Kızartma hariç HarikaDün uğrayamadım önceki geceden beri fırsat buldukça alintilari toparladım ama ancak sabah minibüsle fırsat bulabildim cevap yazmaya. Aceleyle atladiklarim olmuş olabilir affola. Pazar menüsü yazayım.
Sabah 10 da yarım dilim ekmek tam buğday bir rafadan yumurta 5/6 dal patates kızartması domates salatalık
15 sade kahve
18 de bir kase çorba bir tabak et sote salata 1 dilim tam buğday
Su 2 den fazla
Spor yürüyüş 6900 adım ev temizliği yineee
-300fayfeyfiy 'cim da burdaymıış
Nasılsın canım? Senin kilo bildirimin nasıl bu pazartesi. +300 demesen bari
Cuma asıl tartı günümüzTesekkur ederim arkadaşlar her gün kilo bildirimi falan yapmamiz mi lazim menu ile birlikte
Canım yürüyüş falan da mı hepsi yasak mıAnladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)
Annem yemeklerde yarım saat önce 11 tane yemişti süreyi tam hatırlamıyorum 6 kg vermişti sonra almadı tekrar canımGünaydın kızlar, dün dizi izlerken uyuyakalmışım. Menümü yazacaktım göya. Şimdi yazayım dünkünü,
28 temmuz pazar
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: yaklaşık 3 lt
Menü:
Sabah 10: bir dilim çok tahılli ekmek, salatalık, beyaz peynir, zeytin, çay minik bir çikolata
Öğle 14.00: yoğurt, iki kaşık haşlanmış taze fasülye
Üzerine de sade Türk kahvesi ve bir çay kaşığı bal
Ara: miktar olarak bir tatlı kaşığı kadar Goji berry (geçen yazmıştınız grupta markette önüme çıkınca aldım, hemen bir ara öğün yaptım arabada)
Akşam 17.30: kendi yağında kavurdugum kıyma (domates-biberli) , bir küçük boy domates, biraz dünkü kısırı tırtıkladım, 7 kiraz
Bir saat sonra da ne zamandır içmeyi unuttuğum favori çayımdoğuş mistik chai (sade olan) sütlü su karışımına yaptım.
Regl şişkinliğidir kuzum o cumaya geçer inşallahBu menü fena değildi aslında ama ben de 300gr artidayim. Sabah regl oldum (daha vakti gelmemişti aslında) sanırım o yüzden bu artı.
Şimdi hafta boyu çabalamak lazım yeniden eksi içinbirazdan eforlu bir şekilde ev temizliği yapicam kızlar, benim süpürge çok ağır, yetiyor bana egzersiz için sabah yürüyüşe çıkmamıştım iyi gelir şimdi.
Hoşgeldin takımımızaKullanıcı Adı : Falanfilann
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Doktor
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Bekat
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 155
Kilonuz: 59
Hedef kilonuz : 50 ve altı
Kilo alma hikayeniz : ilaç kullanımından aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 36 beden ve bayagi fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katılmadım ama kendim verdim daha cok almiatim ilac yuzunden eskiden hep zayıftım bayagi
Epey güzelleşti kaptanim senin menüler, eleştirmelik birşey bulamadım, gıcıklık olsun diye şey diyim bari aksamla öğleni yerdeğiştirsen daha güzelmişPAZAR MENUM
SABAH (kahvaltimi bitiremedim sabah ara ogunde yedim)
1bucuk haslanmis yumurta
1 parca peynir
3 yesil , 3 siyah zeytin
5 minik havuc
Yarim avokado
Dereotu, nane, salatalik
2 dilim sucuk, 1 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
ARA OGUN
Kahvaltidan kalanlar
OGLEN
2et kofte
Salata
ARA
Filtre kahve
Yarim avuc kabuklu fistik
1 hurma
AKSAM
Mangalda 1 tavuk but (derisiz), 3 sis kebap (minik tahta cubuklarda ,turkiyedeki sislerin boyutunda degil.Turkiyedeki 1 sis anca olur
1 kucuk patates
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus, yuzme
Yoktu pek aslında, sanırım her şeyin suçlusu ödemaslında evet gayet de iyiymiş
hafta arasında çok kaçamak mı vardı ki acabaa?
ayyy ben çok severim kuzum evde tüm gün durunca içim bunalırkalori acisindaN KOTU GECMedi haftasonum aslinda, spor acisindan superdi. adeta 2 gunde vucuudm sIKIlasti
haklisin canim tatil ve misafirlik ben de sevmiyorum diyette cunku bozuyorum
Bugün nasıl tartın canıminsallah cumaya eksi goruruz canim.
