Kaptan yardimcisi secmelisin bence canım bir an önce, sana çok iş düşüyorEvet ben stevyalisini aliyorum canim, cok guzel bir cay.
Ayseden hic haber yok...
İyiyiz tatlım, çoğunlukla evdeydim. Dediğim gibi bu gratise gittim sadece. Onda da gidip bende olan ruju almışımSen nasilsin Deryacim, gunun nasil gecti, cocuklar nasil?
Evet canim, hatta belki 2 tane Deryacim , cuma secim yapalim...Kaptan yardimcisi secmelisin bence canım bir an önce, sana çok iş düşüyor
Hay Allah , demek ki o rengi gercekten begeniyorsun ve kullanirsin nasilsa.İyiyiz tatlım, çoğunlukla evdeydim. Dediğim gibi bu gratise gittim sadece. Onda da gidip bende olan ruju almışım
Şimdi de yürüyüş vaktim
Olsun şeftali tonları yazın güzel oluyor. Hem yakışır bence sana da tatlım. Ben değiştirdim üşenmeyip, avm çok yakın bize. Burgundy bir renkti çünkü.Evet canim, hatta belki 2 tane Deryacim , cuma secim yapalim...
Hay Allah , demek ki o rengi gercekten begeniyorsun ve kullanirsin nasilsa.
Bende 2 hafta kadar once kullandigim bir markanin 3 tane rujunu aldim online olarak.
Fotolarda renkleri harikaydi bir geldi hepsi seftali tonlari , pembemsi tonlar diye dusunup nasil bir kafayla almissam :)
Simdi elim mecbur suruyorum :))
Çok üzüldüm, umarım sildiririz Özge'cimKizlar bu hafta birgun 6. takima ugrayalim hep beraber, zamani kararlastirip.
Sonrada 13.takima gidelim, 13. takim bizim kardes takimimiz.
Bu arada cuma gunu 1 nota almisiz yarismada
Ama bu hafta o notayi sildirecegiz el ele..
Hepimize cok is dusuyor...
Hem de harika olur canım kaptanimBir sey daha var bu cuma benim dogum gunum, hepinizden dogum gunu hediyesi olarak bolca kilo vermenizi istesem, cok sey mi istemis olurum.
Bir sey daha var bu cuma yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bizim takimimizda, yani listeleri ben hazirlayacagim.
Dogum gunumde takimimiz ilk 3e girse, notamiz silinse, bende mutlulukla sonuc listelerini hazirlasam cok guzel olmaz mi?
Aa burgundy renkte cok guzel oluyor, ates gibi bir renk.Olsun şeftali tonları yazın güzel oluyor. Hem yakışır bence sana da tatlım. Ben değiştirdim üşenmeyip, avm çok yakın bize. Burgundy bir renkti çünkü.
Evet canim bende uzuldum, ilk 3e girersek sildirecegiz ama 3 takim yarismada oldukca iddiali, her hafta takim ortalamalari %1in uzerinde oluyor, cok gayret edip hepimiz cok kilo vermeliyiz...Çok üzüldüm, umarım sildiririz Özge'cim
Ayy cok guzel olur bir de bu totem gibi oldu benim icin, daha oncede 4.takimdayken yine boyle bir istekte bulunmustum 1. olmustuk:))Hem de harika olur canım kaptanim
4. takım olarak nacizane hediyemiz olur sana.
Hocanla tanışmayı isterdimcinecin canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
tomrs
Aomine Daiki
Güzel anne adaylarım ne var ne yok hayatınızda ne gibi değişiklikler oluyor
Bir hocam diyor ki erkek olmak çok düzama kadınlık öyle mi hormonlar resmen dans ediyor bir daha gelsem kadın olmak isterdim diye
Annelik de zaten bambaşka Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
Wizardmom canım nasılsın nasıl oldun hastaydın sanırım
@Canfeb merhaba canım :)
Kozmogirl17 düğümcü nasıl gidiyor bugün :)
IcimdekiSonsuzDeniz selam canım napıyorsun pazar nasıl geçiyor :)
Yawrukush kaptanıııım rüyanda zayıfladığını gör
DeryaOnDiet
@sertugba canım merhaba napıyorsun
K Konus dinliyorum merhaba güzellik nasılsın :) implantı çıkarttırdın mı
@Gonulmeyvesi merhaba kuzum nasılsın napıyorsun
gogo2405 canım nasılsın ne yaptınız yerleştiniz mi iyice işte misin bugün ya da
sserendipity oy oy eminem napıyorsun kuzum
Çok normalim kaptişimsserendipity nasilsin canim, kuzun nasil huzursuzdu ,uyumamisti..
D Diyetteanne canim hala listedesin, lutfen ugra takima..
cinecin Gizemcim ne var ne yok kuzum?
fayfeyfiy , Kozmogirl17 nerelerdesiniz kizlar?
DeryaOnDiet canim iyi misin, her sey yolunda mi, hastaneden ciktin mi?
Mavi boncukkk bugun cayin yaninda biskivu yok anlastik mi canisi?
K Konus dinliyorum nasil gecti gunun?
IcimdekiSonsuzDeniz halloldu mu telefonun canim?
Wizardmom nasil oldun canim?
Harpy hu hu az kaldi donmene canimmmm:)
gogo2405 nasil gecti calisma gunun ablacim?
stitch kuzum donuyor musun 1 agustosta?
Aomine Daiki , tomrs hamisler nasilsiniz:)
Ankee , Patlicanmoru optum sizleride kizlar:)
F Falanfilannnn canim nasil gecti ilk diyet gunun?
Dahlia_ kuzum son zamanlarin, iyi misin, her sey yolunda mi, firsat bulunca yaz canisi..
Masallah canim daim olsunÇok normalim kaptişimhiç hamile gibi hissetmiyorum 1-2 gündür
Ailelere söyledik yaaMasallah canim daim olsun
Is yerinde cok yoruluyor musun?
Ailelere ne zaman soyleyeceksiniz?
Bilseydim.ödül yerdimCanim senin mesajini yolda okumustum, odule saymaya gerek yok zaten 2 ogun yemissin, menun kotu degil:)
Spordayım şimdi. Delicesine yürüyüş yapıyorumKizlar saat 12 benim icin uyku vakti hepinizi opuyorum, cok mutlu birgun olsun.
Kozmogirl17 dikkat et canim kuzuya.
K klbk33 esim sende dikkat et bugun menune, egzersizlerine :)
Aaa ne guzel olmus, onlar sana supriz yaparken sen onlara supriz yaptin, harika.Ailelere söyledik yaageçen hafta doğum günümdü hepsi gelmiş süpriz yapmış bizde söyledik... işte şuan yormuyor öğleye kadar hep ayaktayım ama iyiyim daha 1cm yaw pek etkisi yok
Ahh benim hatam oldu esim, nasilsin?Bilseydim.ödül yerdim
Harikasin , iste benim esim, bu hafta dondurmaya kapalim kuzum:)Spordayım şimdi. Delicesine yürüyüş yapıyorum
Çok güzeldi
İnşallahHarikasin , iste benim esim, bu hafta dondurmaya kapalim kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?