Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doktor musuuuun :) maşallah canım
ne ilacı geçmiş olsun

doktor musuuuun :) maşallah canım
ne ilacı geçmiş olsun
Artik kullanmiyorum canim ama kisa surede bana bayagi kilo aldirdi cok onemli bie durum degil neyseki kestim. Ama 66 olmuştum yavas yavas ara ara vere vere 59 oldum daha cok vermistimde bir kacini ramazanda aldim

Artik kullanmiyorum canim ama kisa surede bana bayagi kilo aldirdi cok onemli bie durum degil neyseki kestim. Ama 66 olmuştum yavas yavas ara ara vere vere 59 oldum daha cok vermistimde bir kacini ramazanda aldim
Ramazan’da ben de aldım canım
İnşallah kalanını da verirsin zaten baksana güzelce vermişsin
Ben burada çok motive oluyorum fırsat buldukça girersen bence sen de olursun :) daha kolay verirsin hatta
Grubumuz bu konuda çok şanslı

Bende ondan girdim aslinda ben kolay veririm ve kolay kolay bozmam ama nedense su son zamanlarda yapamıyorum ondan bana birilerinin vermesi motive olue diye dusundum

Gece gec saatlere kadar oturdugun icin kurabiye cok etkilemez seni diye dusunuyorum yavrum genel olarakta kotu degil menun
Hosgeldin canim feyzamiz gereken herseyi solemis sana basarilar dilerim.
Iyi geceler kizlar. Bu gece biter mi ki?? Yok uyumuyo.. nobetteyiz bebisle... bu arada yazmayi unutmusum 500 ip atlamistim gece 11/12 gibi Yawrukush
Oyyy oyyy cocuklu hayat benimkiler uyudu bu gecede sabahin korunde dikildi yine ufak

Selamlar kizlar, gunaydin hepinize, harika bir yeni hafta olsun.
Oglanlari uyuturken uyuyakalmisim, esim uyandirmaya calisti yine kalkamadim ama az evvel kendi kendime kalktim.
Cocuklari havuza goturduk 2 bucuk saat, cok yorulduk , esimde belini incitti, zaten bel fitigi var..3 agri kesici aldi, buz koyduk, ben masaj yaptim ama hala agrisi var..Bakalim sabaha nasil olacak.
Birde ustune eve gelip cocuklari yika, giydir, kalktim mangal yaktim.Bu arada bizim mangalimiz tuplu,yapmasi cok kolay ,bir cocuk bile yapabilir,oyuzden genelde bana kaliyor yapmasi
Neyse menumu yazayim hemen:)

Teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Ağustos 5’te çıkaracaklar çok var
Nasilsin canim?
Her sey yolunda mi?

aleyküm selam ve uyumadııım grubun gece ve pazar kuşu olarak
kaptanım harika düşünmüşsün eşim diye demiyorum maşallah yüzmelerle çok güzel sıkılaşacak :)
Ay evet canim bugun yuzmek oyle iyi geldi ki..
Ama sitenin havuzunda komsular vs oluyor ve genelde insanlar eglenmek icin kullaniyor oyuzden ben spor salonunun havuzuna gidecegim, ustunede saunaya ve spa'ya giriciiiiim:)

Ah misafirlikler ah, Feyzanin kilo vermesinin onundeki tek engel

Canim aslinda 8. takimin yeni uye ihtiyaci var ve tum takim kaptanlari, yeni uyeleri 8. takima yonlendiriyoruz.
Fakat ugurlu sayin 4mus, takimimiza gelmissin, hosgeldin, bizimle yarisip, kilolarini verebilirsin:)

Iyi geceler kizlar. Bu gece biter mi ki?? Yok uyumuyo.. nobetteyiz bebisle... bu arada yazmayi unutmusum 500 ip atlamistim gece 11/12 gibi Yawrukush
Ah ah deme, hic uyuyamadiniz mi?
Ne sIkintisi vardi acaba, gunduz firsatin olursa dinlen canim...

Tekrar hosgeldin canim, ben Ozge 30 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Grubumuzun 2 doktoru oldu ne guzel.
Bransin ne?

Gunaydin minnoslar guzel bi hafta olsun hepinize
Gunaydin canisi , nasilsin, kuzun nasil oldu?

merhabalar
28.07.2019
10:30 - pazar kahvaltısı 2 dilim normal ekmek peynirli yumurta 2 yemek kaşığı bal kaymak 1çay kaşığı nutella
15:00 - peynirli salamlı sandviç
18:30 ton balıklı salata ekmeksiz marullu
19:30 tek şekerli türk kahvesi
10-15 tur arası havuzda tempolu serbest stil yüzüş
20 dk tempolu yürüyüş
2 lt suyu bulmuştur.. karnım su içmekten hep şişti

sabah kahvaltıyı çoook abarttım, öncesi akşam hiçbir şey yemediğimden fena halde aç kalktım pazar sabahı
neyse şu an kilom 50.90 gösterdi . akşam da çok öksürdüm yine... haftaya havuza gitmemeyi planlıyorum

Güzel olmuş sporda iyi
Guz l dengelemissin
Yeni eşim güzel olmuş menun
Güzel dengeli olmuş
Magnummuuu
Menün güzel olmuş özgem
Ciğer baya kalorili bişey ölçülü yemek lazım
Teşekkür ederim
Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Evdeydim canım yerleşme yavaş ilerliyor sadelesmeye çalışıyoruz atilacaklar falan ayırıyorum bir yandan kirlenen yerleri tekrar temizle falan evde olduğum zaman da kısıtlı olunca yavaş yavaş ilerliyor
Kahvaltinin mutlulukla kesinlikle bir ilgisi olmali
Eki Görüntüle 2293378
Afiyet olsun
Canım bizi ihmal etme gel :) tartı da marketlere falan geliyordu
Erkeklerin metabolizma daha hızlı ve senden daha hareketlidir muhtemelen sen çok takılma ona
Hashasliya dayanamam benn
Güzel olur yarışmak
Güzel dengeli olmuş
Baya karışık olmuş canım
Bence güZel olmuş
Evet akşam baya dolu olmuş.
Hoşgeldin aramıza

Gunaydin ablacim nasilsin, calisiyor musun bugun?

Gece rahat uyudular canım sabahta 7 de kalktilar ama rahatlar suanda sagol sordugun icin tatlım

ay ben de nasıl şarap içesim geldi de yok dedim bu hafta bir es verdim...
sanırım 2 haftadır içmiyoruz ama haftaya bir kaçamak yaparız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…