Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Susuz kalmak zor gerçekten, hele orası da bu kadar sicaksa, kolay gelsin Deryacim. Umarım sonuçlar iyi çıkar canım. Narkoz yapacaklar mi peki gastroskopi için?
yok canim, narkozsuz yapilacak.
Isyerimden iki arkadasim da daha once yaptirmis, korkuttular biraz narkozsuz asla filan diye.

Canim kalori hesabini nasil yapicam tablo falanmi var yiceklerin kalorisini hesaplayan
Canim once gunluk kac kaloriye ihtiyacin var onu hesaplayacaksin.
Bu linkten hesaplaybilirsin, ben burada cikan kalori ihtiyacimdan 500-700 kalori eksilttim kilo verebilmek icin 1500 kalori aliyorum gunluk.
Sende cikan sonucun 500-700 kalori eksik halini gunluk alacagin bir menu yapacaksin.
Bunun icinde ya yiyecegin herseyin kalorisini netten bakip menunu olusturabilirsin.
Ya da telefon uygulamalari var fatsecret idi bir tanesi, onlarda kalorilerini hesapliyor yiyeceklerin.
Suan egzersizide azalttin bu diyet kilo vermene yardimci olur..

Anladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)
Tamamdir canim , sen kendi vucudunu en iyi taniyan kisisin :)

Aaa mistik cay, bana o cayi eskiden bu takimdan bir arkadasi onermisti, trden gelirken 10-15 tane alip geliyorum, cok guzel oluyor, sutlu ya da sulu :)

ne yaptin canim, yuzdunuz mu dun? Yeni mayoyla yuzmek de guzel olur
Evet canim yuzdum ama sitenin havuzuna gitmistik, kulvarli degil o yuzden iyi bir antreman olmadi.
Bugun spor salonuna gideegim.
Akabinde, sauna ve jakuziyede gireyim diyorum :))

Dengelersin canim alkolu diyetinle, cok keyifli gecsin tatiliniz canim :)

Ya ben ona engel olamiyorum yoksa cok guzel kilolar vericem farkediyorsan ufak tefek hep tatli kacamaklarim var
Iste farkettigim icin soyluyorum, kilo vermeni engelliyor, cayin yanindaki biskuviler.
Illa bir sey yemek istiyorsan kuru kayisi ya da hurma ye canim birer tane..

-300
Tam sizi etiketleyip yazacaktım 300den gidiyoruz
Ooo harika canim eksidesin demek :)

Canim aksam 1 tne kozde patates yedim, sonra oyle pismanlik duydum ki, 100jj yaptim hemen

Selam bende yeni başladım başlangıç kilo 62 gelişmeleri yazıcam
Canim 8. takimin yeni uyeye ihtiyaci var dilersen 8. takima gidebilirsin ama burada kalmak istersen bizimlede kilo verebilirsin:)

bugun isten sonra gastroskopi icin doktora gidecegim esim.
O yuzden sabah 10dan beri yemek yemek yasak, son suyumu da az once ictim. Su da yasak aksam 19a kadar.
Canim cok kolay gecer umarim, narkozda alirsin insalllah.
Bizi haberdar et Deryacim, aklim sende...

Tam kusuratiyla diyeyim bende kilomu 59.3 dum sabah baslangic kilom net olsun diye
Tamam canim kaydettim :)

Kızlar niye söylemiyosunuz, bugün dünya ruj günüymüş
Gratise gidiyorum hemen
Hemen bir ruj sureyim bende :))

Senin canin sağolsun be kuzummm:))))

Patlicanmoru canim eşim nasilsin dun ilgilenemedim seninle cok menunude goremedim bei etiketliyebilirmisin menunde bende seni etiketlicem yorumlarin onemli benim icin canim

Kuzum slm patlıcan moru mor oldu kömüre doğru gidiyor cooook yoruluyorum gün içinde ya isler hiç bitmiyor birazdan menümü yazicam kuzummm bu arada sabah tartılmak lazım ama tartilamadim pazartesi 91 di şimdi 91.200 olmuş. Biraz ona canım skildi ama bugün 2 lt su içtim onun üstüne tartılmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birazdan sporlara da baslicam. Senin nasıl gidiyo öncelikle sağlığın keyfin nasıl

Kızlar pazartesi menüm
Sabah Bir bardak ılık su
Bir dibek türk kahvesi
Saat 9 tost ekmeğine kahvaltı
10 30 3 form büsküvi limonlu
12:10 az düğün çorba
3 yi kadar nohut
Salata karışık
1630 3 form büsküvi yarısını sabah yemiştim
Akşama yani şimdi ne yesem bilmiorum canım bisey de istemio ( karnım da ac ama bilmiorum belki karpuz peynir yaparım ya da salata
400 ml fit su
2 lt normal su
Geceye kadar da 1 lt tarçınlı şu içicem
Kozmogirl17

Patlicanmoru

Kuzum beni biliosun iş güç aynı koşturmaca şimdi eve gecicem menumu ve sporu mu yazicam:)
Yogun bir isin var canim, gunde kac kisiyle ugrasiyorsundur betulcum.
iyi olmana sevindim:)

200 gr artidan birsey olmaz, cumaya kadar eksiler gelir uzme canini..

Hic egzersiz , kosturmaca bir aktiviten oldu mu canim?
Birde aksam salata ye karpuzdan masum:)

Mistik çayı bilmene çok şaşırdım bitanem, zevklerimiz de bir demek ki
Ben de eski grupta (yarışma olmayan kilo aralığı grubunda) önermiştim bir Adanalı gelinine ( cinecin hatirliyo musun o muhabbetleri ) Onu da bağımlı yapmıştım
Artık stevyalisi da var, ah stevya deyince Ayşe geldi bak aklıma napıyor acaba Elmasyuzuk

Evet ben stevyalisini aliyorum canim, cok guzel bir cay.
Ayseden hic haber yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…