Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

PAZAR MENUM
SABAH
(kahvaltimi bitiremedim sabah ara ogunde yedim)
1bucuk haslanmis yumurta
1 parca peynir
3 yesil , 3 siyah zeytin
5 minik havuc
Yarim avokado
Dereotu, nane, salatalik
2 dilim sucuk, 1 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

ARA OGUN

Kahvaltidan kalanlar

OGLEN
2et kofte
Salata

ARA
Filtre kahve
Yarim avuc kabuklu fistik
1 hurma

AKSAM
Mangalda 1 tavuk but (derisiz), 3 sis kebap (minik tahta cubuklarda ,turkiyedeki sislerin boyutunda degil.Turkiyedeki 1 sis anca olur
1 kucuk patates

SU:2 lt
SPOR: Yuruyus, yuzme

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750DK ODUL MUAF
Mavi boncukkk MUAF
gogo2405ODUL 100DK
btsc11
Konus dinliyorum ??
Derya_the_queen
enimenime50JJ
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL 100JJ
stitch
cinecinODUL 100DK
DenizinYosunKokusu
fmad100IA 10DK D1000ZIP ZIP200JJ
Patlicanmoru100IA 50S 100JJ 5DK D
klbk33100IA 100JJ 50S 100DK
LaMademoiselle100IA MUAF MUAF MUAF MUAF
cromozom
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Bende sisim epey arti gelecek muhtemelen sabaha
Evet canim adette olamadim ama sanki yakinda olucak gibiyim goguslerim sis aciyorlar gibi bide dun gece cocuklari ayagimda sallarken dizime cok siddetli kramp gibi bisey girdi simdide agriyor spor yapamiyorum ama bence sporunda cok etkisi var diye dusunuyorum

[QUOTE="Yawrukush, post: 60690940,
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750DK ODUL MUAF
Mavi boncukkk MUAF
gogo2405ODUL 100DK
btsc11
Konus dinliyorum ??
Derya_the_queen
enimenime50JJ
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL 100JJ
stitch
cinecinODUL 100DK
DenizinYosunKokusu
fmad100IA 10DK D1000ZIP ZIP200JJ
Patlicanmoru100IA 50S 100JJ 5DK D
klbk33100IA 100JJ 50S 100DK
LaMademoiselle100IA MUAF MUAF MUAF MUAF
cromozom
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
[/QUOTE]

Canim cumartesi menum bos kalmasin t kactiysa diye Yawrukush [/QUOTE]

Dengelemissin eşim sporla jamping Jack yada ip atlamak ta güzel kilo verdiriyor
Gunaydin ablacim nasilsin, calisiyor musun bugun?
Iyiyim özgem sen nasılsın. Çalışıyorum bugün.
Güzel olmuş baya duzenledin menulerini güzel kilo veriyorsun

Dün uğrayamadım önceki geceden beri fırsat buldukça alintilari toparladım ama ancak sabah minibüsle fırsat bulabildim cevap yazmaya. Aceleyle atladiklarim olmuş olabilir affola. Pazar menüsü yazayım.
Sabah 10 da yarım dilim ekmek tam buğday bir rafadan yumurta 5/6 dal patates kızartması domates salatalık

15 sade kahve

18 de bir kase çorba bir tabak et sote salata 1 dilim tam buğday

Su 2 den fazla
Spor yürüyüş 6900 adım ev temizliği yineee

Cok guzel menu canim, kiloda vermissin harika :)

Sporunda etkisi oluyor evet ,sende kalori hesabi yapsana canim, egzersize cok yuklenemiyorsun kalorini dengeleyebilirsin.

Son zamanlarin en guzel menusu :)
Harika ablacim..

Pazartesi kilom 68.1
Hala regl olmadım gecikti yine umarım olur birkaç güne
Cumaya eksi geliyorrrrrrr :)

Tesekkur ederim arkadaşlar her gün kilo bildirimi falan yapmamiz mi lazim menu ile birlikte
Canim her pazartesi kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, her cumada tartilip, tartimizin fotosunu cekip burada paylasiyoruz.Cumalari yarisma oluyor o yuzde fotolu tarti paylasimi yapiyoruz.
Hergun menumuzu, gunluk ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz bir onceki sayfada benim ornek menum var bakabilirsin ve birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz.
Takimda birbirimizle sohbet ediyoruz bol bol.
Her hafta cuma gunu eslesiyoruz, esler birbirine tum hafta destek oluyor, haftanin sonunda en cok kilo vermeyi basaran es grubu, birer dondurma kazaniyor.
Aklina takilan birsey olurs yine sor :)

Cok guzel menu canim, kiloda vermissin harika :)

Sporunda etkisi oluyor evet ,sende kalori hesabi yapsana canim, egzersize cok yuklenemiyorsun kalorini dengeleyebilirsin.
Canim kalori hesabini nasil yapicam tablo falanmi var yiceklerin kalorisini hesaplayan

Anladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)

Günaydın kızlar, dün dizi izlerken uyuyakalmışım. Menümü yazacaktım göya. Şimdi yazayım dünkünü,
28 temmuz pazar
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: yaklaşık 3 lt
Menü:
Sabah 10: bir dilim çok tahılli ekmek, salatalık, beyaz peynir, zeytin, çay minik bir çikolata
Öğle 14.00: yoğurt, iki kaşık haşlanmış taze fasülye
Üzerine de sade Türk kahvesi ve bir çay kaşığı bal
Ara: miktar olarak bir tatlı kaşığı kadar Goji berry (geçen yazmıştınız grupta markette önüme çıkınca aldım, hemen bir ara öğün yaptım arabada )
Akşam 17.30: kendi yağında kavurdugum kıyma (domates-biberli) , bir küçük boy domates, biraz dünkü kısırı tırtıkladım, 7 kiraz
Bir saat sonra da ne zamandır içmeyi unuttuğum favori çayım doğuş mistik chai (sade olan) sütlü su karışımına yaptım.

Bu menü fena değildi aslında ama ben de 300gr artidayim. Sabah regl oldum (daha vakti gelmemişti aslında) sanırım o yüzden bu artı.
Şimdi hafta boyu çabalamak lazım yeniden eksi için birazdan eforlu bir şekilde ev temizliği yapicam kızlar, benim süpürge çok ağır, yetiyor bana egzersiz için sabah yürüyüşe çıkmamıştım iyi gelir şimdi.

aslında evet gayet de iyiymiş
hafta arasında çok kaçamak mı vardı ki acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…