Bende sisim epey arti gelecek muhtemelen sabahaBu arada pazartesi bildirimim hafta sonu kacamak yapmama ragmen 76.3 geldim +300 gr artidayım spor yapamadim cok o yuzden olabilir ama toparlicagima eminim 1 2 gune
Cuma gunu odul yapin canim :)ay ben de nasıl şarap içesim geldi de yok dedim bu hafta bir es verdim...
sanırım 2 haftadır içmiyoruz ama haftaya bir kaçamak yaparız kesin
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50DK | ODUL | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | ODUL | 100DK | |||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 50JJ | ||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | 100JJ | |||||
stitch | |||||||
cinecin | ODUL | 100DK | |||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | 1000ZIP ZIP | 200JJ | ||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | 100JJ | 50S | ||||
LaMademoiselle | 100IA MUAF | ||||||
cromozom |
Evet canim adette olamadim ama sanki yakinda olucak gibiyim goguslerim sis aciyorlar gibi bide dun gece cocuklari ayagimda sallarken dizime cok siddetli kramp gibi bisey girdi simdide agriyor spor yapamiyorum ama bence sporunda cok etkisi var diye dusunuyorumBende sisim epey arti gelecek muhtemelen sabaha
[QUOTE="Yawrukush, post: 60690940,firsat bulmuşken dunku menumu yazim hemen
27 temmuz
sabah
ekmegin ucunda 1 2 isırımlık ekmek peynir
1 2 ćatal yumurtali patates
1 tane nuget yine 1 2 isırimlık ekmegin arası
bunlar sabahtan 5 e kadar yediklerim
çay şekersiz
1 tane maden suyu
akşam
ciger menu almis esim sagolsun evde yemekle ugrasmiyim diye
4 kasik kadar bulgur
bol salata
4 kasik kadar da ciger izgara
Dugunde
1 tane minik ekler
Tek lokmalık pasta
Dayanamadim yedim
Su baya bi ictim ama hesabini tutamadim
Sabah
30 dak ay yuruyusu
Aksama kadar kosturma
Aksam dugunde kurt dokmece
Gece dr un verdigi bacak egzersizleri
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50DK | ODUL | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | ODUL | 100DK | |||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 50JJ | ||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | 100JJ | |||||
stitch | |||||||
cinecin | ODUL | 100DK | |||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | 1000ZIP ZIP | 200JJ | ||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | 100JJ | 50S | ||||
LaMademoiselle | 100IA MUAF | ||||||
cromozom |
Dengelemissin eşim sporla jamping Jack yada ip atlamak ta güzel kilo verdiriyormerhabalar
28.07.2019
10:30 - pazar kahvaltısı 2 dilim normal ekmek peynirli yumurta 2 yemek kaşığı bal kaymak 1çay kaşığı nutella
15:00 - peynirli salamlı sandviç
18:30 ton balıklı salata ekmeksiz marullu
19:30 tek şekerli türk kahvesi
10-15 tur arası havuzda tempolu serbest stil yüzüş
20 dk tempolu yürüyüş
2 lt suyu bulmuştur.. karnım su içmekten hep şişti
sabah kahvaltıyı çoook abarttım, öncesi akşam hiçbir şey yemediğimden fena halde aç kalktım pazar sabahı
neyse şu an kilom 50.90 gösterdi. akşam da çok öksürdüm yine... haftaya havuza gitmemeyi planlıyorum
Iyiyim özgem sen nasılsın. Çalışıyorum bugün.Gunaydin ablacim nasilsin, calisiyor musun bugun?
