Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alıntı yaptım biraz, daha sonra yazarım

cinecin Güzel kankim, sana da bir günaydınn deyip kaçıyorum günün çook iyi geçsin canım
(Yapmadım hayatım Dukan birasını bu arada ben-baska güne sakladim- tarifi kısaca şöyle: 750 ml kaynamış suya bir kaşık yeşil çay demliyorsun, sonra süzüp maden suyu bir şişe, üstüne de yarım limon suyu

Günaydın canikom, iyi haftalarımız olsun
Dukanı sonra yaparız

acik bufe bana yaramiyor canim, ne yiyecegimi sasiriyorum acik bufede

ne yaptin canim, yuzdunuz mu dun? Yeni mayoyla yuzmek de guzel olur

yapabilirsem bu haftasonu baslayacak tatilimizde de alkol ictigim zaman yemeyecegim ki hic degilse kalorisini ayarlayayaim ne dersin kaptanim? Normal gunlerde icmiyorum ama tatilde seviyorum icmeyi zaten ya esim iciyor ya ben, cocuk oldugu icin iki ebebeynin de icmesi olmuyor zaten.

inşallah... diyette misafirliğe gitmemek gerekiyr akşam kötüydü..... senin nasıldı kuzum neler yaptın
kalori acisindaN KOTU GECMedi haftasonum aslinda, spor acisindan superdi. adeta 2 gunde vucuudm sIKIlasti
haklisin canim tatil ve misafirlik ben de sevmiyorum diyette cunku bozuyorum

insallah cumaya eksi goruruz canim.

Ya ben ona engel olamiyorum yoksa cok guzel kilolar vericem farkediyorsan ufak tefek hep tatli kacamaklarim var

Bende ondan girdim aslinda ben kolay veririm ve kolay kolay bozmam ama nedense su son zamanlarda yapamıyorum ondan bana birilerinin vermesi motive olue diye dusundum
Çok iyi düşünmüşsün tatlım :) tam olarak doğru yerdesin

Aleyküm selam yaaa ne kadar güzel :)

Evet:/

Bal
Kaymak
Nutella
Olmamış canım ama kahvaltıda bu kaloriler en azından bir tık iyi

Bu arada pazartesi bildirimim hafta sonu kacamak yapmama ragmen 76.3 geldim +300 gr artidayım spor yapamadim cok o yuzden olabilir ama toparlicagima eminim 1 2 gune
Toplarsın canım inşallah hala 4 gün var

Güzelmiş canım menün suyu azıcık daha artırsan Harika bence

200 jj:/ hakettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…