Günaydın canikom, iyi haftalarımız olsunAlıntı yaptım biraz, daha sonra yazarım
cinecin Güzel kankim, sana da bir günaydınn deyip kaçıyorum günün çook iyi geçsin canım
(Yapmadım hayatım Dukan birasını bu arada ben-baska güne sakladim- tarifi kısaca şöyle: 750 ml kaynamış suya bir kaşık yeşil çay demliyorsun, sonra süzüp maden suyu bir şişe, üstüne de yarım limon suyu
acik bufe bana yaramiyor canim, ne yiyecegimi sasiriyorum acik bufede❤❤
İçmis kadar oldum sagol canim
Kesinlikle cekiyor canim nazara inanmiyorum cok fazla takinti yapmam yani ama bugun resmen kok sokturdu bana ve 1 kez daha merdivenden dusup basini demir kapiya carpmis dedesiyle beraberken allahtan bi sıkıntısi yok ama cok cokkkkn huysuzdu bugun sanirim buna son disin patlaması da neden oluyor.
Afiyet olsun canim gayet guzel ve fit gorunuyorsun ust tarafin valla hic diyetlik degil alt demissin onu bilemem bi arkadasimda senin gibi ust incecik hep kalcadan aliyor ama cok guzel gorunuyorsun canim.
Canim cok kilon yok ki uzulme.
Insan daha cok hirslaniyor gercekten ben baskalarinin oncedi sonrasina bakinca bile hirdlaniyorum bende yapabilirim diye.keske cekilsek burda paylassak
Canim sadece 1 kase cokelek cok olmus gerisi diyetini bozucak seviyede degil yani kendini tutmussun belli canim insallah guzel bi eksi gelir yarin.
Ahhh o esler benimkide gecen dedi kilo vercem tartildi mutfakta paniya asti kilosu yZan kagidi okadar 15 gun oluyor tartilmadi bidaha
Haklı
Bolca tavuk derken canim onun harici guzel geldi gozume
Kolay gelsin canim
Uhhh sabah naptin canim sen ya nasil karistirmissin
Cooook tesekkur ederim bugun cok mutlu ettiniz beni bende genellikle siyah tercih ederdim ilk kez beyaz ve dar bi elbise aldim .
Cok guzel oluyor bence
ne yaptin canim, yuzdunuz mu dun? Yeni mayoyla yuzmek de guzel olurSelam kizlar yetisemedim mi size uyudunuz mu?
Biz oyun parkina gittik oradan da spor malzemeleri satan bir magazaya ugradik.
Yuzucu mayosu ihtiyacim vardi, spor salonunda yuzemiyordum cunku evdeki yuzucu mayolarim artik kucuk geliyor
Ve cok kotu gorunuyordu.DeryaOnDiet 'e cok ozendim dedim haftadi 2 gun bende yuzeyim.
Sonra eve gel , Arasi uyut, oglen yemegi ye derken simdi kahvemi aldim takima bakiyorum.
Bugun mangali iptal ettik, Aras uyaninca bir mani cikmazsa ailecek havuza gidelim dedik.
Hepinize iyi geceler, sabaha gorusmek uzere :)
yapabilirsem bu haftasonu baslayacak tatilimizde de alkol ictigim zaman yemeyecegim ki hic degilse kalorisini ayarlayayaim ne dersin kaptanim? Normal gunlerde icmiyorum ama tatilde seviyorum icmeyi zaten ya esim iciyor ya ben, cocuk oldugu icin iki ebebeynin de icmesi olmuyor zaten.Kahve deyince akla hemen bizim takimin kizlari gelir :))
Ben bu onerilerin birini uygulasam esim hemen anlar :))
Cin goz recaidir kendisi :))
Sen biraz egzersiz ekle canim hayatina, bence fark edecek o zaman..
bende ozellikle oncesi fotosu cekmedim aklima gelmedi ama son aylardaki fotolarimda kendimi hic begenmiyorum..
Benim icin hepsi oncesi fotolari onlarin..
Canim cimnastik ve atletizm denge sporlari, yani spora cocuklari baslatmak icin en guzel sporlar.
Cimnastigi sevdiyse devam etsin , cok guzel olur cimnastigin yaninda baska bir sporada yollayabilirsin.
Ben Akin ve Arasi cimnastige goturuyorum, onun haricinde birer bransa daha goturuyorum.
