Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızartma hariç Harika

Anladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)
Canım yürüyüş falan da mı hepsi yasak mı
Çok geçmiş olsun

Annem yemeklerde yarım saat önce 11 tane yemişti süreyi tam hatırlamıyorum 6 kg vermişti sonra almadı tekrar canım
Wc çıkarmaya da yardımcı
Bence de öğünlerine falan karıştırabilirain
Ben unutuyorum ya ben de alayım diyorum severim ben kuru meyveleri

Regl şişkinliğidir kuzum o cumaya geçer inşallah

Hoşgeldin takımımıza beraber kilo vermek hem daha kolay hem de zevkli
Epey güzelleşti kaptanim senin menüler, eleştirmelik birşey bulamadım, gıcıklık olsun diye şey diyim bari aksamla öğleni yerdeğiştirsen daha güzelmiş (ama ona da günlük planlar müsade etmemiştir.)
aslında evet gayet de iyiymiş
hafta arasında çok kaçamak mı vardı ki acabaa?
Yoktu pek aslında, sanırım her şeyin suçlusu ödem

kalori acisindaN KOTU GECMedi haftasonum aslinda, spor acisindan superdi. adeta 2 gunde vucuudm sIKIlasti
haklisin canim tatil ve misafirlik ben de sevmiyorum diyette cunku bozuyorum
ayyy ben çok severim kuzum evde tüm gün durunca içim bunalır ama diyetim sevmiyor :|D

Ay ne diyosun süpermiş, hem de lezzetli. Baktım bir yemek kaşığı kadari 50 kaloriymis. Serpiştireyim aralara madem kuzucum

Ay ne diyosun süpermiş, hem de lezzetli. Baktım bir yemek kaşığı kadari 50 kaloriymis. Serpiştireyim aralara madem kuzucum
Aynen canım ama 11 belki fazla olur daha az da serpiştirebilirsin
Kendi öetabozlimanı tanırsın zaten :)

Ben tadını seviyordum:) ama zayıflattı mı beni hayır olsun ben aynı devam ettim herşeyime çünkü 1 ye 2 yeme

aslinda aksam yemegini erken yeseydin ve o geceki atistirmalar olmasaydi gayet guzel bir menu olurdu canuim
sporun cok guzel

DeryaOnDiet
canım eşim mezuran var mı ölçülerini aldın mı hiç
incelmeyi görmek çok motive ediyor aslında bu traz bir şey yapsak harika olabilir
ne dersin kaptanım @Yawrukush
cok canim hic almadim cook zaman once bir kere almistim ama nerde yazili emin degilim

ayyy ben çok severim kuzum evde tüm gün durunca içim bunalır ama diyetim sevmiyor :|D
ben de oyle demek istedim esim, evde durmayi ben de sevmem sonucta ne demisler insan sosyal bir varliktir, yalnizlik bizim icin degil orasi kesin
ama diyetimi bozuyorum hep, hafta sonlari tatiller , arkadas bulusmalari derken. Hele ki yazin cok SIK oluyor bu tur olaylar :9 diyet yonunden hiic iyi olmuyor yani, yoksa bulusmak sahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…