hadi inşallahMuhteşemsin, şimdi takımı dengelemek için iki tane daha -300 bulmamız gerekiyor
ooo süperSelam kizlar kahvaltimi yaptim bi temizlige giristim demin i mola verdim o sira bi tartildim ooo 300 gr gitmis suanda cumayla ayniyim76 yani
sağol kuzum bugün dışarı çıkacağım.. bakalım :) sn enelr yapacksınaslinda aksam yemegini erken yeseydin ve o geceki atistirmalar olmasaydi gayet guzel bir menu olurdu canuim
sporun cok guzel
anladım kuzumcok canim hic almadim cook zaman once bir kere almistim ama nerde yazili emin degilim
ya bizde çok misafirlik olur ve yememek ayıp karşılanıyor bile diyebilriimben de oyle demek istedim esim, evde durmayi ben de sevmem sonucta ne demisler insan sosyal bir varliktir, yalnizlik bizim icin degil orasi kesin
ama diyetimi bozuyorum hep, hafta sonlari tatiller , arkadas bulusmalari derken. Hele ki yazin cok SIK oluyor bu tur olaylar :9 diyet yonunden hiic iyi olmuyor yani, yoksa bulusmak sahane
-300 ama emin de olamıyorum cumaya neler olur...ben sadece cumalari tartiliyorum esim, senin tarti nasildi bugun?
canım burası cuma zayıflama takımıSelam bende yeni başladım başlangıç kilo 62 gelişmeleri yazıcam
ya bizde çok misafirlik olur ve yememek ayıp karşılanıyor bile diyebilriim
bizi beğenmiyor mu diye bile düşünebililer.. o yüzden
dışardayken nasılsa istediğimi sipariş ettiğimde daha kolay oluyor bana
bugun isten sonra gastroskopi icin doktora gidecegim esim.sağol kuzum bugün dışarı çıkacağım.. bakalım :) sn enelr yapacksın
haklisin normal restaurana gidince oyle de acik bufe de cok zorluyor beniya bizde çok misafirlik olur ve yememek ayıp karşılanıyor bile diyebilriim
bizi beğenmiyor mu diye bile düşünebililer.. o yüzden
dışardayken nasılsa istediğimi sipariş ettiğimde daha kolay oluyor bana
super eksi cumaya kesin -800 yaparsin. Ama lutfen gec saatte birsey yemee esim.-300 ama emin de olamıyorum cumaya neler olur...
canım burası cuma zayıflama takımı
yarışmaya katılmak mı istiyorsun?
Canim gecmis olsun guzel haberlerle dönersin umarımbugun isten sonra gastroskopi icin doktora gidecegim esim.
O yuzden sabah 10dan beri yemek yemek yasak, son suyumu da az once ictim. Su da yasak aksam 19a kadar.
Yoktu pek aslında, sanırım her şeyin suçlusu ödem
sagopl canim, yemek cok aramadim da susuz kalmak zor yaaCanim gecmis olsun guzel haberlerle dönersin umarım
Onu da denedim ama bizimkilerde çok işe yaramıyor...her zaman değil ama midem rahatsız deyince çok zorlamıyorlar
dukan kitabından öğrendiğim bir tavsiye
midem biraz kötü vs de eğer hiç yemek istemiyorsan valla bende çok işe yarıyor.
Canım ilk sayfada katılım formu var onu doldurupYazdığını pek anlamadm ama evet sanırım katılcam
yok canim bugun sabah gitmedim, aksam da gidemem cunku bugun kahvaltidan sonra yemek yemem yasak ve su da icmem yasak birkac saattir. Isten sonra test yaptirmaya gidecegim mide icin gastroskopi.DeryaOnDiet canım napıyorsun
Ben dışarı çıkıyorum şimdi
Yüzmeye gittin mi kaçta gideceksin
Ben spor yapamadım henüz evde yemek falan yaptım ve çok sıcaktı attım dışarı kendimi bura daha sıcak
Susuz kalmak zor gerçekten, hele orası da bu kadar sicaksa, kolay gelsin Deryacim. Umarım sonuçlar iyi çıkar canım. Narkoz yapacaklar mi peki gastroskopi için?yok canim bugun sabah gitmedim, aksam da gidemem cunku bugun kahvaltidan sonra yemek yemem yasak ve su da icmem yasak birkac saattir. Isten sonra test yaptirmaya gidecegim mide icin gastroskopi.
iyi gexmeler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?