Ay ne diyosun süpermiş, hem de lezzetli. Baktım bir yemek kaşığı kadari 50 kaloriymis. Serpiştireyim aralara madem kuzucumAnnem yemeklerde yarım saat önce 11 tane yemişti süreyi tam hatırlamıyorum 6 kg vermişti sonra almadı tekrar canım
Wc çıkarmaya da yardımcı
Bence de öğünlerine falan karıştırabilirain
Ben unutuyorum ya ben de alayım diyorum severim ben kuru meyveleri
Aynen canım ama 11 belki fazla olur daha az da serpiştirebilirsinAy ne diyosun süpermiş, hem de lezzetli. Baktım bir yemek kaşığı kadari 50 kaloriymis. Serpiştireyim aralara madem kuzucum
Muhteşemsin, şimdi takımı dengelemek için iki tane daha -300 bulmamız gerekiyor-300
Tam sizi etiketleyip yazacaktım 300den gidiyoruz
Selam kizlar kahvaltimi yaptim bi temizlige giristim demin i mola verdim o sira bi tartildim ooo 300 gr gitmis suanda cumayla ayniyim76 yaniToplarsın canım inşallah hala 4 gün var
aslinda aksam yemegini erken yeseydin ve o geceki atistirmalar olmasaydi gayet guzel bir menu olurdu canuim28 Temmuz
12.15
biberli havuçlu(1 biber ve çok azıcık havuç) yumurta (2)
krempeynir 1tk
kayısı çayı (1 kuru kayısı)
soğuk kahve (1çk şeker kattım ve süt)
17.30
domates çorbası
3yk kısır (bozulacaktı ve biber dolmasındansa daha sağlıklı olur diye düşündm)
sonra misafilrik..
21.00
tarhana çorbası
3 dilim pataye ve el ayası kadar et
salata
2 yk yoğurtlu mantar
ve 1 yk pilav(ablanın ısrarları..)
1 kurabiye(regl yaklaşıyor, çok canım çekti)
sahile indik ve baya direndim
elma kurusu
sonra dayanamadım ve çekirdek çay ile 3 avuç
kapaış baya kötü oldu...
su 3L
spor
leslie 3mil 5k
1000 zıp
ve sahil yürüyüşü git gel yaptık da ne kadar bilmiyorum
dur dur akşam batır...
nasıl kilo vericem bilmiyorum
hala şişkoyum
2 gündür wc çok rahat çıkıyorum o halde şu an şişim.. fark ettim ki regl 3-4 gün içinde olacak
dikkat etmem gerekiyor artık..
şişkoyum
bol giyiniyorum diye giyinikken belli olmuyor ama akşam eve gelince baktım....... yok yok....
@Yawrukush
@stitch
@Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
cok canim hic almadim cook zaman once bir kere almistim ama nerde yazili emin degilimDeryaOnDiet
canım eşim mezuran var mı ölçülerini aldın mı hiç
incelmeyi görmek çok motive ediyor aslında bu traz bir şey yapsak harika olabilir
ne dersin kaptanım @Yawrukush
kalorisi cok oldu diye aksam yemegi yemedim, umzarim arti gelmem cumayaay ben de nasıl şarap içesim geldi de yok dedim bu hafta bir es verdim...
sanırım 2 haftadır içmiyoruz ama haftaya bir kaçamak yaparız kesin
ben de oyle demek istedim esim, evde durmayi ben de sevmem sonucta ne demisler insan sosyal bir varliktir, yalnizlik bizim icin degil orasi kesinayyy ben çok severim kuzum evde tüm gün durunca içim bunalırama diyetim sevmiyor :|D
ben sadece cumalari tartiliyorum esim, senin tarti nasildi bugun?Bugün nasıl tartın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?