0.3ü gitmiştir bile bence çünkü Ankara bugün aşırı sıcak. Erimeyeyim diye dışarı çıkmadım hiçTam kusuratiyla diyeyim bende kilomu 59.3 dum sabah baslangic kilom net olsun diye
Tam kusuratiyla diyeyim bende kilomu 59.3 dum sabah baslangic kilom net olsun diye
Evwt ya sicaklarda zor susuzluksagopl canim, yemek cok aramadim da susuz kalmak zor yaa
yok canim, narkozsuz yapilacak.Susuz kalmak zor gerçekten, hele orası da bu kadar sicaksa, kolay gelsin Deryacim. Umarım sonuçlar iyi çıkar canım. Narkoz yapacaklar mi peki gastroskopi için?
Çıkınca yaz canım uygun olduğunda, inşallah kolay oluryok canim, narkozsuz yapilacak.
Isyerimden iki arkadasim da daha once yaptirmis, korkuttular biraz narkozsuz asla filan diye.
Canim once gunluk kac kaloriye ihtiyacin var onu hesaplayacaksin.Canim kalori hesabini nasil yapicam tablo falanmi var yiceklerin kalorisini hesaplayan
Tamamdir canim , sen kendi vucudunu en iyi taniyan kisisin :)Anladim canim tamamdir :) ama ben egzersiz yapamiyorum saglik problemim var yasak ama sorun degil onu dengeliyorum kilo verebilirim egzersiz yapmadan da gorursunuz ilerleyen günlerde zaten :)
Aaa mistik cay, bana o cayi eskiden bu takimdan bir arkadasi onermisti, trden gelirken 10-15 tane alip geliyorum, cok guzel oluyor, sutlu ya da sulu :)Günaydın kızlar, dün dizi izlerken uyuyakalmışım. Menümü yazacaktım göya. Şimdi yazayım dünkünü,
28 temmuz pazar
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: yaklaşık 3 lt
Menü:
Sabah 10: bir dilim çok tahılli ekmek, salatalık, beyaz peynir, zeytin, çay minik bir çikolata
Öğle 14.00: yoğurt, iki kaşık haşlanmış taze fasülye
Üzerine de sade Türk kahvesi ve bir çay kaşığı bal
Ara: miktar olarak bir tatlı kaşığı kadar Goji berry (geçen yazmıştınız grupta markette önüme çıkınca aldım, hemen bir ara öğün yaptım arabada)
Akşam 17.30: kendi yağında kavurdugum kıyma (domates-biberli) , bir küçük boy domates, biraz dünkü kısırı tırtıkladım, 7 kiraz
Bir saat sonra da ne zamandır içmeyi unuttuğum favori çayımdoğuş mistik chai (sade olan) sütlü su karışımına yaptım.
Evet canim yuzdum ama sitenin havuzuna gitmistik, kulvarli degil o yuzden iyi bir antreman olmadi.ne yaptin canim, yuzdunuz mu dun? Yeni mayoyla yuzmek de guzel olur
Dengelersin canim alkolu diyetinle, cok keyifli gecsin tatiliniz canim :)yapabilirsem bu haftasonu baslayacak tatilimizde de alkol ictigim zaman yemeyecegim ki hic degilse kalorisini ayarlayayaim ne dersin kaptanim? Normal gunlerde icmiyorum ama tatilde seviyorum icmeyi zaten ya esim iciyor ya ben, cocuk oldugu icin iki ebebeynin de icmesi olmuyor zaten.
Iste farkettigim icin soyluyorum, kilo vermeni engelliyor, cayin yanindaki biskuviler.Ya ben ona engel olamiyorum yoksa cok guzel kilolar vericem farkediyorsan ufak tefek hep tatli kacamaklarim var
Ooo harika canim eksidesin demek :)-300
Tam sizi etiketleyip yazacaktım 300den gidiyoruz
Canim aksam 1 tne kozde patates yedim, sonra oyle pismanlik duydum ki, 100jj yaptim hemenHoşgeldin takımımızaberaber kilo vermek hem daha kolay hem de zevkli
Epey güzelleşti kaptanim senin menüler, eleştirmelik birşey bulamadım, gıcıklık olsun diye şey diyim bari aksamla öğleni yerdeğiştirsen daha güzelmiş(ama ona da günlük planlar müsade etmemiştir.)
Yoktu pek aslında, sanırım her şeyin suçlusu ödem
Canim 8. takimin yeni uyeye ihtiyaci var dilersen 8. takima gidebilirsin ama burada kalmak istersen bizimlede kilo verebilirsin:)Selam bende yeni başladım başlangıç kilo 62 gelişmeleri yazıcam
Canim cok kolay gecer umarim, narkozda alirsin insalllah.bugun isten sonra gastroskopi icin doktora gidecegim esim.
O yuzden sabah 10dan beri yemek yemek yasak, son suyumu da az once ictim. Su da yasak aksam 19a kadar.
Tamam canim kaydettim :)Tam kusuratiyla diyeyim bende kilomu 59.3 dum sabah baslangic kilom net olsun diye
Hemen bir ruj sureyim bende :))Kızlar niye söylemiyosunuz, bugün dünya ruj günüymüş
Gratise gidiyorum hemen
Sabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim.Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısın Yawrukush
Sevgili eşim senin nasıl geçti günün.
Yazamadım geçen hafta
Çok zor bir hafta geçirmiştim
Bişeyler de okuyamadım
önümüzdeki hafta bol bol okuyacağım
27 temmuz
Sabah 8zeytin, 1kk b peynir, sucuklu yumurta(1pors), 2d ekmek
Öğle yok
Akşam karışık kızartma, 2d ekmek
Spor yok maalesef (birazdan yaparsam yazarım)
Su 3.5 lt
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Gununuz nasil geciyor?