O senin guzel gormenden canim, eski kiloma gore gercekten fazlayim
Gayet guzel canim benim, piknige ragmen cok guzel beslenmissin ,tebrik ediyorum seni:)
Harika dusunmussunuz , bende esimle yapinca daha motive oluyorum, evde de destek oluyoruz birbirimize.
Hatta ikinizde hedef kilolar belirleyin ilk hedefe ulasana bir odul olsun..
Menun guzel canim ama cayin yaninda biskuviden kacin.
Insanin cok hosuna gidiyor bende cay ve kahve ile biskuvi coook yerdim.
Aliskanlik haline gelmesin dikkat et canisi..
Hadi guzel haberlerle gel canim :)
Oh ne guzel Deryacim , 9 gun tatil harikaymis.
Cok eglenin, tadini cikarin canim :)
Canim kahvaltidan baska bir sey yememissin, saraplarin kalorisi ile dengelenmis menun..
Havuzda da uzun sure kalmissin:)
Canim insallah bugun kuzularin sakin olurlar, Allah esirgesin hepsini, cok hareketliler, cok kazalar oluyor
O senin guzel bakan gozlerinden canim, bir dahakine komple vucut fotosu atayim o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi :))
kalori acisindaN KOTU GECMedi haftasonum aslinda, spor acisindan superdi. adeta 2 gunde vucuudm sIKIlastiinşallah... diyette misafirliğe gitmemek gerekiyr akşam kötüydü..... senin nasıldı kuzum neler yaptın
insallah cumaya eksi goruruz canim.canım spor su çok güzel ama menü yani iyi ve dengelemişsin ama dağılım olarak olmamış zaten dengelemek için böyle yediğini söylemiştin
cumaya inşallah güzel eksi görürürüz hatta inşallah listeye girersin
Ya ben ona engel olamiyorum yoksa cok guzel kilolar vericem farkediyorsan ufak tefek hep tatli kacamaklarim varKahve deyince akla hemen bizim takimin kizlari gelir :))
Ben bu onerilerin birini uygulasam esim hemen anlar :))
Cin goz recaidir kendisi :))
Sen biraz egzersiz ekle canim hayatina, bence fark edecek o zaman..
bende ozellikle oncesi fotosu cekmedim aklima gelmedi ama son aylardaki fotolarimda kendimi hic begenmiyorum..
Benim icin hepsi oncesi fotolari onlarin..
Canim cimnastik ve atletizm denge sporlari, yani spora cocuklari baslatmak icin en guzel sporlar.
Cimnastigi sevdiyse devam etsin , cok guzel olur cimnastigin yaninda baska bir sporada yollayabilirsin.
Ben Akin ve Arasi cimnastige goturuyorum, onun haricinde birer bransa daha goturuyorum.
O senin guzel gormenden canim, eski kiloma gore gercekten fazlayim
Gayet guzel canim benim, piknige ragmen cok guzel beslenmissin ,tebrik ediyorum seni:)
Harika dusunmussunuz , bende esimle yapinca daha motive oluyorum, evde de destek oluyoruz birbirimize.
Hatta ikinizde hedef kilolar belirleyin ilk hedefe ulasana bir odul olsun..
Menun guzel canim ama cayin yaninda biskuviden kacin.
Insanin cok hosuna gidiyor bende cay ve kahve ile biskuvi coook yerdim.
Aliskanlik haline gelmesin dikkat et canisi..
Hadi guzel haberlerle gel canim :)
Oh ne guzel Deryacim , 9 gun tatil harikaymis.
Cok eglenin, tadini cikarin canim :)
Canim kahvaltidan baska bir sey yememissin, saraplarin kalorisi ile dengelenmis menun..
Havuzda da uzun sure kalmissin:)
Canim insallah bugun kuzularin sakin olurlar, Allah esirgesin hepsini, cok hareketliler, cok kazalar oluyor
O senin guzel bakan gozlerinden canim, bir dahakine komple vucut fotosu atayim o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi :))
İyi haftalar canikomGünaydın canikom, iyi haftalarımız olsun
Dukanı sonra yaparız
Çok iyi düşünmüşsün tatlım :) tam olarak doğru yerdesinBende ondan girdim aslinda ben kolay veririm ve kolay kolay bozmam ama nedense su son zamanlarda yapamıyorum ondan bana birilerinin vermesi motive olue diye dusundum
Selamlar kizlar, gunaydin hepinize, harika bir yeni hafta olsun.
Oglanlari uyuturken uyuyakalmisim, esim uyandirmaya calisti yine kalkamadim ama az evvel kendi kendime kalktim.