Güzel olmuş baya duzenledin menulerini güzel kilo veriyorsunPAZAR MENUM
SABAH (kahvaltimi bitiremedim sabah ara ogunde yedim)
1bucuk haslanmis yumurta
1 parca peynir
3 yesil , 3 siyah zeytin
5 minik havuc
Yarim avokado
Dereotu, nane, salatalik
2 dilim sucuk, 1 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
ARA OGUN
Kahvaltidan kalanlar
OGLEN
2et kofte
Salata
ARA
Filtre kahve
Yarim avuc kabuklu fistik
1 hurma
AKSAM
Mangalda 1 tavuk but (derisiz), 3 sis kebap (minik tahta cubuklarda ,turkiyedeki sislerin boyutunda degil.Turkiyedeki 1 sis anca olur
1 kucuk patates
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus, yuzme
Cok guzel menu canim, kiloda vermissin harika :)merhabalar
28.07.2019
10:30 - pazar kahvaltısı 2 dilim normal ekmek peynirli yumurta 2 yemek kaşığı bal kaymak 1çay kaşığı nutella
15:00 - peynirli salamlı sandviç
18:30 ton balıklı salata ekmeksiz marullu
19:30 tek şekerli türk kahvesi
10-15 tur arası havuzda tempolu serbest stil yüzüş
20 dk tempolu yürüyüş
2 lt suyu bulmuştur.. karnım su içmekten hep şişti
sabah kahvaltıyı çoook abarttım, öncesi akşam hiçbir şey yemediğimden fena halde aç kalktım pazar sabahı
neyse şu an kilom 50.90 gösterdi. akşam da çok öksürdüm yine... haftaya havuza gitmemeyi planlıyorum
Sporunda etkisi oluyor evet ,sende kalori hesabi yapsana canim, egzersize cok yuklenemiyorsun kalorini dengeleyebilirsin.Evet canim adette olamadim ama sanki yakinda olucak gibiyim goguslerim sis aciyorlar gibi bide dun gece cocuklari ayagimda sallarken dizime cok siddetli kramp gibi bisey girdi simdide agriyor spor yapamiyorum ama bence sporunda cok etkisi var diye dusunuyorum
Bende uyku hazirligindayim ablacim.Dengelemissin eşim sporla jamping Jack yada ip atlamak ta güzel kilo verdiriyor
Iyiyim özgem sen nasılsın. Çalışıyorum bugün.
Güzel olmuş baya duzenledin menulerini güzel kilo veriyorsun
Bugun 1 patates yedim kozde, sonra canim sIkildi ama genel olarak kalori hesaplama diyeti bana iyi geldi.
Kolay gelsin ablam iyi calismalar:)
Son zamanlarin en guzel menusu :)Dün uğrayamadım önceki geceden beri fırsat buldukça alintilari toparladım ama ancak sabah minibüsle fırsat bulabildim cevap yazmaya. Aceleyle atladiklarim olmuş olabilir affola. Pazar menüsü yazayım.
Sabah 10 da yarım dilim ekmek tam buğday bir rafadan yumurta 5/6 dal patates kızartması domates salatalık
15 sade kahve
18 de bir kase çorba bir tabak et sote salata 1 dilim tam buğday
Su 2 den fazla
Spor yürüyüş 6900 adım ev temizliği yineee
Cumaya eksi geliyorrrrrrr :)Pazartesi kilom 68.1
Hala regl olmadım gecikti yine umarım olur birkaç güne
Canim her pazartesi kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, her cumada tartilip, tartimizin fotosunu cekip burada paylasiyoruz.Cumalari yarisma oluyor o yuzde fotolu tarti paylasimi yapiyoruz.Tesekkur ederim arkadaşlar her gün kilo bildirimi falan yapmamiz mi lazim menu ile birlikte
Canim kalori hesabini nasil yapicam tablo falanmi var yiceklerin kalorisini hesaplayanCok guzel menu canim, kiloda vermissin harika :)
Sporunda etkisi oluyor evet ,sende kalori hesabi yapsana canim, egzersize cok yuklenemiyorsun kalorini dengeleyebilirsin.
Anladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)Canim her pazartesi kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, her cumada tartilip, tartimizin fotosunu cekip burada paylasiyoruz.Cumalari yarisma oluyor o yuzde fotolu tarti paylasimi yapiyoruz.
Hergun menumuzu, gunluk ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz bir onceki sayfada benim ornek menum var bakabilirsin ve birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz.
Takimda birbirimizle sohbet ediyoruz bol bol.
Her hafta cuma gunu eslesiyoruz, esler birbirine tum hafta destek oluyor, haftanin sonunda en cok kilo vermeyi basaran es grubu, birer dondurma kazaniyor.
Aklina takilan birsey olurs yine sor :)
Iyi uykular canımKizlar saat 12 benim icin uyku vakti, hepinize guzel gunler diliyorum, uyaninca gorusmek uzere :)
Bu menü fena değildi aslında ama ben de 300gr artidayim. Sabah regl oldum (daha vakti gelmemişti aslında) sanırım o yüzden bu artı.
Şimdi hafta boyu çabalamak lazım yeniden eksi içinbirazdan eforlu bir şekilde ev temizliği yapicam kızlar, benim süpürge çok ağır, yetiyor bana egzersiz için sabah yürüyüşe çıkmamıştım iyi gelir şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?