

Harika dusunmussunuz , bende esimle yapinca daha motive oluyorum, evde de destek oluyoruz birbirimize.
Hatta ikinizde hedef kilolar belirleyin ilk hedefe ulasana bir odul olsun..

Menun guzel canim ama cayin yaninda biskuviden kacin.
Insanin cok hosuna gidiyor bende cay ve kahve ile biskuvi coook yerdim.
Aliskanlik haline gelmesin dikkat et canisi..

Ha ha cok guldum dogru soylemis sagol canm inisler cikislar yasiyorum gecen persembe bebegin kesesi goremedik bu carsamba doktra gudecem bakacagiz ins hersey yolunda olur canm
Hadi guzel haberlerle gel canim :)

az once evden iceriye girdik kaptanim, tatil bitti. ama cumartesi 9 gunlugune gidioruz tatile. Cumartesiye kadar tam gaz devam ev, is...
evet elimden geldigince havuzu kullandim
Oh ne guzel Deryacim , 9 gun tatil harikaymis.
Cok eglenin, tadini cikarin canim :)

Canim kahvaltidan baska bir sey yememissin, saraplarin kalorisi ile dengelenmis menun..
Havuzda da uzun sure kalmissin:)

Canim insallah bugun kuzularin sakin olurlar, Allah esirgesin hepsini, cok hareketliler, cok kazalar oluyor
O senin guzel bakan gozlerinden canim, bir dahakine komple vucut fotosu atayim o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi :))

Teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Ağustos 5’te çıkaracaklar çok var

Hep beraber gidiyoruz Deryacim, Feyza basladi kahveleri yapmaya :)))
Sensiz olur mu hic..
siz yeter ki kahve isteyin

annem çok komik canı bir tatlı istediğinde birilerine diyor ki siz gelin Feyza da size şu tatlıyı yapsın
kızıyorum ona zayıfla diye o da bu yöntemi geliştirdi

canım işte yoğun çalışıyorsa olabilir senin de çok fazla kilon yok ve metabolizalarınız farklı
bence kocanla kıyaslama kesinlikle sen devam et moralini bozma

ayyyyyy

oo neler izliyorsun canım :)

bence harka oluyor
neler başarmışım diye mutlu oluyorum ben

canım senin boy kaçtı

süpersin kuzum

akıllı kadının hali başka işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…