Cocuklari havuza goturduk 2 bucuk saat, cok yorulduk , esimde belini incitti, zaten bel fitigi var..3 agri kesici aldi, buz koyduk, ben masaj yaptim ama hala agrisi var..Bakalim sabaha nasil olacak.
Birde ustune eve gelip cocuklari yika, giydir, kalktim mangal yaktim.Bu arada bizim mangalimiz tuplu,yapmasi cok kolay ,bir cocuk bile yapabilir,oyuzden genelde bana kaliyor yapmasi
Neyse menumu yazayim hemen:)
Halledersin kuzumArti 300 le geldim kizlar maalesef ama cumaya kadar halledicem insallah
Canım boyumuz da yakın aslında düşününce Zaten gayet zayıf suruyorsundur şu an :)1.58-1.60
Nasilsin canim?
Her sey yolunda mi?
Ay evet canim bugun yuzmek oyle iyi geldi ki..
Ama sitenin havuzunda komsular vs oluyor ve genelde insanlar eglenmek icin kullaniyor oyuzden ben spor salonunun havuzuna gidecegim, ustunede saunaya ve spa'ya giriciiiiim:)
Ah misafirlikler ah, Feyzanin kilo vermesinin onundeki tek engel
Canim aslinda 8. takimin yeni uye ihtiyaci var ve tum takim kaptanlari, yeni uyeleri 8. takima yonlendiriyoruz.
Fakat ugurlu sayin 4mus, takimimiza gelmissin, hosgeldin, bizimle yarisip, kilolarini verebilirsin:)
Ah ah deme, hic uyuyamadiniz mi?
Ne sIkintisi vardi acaba, gunduz firsatin olursa dinlen canim...
Tekrar hosgeldin canim, ben Ozge 30 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Grubumuzun 2 doktoru oldu ne guzel.
Bransin ne?
Gunaydin canisi , nasilsin, kuzun nasil oldu?
Bende aynı durum var, Özlemcim de aynıArti 300 le geldim kizlar maalesef ama cumaya kadar halledicem insallah
Balmerhabalar
28.07.2019
10:30 - pazar kahvaltısı 2 dilim normal ekmek peynirli yumurta 2 yemek kaşığı bal kaymak 1çay kaşığı nutella
15:00 - peynirli salamlı sandviç
18:30 ton balıklı salata ekmeksiz marullu
19:30 tek şekerli türk kahvesi
10-15 tur arası havuzda tempolu serbest stil yüzüş
20 dk tempolu yürüyüş
2 lt suyu bulmuştur.. karnım su içmekten hep şişti
sabah kahvaltıyı çoook abarttım, öncesi akşam hiçbir şey yemediğimden fena halde aç kalktım pazar sabahı
neyse şu an kilom 50.90 gösterdi. akşam da çok öksürdüm yine... haftaya havuza gitmemeyi planlıyorum
Toplarsın canım inşallah hala 4 gün varBu arada pazartesi bildirimim hafta sonu kacamak yapmama ragmen 76.3 geldim +300 gr artidayım spor yapamadim cok o yuzden olabilir ama toparlicagima eminim 1 2 gune
PAZAR MENUM
SABAH (kahvaltimi bitiremedim sabah ara ogunde yedim)
1bucuk haslanmis yumurta
1 parca peynir
3 yesil , 3 siyah zeytin
5 minik havuc
Yarim avokado
Dereotu, nane, salatalik
2 dilim sucuk, 1 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
ARA OGUN
Kahvaltidan kalanlar
OGLEN
2et kofte
Salata
ARA
Filtre kahve
Yarim avuc kabuklu fistik
1 hurma
AKSAM
Mangalda 1 tavuk but (derisiz), 3 sis kebap (minik tahta cubuklarda ,turkiyedeki sislerin boyutunda degil.Turkiyedeki 1 sis anca olur
1 kucuk patates
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus, yuzme
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 50DK ODUL MUAF Mavi boncukkk MUAF gogo2405 ODUL 100DK btsc11 Konus dinliyorum ?? Derya_the_queen enimenime 50JJ Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL 100JJ stitch cinecin ODUL 100DK DenizinYosunKokusu fmad 100IA 10DK D 1000ZIP ZIP 200JJ Patlicanmoru 100IA 50S 100JJ 5DK D klbk33 100IA 100JJ 50S 100DK LaMademoiselle 100IA MUAF MUAF MUAF MUAF cromozom *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?