Dunya ruj gunumuz kutlu olsunFitFiliz Deryacim :)
Patlicanmoru canim eşim nasilsin dun ilgilenemedim seninle cok menunude goremedim bei etiketliyebilirmisin menunde bende seni etiketlicem yorumlarin onemli benim icin canim
28 temmuz pazar menum
Sabah 09.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
Menemen
Şekersiz cay
Ara 12.30
1 dilim firinda kızarmıs peynirli ekmek
Cay annemlerin kahvaltısına katildim israr uzerine yedim
Sekersiz türk kahvesi
2 fındık
2 uzüm
Ara ara attım agzıma
Aksam 17.00
4 kasik domatesli pilav
3 kofte
Sogus salata
1 bardak ev yapimi meyve suyu posalıydı
Ara 20.00
Sade maden suyu
Su 2 lt
Spor sahil yuruyusu
Yawrukush bugun dizim cok agridi spor yapamadım
Kutlu olsun tabi canımSelamlar kizlar nasilsiniz?
Gununuz nasil geciyor?
Dunya ruj gunumuz kutlu olsunFitFiliz Deryacim :)
Yogun bir isin var canim, gunde kac kisiyle ugrasiyorsundur betulcum.Kuzum beni biliosun iş güç aynı koşturmaca şimdi eve gecicem menumu ve sporu mu yazicam:)
200 gr artidan birsey olmaz, cumaya kadar eksiler gelir uzme canini..Kuzum slm patlıcan moru mor oldu kömüre doğru gidiyorcooook yoruluyorum gün içinde ya isler hiç bitmiyor birazdan menümü yazicam kuzummm bu arada sabah tartılmak lazım ama tartilamadim pazartesi 91 di şimdi 91.200 olmuş. Biraz ona canım skildi ama bugün 2 lt su içtim onun üstüne tartılmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birazdan sporlara da baslicam. Senin nasıl gidiyo öncelikle sağlığın keyfin nasıl
Hic egzersiz , kosturmaca bir aktiviten oldu mu canim?Kızlar pazartesi menüm
Sabah Bir bardak ılık su
Bir dibek türk kahvesi
Saat 9 tost ekmeğine kahvaltı
10 30 3 form büsküvi limonlu
12:10 az düğün çorba
3 yi kadar nohut
Salata karışık
1630 3 form büsküvi yarısını sabah yemiştim
Akşama yani şimdi ne yesem bilmiorum canım bisey de istemio( karnım da ac ama bilmiorum belki karpuz peynir yaparım ya da salata
400 ml fit su
2 lt normal su
Geceye kadar da 1 lt tarçınlı şu içicem
Kozmogirl17
Mistik çayı bilmene çok şaşırdım bitanem, zevklerimiz de bir demek kiCanim once gunluk kac kaloriye ihtiyacin var onu hesaplayacaksin.
Bu linkten hesaplaybilirsin, ben burada cikan kalori ihtiyacimdan 500-700 kalori eksilttim kilo verebilmek icin 1500 kalori aliyorum gunluk.Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Günlük alınması gereken kalori miktarını hesaplamak için buraya tıklayın.gunluk-kalori-ihtiyaci.hesaplama.net
Sende cikan sonucun 500-700 kalori eksik halini gunluk alacagin bir menu yapacaksin.
Bunun icinde ya yiyecegin herseyin kalorisini netten bakip menunu olusturabilirsin.
Ya da telefon uygulamalari var fatsecret idi bir tanesi, onlarda kalorilerini hesapliyor yiyeceklerin.
Suan egzersizide azalttin bu diyet kilo vermene yardimci olur..
Tamamdir canim , sen kendi vucudunu en iyi taniyan kisisin :)
Aaa mistik cay, bana o cayi eskiden bu takimdan bir arkadasi onermisti, trden gelirken 10-15 tane alip geliyorum, cok guzel oluyor, sutlu ya da sulu :)
Evet canim yuzdum ama sitenin havuzuna gitmistik, kulvarli degil o yuzden iyi bir antreman olmadi.
Bugun spor salonuna gideegim.
Akabinde, sauna ve jakuziyede gireyim diyorum :))
Dengelersin canim alkolu diyetinle, cok keyifli gecsin tatiliniz canim :)
Iste farkettigim icin soyluyorum, kilo vermeni engelliyor, cayin yanindaki biskuviler.
Illa bir sey yemek istiyorsan kuru kayisi ya da hurma ye canim birer tane..
Ooo harika canim eksidesin demek :)
Canim aksam 1 tne kozde patates yedim, sonra oyle pismanlik duydum ki, 100jj yaptim hemen
Canim 8. takimin yeni uyeye ihtiyaci var dilersen 8. takima gidebilirsin ama burada kalmak istersen bizimlede kilo verebilirsin:)
Canim cok kolay gecer umarim, narkozda alirsin insalllah.
Bizi haberdar et Deryacim, aklim sende...
Tamam canim kaydettim :)
Hemen bir ruj sureyim bende :))
Evet ben stevyalisini aliyorum canim, cok guzel bir cay.Mistik çayı bilmene çok şaşırdım bitanem, zevklerimiz de bir demek ki
Ben de eski grupta (yarışma olmayan kilo aralığı grubunda) önermiştim bir Adanalı gelinine (cinecin hatirliyo musun o muhabbetleri ) Onu da bağımlı yapmıştım ☺☺
Artık stevyalisi da var, ah stevya deyince Ayşe geldi bak aklıma napıyor acabaElmasyuzuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?